EPISODE 4 SAVEنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
EPISODE 4 SAVEنقل قول:
دوستان میشه بگید محل سیو بازی تو ویندوز ۷ کجاس؟
لامذهب Slot سیو نداره هرکی واسه خودش بره!
بفرمایین:نقل قول:
C:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDRO… numbers>\Storage\savegame.aws
:20:
(شاید هیدن باشه ! )
سلام
بازیو نصبش کردم و Episode 1 را تموم کردم
گرافیک خوبی داره و نورپردازیهای عالی
ولی کل بازی ترس هستش
و دوستان درست میگفتند گیم پلی مفهومی نداره در این گیم تقریبا
نکته قابل توجه اینه که وقتی از بازی میخواهی بری منوی اصلی و بری خارج از بازی کلش زیر 5 ثانیه میکشه
از این نظر بی نظر هست و من چنین گیمی ندیده بودم
نه دیگه تا این حد ....نکه مفهومی نداشته باشه ....زیر سایه داستان قرار داره ...محوریت بازی رو داستانشه ....نقل قول:
گیم پلی مفهومی نداره
این قهوه ها به چه درد می خوره؟
خب ارهنقل قول:
منم کمی شوخی کردم
ولی در کل گیم پلی متوسطی داره
میتونست کاری کنه وقتی مهمات تموم شد حداقل با چاقو بتونیم دفاع کنیم از خودمون
و یا از اشیاء مثل درختان فرغون بیل و کلندگ و .. هم استفاده کنیم برای زدن دشمنان
من الان Episode هستم خسته شدم امشبو بسه
من که چیزی ندیدم از اینانقل قول:
چیز بیخودی هستند
چون نه جون میدند نه هیچی ....
ادیت
این مرحله سوم چقدر طولانی بود
ده ها کیلومتر پیاده روی کردیم
متاسفانه خیلی کم هستند تعداد گیمر هایی که فلسفله کالکتبل ها رو می دونن... بعضی ها می گن اینارو پیدا می کنی واسه اینکه اچیومنت بگیری... اینا درسته ولی وقتی یه بازی رو انجام می دید سعی کنید کالکتبل ها رو پیدا کنید اینا فلسفه اشون اینه که شما به قسمت های مختلف برید و دقت کنید و ببینید که برای ساخت بازی ها چه ریزه کاری هایی انجام می پذیره در واقع شما برای گرفتن اچیومنت مجبورید قسمت های مختلف رو بگردید همونطور که می دونید توی آلن ویک دو نوع کالکتبل داریم یکی همین فلاسک های قهوه هستند و یکی برگ های گمشده از رمان آلن که البته همه برگ ها رو شما نمی تونید بار اول جمع آوری کنید چون برگ هایی هستند که فقط در درجه سختی کابوس می تونید پیدا کنید با یک بار اتمام بازی درجه سختی کابوس آنلاک میشه بعد می تونید برگ های گمشده رو پیدا کنید... متاسفانه یه بدی که PC گیمینگ داره اچیومنتی در کار نیست که گیمر رو به انجام برخی چالش ها وادار کنه...نقل قول:
موفق باشید:10:
نه اقا سه نوعه . بازی اسپرینگ نایت هم می تونی جمع کنی:20:نقل قول:
حرفات صد در صد درسته آرمین جان ولی این وسط این کالکتبل ها هم باید واسه خودشون یه چیزی واسه گفتن داشته باشن.نقل قول:
مثلا اون صفحات کتاب رو که پیدا می کنی میشه خوندشون یا کالکتبل های مختلفی که توی بازی ها ی مختلف هستن هر کدوم بالاخره یه انگیزه ای واسه گیمر ایجاد می کنن. مثلا مجله های بازی مافیا رو یادت هست؟و خیلی مثال های مختلفی که توی بازی های مختلف میشه زد. حداقل اینکه باید متنوع باشن.
این فلاسک های قهوه یه شکل آخه یعنی چی؟
البته من فقط دو تا اپیزود بازی رو تا حالا بازی کردم. ولی به نظرم مسخره میرسن.
من خودم برای کامل کردن اچیوها تمام فلاسکها رو جمع کردم ...
در کل هر کسی تو هر بازی با یه انگیزه میره جلو ... یکی میخواد فقط بازی رو تموم کنه ...یکی میخواد بازی رو شخم بزنه !!! ، یکی میخواد واقعا ببینه سازنده ها چی کردن و ...
تو این بازی ورقه های manuscript که ارزش لحظه به لحظه گشتن و وقت گذاشتن براشون رو داشت ...
فلاسک قهوه آدم رو بیدار نگه میداشت !:31: در کل فلاسکها و دیسکهای night spring چالش خوبی برای کسایی بود که نمیتونستن از بازی جدا بشن و میخواستن تو محیط بازی سر کنن و لذت ببرن ....
همه یه طرف این یدونه یه طرف :
تو NIGHTMARE باز میشه ...
برمیداره کاغذ رو میخونه :
کد:I lifted the page in front of my eyes and read it
. In it, I lifted the page in front of my eyes and read it.
In it, I lifted the page in front of my eyes and read it
. In it, I lifted the page in front of my eyes and read it.
In it, I lifted the page in front of my eyes and read it.
In it, I lifted the page in front of my eyes and read it.
حرف هر دو تون کاملا درسته مثال های زیادی برای حرفی که hobgoblin زد وجود داره مثل اون روزنامه ها توی l.a.noire که خودش یه داستانی رو دنبال می کرد.نقل قول:
این Manuscript ها که میخونه ....یه داستان دیگس یا ...؟ بعضی جاها ادامه بازی رو میگه.... بعضی جاها اصلا به بازی ربطی نداره ....
کلا قضیش چیه ؟
(اما خیلی تاثیر مثبت داره رو بازی)
تو هر اپیزودی که میرفتی یه سری از این Manuscript ها بت میداد که داستان اصلی بازی رو روایت میکنه یعنی هر چی میخونی تو بازی واست اتفاق میافته . خلاصه بگم کل و اصل داستان توی Manuscript هاستنقل قول:
من رو کنسول بازی کردم. دی ال سی ها رو بازی نکردم. و منظورم بازی اصلی بودنقل قول:
نقل قول:
بله درسته فلسفه همونه حالا اینکه غیر از دادن اچیومنت جمع آوری کردن یه سری کالکتبل منجر به یک جایزه دیگه بشه نشون دهنده نبوغ سازنده هست ما توی بعضی عناوین شاهد این موضوع هستیم به طور مثال پیدا کردن همه اینتل آیتم های CoD 4 حالت آرکید رو آنلاک می کرد و یه سری پاداش خاص خودش رو داشت یا توی بازی TDU 2 با پیدا کردن 10 تا ماشین اوراقی یک منطقه یه بازسازی شده اش رو جایزه می گرفتی ولی به قول شما فلاسک قهوه باید یه چیزی رو به آدم بده که حداقل واسه PC گیمرها یه انگیزه ایجاد کنه...نقل قول:
درود...نقل قول:
متاسفانه خیلی کم هستند تعداد گیمر هایی که فلسفله کالکتبل ها رو می دونن... بعضی ها می گن اینارو پیدا می کنی واسه اینکه اچیومنت بگیری... اینا درسته ولی وقتی یه بازی رو انجام می دید سعی کنید کالکتبل ها رو پیدا کنید اینا فلسفه اشون اینه که شما به قسمت های مختلف برید و دقت کنید و ببینید که برای ساخت بازی ها چه ریزه کاری هایی انجام می پذیره در واقع شما برای گرفتن اچیومنت مجبورید قسمت های مختلف رو بگردید همونطور که می دونید توی آلن ویک دو نوع کالکتبل داریم یکی همین فلاسک های قهوه هستند و یکی برگ های گمشده از رمان آلن که البته همه برگ ها رو شما نمی تونید بار اول جمع آوری کنید چون برگ هایی هستند که فقط در درجه سختی کابوس می تونید پیدا کنید با یک بار اتمام بازی درجه سختی کابوس آنلاک میشه بعد می تونید برگ های گمشده رو پیدا کنید... متاسفانه یه بدی که PC گیمینگ داره اچیومنتی در کار نیست که گیمر رو به انجام برخی چالش ها وادار کنه...
موفق باشید
یکی باید روحیه گیمری منو با تو مقایسه کنه:31:
میدونم جاش اینجا نیست
ولی مطمئنا همه ی بازی ها ارزش اینو ندارن که وقت بزاری و همه ی کالکتیبل هاشه جمع کنی یا مثلا رو کنسول همه ی اچیومنت هاشو بگیری:20:
البته بازی هایی هم هستن که واقعا ارزش داشت مثل همین ALAN WAKE ولی به نظرت جمع کردن همه ی کالکتیبل های یه بازی مثل MAFIA 2 واقعا چه ارزشی داشت؟
به جز یه سری عکس پورن هیچی دیگه نیست:13:
دوستان خسته نباشید:11:
این بازی خیلی شبیه Alone In The Dark هست،خیلی خوشم آمد ازش:40:
میخواستم بدونم نحوه درست ,کشتن دشمن چطوری هست؟
حتما نیاز هست تو هر درگیری چراغ قوه استفاده کنیم؟
چراغ قوه باعث ضعیف شدن دشمن میشه؟
اینا برام مبهم هست:31:
ممنون
ببین اگه تو اصلا چراغ روشن نکنی و شلیک کنی اینگار تیر نزدینقل قول:
نور به اونا جسم میده
بهترین کار هم HEAD SHOT کردن هست
خیلی بهتر وزودتر میمیرن در ضمن در مصرف تیر هم صرفه جویی کردی :31:
مگه داری کال آو یا بتلفید بازی میکنی پسر !:31:نقل قول:
بهترین کار هم HEAD SHOT
هدشات که معنی نداره تو این بزنی ...لایتو باید بگیری بعد تیر بزنی...
(Taken هسن ...آدم نیسن که!)
تیراش یارانه ایه ....بعد از هر چن چکپوینت ، چن تا تیر ریوالور یا شات گان میگیری!:5:نقل قول:
ن در مصرف تیر هم صرفه جویی کردی
نه بابانقل قول:
هد شات تقریبا در تمام گیمها زودتر میکشه
چه اویل چه الن ویک و چه کانتر
البته معلومه که هد شات در کانتر مفهوم خاصی داره تا در این گیمها ....
باو تروخدا داستانو لو ندید ..... بزارید تو اسپویلر دیگه ....
این تریپ previously on Alan Wake خیلی باحال بود! :دی
جو بازی خیلی خوب درست شده...صداگذاری و افکت های صوتی هم عالین...کلا خیلی خوبه..!
کجا رو میگی شما؟:27:نقل قول:
دوست عزیز حذف شد ...نقل قول:
والا من چیزی ار آخرش لو ندادم. فقط سوال کردم. این قوانین اسپویل رو میشه برام پست قوانینش رو بفرستین؟من پیداش نمی کنم.
به هر حال. میشد جواب من رو با یه پ.خ داد. نه اینکه پست حذف بشه.
رفتم از فروم دیگه کاملش رو خوندم. منی که بازی رو تموم کردم که اسپویل دیگه برای من مهم نیست. اونی که بازی رو تموم نکرده براش مهمه. پس. یه قسمت برای کسایی که بازی رو تموم کردن باید باشه تا داستان رو بفهمن(پست اول مثلا داخل اسپویلر)
دوستان هم نگران اسپویل نباشن. من که بازی رو تموم کردم و داستانش رو هم خوندم. گیج شدم. داستانش پیچیده هست. به این زودی ها لو نمیره.:31:
به نظر من که داستان بازی عالی بود فقط یه کم گنگ بود که اونم وقتی یه بار دیگه بازی رو روی night mare رفتم ردیف شد کلا به نظر من بهترین بازی دو سال اخیر بود تازه دو تا نوآوری هم توش داشت یکی آهنگ هایی که واسه آخر episode ها درست شده بود که عالی بود یکی هم previously on ALAN WAKE که توی Driver San Francisco هم استفاده شده بود ولی چون داستان قشنگی نداشت زیاد به چشم نیومد ولی رو ALAN WAKE عالی شد!!.
گیم پلی هم خوب بود ولی داستان قشنگ تری داشت/
سلام دوستان تقریبا تا اواسط اپیزود 2 رفته بودم و حسابی توی جو بازی بودم :31: :8: که اکزیت کردم و امروز که اومدم بازی رو اجرا کردم دیدم گزینه continue غیر فعال شده و فقط نیو گیم روشنه ! در واقع سیو هام به طور کاملا خود به خود پاک شده ! :18: اصلا باورم نشد تا حالا برام توی هیچ گیمی این اتفاق نیافتاده ، حالا به نظر شما راهی هست؟ برای سایر دوستان هم این اتفاق افتاده ؟ خلاصه این که حسابی دپرسم ....
سلام.
اینم سیو بازی خدمت شما
برای ویندوز ۷ در مسیر زیر:
C:Users<username>DocumentsRemedyAlanWake
و برای ویندوز ایکس پی در مسیر زیر کپی کنید:
C:My DocumentsRemedyAlanWake
سلام دوست عزیز ممنونم از لطفتون ولی این سیو رو توی اینترنت پیدا کردم و فکر می کنم ناقصه و باید حداقل یه فایل دیگه هم همراش باشه (config) خودتون هم می تونید امتحان کنید این دو تا بدون هم کار نمی کنند و بازی موقع لود کردن بسته میشه و ارور می ده ، اراستی مسیر سیو هم به فکر می کنم این باشه :نقل قول:
c:\Users\<username>\AppData\Local\SKIDROW
با عرض تشکر از شما :11:
سلام.این غول مرحله آخر که باید با اون تفنگه منور بهش بزنی چه جوری باید ردش کرد یه عکس از کشتنشم بذارید
چرا این اتفاقا خیلی زیاد میوفته مثلا واسه خود من روی nfs hp و syndicate افتاد بهترین کار اینه که یک shortcut از مسیر سیو بازیت رو دسکتاپ بگیری و هر دفعه بعد بازی از سیو هات back up بگیری ولی حالا که این کارو نکرده بودی باید یه سیو از اول episode 2 بگیری.نقل قول:
آقا یه سوال کل بازی تو جنگله و دشمنا هم همین تبر به دستا هستن؟؟ بد جوری یکنواخت شده!
متاسفانه بله ولی یه خورده بری جلو تر تاریکی توی وجود اجسام هم میره و به سمتت پرت میشن.نقل قول:
پس فکر کنم unistalll کنم بهتر باشه. یعنی واقعا دشمنی غیر از این تبر به دستا نیست؟؟ کشتن همین تبر به دستا هم حال نمیده.
من بیشتر از داستانش خوشم اومد فکر کنم برم یجایی داستانشو بخونم ببینم چی میشه بهتر باشه! :دی
آقا چی شد بالا خره ؟
محتوای مخفی: تموم نکردی نخون
البته کمی جلوتر که بری چراغ قوه های قویتر گیرت میادنقل قول:
و راحت تر میتونی بکشی
و اتفاقا جذابتر میشه
ولی بعضی جاها رو مخ ادمه
مثلا بعضیشون کشتنشون سخته و تا قلقشو پیدا کنی پدرت درومده
نقل قول:محتوای مخفی: اینو بخون
نقل قول:حدست اشتباست! 6 تا اپیزود مگه مرض داشتیم بریم بعد همه اش یه کابوس باشه؟!نقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن ادامه
درسته حق با شماست ، دیگه واقعا حسش نبود یه بار دیگه از اول برم ولی یکی از دوستانم که قبلا روی نسخه ی کنسولی بازی رو تموم کرده بود چون خیلی وقت بود که این بازی رو انجام نداده بود اومد و تا اپیزود 2 همون جایی که بودم واسم رفت :46: متشکرم دوستان مشکل حل شد :40:نقل قول: