کسی ATI mobaile raoden 9200 . و souand max رو برای ویستا و 98 داره . اگه دارین لطفا جواب بدین . ممنون
Printable View
کسی ATI mobaile raoden 9200 . و souand max رو برای ویستا و 98 داره . اگه دارین لطفا جواب بدین . ممنون
ببخشيد من مي خواستم يه كارت گرافيك بخرم مي شه كمك كنيد
لینک دانلود این برنامه رو میخواستم
video controller ( vga compatible )
ممنون :10:
با سلام من يك وبكم TVM دارم كه فكر كنم مدلش S505 باشه ولي در هيچ كجاي اينترنت درايوري براش پيدا نكردم. از دوستان عزيز خواهشمندم كه اگر كسي داره يا ميتونه پيدا كنه برام بذاره كه شديدا بهش احتياج دارم
عكس وبكم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:قوربون تاپيكرو اشتباه گرفتي .نقل قول:
سلام درایور وبکم tvm مدل v-bo3 رو می خواستم با تشکر.
آیا برای مودمplanet adu-2110 درایوری برای ویستا 64 بیتی هست؟
من درایور مانیتور ال جی smartflat t720fb رو برای ویندوز ویستا میخام>>>>>
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان گرامی
من درایور کپچر mp20 را نیاز دارم. راستش از خود سایت پیناکل نشد دانلود کنم چون سریال خواست و سریال کپچرم را زدم ولی قبول نکرد. چند سایت دیگر هم بود که باز نشد با ایرادهای عجیب و غریب.
لطفا دوستان اگر لینک سالم و راحتی برای دانلود دارند معرفی کنند. اگر دوستانی داشته باشند که آپلود کنند و ادرس بدهند که دیگه خیلی خیلی من رو شرمنده خودشون می کنند.
با تشکر فراوان
من یه کارت تی وی Snazio TvPVR sz6910 خریدم و درایور ویستا 32 بیت می خواستم. تو سایت هم نمی تونم عضو بشم, همش مشکل می ده! من از کجا می تونم دانلود کنم؟ می تونین راهنماییم کنین؟نقل قول:
آقا آخرين فريم وير DVD رايتر پايونير با اين مدل dvr-k17 كه ماله لپ تاپ وايو هست رو ميخوام. خودم خيلي گشتم دنبالش چيزي پيدا نكردم!! ضمنا سيستم عاملش ويستا هست و تاريخ فريم وير ماله 2006 هست!!!!!!!!!!!
لطفا آخرين ورژنش رو برام بذاريد . ممنون ميشم .
سلام، وقت به خير
تازگي ها Windows Vista نصب كردم. ولي هيچ يك از Driverهام روش نصب نمي شه
لطفا اگر براتون مقدوره Driverهاي زير رو براي Windows Vista قرار بديد:
Rocwel HCF V90 56K Speaker Phone PCI Modem و Generic 56K HCF Data Fax Modem
ALI AGP Driver
C-Media AC 97 Audio Device (5.12.1.34) on ASRocck P4AL-800
البته به همه ي Driverها نياز دارم چون اگه پيدا نشه مجبورم از XP استفاده كنم
ولي اگر فقط Modem Driver رو براي Windows Vista بديد ما دعاتون مي كنيم
ممنون مي شم كمك كنيد، خسته نباشيد
آقا.... :37:
اگه جواب بدین ممنون میشم .
سلام
من درایور برای دسته دابل شک می خواستم چون این دسته نمیلرزد. مدل Xp-401t ساخت چین
ممنون
ُسلام درایور Sharp AR-M160 رو میخوام البته من کاری به سکنر و بقیه رو نمیخوام چیزی که برام مهم هست
استفاده از پرینترش هست
پیشاپیش ممنون
خانمها/آقايون خودتون رو خسته نكنيد :blush:
بايد خودتون دنبال كار خودتون باشيد!!! نه مردم دنبال كار شما!!!
نقل قول:
این لینک رسمی مودمت هست اما وستا نداره خودت یه نگاه بکن
وارد سایت شو اخر دگمه AGREE رو بزن
کد:http://www.conexant.com/support/md_driverassistance.html
خداي نكرده اين تاپيك كه تعطيل نشده؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!نقل قول:
يك هفته بيشتره درخواست داديما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
مدلش پايونير DVR-K17
بابا یه نفر یه حرفی یه چیزینقل قول:
سلام
من داریور کارت صدا
realtek ac97 audio
برای ویندوز ویستا را می خواستم
ممنون
درايور مودم Motorola model : NEO M56k pci براي ويندوز Xp 32bit ميخواستم ممنونم
درایور مودم Rockwell HCF 56K Fax Voice modem رو برای ویستای 64 بیتی میخاستم.
درایور جدید مودم ای دی اس ال asus am 602
به دادم برسید
زی مادربورد رو گم کردم
sis 961از کجا رایگان این درایور رو دانلود کنم
پشتیبان گیری و به روز رسانی درایور
اينو نصب كنيد تا خيالتون از همه چي راحت بشه چه ماله ويستا يا چيزه ديگه اي اگر سخت افزار پشتيباني كنه حتما داره .
یا جادوگر درایور های سخت افزاری یک نرم افزار حرفه ای برای بازگردانی، به روز رسانی و حذف درایور ها در سیستم عامل ها می باشد.
این نرم افزار کاربرد بسیاری برای کسانی که درایور سخت افزار های خود را در اختیار ندارند و با عوض کردن سیستم عامل دچار مشکل می شوند دارد. نرم افزار تمام سخت افزار ها را شناسایی کرده، درایور های مرتبط به آن ها را از هارد شما استخراج می کند و در مکان مورد نظر شما ذخیره می سازد. بنابراین هر زمان که سیستم عامل خود را فرمت و از دوباره نصب و به روز رسانی کنید می توانید تمام درایور های ذخیره شده از قبل را باز گردانید و با راه اندازی دوباره کامپیوتر شخصی خود تمام آن ها را با درایور های مورد نیاز راه اندازی کنید.
همچنین نرم افزار Driver Magician آخرین به روز رسانی درایور ها را به شما اطلاع می دهد و قادر است درایور های به روز شده را از اینترنت دریافت کند، خواهید دید که سخت افزار به روز شده بهترین کارایی خود را نشان خواهد داد. بنابر این دیگر زمان زیادی که برای جستجوی یک درایور صرف خواهید کرد با این نرافزار به سرعت انجام خواهد شد. حتی اگر یک سخت افزار ناشناخته داشته باشید نرم افزار Driver Magician کمک بسیاری در شناسایی سریع آن با استفاده از پایگاه داده اطلاعاتی خود می کند.
کارایی نرم افزار:
- گرفتن پشتیبان از درایور های سخت افزاری رایانه شما از 4 طریق
- بازگرداندن فایل پشتیبان درایور ها با یک کلیک
- به روز رسانی درایور های سخت افزاری برای بهترین کارایی و پایداری
- حذف درایور قطعه های سخت افزاری
- شناسایی سخت افزار های ناشناس
- قابلیت پشتیبان گیری از سند ها و رجیستری
- نمایش اطلاعات کاملی از درایور های سخت افزاری
- ساخت فایل های نصب برای بازگرداندن فایل های پشتیبان گیری شده بدون احتیاج به نصب نرم افزار
رمز عبور فایل : www.2baksa.netنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/98523617/Driver.Magician.v3.28.Incl.Keymaker-CORE.rar
سلام
من درایور کارت کپچر pinnacle رو میخواستم
pinnacle media center
مدل : studio 9 qs m2fa
برای xp می خواستم ممنون
دوست عزیز سلام یه سر به این تاپیک بزن که شاید تونستی با این روش نصبشون کنی:10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242952
من اوايل كه كيبرد خريده بودم يه سي دي داشت كه توش نرم افزار كيبردم بود و وقتي نصب ميكردم وقتي دكمه ها بالاي كيبرد مثلا صدا رو كم و زياد ميكردم مثل تلويزيون از 0 تا 100 ميزد
اگه كسي داره بهم دارم
اسم كيبرد tvm هست
Model: K9852
سلام دوستان درایور مودم کریتیو di5655 را میخواستم:41:
فــــــــــــــــــــــو رـــــــــــــی
درایور مودم justec adsl usb رو میخوام
jdl500u
از سایت خودش گرفتم کار نداد
کمکککککککککککککککک
نقل قول:
بد نيست يكي هم جواب منو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :2:
سلام دوستان
راستش من CD درایور TV card خودمو گم کردم.الانم که ویندوزم رو عوض کردم،نصب نمیشه طبیعتا.می خواستم ببینم کسی درایورش رو داره.راستش دقیقا نمی دونم چیه.ولی خو باهاش تلویزیون میدیدیم رو کامپیوتر مارکش هم DG MAX هستش.بازم اگه توضیح دیگه ای لازم بود،بگین که بگم.
یک دنیا ممنون
شاد باشید
راستی ویندوزم هم Xp هستش.
این تایپیک ضعیف شده ها
جواب پست ها رو خیلی دیر میدن
با سلام : مشکل نصب ویندوز با هارد ساتا برای چی÷ست vt8237r دارم تمام درایورذها رو تست کردم حت از اینترنت ولی جواب نداد :41: اگر کسی درایور مخصوصی برای این چی÷ست از via داره لطف کنه وبزاره تا مشکلم حل بشه ممنون