آقا من آپديت كردم،حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟
Printable View
آقا من آپديت كردم،حالا هي مياد ميگه فلان برنامه رو مي خواي نصب كني؟ حالا مثلا من بعضي هاش رو ميگم آره. ولي اونا هم درست نصب نميش.
چطوري ميشه همه اين برنامه ها روي رم رو پاك كرد؟
دوست عزيز توي همين يكي دو صفحه آخر در موردش صحبت شد كه قبل ازنقل قول:
آپديت يا هر كاري همه برنامه ها رو آنيستال كن باز شما هميجوري رفتي آپ كردي
حالا هم تنها راهش مستر ريست و هم فرمت حافظه ي 4 گيگه و ديگر هيچ .
با backup مشکل دوستمون با برنامه هاش مممنه پیش بیاد ؟
ممنون از همه دوستان . با توجه به نظرایی که دادین به نظر میرسه فعلا update نکنم بهتر باشه .. :41:
براي فرمت حافظه توسط خود گوشي يك راهي داشت، چي بود؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه چطور میشه دیکشنری T9 رو در تایپ با کیپد w950 از کار انداخت ؟ اینجوری اصلا نمیشه با کیپد تایپ کرد.
یک سوال دیگه. البته بیشتر شبیه به یه شایعه هست. نمی دونم ! من از یک مغازه تو تهران تلفنی راجع دوربین اکسترنال برای w950 سوال کردم. فروشنده هم گفت که تا آخر هفته میاریم ! حالا نمیدونم سرکاری بوده یا اون نمیدونسته دوربینه مال چیه یا واقعا برای w950 دوربین اکسترنال اومده ؟! میگفت قیمتش از 50 تومنه تا 500 تومن !
نقل قول:
باید بری توی file manager بعد منوی more رو بازکن device -> format media memory
حالا میتونی حافظه 4 گیگا رو فرمت کنی!
نقل قول:
میری به این قسمت:
control panel -> device -> text input -> word suggestion
بعد off رو انتخاب میکنی!
بد بختی اینه که اون هم off هست و باز کار میکنه !!
درود به شما:
من یه تم دانلود کردم و ریختم تو گوشی وقتی اجراش کردم گوشی Application Error داد بعد تا اومدم کاری کنم unspecified Error داد و هنگ کرد.گوشی رو خاموش کردم وقتی روشنش کردم تا 50 در صد load میشه گیر می کنه خاموشم نمیشه باید باطری شو در بیاری تا خاموش به شه.جالب اینجاست که وقتی USB رو به کامپیوتر می زنم Express mode وصل میشه.
لطف می کنید اگه بگید خودم می تونم درستش کنم یا نه و چطوری.
با سپاس
w950 منم همین طوریه:13:نقل قول:
.
آک یا دسته2 ؟نقل قول:
ادرس تاپیک قیمت چیه پیداش نکردم
آقایون کسی w950 کار کرده می خره؟ من می خوام بفروشم....
خانوما رو یادم رفت، w950 کار کرده می فروشم....D:
من نمي تونم اين كار را بكنمنقل قول:
error ميده ميگه:in use
خواهش مي كنم يكي بگه چرا ؟
من وقتی می خوام inbox گوشیمو باز کنم، با این پیغام مواجه می شم reason number:130 بعد می پره بیرون.. اگه کسی می دونه کمکم کنه لطفا....
w950
کسی 950 میخواد یکی دارم می فروشم
کد:http://www.istgah.com/firekeys/kid_87/key_84950/page_1/377670.html
من میخوام این گوشی رو کارکرده اش رو 180تومن فردا بخرم چند سوال داشتم اول اینکه فروشنده میگفت سریالش با کارتن یکی نیست جز چند تای اخر بعدا مشکل پیش نیاد و بعد وقتی گوشی رو بر عکس میکنی قلمش از جاش در میاد میکه برای همه اینجوریه راست میگه و فقط زود جواب بدین چون فردا باید برم بخرم. بعد قلم اصلی و متفرقه رو از کجا میشه تشخیص داد و ..... ممنون
داداش چند ؟نقل قول:
یکی جواب مارو زود بده ؟
سلام دوستان
یه سوال فوری داشتم ..ممنون میشم جواب بدید
مثل کد نوکیا که ( روشن +3 +ستاره + سبز ) هست برای فرمت کلی میخواستم بدونم همچین کدی برای w950 کدومه
به غیر از format media memory و format internal memoey
ممنون
میگم آقا این دبیلو 950 با اپدیت صداش چطوری میشه
اون زمان که تازه اومده بود و اپدیت براش نیامده بود صداش ضعیف بود
من میخوام این گوشی رو کارکرده اش رو 180تومن فردا بخرم چند سوال داشتم اول اینکه فروشنده میگفت سریالش با کارتن یکی نیست جز چند تای اخر بعدا مشکل پیش نیاد و بعد وقتی گوشی رو بر عکس میکنی قلمش از جاش در میاد میکه برای همه اینجوریه راست میگه و فقط زود جواب بدین چون فردا باید برم بخرم. بعد قلم اصلی و متفرقه رو از کجا میشه تشخیص داد و ..... ممنون
یعنی کسی دیگه نمیاد این تو الان 3روزه من یه سوال کردم
شما فقط باید این مراحل رو انجام بدید:
1- گوشیتونو هک کنید.
2- با نرم افزار X-plore یا SM تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:
D:\private\10202dce
البته اگه نرم افزار مورد نظر در درایو C نصب شده باشه باید تمام محتویات فلدر زیر رو پاک کنید:
C:\private\10202dce
واسه imeiکه فکرکنم واسه آپدیت ویا هک کردنش به مشکل بخوری
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.
واسه imeiکه فکرکنم واسه آپدیت ویا هک کردنش به مشکل بخورینقل قول:
درمورد قلمش هم باید بگم کهمال من هیچ مشکلی نداره واون ممکنه اهرمی که قلمشو نگه میداره دچار مشکل شده باشه.
من از یکی شنیدم که میشه روی این گوشی دوربین 3.2 مگاپیکسلی انداخت! :18:
کسی درباره این موضوع چیزی میدونه؟ :19:
ممنون از اینکه جوابمو دادی رفتم نگاه کردم دیدم قلم به اون اهرم اصلا نمیرسه و فکر کنم قلمش قلابی از این چینیها بود البته من اینقدر دیر جواب گرفتم از اینجا که یارو گوشی رو فروخت حالا باید برم علا ءالدین گرون بخرم من تو عکساش دیدم قلم درست زیر اهرم فلزیه ایا اینطور نیستنقل قول:
درسته قلمشو قشنگ میگیرهنقل قول:
از من میشنوی p1بگیر یه چیز دیگه هست
توکلوپ p1زیاد نرفتم فقط چند جا دیدم مشکل انتن داره و قیمتشم فکر کنم اکبندش350..اینا باشه چه چیزی جز دوربین اضافه دارهنقل قول:
تاچ گوشیم داغون شده! کسی می دونه بخوام عوض کنم چقدر باید پیاده بشم..؟ :41:
چش شده؟؟؟؟؟
کار نمی کنه! گویا سوخته..! :13:نقل قول:
رحم الله من یغر الله و الاخصلاص و الصلواتنقل قول:
این حدیث از کیه؟:31::31:نقل قول:
اینو که می دانستم! :31:نقل قول:
حالا کسی قیمت نداره؟ شنبه می خوام برم برای تعمیرات و قص علی هذا..! :20:
حدود 60 شنیدمنقل قول:
اشتباه می کنی! مطمئنا باید زیر 30 باشه! :13:نقل قول:
نه بابا چه خبره...:18:نقل قول:
حول و حوش 28 ديگه بيشتر نيست...:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40: