agha mer30 hala ino chi jori farsi konam?
Printable View
agha mer30 hala ino chi jori farsi konam?
درود
آیا ویستا می تواند با قابلیت جستجوی خود متون و کلمات فارسی را در اسناد Pdf پیدا کند . یعنی اگر من دنبال لغت خاصی در بین فایلهای Pdf زیادی بگردم می تواند پیدا کند. تا مجبور نباشم تک تک فایلهای Pdf را باز کنم
با سپاس فراوان
بدرود
دوستان سلام.
وسط نصب ويستا سيستمم ريست مي شه و موقع بالا اومدن يه چيزايي درباره اينكه هاردمو نشناخته مي نويسه...!
سيستمم اينه:
VGA: 128 on board
RAM: 512 DDR2
HARD: Maxtor 160GB EO Satall
بايد چي كار كنم ...؟
فکر نمیکنم....ولی با گوگل دسکتاپ این امکان وجود دارهنقل قول:
سلام
باید چه کار کنیم تا ویندوز ویستا 64 بیت بشه چه نرم افزاری نصب کنیم
سلامنقل قول:
دی وی دی نصب ویستا 32 بیتی با 64 بیتی فرق میکنه.باید ورژن دیگر اون رو نصب کنید
مخلصیم
بعضی بازی ها رو نتونستم نصب کنم مثل NFS:MW & Carbon
pro 6 هم خیلی کند تر از توی xp هستش
همه ی برنامه ها هم نصب نمیشن مثل Deamon tools که بدجوری منو تو دردسر انداخت
کارت صدا و گرافیکم و مودم و نتونسم نصب کنم
ولی اگه رم بالا باشه مثلا 1GB برای کارهای عادی مشکلی نداری
در کل به نظر من اگه از xp خودمون استفاده کنیم بهتره
شما با چه رمی مگه ویستا رو اجرا میکنید؟نقل قول:
به نظر میرسه رم شما برای استفاده ی معمولی ویستا هم مناسب نباشه...
چه برسه به اجرای برنامه و بازی
ویستا به طور معمول (و در حالتی که از aero استفاده نکنید)بالای 512 مگ رم میخواد
مخلصیم
رمم 1GB هست وسی پی یو 3
گرافیکمم FX5500_ 256
من در مقایسه با xp گفتم که سرعتش پایینه
:27:
کد:شما با چه رمی مگه ویستا رو اجرا میکنید؟
به نظر میرسه رم شما برای استفاده ی معمولی ویستا هم مناسب نباشه...
چه برسه به اجرای برنامه و بازی
ویستا به طور معمول (و در حالتی که از aero استفاده نکنید)بالای 512 مگ رم میخواد
مخلصی
رمم 1GB هست وسی پی یو 3
گرافیکمم FX5500_ 256
:13:
ببخشید من تازه واردم نمیدونستم چهجوری نقل قول بزارم:41:نقل قول:
رمم 1GB هست وسی پی یو 3
گرافیکمم FX5500_ 256
سلام من هم یه سوال داشتم. ویستا رو با موفقیت کامل رو سیستم خودم نصب کردم ولی می خواستم روی سیستم یکی از دوستانم نصب کنم به پیغامی مبنی بر این که هارد موجود نیست بر خوردم ودلیلش رو نفهمیدم اگه کسی را حلش رو بلده لطفا کمک کنه .
تشکر.
salam
kasi dar morede Auto Patcher vase vista chizi midune?hajmesh 213MB e.arzesh dare download kardanesh?
format ntfs باید باشه :31:نقل قول:
سلام
من ویندوز ویستا نصب کردم
کارت گرافیکم رو شناخت ولی کارت tv و کارت صدا رو نشناخت
اول مرجعی هست که بتونم اخرین داریورشون رو در مورد اون قطعه دانلود کنم البطه رایگان
بعد من از کرک استفاده نکردم و از سریال استفاده کردم یعنی اونجای که سریال خاست من دادم و ویندوز رفت تو مراحل نصب و کامل اکتیو شد ایا احتیاج است من ساعت این وینوز رو قلف کنم یا نه با برنامهای کرک؟
اگه لازمه لطف کنید یه برنامه که بتونه ساعت ویندوز ویستا رو کامل قلف کنه و خودتون تست کردین بزارید
چون دو ورژن دارم ولی هیچکدوم قلف نمی کنه و به هنگام بالا اومدن پیغام ایرور میده ولی میشه وارد ویندوز شد
با تشکر
لطفا فارسی تایپ کنید در مورد سوال شما هم Auto Patcher همون آپدیت های ویندوز ویستا ست که به صورت روزانهنقل قول:
نرم افزارهای روی ویستا رو آپدیت میکنه وبرای دانلودش هم موقعی ویندوز رادوباره نصب کردید با استفاده از اون
Auto Patcher می توانید ویندوزتون رو به روز کنید.
دوست عزیز برای اینکه محدودیت ویستا از بین بره و از حالت 30 روزه خارج بشه باید یکی از کرک هایی ویستا را نصب کردنقل قول:
که لینک های آنها در صفحات قبل موجود است.
کسی میتونه اموزش شبکه کردن در ویستا رو کامل توضیح بده
میخوام یه لپ تاپ رو که ویندوز ویستا داره به یه Pc که Xp داره شبکه کنم اما هر کاری میکنم درست نمیشه
با همین Pc با یه لپ تاپ که اونم Xp داشته شبکه کردم ولی با این یکی که ویتا روشه به مشکا برخوردم وشبکه نمیشه
چندمین تایپیک وپستیه که تا حالا توی انجمن دراین رابطه زدم اما مشکلم هنوز حل نشده امیدوارم اینجا درست بشه
و دوستان بتونن کمک کنن
سلام
من کارت تی وی leadtek winfast TV200 Xp expet دارم. درایورش رو از سایتش گرفتم. تصویر داره اما صدا نداره!
آخه صداش به cd-in وصل هستش و vista اصلا میکسرش با xp کلا فرق داره. در ضمن انگار اصلا این cd-in رو حساب هم نمیکنه! چه کنم؟
آقا مطمعنی من dv2000 رو دارم وصداشم میاد من صداش رو هم به شکاف آبی وصل کردم بقل همون سبزه وتوی ویستا روی قسمت sound کلیک کن همون قسمت آبی (line in ) رو نشون داده وقتی روش کلیک کنی میره تو صفحهنقل قول:
line in واونجا دو تا volume صدا هست که باید تا آخر صدا رو زیاد کنی بعد کارت tv صدا داره.
سلام. ببخشید من متوجه نشدم چی شد!
کدوم شکاف آبی؟ کدو سبزه توی ویستا؟ یکم بهتر آدرس میدی؟
ممنون
ببین پشت گارت تی وی یه ورودی سبز هست و یه ابی شما اون خروجی ----- یا ماهواره رو باید وصل کنی به اون سبزه در واقع ورودی صدا هست
و اون ابیه رو به یه کابل مثل میکرفون وصل کنی به اون ابی مادر برد کامپیوترت
پس ابی کارت تی وی باید وصل بشه به ابی مادر برد متوجه شدی عزیز دل
ظاهرا یک س.ئ تفاهمی پیش اومده! چون tv2000 xp expert اصلا ورودی سبز و آبی نداره!نقل قول:
این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما dv2000 اینجوریه :
در ضمن برای من، صداش از طریق یک کابل وصل میشه به cd-in روی مادربرد.
حالا چی کنیم؟
داداش شکاف آبی روی مادر برد ت رو میگم.نقل قول:
من متوجهم که شما چی میگی.نقل قول:
ببین توی عکس زیر فقط یک کابل به قسمت انتهایی بالا دست چپش وصله، که روش سیم سفید دریافت کننده ریموت هست. به این کابل میگن کابل auxillary . همون که به پشت cd-rom هم وصل میشه و میاد به کارت صوتی. این اصلا از اون تیپ فیش استریو هایی که شما میگی نیست. یک حالت سوکتی داره. بنابر این اصلا نمیشه به لاین این وصلش کرد و از اون طریق صدا گرفت.
من یه مشکل تو ویستا دارم اون هم اینه که وقتی سیستم میاد بالا 1 دقیقه باید صبر کنم بهد با سیستم کار کنم
اینم از شانس شماست dv2000 اینجوری نیست اگه کارت شما رو xp کار می کند برو تو سایت leadtek وجدیدترین درایوری که برای ویستا اومده را دانلود کن احتمالا درست میشه چون من خودمم همین درایور را گرفتم درست شد.نقل قول:
گرافیک من geforce fx 5500 هست درایور ویستاشو از nvidia.com دانلود کردم اما موقع نصب میگه سخت افزاری با این درایورا رو سیستم شما نیست چیکار کنم چطور درایور و نصب کنم؟
مطمعنی درایور رو درست دانلود کردی در ضمن درایور های جدید برای سری 6 به بعد است وسری 5500 رو پشتیبانی نمی کنند آخرین درایور موجود که روی ویستا برای گرافیک شما کار میکنه رو میتونید از این صفحه دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_96.85_2.html
شما تو بخش میکسر ببین که CD Volume رو mute نکرده باشی و record volume رو تا آخر زیاد کن. دقت کن که CD Volume هم توی Input هست هم توی Output هر دوشون باید باز باشن و سی دی ولوم خروجی باید زیاد باشه.نقل قول:
این عکس:
کد:http://wolfmoon.persiangig.com/image/1.JPG
ممنون. اما من توی xp یک چنین چیزی رو دارم اما ویستا ندارم. توی میکسرش هم چنین چیزی که بشه صدای cd volume رو زیاد کرد نداره! این عکس شما مال ویستاس؟نقل قول:
ممنون از راهنمایت.به نظرتون لازمه این آپدیت ها رو نصب کرد یا نه؟و حتما باید درست بعد نصب ویندوز اون رو نصب کرد؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بستگی داره...مثلا خیلی از کاربرهایی که دایلاپ دارن اصلا نمیتونن این آپدیتها رو دی ال کنن.معمولا این آپدیتها مشکلات سکیوریتی رو حل کردن.به نظر من خیلی مهم نیست
مخلصیم
منم دقیقاً از همین صفحه دانلود کردم ولی نشد !:41:چه کنم حرفه ایها؟نقل قول:
کسی نبود جواب بدهنقل قول:
من dvd ویستای شرکت امپرور و گرفتم ولی نمی دونم چرا کرکش کار نمی کنه
یه صفحه ی cmd هست که میگه چند دقیقه زمان میبره تا کرک ولی بعد میزنه فیلد:2:
چرا hibernate که می کنم خاموش که میشه خود شدوباره روشن میشه؟؟؟
کسی نبود اموزش شبکه کردن تو ویستا رو بزاره( البته ویستا به Xp رو میخوام اما Xp رو بلدم تو ویستا مشکل دارم)
راستی بین دو تا کامپیوتر(pc با ویندوز Xp ولپ تاپ با ویندوز ویستا)
سلام .من تو تبلیغات ویندوز ویستا دیدم که پنجره ها شیشه ای هستند یعنی از روی یه پنجره زیرش معلومه میدونین که چی میگم.همچنین ددمه های کلوز و مکسیمایز و ... یه نور از خودشون میدادند.پنجرها سه بعدی میشدند و .....
اما تو ویندوزی که من نصب کردم آلتیمیت هم هست اینطوری نیست اگه میشه کمکم کنید.
به این حالت aero می گن که احتیاج به گرافیک و رم بالا داره
تا این حد می دونم که با گرافیک 256 و رم 1 گیگ اجرا میشه
پایین ترش رو نمی دونم ولی دوستان در صفحات قبل توضیح دادن که حداقل سیستم چیه و از کجا باید فعالش کرد
در ضمن کسی پیدا نشد به سوال من توی صفحه ی قبل جواب بده:5: