هر تيمي يه نقطه ضعف داره يه نقطه ي قوتنقل قول:
مثلا تيم خود من GLA stealth هست و به نظرم بهترين تيمه البته بايد به شرايط بازي هم نگاه كني مثلا تيم حريفت يا نقشه يا پول و خيلي چيزاي ديگه ميتونه براي انتخاب تيم موثر باشه
Printable View
هر تيمي يه نقطه ضعف داره يه نقطه ي قوتنقل قول:
مثلا تيم خود من GLA stealth هست و به نظرم بهترين تيمه البته بايد به شرايط بازي هم نگاه كني مثلا تيم حريفت يا نقشه يا پول و خيلي چيزاي ديگه ميتونه براي انتخاب تيم موثر باشه
نمیشــــــــــــــهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من که 5 ساله دارم این بازی رو میکنم تا حالا این کار رو نکردم امکان نداره
من یه سوال فنی دارم .من رزولوشن بازی رو تا آخر بردم بالا .از اونجایی که کام÷وتر من با نفت کار میکنه:41:مانیتور سیاه میشه .چجوری بیارمش پایین ؟من بازی رودوباره هم نصب کردم ولی نشد
سلامنقل قول:
فکر کنم باید بری تو option بازی بعد از اونجا بیاریش پایین من خودم قبلا این کار رو میکردم ولی از وقتی که سیستممو بردم بالا دیگه مشکلی نداشتم
میدونه از کجا بیاره پایین! مهم اینه که وقتی صفحه سیاهه از کجا Option و پیدا کنه!!!؟؟؟؟نقل قول:
برو تو My Documents بعد اونجا توی فولدر Command and Conquer Generals Zero Hour Data بعد توی اونجا فایل Options.ini رو Delete کن!!!!نقل قول:
بازی رو دوباره هم نصب کنید فایل option پاک نمیشهنقل قول:
برید My Document
و
Command and Conquer Generals Zero Hour Data
فایل Option.ini رو پاک کنید
بازی رو دوباره اجرا کنید :20:
نقل قول:
نمیشــــــــــــــه
نقل قول:
من که 5 ساله دارم این بازی رو میکنم تا حالا این کار رو نکردم امکان نداره
مرسی. ولی باز یه تحقیقی بکنین ببینین چیزی پیدا میشه. اصلا این بازی باگ یا چیزای مخفی داره؟
توجه *** تو جه*** مهم ***
Generals Zero Hour Mod: IRAN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلا م به همه دو ستان عزیز
ما قصد داریم تا گروهی رو تشکیل بدیم و پک ار تش ایر ان رو بسازیم افر ادی که آما دگی دارید به این آدرس بیایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=113190&page=30
هر تخصص و کمکی که می تو نید بکنید رو بگید تا انشا ء الله بعد از تشکیل گروه هر کس که تجر به و اطلا عاتش در مورد حک و سا خت ار تش قویتر باشه مدیر میشه و طبق یک بر نا مه ریزی دقیق به هر کس از اعضا مسئو لیتی می ده و ما با هم انشا ئ الله این کار را به سر نجا م می رسو نیم خو اهش می کنم هر کس از افراد و اعضا در این مورد تخصص و یا حتی علاقه مند است اعلا م آما دگی کنه .
***خواهشمندم این تایپیک رو در هر جای دیگه که می بینید می شه کمکی گر فت ثبت کنید***
با تشکر
کمک:19:. من 4-3 روز پیش Generals رو نصب کردم ولی الان که میخوام Zero hour رو نصب کنم میگه C&C Generals رو کامپیوتر نصب نیست:41:. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
من قبلا هم zero hour رو نصب کرده بودم ولی با یه سی دی دیگه. یعنی ممکنه مشکل از سی دی باشه؟
سلا منقل قول:
دوست من باید :
اول به مسیری که برای انتخاب کردی دقت کنی چون باید جفتشون تو قسمت مثل: F:\Program Files\EA Games نصب شده با شند . اگه هر دو شون تو پوشه :EA Games
نصب شده باشند این مشکل رو دیگه نخواهی داشت .
دوم سعی کن برای بی دردسر شدن نصب در صور ت داشتن فضا دو بازی را در یکدرایو آن هم درایو اصلیت که ویندوز نصبه نصب کن مشکل حل میشه.
ممنون از جواب ولی من همه ی این کارهارو انجام دادم. وقتی اولین صفحه ی نصب میاد روی Next که کلیک میکنم ارور میده یهنی قبل از اینکه مسیر نصب رو انتخاب کنم. فلدر Generals هم EA Games\Command & Conquer Generals هست.نقل قول:
سلا م
دوست من باید :
اول به مسیری که برای انتخاب کردی دقت کنی چون باید جفتشون تو قسمت مثل: F:\Program Files\EA Games نصب شده با شند . اگه هر دو شون تو پوشه :EA Games
نصب شده باشند این مشکل رو دیگه نخواهی داشت .
دوم سعی کن برای بی دردسر شدن نصب در صور ت داشتن فضا دو بازی را در یکدرایو آن هم درایو اصلیت که ویندوز نصبه نصب کن مشکل حل میشه.
دوست عزیز من در مورد نصب بازی اول میگم نه جنر ال زرو شما باید طبق آدرس نمو نه ا ی که دادمنقل قول:
(مثل: F:\Program Files\EA Game) حتما جنر ال یک رو نصب کنی تا در موقع نصب جنر ال زرو به این مشکل بر نخوری .
دقیقا عین این آدرس:F:\Program Files\EAGame\Generals
بعضی شر کتها می آن و به اسم شر کت خودشون یک پوشه می سازند به طور مثال:
F:\Program Files\pardisGame\EAGame\Generals
که این با عث به وجود امدن این مشکل می شه...
موفق باشی
نقل قول:
دوست عزیز من در مورد نصب بازی اول میگم نه جنر ال زرو شما باید طبق آدرس نمو نه ا ی که دادم
(مثل: F:\Program Files\EA Game) حتما جنر ال یک رو نصب کنی تا در موقع نصب جنر ال زرو به این مشکل بر نخوری .
دقیقا عین این آدرس:F:\Program Files\EAGame\Generals
بعضی شر کتها می آن و به اسم شر کت خودشون یک پوشه می سازند به طور مثال:
F:\Program Files\pardisGame\EAGame\Generals
که این با عث به وجود امدن این مشکل می شه...
موفق باشی
منم دقیقا همین کارو کردم و Generals 1 رو میگم. اسم شرکت Hitak بود که من به EA Games تغییر دادمش و الان C:\Program files\EA Games\command & conquer generals
سلا م
دعوت به همکاری
دوستان من یک وبلا گ به این آدرس :
کد:http://generalzero.mihanblog.com
و یک تالار گفتمان به این آدرس:
کد:http://generalszero.-------.com
فقط و فقط بر ای بازی جنر ال و سا خت ار تش ایر ان به طور پیشفر ض طر احی کردم می تو نید افر ادی که می خو اهند همکاری کنند بیاید این آدرس و به طور گروهی هم وبلا گ و هم تالار گفتمان رو مدیر یت کنیم .
لطفا نظر تون رو بگید.
ميشه بهترين پچهايي كه بازي كرديد را معرفي كنيد:46:
سلام
دوستان ریپلی یادتون نره
ریپلی بازیهای خودتونو برام بذارید
با تشکر:ایمان
سلام دوستان من chINA INFANTRY و Gla Toxin رو با USA Air Force بردم
2 تیمه خفن
سلام
یه ریپلی 6 نفره
تیم 3 به 3
سلامنقل قول:
بازیت بد نبود ولی با پول 50000 تا بازی مسخره میشه هر چی پول کمتر باشه بازی سختره
در ضمن در این ریپلی اون تیمی که gla dEMOLITION بود خیلی ضعیف ازی میکرد اصلا خوشم نیومد آبرویه GLA رو برده بود
.ولی بازی خودتون بد نبود
به زودی یه ریپلی جدید براتون میذارم
سلام دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم یه مشکلی که دارم سریال ابتدای بازی برای ژنرال 1 رو گم کردم کسی میتونه سریال اول setup بازی رو بزاره فکر کنم روی جلد سی دی ها باشه
مرسی
gla معمولی بودنقل قول:
نقل قول:
بله همون من اشتباه نوشتم
آدم که نباید با gla اونطوری بازی کنه آبرویه gla رو برده بود
من بازی ژربال ها ی 1 را نصب کرده ام اما نمی دانم که چگونه او را به ژرنال ها ی 2 دربیاورم
جنگ آر ماگدون
MOD IRAN
WAR ARMAGEDDON
عکس شر وع بازی
جنگ آر ما گدو ن نا م پک جدیدی که من در حال تمام کردن آن هستم
در ان اکثر جنر ال ها هستند و مهم تر از همه ار تش ایر ان هست
الا ن در حال اضا فه کردن جنر ال اسر ائیل و رو سیه هستم احتمال داره ور ژن یک که ایر ان تو شه رو تا هفته دیگه یکجا آپلو د کنم
البته بسیار به همکاری و کمک و نظر ات شما احتیا ج دارم
من خیلی سعی کردم تا بچه های این تالار رو تر غیب به همکاری یکنم ولی متا سفانه همش شعار دادند حالا هم به کسی که 3D Maxبلد باشه و قو ی باشه نیاز مندم تا طر احی و تعقیر ات رو بر روی تجهیزات ار تش ایر ان انجام بد م البته کار ها ی کردم ولی یک دست صدا نداره
البته به طور مفصل تجر بیاتم را در آینده بیان خو اهم کرد البته من ادعا ندارم که زیاد بارمه ولی بازهم باید از یکجایی شر و ع م کردیم .
من الا ن در منو اسم ایر ان پر چم ایر ان و در بین ژنر الها ژنر ال ایر ان رو در ست کردم بد ون مشکل دموی او ل بازی
شیل مپ بازی رو هم تعقییر دادم البته منوی بازی و تجهیزات ارتش و .....
عکس بالا عکس پس ضمینه لود شدن بازی است
البته باید بر اتو نبگم که ا در این پک تمام ژنر اله زبا نشون فارسی شده تقر یبا 90% بازی فارسی شده البته در فارسی کردن منو و فو نت بازی هنوز کاری نکردم اگه کسی مایل به همکاری هست بیان کنه
.....
من مايا كار ميكنم.:20:
حاضرم اگه تونستم كاري انجام بدم.:5:
رو من حساب كن.:8::10:
Rise Of The Redsنقل قول:
چرا اینجوری بازی میکردن؟؟؟ همرو که هارده جمع کرد!:18:نقل قول:
تشکر دوست من تقر یبا داره کار به اتمام می رسه ولی ر ای اینکه بشه تا نکهای خود ایر ان رو به بازی اضا فه کنیم و یا طر احی یک سایت موشکی جدید داشته باشیم به کمک شما حتما نیاز خواهیم داشت دوست من من تقر یبا 40% سا ختمو نهای ژنر ال ایر ان رو تمو م کردم و با مو فقیت اجرا شدند ولی در حال تعقییر شکل تا نکها و اضافه کردن تا نکهای جدید و اگر بتو نم نیر وی هو ایی به تیم ایر ان هستم ....نقل قول:
بر ای بازی ار تش ایر ان نیاز مند آهنگ ایر انی به صور ت حماسی بر ای ابتدای شر و ع بازی و یا اواسط بازی هستم و یا یک فلش زیبا به جای ٍَ EA GAME هستم ....
اگر کسی هم می تو نه یک شیل مپ مخصوص ایر ان بسازه چون من حسابی گر فتار و درگیر تعققیر این ار تشم و کا ملا وقتم پر شده البته اگه دو ست دارید زو دتر تمو م بشه....
اینم یک بازی خیلی جالب و نفس گیر!!!
همین الان بازی کردم!
کد:http://www.4shared.com/file/119880843/b5f9fdb4/1v1v1v1v1v1_Very_Good_Game.html
اینم یک بازی بدون پول
http://www.4shared.com/file/119885443/8b3df4e2/no_money_gg_2v2.html
سلام
دوستان عزیز ریپلی با ورژن خوده بازی بذارید که بشه نگاه کرد
ریپلیهای قشنگ
1.04 هست ورژن اصلی بازی!!:21:نقل قول:
سلام
دوستان تمام لینکهای دانلود پچ generals zero hour رو یکجا بذارن برای دانلود ممنون میشم
پس چرا نمیتونم من ببینمنقل قول:
ریپلیهای قبلیتونونو میتونستم ببینم ولی اینا رو نمیشه
سلام
دوستان یه راهنمایی کوچک در مورد نصب پچ روی generals zero hour بکنن ممنون میشم.ایا نصب پک ی که میگید با پچ فرق داره.
نقل قول:
شاید مپشو ندارم!
سلا م متشکرم از اینکه جواب دادید ببینم شما می تو نید تری دی مکس 8شت کار کنید و فا یلهای با فر مت :W3D رو روش کار کنی و تعقییر ات بدی یعنی بر یاین قسمت و ظاهر سا ختمو نها و یا تا نکها و یا نفر ات رو کمی تعقییر ات بدینقل قول:
آدرس این فایلها:
Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Art\W3D
البته این فابلها در تما م پکهاو جو د داره
من تمام کار هاشو کردم فقط با این قسمت مشکل دارم
من تا به امروز ار تش ایر ان رو به بازی اضافه کردم :
1-شکل ظاهری سا ختمو نها 70%
2-شکل ظا هری تا نکها 50%
3- آهنگ و موسیقی بازی 70%
4-l موی ابتدائی بازی100%
5-لو گوی بازی 100%
6-در سر با ز خانه قسمت ایر ان شکل ظاهرسی سر باز ها وقدر تشو ن20%
7-تصا ویر موقع لو د بازی و اتما م بازی 100%
8-اضافه شدن نا م ار تش روسیه به جای ار تش چین بز رگ
9- اضا فه کردن نام اسر ائیل به جای نا م آمر یکا
البته چین و امر یکا با جنر الهای دیگشون تو بازی هستند مثل چین تانک چین سر باز خشن ...امر یکا هواپیما ،امر یکاهیلیکو پتر و....
الا ن به سختر ین قسمت رسیدم و او ن هم جا بجای تجهیز ات ار تش ر و سیه با چین :
شکل ظاهری سا ختم ونهای چین _رو سیه 20%
حالا تا اینجا فکر کنم کافیه کار های دیگه هم می خوام انجام بدم که نمی گم تا بر اتون جالبتر شه
البته بازی کاملا فارسی شده 90% با صدای دوبلور های ما هر البته کار شر کت پر نیانه که و اقعا زحمت کشید ند چون فایلی با حجم 130 مگا بایت رو دو بله کرد ند و بیش از 1000 شخصیت رو جاش حر ف زدند خیلی جالبه و با مزه امتیازی که من بهش می دم حد اقل 8 از 10 است.
یک مورد در مورد تعقییر فر م سا ختمو نهاست که مشکل شده البته من سا ختمو نهای برر ای ار تش ایر ان درست کردم و البته از جا های دیگه هم کمک گر فتم ا اگه یکی از شما ها عهده دارش بشید کار کلی بهتر میشه و سر یعتر و گرنه چار های ندارم تا یا تا اینجاهر چی درست شده ار ائه کنیم و بقیه سا ختمو نها
تکر اری بشند و یا باید یکم همت کنید .
البته قصد دارم ار تش اسر ائیل رو هم اضافه کنم که باید دید تا چی پیش می اد
البته لاز مه بگم بازی :reborn the rise to power پایه بازیه و ار تشهای جدید جایگزین تعدادی از این ار تشها میشه البته میشه بهطور کلی تعقییر ات داد ولی بر ای اینکه بتو نیم در همین ماه بازیش بکنیم تا همین حد خوبه البته باید بگم در او ل بازی که بعد از اینکه وارد قسمت : player میشید بجای آر م امر یکا پر چم اسر ائیل میا د و بجای اسم جی ال ای پر چم ایر ان و بجای اسم چین پر جم چین میاد البته اگه موافق باشید اگه در مورد هر کدام قسمتها نظر ی دارید بگید تا اجرا کنیم مثلا میشه بجای چین پر چم روسیه رو گذاشت و یا بجای پر چم اسر ائیل پر چم خود امر یکا رو گذاشت خو اهش می کنم نظر اتتو ن رو بگید تا بتو نیم یک کار گروهی انجا م بد یم .
من اسم این پک رو می خوام بذارم: جنگ آر ما گدون به معنای جنگ پایا نی یا جنگ آخر الزمان شما هم اسم پیشنهاد بدبد مثلا یکی از د و ستان گفته : بسوی خا ور میانه...
اگر کسی می تونه یک فلش بجای اسم EA GAMEکه اول بازی می آد طراحی کنه و یک اسم اولش با اهنگ بذاره ....البته با مشور ت همه
دوستان ما استارتشو زدیم ببینم چند مرده حلا جید
نیاز به یک سری آهنگ ایر انی و حماسی بر ای بازی دارم اگه دارید یک جا آپلو د کنید و یا لینکشو بدید من پر سر عت دارم خود م دانلود کنم .
نیاز به یک سری عکس از جنگ ایر ان و عر اق دارم و یا ار تش ایر ان هر چی دارید و پید ا کردید اینجا بذارید و یا برید تالاری که افتتا ح کردیم
لطفا کمک کنید تا زود تر تما م بشه خدا وکیلی من سه شب تا صبح بیدار بو دم و روش کار کردم الان تقر یبا یک هفته است دائم تمام وقتهای بی کاریم رو روش گذاشتم ....
موفق باشید
خوب چندتا عكس بده تا بدونم با چي برات كار رو شروع كنم.
فيلم فلش اول ميخواي چند ثانيه باشه؟
گفتم كه كاراي سه بعديش رو با مايا ميتونم انجام بدم.
يكم توضيح بده.
بر و به این ادرس متو جه میشی لینک دانلود :نقل قول:کد:http://ufo-alien.persiangig.com/other/motfaregh/W3D.zipx
در این زیپ تعدادی از فر مهای سا ختمو نها ی جدید و نفر ات و تجهیز ات ار تش ایر ان و امر یکا است لطفا اگه تعقیر اتی تو نستی بدی باز به همون نام کپی کن
لطفا ببین می تو نی این فایل ها رو باز کنی و رو ش کار کنی .
بر ای فلش هم اگه بازی جنر ال رو دقت کرده باشی در ابتد ای بازی وقتی لود می شه EA GAME یک دمو پخش می کنه که لو گوی شر کتشه می خوام تقر یبا به همون زمان باشه یعنی بعد از لو گوی شر کت اسم پک بیاد در یک ضمینه زیبا به سلیقه خود البته با همون آهنگ حالا ببین میشه کاریشش کرد من به خدا کلا مشغول کار های دیگشم کار واقعا سختیه چون بر ای کو چکتر ین تعقییر باید هی بازی رو لو د کر د تا ببینی تعقیر ات سالم و درستند یا نه واگر ارور بده هر چی بافتی پنبه است ....
ببینم کسی میدونه Rise Of The Reds کی تموم میشه؟
یه نظر راجع به مود ایران هم بدم : به نظر من تا وقتی مودهایی با کیفیت مثل ROTR هست کسی مود ایرانی بازی نمیکنه.
ولی بازم به کارتون ادامه بدید از هیچی بهتره.
کار سا خت مد بر ای جنر ال حالا حالا ها ادا مه داره ر ای کسب اطلا عات بهتر بر و این آدرس:نقل قول:
جدید تر ین اطلا عات در بار ه این مد :
کد:http://www.moddb.com/mods/rise-of-the-reds/news
ضمنا با تشکر از ابر از نظر تون را جب به مد ایر ان اکثر کشور ها مد کشور خو دشو ن رو بر ای این بازی سا ختند من هم سعی دارم تا این کار رو با کمک شما بر ای ار تش ایر ان انجام بد م البته رو سیه هم توی این مد هست و تمام امکا ناتش (ار تش رو سیه) همون امکا نات مد :Rise Of The Reds است ولی با اضا فه شدن ار تش های اسر ائیل - ایر ان - روسیه - عر اق- بنلا دن - سو ریه -....
Command & Conquer Generals 1 (dar khaste serial va kerak