چطوری می شه بوت لودر رو دوباره نصب کرد ؟
Printable View
چطوری می شه بوت لودر رو دوباره نصب کرد ؟
توزیعتون چیه؟ بعضی توزیع ها با رابط گرافیکی نصب کننده ش هم قابل انجامهنقل قول:
اما اگر نداره یه راهش اینه که با دی وی دی لینوکس بوت کنید بعد یک صفحه میاد ازونجا باید وارد بخش rescue mode یا همچین چیزی بشید یا همونجا اینو وارد کنید
بعد از اون نصب کننده به شما shell میده. اینو میزنیدکد:linux rescue
جای /dev/sda باید پارتیشنی که mbr روشه بزاریدکد:chroot /mnt/sysimage
/sbin/grub-install /dev/sda
ولی معمولا همینه
سلام و خسته نباشید
من میخوام کوبونتو 9.10 کنار ویندوز 7 نصب کنم .
می خواستم ببینم اگه آموزشی در این مورد هست بزارید یا نکته ای که هنگام نصب باید بلد باشم تا فایلای ویندوزم از بین نره بگین
و اینکه در هنگام بوت سیستم گزینه ی انتخاب داشته باشم بین ویندوز و لینوکس
ممنون
اینجا رو ببینید :نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org
سلام
یه سوال دارم.من php و apache رو روی سیستمم نصب کرده ام و هر بار هم که دستور apt-get install apache2 رو می زنم پیغام میده که آخرین ورژن نصب شده.این در مورد php هم همینطوره.اما هر چی می گردم این فولدر www رو پیدا نمی کنم.چطوریه؟اسمش چیز دیگه ای شده یا من اشتباه می کنم یا چیز دیگه ای.نمی دونم مشکل از کجاست.
همه چی نصب شده اما این فولدر رو من پیدا نمی کنم.دوستانی که اطلاع دارند می تونن راهنمایی کنن؟خیلی ممنون
سلام دوستان//
من هیچی از لینوکس نمیدونم و واسه اولین باره به پیشنهاد یکی از دوستان به جای ابنتو امدم نسخه ی جهانی Linux Mint 8 Helena رو که 1.04 گیگ بود دانلود کردم//
اولین سوالم اینه که این کدهایی که میدین کجا باید وارد کنم؟؟یا یه جا گفته این دستور رو تو ترمینال وارد کنید!منظور همون کدها و مخازنه که نمیدونم کجا باید واردشون کنم!!یه خورده گیج شدم!
بعدش این 2تا مشکل رو هم دارم:
1.اولا برای هاردم این پیغام خطا رو میده:
disk failur is imminet
2.بعدش هر کاری کردم نتونستم مودم dsl asus رو ره اندازی یا وصل کنم//
(البته به صورت بوت یا همون LIVE اجراش کردم و نصبش نکردم))
نقل قول:
این فولدر اینجاست :
/var/www/
موفق باشید
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
برنامه ای به نام Terminal هست که محیط متنی لینوکس رو میاره.باید اونجا وارد کنیدنقل قول:
در ضمن Linux Mint رو از روی Ubuntu ساختن.برای همین پیشنهاد می کنم سوالاتتون رو توی فروم Ubuntu.ir بپرسید.فکر می کنم اونجا زودتر و بهتر جواب بگیرید
موفق باشید :10:
موقع بالا اومدن سیستمم یه قسمت هست که اینه؟
DHCPDISCOVER on eth0 to 255.255.255.255 port 67 interval 3
این کار اگر به اینترنت کانکت نباشم ۷ بار انجام میشه که مقدار آخرش یعنی تو مثال بالا فقط ۳ چند بار عوض میشه و می گرده نمی دونم دنبال چی ولی خیلی وقت رو میگیره.می خوام یه طوری بشه که یه بار امتحان کرد نبود ول کنه و وقت منو تلف نکنه.لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم که این کار فقط یه بار انجام بشه.
شما چطور به اینترنت وصل میشید؟نقل قول:
با مودم ADSL و با PPPOE ؟
با مودم adslنقل قول:
فکر کنم بتونم مشکلتونو حدس بزنم ...نقل قول:
اگه با مودم ADSL کانکشن PPPOE بسازید مودم با HDCP SERVER خودش به سیستم شما یک آی پی میده تا بتونید به اینترنت وصل بشید .شاید به هر دلیلی این کار تو سیستم شما یکم طول می کشه
اگه نتونستید مشکل رو پیدا کنید می تونید کانکشن رو از نوع Bridge بسازید و PPPOE رو با خود لینوکس بسازید
من اصلا نمی دونم کانکشن درست کردن چطوریه.من فقط مودم رو میزنم تو برق و خودش کانکت میشه و منم کارم رو می کنم.هیچ وقت کانکشن برای مودم adsl درست نکردم.اون آی پی هم که می بینی همش ۲۵۵ داره خودم زدم.موقع نصب دبیان یه آی پی برای dhcp می خواست که منم چون دیدم اگه نزنم ول نمی کنه همه رو زدم ۲۵۵ .همونطوری هم داره کار می کنه ولی من جایی نزدم که ۷ بار این پورت ها رو چک کنه برای پیدا کردن اتصال مودم.می خوام این ۷ بار رو بکنم ۱ بار.نقل قول:
اگه اینجوریه که حتما ISP براتون کانکشن PPPOE درست کردهنقل قول:
شما خوبه این سوال رو تو فروم ubuntu.ir هم بپرسی :31: احتمالا اونجا زودتر جواب بگیری
موفق باشید
من از وقتی با adsl کار می کنم هیچ وقت کانکشن درست نکردم چه با ubuntu چه با debian.اینکه isp درست کرده یا نه هم حداقل به من نگفتند:31:.نقل قول:
خوب اگر ip رو دستی بهش بدی دیگه dhcp کار نمی کنه
فقط مواظب باش آدرس درست بدی
با برنامه تنظیمات شبکه این کارو بکن
توی قسمت network که میرم dhcp روی اتوماتیکه ولی همونطور که گفتم موقع نصب دبیان در یه مرحله از نصب واسه همین dhcp آی پی می خواد.منم تو این دوباری که نصب کردم هر دوبار همین 255.255.255.255 رو زدم.همیشه هم کار کرده .ولی توی پنجره network روی اتوماتیکه.اینم عکسشنقل قول:
اما موقع بالا اومدن سیستم تو یه قسمت همونطور که تو پست اول گفتم اگر کانکت نباشم ۷ بار همین آی پی رو چک می کنه و اگر باشم همون بار اول تموم میشه و دیگه ادامه نمیده.مشکلی هم ندارم و نداره.فقط می خوام اگر کانکت نبود حداکثر یه بار چک کنه.چون این چک کردن خیلی زمان(تقریبا ۱۵ ثانیه) می بره.کد:http://www.4shared.com/file/221291594/36419dfb/Screenshot-eth0_Properties.html
خوب از اتوماتیک در بیارش بزار رو دستی بعد تو ip address یه ip تو رنج ip مودم بده دومی رو با توجه به کلاس ip اولی انتخاب می کنی و سومی هم که آدرس خود مودم هست
درسته دیگه
میاد از dhcp سرور آدرس دریافت کنه سروری پیدا نمی کنه (چون مودم قطعه) ۷ بار هم سعی می کنه
نمی دونم کمتر می شه یا نه ولی اگر دستی بشه اصلا چک نمی کنه
ممنون.کاملا متوجه شدم:18:نقل قول:
خوب از اتوماتیک در بیارش بزار رو دستی بعد تو ip address یه ip تو رنج ip مودم بده دومی رو با توجه به کلاس ip اولی انتخاب می کنی و سومی هم که آدرس خود مودم هست
رنج مودم چیه که من یه ip از توش بدم.
rootnt جان من تو اینکارای لینوکس صفر کیلومترم.اگه حوصله داری یه چند تا عدد بده که من بزنم بی دردسر ختمش کنیم.اگه نه که رازی به زحمت نیستم چون با توجه به حوصله ام و معلومات شبکه ای و لینوکسیم باید بگم حالا حالاها کار دارم.من گفتم لابد الان طبق معمول دوستان لینوکسی می گن برو فلان فایل رو باز کن یه جا هفت داره هفت رو بکن ۱.;)
باید بدونی ip مودمت چیه
معمولا 192.168.1.1 هست (تو دفترچه مودم نوشته)
راههای دیگه هم هست برای فهمیدنش که توضیح بیشتر شاید گیچ کننده باشه
اگر همین بود آدرسها رو اینطوری بده
192.168.1.2
255.255.255.0
192.168.1.1
من به این ترتیب که در عکس هست تغییر دادم اما دیگه کانکت نشد.سیستم رو هم ری استارت کردم البته اون مورد که گفته بودم دیگه نیومد ولی خوب دیگه کانکت نبود.
کد:http://www.4shared.com/file/221455356/ecbc5622/Screenshot-eth0_Properties-1.html
دیشب که امتحان کردم کار نکرد اما امروز گفتم دوباره برم سراغش یه کم سر و کله باهاش بزنم شاید کار کنه.بدون هیچ تغییری همون اولین بار کار کرد.
عجبا
rootnt ممنون.
سلام
آقا من اوبونتو 9.10 ریختم تو لپتاپم
sony vaio cw-1 lfx
میخوام با وایرلس برم نت
تنظیماتش چجوریه؟
گزینه هاشو توضیح میدین
فایل cer میخواد چندتاش
اونیم که یوزر و پسورد میخواد بدون یوزر کار نمیکنه
(وایرلسم فقط پسورد داره)
با سلام به همگی
من هیچی از لینوکس نمی دونم و تا حالا نه محیطش رو دیدم و نه باهاش کار کردم!
ولی می خوام از حالا شروع به یادگیری کنم و توپ روش مسلط بشم
از سایت اوبونتو نسخه "ubuntu-9.04-desktop-i386" رو دانلود کردم و می خوام اون رو همراه با ویندوز xp و ویستا روی لپ تاپم نصب کنم
همه چی رو از لپ تاپم پاک کردم و می خوام شروع کنم این سه تا سیستم عامل رو بدون اشکال و بهینه نصب کنم، حجم هاردم حدود 300 گیگه!
به نظرتون اول کدوم سیستم عامل رو نصب کنم؟
سیستم من فعلا سه تا پارتیشن داره، آیا بهتره که هر سیستم عامل رو در یک درایو نصب کنم یا کلا پارتیشن ها رو از بین ببرم و فضا رو آزاد کنم( راستش می خوام به بهترین شکل و به طور کاملا بهینه این سه تا رو نصب کنم!)
وقت هم به اندازه کافی دارم و می خوام قبلش توسط شما اساتید به خوبی مشاوره بشم!
یه چیزای اولیه ای با سرچ ، در مورد اوبونتو خوندم، اکثرشون پیشنهاد استفاده از cd ی زنده و bootable رو می دادن!
حالا من که این سیستم عامل رو دانلود کردم و cd ی لایو ندارم چی کار باید بکنم؟
می دونم سوالام خیلی ابتداییه و احتمالا روی مخ بعضی از کاربران حرفه ای لینوکس راه می ره، ولی اگه کامل راهنماییم کنید واقعا لطف بزرگی کردید
راستش من برای شروع و دونستن تمام جزئیات اولیه نیاز به خوندن یک سری مقالات آموزشی دارم، ولی از بس تعداد مقالات زیاده واقعاً نمی دونم کدوم یکی رو باید بخونم و از کجا باید شروع کنم؟
اینه که از مدیران محترم این بخش تقاضا می کنم مقاله های کامل و اولیه رو به من معرفی کنن تا من شروع به کار کنم و بعد مشکلاتم رو به مرور تو اینجا مطرح کنم.
راستش من نیاز دارم که لینوکس رو در حد حرفه ای یاد بگیرم و احتمالا در آینده یه سری چیزا بهش اضافه کنم، به نظرتون این کار به طور متوسط چقدر وقت می بره؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید
پیشاپیش ازتون ممنونم:20:
سلامنقل قول:
اول از همه بهتون تبریک میگم برای پشتکار زیادتون :10:
1.چی شد UBUNTU 9.10 رو دانلود نکردین ؟ چون 9.10 از خیلی نظر ها بهتر شده
2.می تونید هر نسخه ای از لینوکس رو که خواستید با قیمت بسیار مناسبی از سایت Linuxshop.ir بخرید
3.بهتره با DVD اوبونتو کار کنید تا که پکیج های زیاد تری روش داره و بعد از نصب کم تر نیاز به دانلود پیدا می کنید
4.مقالات خیلی خوبی می تونید در سایت ubuntu.ir پیدا کنید حتما یک سری به بخش ویکی و انجمن این سایت بزنید.اونجا انواع آموزش و راهنمای نصب هم داره
5.باید اول XP و بعد Vista و بعد Ubuntu رو نصب کنید(البته من شدیدا توصیه می کنم به جای Vista از Windows7 استفاده کنید.چون هم سبک تره و هم سریع تر.در واقع نسخه اصلاح شده Vista هست :31:).چون Ubuntu همه ویندوز ها رو بهتر از خودشون شناسایی می کنه و در Boot Loader قرار میده ولی ویندوز ها Ubuntu رو نمی شناسن :)
6.در مورد پارتیشین فقط برای لینوکس بهتره قبل از شروع کار یک فضای Unallocated برای Ubuntu آماده کنید.هرچند که اگه این کار رو هم نکنید خودش به طور پیش فرض یکی از پارتیشین ها رو کوچیک می کنه و پارتیشین خودشو می سازه
7.بهتره قبل از نصب یک بار با دی وی دی UBUNTU بالا بیاید و گزینه Check disk for defects رو انتخاب کنید تا از سالم بودن دیسک مطمئن بشید (این کار رو ویندوز نمی کنه و دیسک به هر دلیلی مشکل داشته باشه وسط نصب ریستارت می کنه :31:)
8.سی دی و دی وی دی های UBUNTU همگی هم بوتیبل هستند و هم زنده ! کافیه با دیسک UBUNTU بالا بیاید و گزینه اول رو انتخاب کنید.در این حالت بدون اینکه تغییری توی سیستمتون ایجاد بشه می تونید با UBUNTU کار کنید ولی مسلما هیچ تنظیمی ذخیره نمیشه :) خوبه قبل از نصب یک بار از روی سی دی بالا بیاید تا با محیطش آشنا بشید
اگه مشکلی پیش اومد همینجا یا تو فروم ubuntu.ir بپرسید
موفق باشید :10:
سلام و خسته نباشید بر زحمت کشان این خطه (;
من میخواستم بالاخره بعد از مدتها با لینوکس شروع بکار کنم ولی
برام یه سری سوال پیش اومد گفتم از شماها بپرسم
یکی اینکه KDE و Gnome رو میشه تو هر توزیعی بکار برد یا توزیع های مخصوص خود را دارند؟
یهنی میشه دبیان رو هم با KDE هماهنگ کرد و هم با Gnome؟
از کجا میشه فهمید با کدوم بهتره؟
کدوم توزیع برا کدوم محیط کار مناسبتره؟
برای نصبشون چقدر جا بذارم؟میخوام یه درایو مخصوص درست کنم و اونجا بریزم
20 GIGخوبه؟
این 3 تا رو یواش یواش قراره امتحان کنم:
دبیان -فدورا - اوبونتو
هر میزکاری با نصب بسته های مربوطه روی هر توزیعی قابل اجراستنقل قول:
قاعدتا میزکاری که میزکار پیشفرض توزیعه برای اون توزیع بهتره
هرسه توزیع گفته شده میزکار پیشفرضشون گنوم هست
سلام
دوستان من نسخه ای از لینوکس برای تماشای فیلم و اینها( چیزی در حد win 7) می خواستم اگر نسخه ای معرفی کنید ممنون می شم
نقل قول:موفق باشید :)کد:http://ubuntustudio.org
سلام دوستان
میخواستم بدونم الان بهترین OS مبتنی بر لینوکس چیه و از نظر سخت افزاری چه امکاناتی لازم داره؟
cpu=celeron 2.4 128K chace
ram=256MB 266 DDR
main=GIGA P4titan 8IR2003
رو این سیستمی که گفتم میشه لینوکس نصب کرد؟
حتما !نقل قول:
البته هر توضیعی برای یک کاری مناسبه
ولی UBUNTU برای کاربرای خونگی مناسبه ولی بهتره اینترنت پر سرعت هم داشته باشی :) Mint رو هم از روی UBUNTU ساختن که امکانات جالبی بهش اضافه شده که من ندیدمش
Fedora هم برای سرور ها مناسب تره
سیستم مورد نیاز رو می تونید تو سایت ubuntu.com یا ubuntu.ir ببینید
موفق باشید
و یه سوال دیگه (میبخشید در مورد لینوکس اطلاعاتم در حد 0 هست):
اگه لینوکس نصب کنم بازم به آنتی ویروس احتیاج دارم؟
آفیس روی لینوکس اجرا میشه؟
برنامه های مثل jet audio یا FL studio چی؟
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
اینترنت من دایال آپ هست
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
لینوکس با دایال آپ مشکل داره مگه؟
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
راستی گرافیکم هم 64MB هست(خجالت کشیدم:31:)
برای پخش گرافیک ubuntu کم نیست؟
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
خیلی ممنون
سلام
من امروز یه یوزر جدید روی سیستمم درست کردم.حالا وقتی از طریق اون یوزر می رم سراغ فولدر خانگی خودم همه محتویات فولدرهای منو نشون میده.می خوام کاری کنم که اصلا اونا رو نشون نده.چیکار باید بکنم؟
با chown مالک و مالکین اون پوشه رو می تونید تغییر بدید و با chmod سطح دسترسی تعیین کنیدنقل قول:
چیزای دیگه هم هست اما فکر کنم همینا کافی باشه
برای اطلاعات بیشتر man chmod و man chown خیلی خوبه
وقتی شما لینوکس نصب کنید دیگه احتیاجی به آنتی ویروس ندارید چون تقریبا ویروسی برای این سیستم عامل وجود نداره.کلا از بابت ویروس خیالتون راحت می شه.نقل قول:
برنامه معادل آفیس روی لینوکس OpenOffice هست که زیاد دست کمی از مایروسافت آفیس نداره اما می تونید با نصب نرم افزار ( Wine) بیشتر برنامه های ویندوز مثل آفیس را روی لینوکس اجرا کنید.
لینوکس دارای نرم افزارهای خوبی برای اجرای فایل های چند رسانه ای هست. ( مثل MPlayer) و ... و فکر نکنم از این لحاظ هم مشکلی پیش بیاد.
بنده خودم هم از دایل آپ استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . ( فقط تعداد کمی از مودم های دایل آپ با لینوکس هم خوانی ندارند.)
سیستم من هم تقریبا مثل شماست( گرافیک ۶۴ و رم ۲۵۶).
نسخه های جدید لینوکس هایی که از میز کار KDE و GNOMEاستفاده می کنند مثل اوبونتو و کوبونتو ۹.۰۴ و ۹.۱۰ با این میزان رم مشکل دارند و پس از نصب خیلی کند اجرا می شن. ( من خودم امتحان کردم)
بهترین راه حل برای این مشکل استفاده از سیستم عامل هایی هست که از میزکار xfce استافده می کنند. مثل Xubuntu و ...
شعار من برای شما و خودم اینه:
اگه می خواهید از امکانات ۲۰۱۰ در کامپیوترتون استفاده کنید تنها راه لینوکسه!!! :11:
این Xubuntu خوب هست ؟(کاراییش نسبت به ubuntu های جدید خیلی پایین تره؟)
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
اگه میشه یه لینک صحیح و سالم rapidshare برام بذارید تا بتونم این Xubontu رو دانلود کنم( رفیقم اکانت permium rapidshare داره و برام دانلود میکنه)
خیلی ممنون.:10:
چرا xubuntu?نقل قول:
از اینجا داناود کن.
کد:http://www.xubuntu.org/get
نقل قول:
آخه رم سیستم من 256 هست که برای ubuntu 9.10 کمه.
واسه همین یکی از دوستان گفت Xubuntu به دردت میخوره.
سیستم عامل های خانواده اوبونتو همگی از یک ریشه( کرنل) استفاده میکنند و به همین خاطر بسیاری از امکاناتشون یکسان هست. تنها تفاوتشون رابط گرافیکی اون ها هست که البته Gnome بهتر از XFce هست ولی XFce هم اون قدرا بد نیست.نقل قول:
اگه یک وقت خواستید اوبونتو را نصب کنید آخرین نسخه ای که تقریبا روان اجرا می شه ۸.۰۴ هست. البته پیشنهاد من استفاده از نسخه های جدید لینوکس هست که برای سیستم شما راهحل استفاده از XFce هست.
( البته میز کارهای ضعیفتری مثل LXDE هم وجود دارند)
به نظر من که به خاطر یه رم پایین کلاس خودت رو پایین نیار.شما می خوای وقت بذاری با لینوکس آشنا بشی و باهاش کار کنی و از امکاناتش هم استفاده کنی.همه انتخابهات رو خط بزنی واسه اینکه رم سیستمت پایینه.یه رم بخر و از بین این خوشگلها هر کدوم که دلت می خواد رو انتخاب کن.:31:(البته نه اینکه xubuntu خوشگل نیستا).من هم رم بالا نداشتم هم هارد بالا هم اینترنت سرعت بالا.الان هم خیلی بالا نیستن ولی در حد دبیان عزیزم هست و با هم مشغولیم. وقتی صحبت این نازنین هاست دیگه وسیله معنی نداره.مقصود مهمه.(کلی حرفای فلسفی زدم ها)
نقل قول:
سیستم عامل های خانواده اوبونتو همگی از یک ریشه( کرنل) استفاده میکنند و به همین خاطر بسیاری از امکاناتشون یکسان هست. تنها تفاوتشون رابط گرافیکی اون ها هست که البته Gnome بهتر از XFce هست ولی XFce هم اون قدرا بد نیست.
اگه یک وقت خواستید اوبونتو را نصب کنید آخرین نسخه ای که تقریبا روان اجرا می شه ۸.۰۴ هست. البته پیشنهاد من استفاده از نسخه های جدید لینوکس هست که برای سیستم شما راهحل استفاده از XFce هست.
( البته میز کارهای ضعیفتری مثل LXDE هم وجود دارند)
خیلی ببخشید من اصلا از این اصطلاحات که میگید سر در نمیارم.(گفتم که اطلاعاتم درباره ی لینوکس در حد 0 هست)
یعنی اگه ubuntu 9.10 رو بریزم و از میز کار XFec استفاده کنم مشکل رم حل میشه؟
فکر میکنم بهتره یه بار دیگه مشخصات سیستم رو بنویسم.
CPU=celeron 2GHz 128K cache L1
RAM=DDR 256MB 266
VGA=ATI 64MB
MAIN=GIGA P4Titan 8IR2003
HARD=80GB 5400
رم DDR با باس 266 که 256 به بالا باشه پیدا نمیشه و اگرم پیدا بشه قیمتی برابر رم های 4GB DDR2 داره و اصلا ارزش خریدن نداره.
در نتیجه من توزیعی از لینوکس رو میخوام که با این سیستم من سازگاری داشته باشه و روون (تا حد ممکن) اجرا بشه.