فکر نمیکنم موزیکش تا 2 گیگ رو ساپورت کنه ...نقل قول:
همون 1 که روشه براش کافیه ...
Printable View
فکر نمیکنم موزیکش تا 2 گیگ رو ساپورت کنه ...نقل قول:
همون 1 که روشه براش کافیه ...
چرا می تونه ! توی قابلیت هاش هست !
درسته با این ریست درست شد البته چون یه دفعه ای کردم تمام شماره ها و اس ام اس ها پاک شدند(بک آپ نگرفتم) و تمام برنامه ها و بازیهای جاوا هم از کار افتادند !البته می ارزه که قفلش درست بشهنقل قول:
ریست تمام مشکلات نرم افزاری رو درست می کنه ولی دوستان فراموش نکنید که بکآپ بگیرید...
آقا رم 1 گيگ خريدم هيچ فرقي نكرد مثل ساعت داره كار ميكنه اصلا هم كند نشد
سلام دوستان
منم ان 70 دارم ( ساده )
الان نزديك 1 سال روش يه رم 1 گيگ گذاشتم به قول دوستمون عين ساعت داره كار ميكنه تازه 900 مگابايت رو هم پر كردم ....
اين حرف ها چرت و پرته كه ساپورت نمي كنه .. وقتي 66000 دوستم 512 رو ساپورت ميكنه خوب ان 70 بايد 1 گيگ رو ساپورت كنه و آخ هم نگه ....
بچه ها كسي جايي سراغ نداره چندتا تم باحال دانلود كنيم ؟
ممنون
بهترین سایت zedge بود که ف ی ل ت ر شده! ولی تو این فروم تم های خوبی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم همين سايته zedge كه گفتي را ديدم چيزه باحالي بود .
چرا اینو جدا مینویسی؟نقل قول:
به خاطر ترس از ربات فوق مدرن ف ی ل ت رینگ که اگه تو یه سایت کلمات غیر مجاز از قبیل همین ف ی ل ت ر بیش از یه حدی باشه اون رو ----- می کنه.دلیل اینکه چند وقته نمی شه لینک فعال به سایت های دیگر داد هم همینه...
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
smart setting برای ان70 هم هست ؟؟
من تا 5 یا 6 ماه پیش که این سری سیمبین رو داشتم نبود براش ...
سلام به همگی کسی نمیدونه چه جوری میشه مستر کد رو پیدا کرد چند وقتی یادم رفته با برنامه هم درست نشد یعنی نشون نداد
آره! واسه سیمبین های ورژن 2 هست! خیلی خوب کار می کنه...:31:نقل قول:
نصب نرم افراز smart settings را به همه ی N70 دارها توصیه می کنم . دسترسی سریعتر به برنامه ها و مرتب کردن دلخواه آن ها با شماره خاصی از صفحه کلید - قفل خودکار قابل تنظیم برای همه ی یا پروفایل های خاص و عدم قفل در برنامه های دلخواهتان و تنظیم مدت زمان آن و پیام فارسی برای باز شدن صفحه کلید و باز شدن صفحه کلید به آسانی - نوشتن اسم خود یا اسم دلخواه دیگری در شروع برنامه
عزیزم بسه دیگه یه بار گفتی همه فهمیدن ...:46:نقل قول:
برنامه هه چی گفت ؟؟نقل قول:
ارورشو بگو ...
یه سایت خارجی هست که سریال گوشی رو بدی مستر کد رو میده اگه تو گوگل یه سرچ یکنی بهت میدهنقل قول:
با این برنامه می تونی مستر کد رو پیدا کنیدنقل قول:
5kb
کد:http://ghasem1mafia.persiangig.com/other/mcode.edited%20by%20ghasem.m.%7Btakdownload.com%7D.zip
سلام من يه نمونه گوشي ديدم مال يكي از رفقا بود وقتي يه چيزي رو delete مي كرد دوباره خودش مي تونست اون و برگردونه مي خوام بدونم آيا n70 هم چنين ويژگي داره يا نه؟اگه داره راهنمايي كنين لطفا
با تشكر
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟؟؟نقل قول:
یعنی چی وقتی پاک میکرد دوباره برمیگشت ؟؟
اگه منظورت از تو کامپیوتره که با برنامه های ریکاوری برمیگرده ولی گوشی رو تا حالا نشنیده بودم ...
باسلام به همه شما عزیزن و خسته نباشید
مشکل گوشی من اینه که متأسفانه قسمت گالری آن بالا نمیاد و برمیگردده نمیدونم مشکل چیه ریست کردم حتی مشکل حل نشده مموری را در آوردم قسمت گالری گوشی را هم نشان نمیدهد عزیزانی که میدونن محبت کنند سریعتر بفرمایند بسیار سپاسگزام.
باتشکر فراوان
سلام دوستان یه برنامه توپ واسه تم سازی میخوام واسه ان70 به نظر شما بهترین برنامه چیه؟
حجمش فرق نمیکنه چقدر باشه ممنون
سلامنقل قول:
"Carbide UI S60 Theme" این اسم برنامه ساخت تم برای انواع نوکیاست. آدرس هم شرمنده ندارم. من اونو توی یک پک 4 سی دی به اسم "nokia gsm" محصول شرکت دل ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از بازار خردیم گیر آوردم. البته اینو هم بگم که اون پک خیلی بیخود :2: و اون برنامه هم خیلی سنگین و ساخت تم با اون واقعا حوصله میخواد. :19:
مرسی عزیزم پس به نظر شما من با چه برنامه ای تم سازی کنم خیلی واجبهنقل قول:
:19::18::42::34:نقل قول:
خسته نباشید لطفاً جواب منتظرم چه کار کنم
باتشکر
سلام تو N70 با چه نرم افزاری میشه فارسی تایپ کرد هم برای اس ام اس و هم برای سایر قسمتها مثل مخاطبین
سلام
یه دو تا سوال دارم ... کمک کنید
اول اینکه من وقتی که sms جدیدی رو send می کنم ، نمی فرسته و اس ام اس میره تو outbox گوشیم و باید خودم برم تو outbox و از منو send بزنم تا بفرسته . یعنی هر بار که میخوام sms بفرستم دو بار باید send کنمش ...
دوم اینکه وقتی smsی می فرستم و میرم توی report ساعت ارسال sms رو نیم ساعت قبل تر از ساعت تنظیم شده ی گوشیم نشون میده ... چیکار کنم ؟
ممنون :11:
سلام دوست عزیز
من n70 دارم و برای فارسی نوشتن فارسی ساز ندارم
لطفا" اگر برنامشو دارین برام معرفی کنید
سلام به شما دوست عزیز برنامه های زیادی به صورت بتا یا همون آزمایشی وجود داره که قسمتی از گوشی رو فارسی میکنه ولی برای تایپ فارسی برنامه وجود داره والا من نصبش کردم هیچی نشد این دو تا هستن:نقل قول:
crystal arabic
Farsi sms
تو دانلود سنتر پیدا میکنی:10:
با یه سرچ برنامه Farsi Sms میتونی دانلود و نصب کنی ....
هر وقت گوشیمو به کامپیوتر میزنم پیغام زیر رو نشون میده .
the usb device not recognized
ویندوزم رو هم عوض کردم گوشیم رو هم مستر ریست کردم چند بار pc suite رو نصب کردم ولی فایده نداشت
3دلیل داره یا USB Driver نصب نیست
یا درایور نوکیا نصب نکردی ( تو سی دی سمت چپ)
ویندوزت سرویس پک 1 نیست (با S.P کار نمیکنه )
با سلام و تشکر من pc suite که توی cd بود رو نصبیدم اما چون شما گفتی بازم تلاشم رو میکنمنقل قول:
ولی من خط آخر رو خوب متوجه نشدم من ویندوزم sp2 هست شما منظورت این بود که با sp1 فقط میشه گوشی رو به ویندوز شناسوند؟
توی گالری که میرم در قسمت موزیک و عکس چیزی نمیاد!
چی کار کنم؟
ممنان
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
n70 دست دوم الان تو بازار چنده؟
عزیزان در باره ی این مشکلاتی که گفتید اگر هیچ راهی جواب نداد گوشی را ببرید بیرون فلش کنید حتما درست می شود در ضمن اگر هم کسی خواست فلش کند حتما موزیک بریزد
دست دوم باید حدود 200 یا پایین تر باشه
سلام
من سیم کارت ایران سل گرقتم با گوشیه n70 ولی نمیتونم از اینترنتش استفاده کنم
اگه میشه به طور مبتدی بگین چه راه هایی رو رو گوشی باید برم تا بتونم به اینترنت ایران سل از طریق خود گوشی دست پیدا کنم
لطفا کامل باشه
منتظرم
موفق باشی