حالا چه جوري ميشه پاكش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :blink:
Printable View
حالا چه جوري ميشه پاكش كرد؟؟؟؟؟؟؟؟ :sad: :blink:
میل کوچولو جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
تروجان یوسف علی یه تروجان عربی هست واونائی که برای قسمت فارسی از ایت الله لنکرانی مطلب گذاشتنددلیل شرعی وسلیقه اونا را توی انتخاب مراجع تقلید شیعه بیان میکنه وخواستند با استفاده از حکم یکی از مراجع تقلید فارسی زبان دلیل محکم شرعی ارائه کنند
موفق باشید
majjiddجان این تروجان توسط انتی ویروس کاسپرسکای شناسائی میشه شاید بقیه انتی ویروسها هم الان که دیگه این تروجان خیلی معروف شده اونا بشناسند البته خودتون بهتر میدونید که انتی ویروس باید ابدیت شده باشه
سلام
ممنون ميشم اين تروجان رو بزاريد واسه دانلود
من این کرک رو واسه نورتون گیر آوردم اگه فهمیدید چه جوریه به منم بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اقایونی که خوره آنتی ویروس کاسپر هستند به من بگویند
1- چرا بعد از آپدیت کاسپر سرعت اینترنت بسیار پایین می آید آیا تنظیمات بخصوصی دارد .
2- چرا هر چند دقیقه یکبار فلاپی درایو سرو صدا می کند .
3-چرا بعد از گذاشتن سی دی در سی دی رام مدت زمان زیادی طول می کشد تا سی دی به حالت اتومات اجرا شود
4- چرا پس آپدیت این انتی ویروس دوباره که به اینترنت وصل می شوید خود به خود به سایت watch hacker متصل ميشويد
البته من قبول دارم كاسپر از لحاظ پيدا كردن ويروس بي نظير است
سلام یه لینک از نورتن سکیوریتی یکی بده فقط فول ورژن باشه تا برم دنباله کرکش البته با کمکه شما. فقط حجمش زیاده لینک فقط ماله فولش باشه اگه تست کردین بدین
alaodin1 جون شماره ی 4 ات ربطی به کاسپر نداره!
من تا حالا چنین مشکلی نداشتم بقیشم که گفتی هی کدومشون نیستن البته برای من سی پی یوم 3000 هست:)
من كه خوره كاسپر نيستم ولينقل قول:
نوشته شده توسط alaodin1
اولي كه اصلا برا من كه سرعت كامپيوترم خيلي هم پايينه اتفاق نيافتاد
تازه واسه دوستاي ديگم هم هنوز اتفاق نيافتاده
دومي كه شايد به خاطر تنظيمات schadule باشه و با خاموش كردن schadule برا درايو فلاپي مشكل حل ميشه
شايد هم ويروسي چيزي باشه كه برا كاسپر قابل شناخته شدن نيست
البته شما ليست پروسه هاتو ببين آيا چيز مشكوكي ميبيني؟
در مورد آتوران سي دي رام هم بسته به نوع فايل اجرايي آتوران سي دي كه توسط كاسپر مورد آناليز قرار ميگيره سرعت اجرا فرق ميكنه آيا در مورد آتو ران تمام سي دي رام ها اين صادقه يا نه در مورد آتوران سي دي بخصوصي؟
در ضمن اون سايت هم كه فرموديد ما كه اصلا و ابدا همچين مشكلي نداريم
سلام دوستان
اگه امكان داره
اخرين ورژنهاي كسپراسكاي رو فقط بصورت كامل نام ببريد
سلام
يك چيزي بگم طرفدارهاي نود32 كيف كنن.....
من قبلا فقط فقط از نورتون استفاده ميكردم
تا اينكه تعريف نود 32 رو خيلي شنيدم و دانلودش كردم
بعد براي امتحانش اول با نورتون تمام سيستم رو اسكن كردم وبعد با نود
نتيجه ميدونين چي بود ؟؟؟
بله با نورتون هيچ ويروسي پيدا نكرد (نورتون آپديت شوده بود)
ولي با نود32 48 تا ويروس w32 پيدا كرد
منكه كفم بريدو .....
حالاهم نورتون و هم نود32 باهم نصب كردم
ebilove جان سلام اخرین ورژن kaspersky anti-viruspersonal pro 5.0.388 هست که با یه patch به 5.0.390 ارتقا پیدا میکنه
موفق باشید
با سلام .
يك نكته در مورد رجيستر كردن آنتي ويروس نورتون 2006 وجود داره.بنا بر اعلام سايت symantec امكان activate by phone فقط در برنامه هايي كه از طريق cd خريداري ميشوند وجود داره و در نسخه هايي كه از اينترنت دانلود ميشوند اين امكان وجود نداره.
براي كسب اطلاع دقيق ميتونيد به اين آدرس مراجعه كنيد:
به section8آدرس بالا توجه كنيد.البته اگر دوستان علاقمند قدري صبر كنند اين مشكل هم برطرف خواهد شد.
سلام اينم يه نرم افزار كم حجم از مايكروسافت براي پاك كردن بلستر و ساسر و ماي دوم
ديدم تاريخ انتشارش جديد براي همين گذاشتم!
Panda Platinum Internet Security 2006
50.3 MB
Last Updated: September 21st, 2005
Download:
ببخشيد اگه قبلا كسي گذاشته!
با سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط alireza-vb
دوست من آنتي ويروس پاندا بدون داشتن username و password معتبر قابل آپديت نيست و سايتي كه شما معرفي كرديد فقط نسخه آزمايشي برنامه ها را معرفي ميكنه و سريال يا كركي در كار نيست.حتي نسخه هاي retail اين آنتي ويروس هم بدون سريال معتبر آپديت نميشند.
توصيه من به دوستان اينه كه بدون داشتن سريال معتبر سراغ اين آنتي ويروس نرند.
soda جان آیا امکان وجود دارد بعد از fdisk باز هم ويروسي در هارد باقي مانده باشد وآيا نرم افزاري است كه هارد را به طور كامل و اساسي پاك كند كه حتي با نرم افزارهايي مثل get back كه اطلاعات فرمت شده را بازيابي مي كنند مي كند قابل بازگشت نباشدنقل قول:
نوشته شده توسط soda
اوني كه شما فرمودي رو خيلي نرم افزار داريم كه من فقط اسمشون رو بيشتر شنيده ام و نميدونم كدومشون واقعا تو اين زمينه كارا هستند
بعد fdisk ديگه ويروسي در كار نيست مگه اينكه شما از داخل سي دي رام فايل ويروسي رو به هارد منتقل كني و از اونجا ويروسي بشي
برای اینکه دوست عزیز این جدید ترین نسخه این ویروس ساسر که متاسفانه نود 32 قادر به شناساییش نیستش و اینکه فقط فایروال جلوش رو میتونه بگیره البته نه نود بلکه هیچ آنتی ویروسی تا این تاریخ نتونسته تو کام÷یوتر من جلودارش بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط alireza-vb
آره عزیزم یه سری ویروس ها هستند که حتی بعد از اف دیسک نیز هنوز وجود دارند و فقط با فرمت سطح پایین از بین میرننقل قول:
soda جان آیا امکان وجود دارد بعد از fdisk باز هم ويروسي در هارد باقي مانده باشد وآيا نرم افزاري است كه هارد را به طور كامل و اساسي پاك كند كه حتي با نرم افزارهايي مثل get back كه اطلاعات فرمت شده را بازيابي مي كنند مي كند قابل بازگشت نباشد
برا مثال سیستم یکی از دوستان ویروس وان هاف گرفته بود نه با فرمت معمولی از بین رفت و نه با فرمت با سوییچ /u
و نه با Fdisk
فقط فرمت سطح پایین تونست اونو پاک کنه لامذهب نمیدونم چی بود
یه بار هم هارد به هارد کردم و با کاسپر و بیت دفندر سعی کردم دیلتش کنم ولی باز هم نشد
خلاصه بگم برخی از ویروس ها هستند که با فرمت پاک نمیشن البته این تجربه شخصی من بود تا نظر شما چی باشه ؟
دوستان برای اولین برا که بد جوری گیر کردم .
تو پست چند روز قبلم گفته بودم الان ولی هنوز مشکلم حل نشده.این ویروس ساسر رو متاسفانه هنوز نه نود میتونه جلوش بگیره و نه کاسپرس.د رکمال تاسف امروز دوباره بیت دیفندر رو نصب و آپدیت کردم بازم نتونسته جلوش رو بگیره و حتی پچ شرکت مایکروسافتم فایده ای نداشته و همسنکه زون آلارم رو غیر فعال کنم سه سوت آقا ساسر میاد سرعت دانلودم فوقالعاده پایین اومده به طوری که بین 1 یا 2 کیلوبایت .نمیدونم این ویروس چرا تا الان برای شرکتهای آنتی ویروس و مایکروسافت قابل شناسایی نیست .چطور والا یعنی من جزو اولین نفرام که این مدل ساسر اومده تو سیستمم.من اول فکر کردم ویروس رو سیستمم نیست ولی cpu usege من یه چیز دیگه میگه.حالا اگه تونستید کمکی کنید خیلی خوبه والا من که دیگه موندم به والله چی کنم.
ممنون.
البته آقا مسعود كه سرور ما هستند و بايد با كامل اطمينان بگم كه چونكه چندين بار با one-half برخورد داشتم و حتي به داخل الگوريتمش هم سركي كشيدم اين ويروس بعد از format يا fdisk روي هارد نمي مونه و اگه اونجا اينطور بوده شايد مشكل از جاي ديگه بودهنقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
مسعود جان شما گفتي كه يه سري ويروسها هستند ميشه چند تا مثال ديگه بزني ميخوام روشون تحقيق كنم بدردم ميخوره
ممنون از لطفتون
بابا حالا اين نورتون آش دهن سوزي كه نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
طبق بحث هاي علمي ارائه شده در اين تاپيك و چندين سايت بين المللي ديگه
نورتون در مقابل كاسپر ونود 32 حرفي براي گفتن نداره .
ولش كنيد فكر كنم بهتر باشه .
يه خورده در مورد برنامه هاي آنتي تروجان بحث كنيد
amir_p30 جون بالاخره برای مدت 1 ماه هم که شده باید مورد آزمایش بزرگانی چون کرکی و سودا و مهدی بست و شما قرار بگیره یا نه؟;)
ساسان جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
عزيز اولندش كه ما عددي نيستيم
دوما تا ورژن 2005 نورتون رو شخصا تست كردم .غير از آشغالي چيزي نديدم :blink: :blink:
amir_p30 جون اختیار داری شما سرور مایی:)
منم تا 2005 مثل شما ولی این 2006 رو هم تست بزنیم بد نیست;)
ساسان جان عزيز شما خودت صاحب نظرينقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
اين كه 2006 رو هم تست بزنيم بد نگفتي
ولي قبلن ميگفتن 2005 رو تست بزنين .البته خدايش 2005 از 2004 خيلي بهتر بود
دوستان هنوز جواب سوال منو ندادن( تایپیک 1244 ).
مشکل کند شدن سیستم در bitdefender 9 pro چطور قابل حله؟
سیستم موقع استارت شدن خیلی دیر بالا میاد.
خواهش دارم جواب بدین و فراموش نکنیم که : زکات علم نشر آنست.
.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پست قبلی عرض کردم که برا من اینجوری بود یعنی با بیت و کاسپر که اسکن کردم وجود یه گونه ویروس از انواع Half ها رو گزارش کردندنقل قول:
البته آقا مسعود كه سرور ما هستند و بايد با كامل اطمينان بگم كه چونكه چندين بار با one-half برخورد داشتم و حتي به داخل الگوريتمش هم سركي كشيدم اين ويروس بعد از format يا fdisk روي هارد نمي مونه و اگه اونجا اينطور بوده شايد مشكل از جاي ديگه بوده
مسعود جان شما گفتي كه يه سري ويروسها هستند ميشه چند تا مثال ديگه بزني ميخوام روشون تحقيق كنم بدردم ميخوره
ممنون از لطفتون
حالا یادم نمیاد Red.Half بود یا One-Half
ولی یه واریته از خانواده ویروسهای Half بود
قبلا هم گفتم در ابتدا باورش برا خودم هم سخت بود که یه ویروس بتونه در برابر اف دیسک هم مقاوت کنه
و باید بگم در ابتدا که با بیت اسکنش کردم روی بوت رکورد یکی از درایوها بود بعد از حذف یعنی اعلام حذف بیت وقتی دوباره اسکن کردم خودش رو به Master Boot Record منتقل کرد
و یه جورایی نسبت به بیت واکنش نشون داد و دیگه بیت نتونست پاکش کنه و مدام خودش رو به مناطق مختلف کپی میکرد
در مورد ویروس های دیگه که گفتی من ویروس دیگه ای رو نمیشناسم ولیکن شاید امثال این ویروس باشن ولی اگه پیدا کردم چشم بهت اطلاع میدم
امیدوارم ولی نه نمیدونم بگم تجربش کنی یا نه ولی دلم نمیاد
ان شا اله یه جورایی تنت به تن این ویروس که گفتم بخوره تا متوجه صحبت هام بشی
amir_p3 جون خجالت نده عزیز شما که خودت حرفه ای هستی:)
منم قبول دارم 2005 نسبت به 2004 خیلی بهتر بود این 2006 هم فکر کنم توی همون مایه باشه!;)
آنتي ويروس bitdefender 9 pro روي سيستم من نصب نمي شود وخطاي كمبود رم مي گيرد مگر اين آنتي ويروس چقدر رم لازم دارد(it is most likely caused by low memory ) مادر برد سيستم من asus واز آن مادربردهايي است كه 32 مگابايت از رم را كم مي كند
مهدی جان وسودا جان خواهشا حرفام بخونند.
عزیزان من 2 تا پست در مورد ویروسی که توکامپیوترم اومده دادم ولی هنوز این مشکل رو دارم .امروز من پچ امنیتی شرکت سیمانتیک و همینطور مایکروسافت رو دانلود کردم که کارشون پاکسازی انواع ویروس ساسر هستش ولی حتی 1 ویروس هم شناخته نشد.در کمال تعجب بودم که متوجه شدم تازگیها یه ویروسی به نام کرگو اومده که مثل ساسر یا بلاستر عمل میکنه رفتم از سایت سیمانتیک پچ این ویروس رو هم دانلود کردم ولی بازم خبری نبود از ویروس .دوباره فایروالم رو غیر فعال کردم دیدم آقا ویروس دوباره تشریف آوردند اونم در بودن nod و غرض از این حرفها این که بهم ثابت شد که هیچ کدوم از آنتی ویروسها مثل nod یا ;کاسپرس یا bitdefender در مقابل ویروس نویسان توان مقابله ندارند و برام جای تاسف بود که در بودن 3 آنتی ویروس حتی 1 مورد از ویروس شناخته نشد و نتونستند جلوی ورود به کامپیوترم رو بگیرند .حالا میخوام نورتون 2006 رو نصب کنم ببینم میتونه جلوش بگیره دیگه اعصابم بهم ریخته .
اینم عکسی از لحظه ورود ویروس ناشناخته که فکر کنم جزو اولین نفراتیم تو جهان که باهاش آشنا میشم احتمالا:
نگاه کنید دقیقا مثل ساسر هستش.اونجایی که سفید شده اشتباه خودم میخواستم کلمه ایساس رو نشون بدم سفید کردمش.
یه بارم شد که 2 تا آنتی ویروس رو همزمان فعال کردم حتی فایروال بیت دیفندر هم جلودارش نیست.سرعت کامپیوترم افتضاح شده درایو C خودکار داره به حجمش اضافه میشه دلیلشم مسلما انتشار کرم داخل رجیستری سیستمم .
اگه شما میتونید کمکی کنید ممنون میشم فقط منتظرم نذارید چون الان 3 روز میخوام یه آهنگ دانلود کنم سرعت دانلودم با این کرم مذخرف به 1.0 به زور میرسه.
سلام
گيلوپا جان
اگه چيزي نگفتم چونكه اطلاعاتي ندارم
ولي در مورد اينكه ضد ويروسها نمي تونن اين اشتباه
شما بايد يه كم منصفانه وقت بيشتري به آنتي ويروسها بدي تا بشناسنش
ولي خوب بازم اگه جديده چي كار كنيم ديگه باز يكي پيدا شده يه باگ جديد برا سرويسهاي ويندوز پيدا كرده و افتاده به جون ملت
خوب بايد صبر كني ببيني چي ميشه
راستي
Kaspersky Anti-Virus 6.0.15.212 Beta
کد:ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.ru/6.0.14.210%20not%20completely%20tested/kav2006.msi
ميدونم سودا جان.ولي ديگه دارم ديوونه ميشم از دست اين ويروس مذخرف.آقا شما هم مراقب باشيد سعي كنيد فايروالتون حتي يه لحظه غير فعال نباشه.من خر همين اشتباه رو كردم كه اين ويروس اومدش.
Gilopaجان سلام
من هم حدود دوماه قبل یه همچین مشکلی داشتم با کمال نا امیدی سیستم را ری استور کردم به بک اپی که دو هفته قبلش در سیستم ری استور درست کرده بودم وبا کمال تعجب دیدم دیگه سر و کله این مزاحم پیدا نشد خودم هم تعجب کردم البته شاید شانس با من بوده ولی یه همچین امتحانی بکن
اگر حل نشد ومیخواهی ویندوز را فرمت نکنی خودت بهتر میدونی که سیستم ساعت را یه دوساعتی ببر عقب وکارتا بکن وهمینطور کجدار ومریض باهاش تا کن شاید انتی ویروست در اینده اونا شناسائی بکنه این مزاحم هیچ ضرر دیگه ای نداره غیر از همین کاری که خودش اعلام میکنه یعنی خاموش کردن کامپیوتر
م.فق باشید
مگه با shutdown -a نمیره این پیغامه؟
چرا گاهي هنگام كار در اينترنت پس از چند دقيقه پيغام Windows Shut down after 1 minute نشان داده و دستگاه پس از چند دقيقه خاموش مي شود؟نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
اين مورد يك مشكل سخت افزاري نبوده و به عامل ويروس بر مي گردد. از معروفترين اين ويروس ها، ويروس Blaster مي باشد كه سبب بروز اين مشكل در سيستم عامل هاي Win XP, Win 2000 و Win 2003 شده و با استفاده از نقطه ضعف RCP DCOM BUFFER OVERFLOW سيستم عامل Windows، باعث بروز مشكل در سيستم شما مي شود در نتيجه سيستم عامل Window براي جلوگيري از خرابي بيشتر اقدام به Shutdown كردن كامپيوتر شما مي نمايد.
براي جلوگيري از خاموش شدن ناگهاني سيستم به محض نمايش پيغام System Shutdown كه در شكل زير آورده شده است سريع دستور Shutdown –a را در قسمت Start --> Run تايپ نموده و OK را انتخاب كنيد.
اين دستور به طور موقت مانع از خاموش شدن سيستم شما شده و امكان انجام عمليات پاك سازي ويروس و يا نصب Service Pack ها را مقدور مي سازد.
استفاده از اين نكته در عدم Restart شدن كامپيوتر نبايد به عنوان يك راه حل براي اين موضوع تلقي شود. همانطور كه در بالا نيز گفته شده استفاده از برنامه هاي ضد ويروس مناسب و همچنين بروز رساني نسخه ويندوز به Service Pack هاي موجود ( SP1 و SP2) به عنوان يك راه حل مناسب در نظر گرفته مي شود.
براي اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه فرماييد.
اينجا هم چيزاي خوبي يافت ميشه:
دوستان کسی میدونه نسخه جدید کاسپر 2006 یعنی 6.0.212 با فایروال اوت پست 3 سازگاری داره یا نه ؟
به شدت منتظر هماهنگی این دو با هم هستم چونکه به نظرم این دو گزینه بعنوان بهترین انتخاب برا یه سیستم محسوب میشن
تو نسخه قبلیش یعنی 6.0.202 که من داشتم هنوز هماهنگی بین شون ایجاد نشده بود
اگه کسی نصبش کرد یه خبری به ما هم بده
ممنون
سودا جان نظرت رو در مورد اون ویروسه نگفتی
دوستان، اگر كرك / سريالي را براي
سراغ داريد، لطفا به من معرفي كنيد. متشكرم.کد:Nod32 Antivirus 2.50.44 (for Windows 95/98/ME - standard)
مسعود جان سلام
كدوم ويروسه؟
همون كه تو mbr خودشو نوشت؟
خوب اگه اينجور بود كه با يه هارد ديگه ميشه راحت پاكش كرد
در ضمن من يه تحقيقاتي كردم و فهميدم كه امكان نوشتن همچين ويروسي كه بتونه در مقابل فرمت و fdisk و پاك شدن مستر بوت ركورد مقاومت كنه و در كل به سيستم حسابي بچسبه اصلا وجود نداره
واقع بينانه هم همينه چونكه ديگه ويروس نويسا ويروساشونو اينطور مينوشتن