مشکل دقیقا چیه بره تو ؟ مال من که ظاهرا درستهنقل قول:
پیتگ منم با 8888 شده 232 ولی تو بتل 5 همون 125 هست
Printable View
مشکل دقیقا چیه بره تو ؟ مال من که ظاهرا درستهنقل قول:
پیتگ منم با 8888 شده 232 ولی تو بتل 5 همون 125 هست
بتل اصلا وصل نمیشد الان اوکی شده پینگم هم تو بتل 145 هستشنقل قول:
اگه این ارور رو میگی که مربوط فقد به ما نیست چون خیلی از اونوریا هم این مشکل رو دارننقل قول:
نقل قول:
Connection to EA online timed out. Your network bandwidth and/or network latency
Kasi be joz man 50% packet loss dare to game ( csgo - esea - dota2
من همین الان در حال بازی کردن بتل 5 هستم مشکلی ندارم ، با وای فای وصلی ؟نقل قول:
این شرکت ظاهرا تو تهران و کرج خوبه بقیه جاها ریده عملا هر روز قطعی داره ip نمیگیره باید 20 بار ریست کنی شاید وصل شد پکت لاس و پینگ هم دیگه عادت شده
دقیقا من عید قربان ثبت نام کردم 5 مهر رانژه شد یک ماه هر چی زنگ زدم فقط دو بار ip گرفت درخواست جمع آوری دادمنقل قول:
سرور خارحی بشدت خرابه ، من همیشه از استیم با 1700 کیلوبرثانیه بازیا یا آپدیتارو دانلود میکردم الان با 200 کیلوبایت ، خیلی خرابه از سمت زیرساختم هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام ساکن تهرانم الان 2 ماهه اومدم رو دیدهبان نت چون ترافیک بین الملل مخابرات برام کم بود من از یوتوب خیلی استفاده میکنم از ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم و این ماه دارم از نسخه وی آی پی این ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر پولی استفاده میکنم
وقتی مخابرات بودم ویدئوهای یوتوب بدون هیچ مشکلی با کیفیت 480 پخش میشد و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب 230 کیلوبایت بود (سرویس 2 مگ مخابرات) داشتم
الان سرویس 4 مگابیت دیدهبان نت دارم یوتوب با بدبختی با کیفیت 240 پخش میشه و سرعت دانلود تک کانکشن از یوتوب به زور به 30 کیلوبایت میرسه داشتم
خودتون از پشتیبانی دیدهبان نت خبر دارید خودشون رو به نفهمیدن میزنند پس پشتیبانی هیچکاری برای ما نمیکنه.
حالا میخوام ببینم سرعت دانلود تک کانکشن شما موقع استفاده از یوتوب و یا ضد فـ ـیـ ـلـ تـ ـر به افتضاحی من هست یا نه؟
توصیه میکنید چیکار کنم؟
شرکتهای دیگه ترافیک زیاد ندارند و دیدهبان نت هم با سرور خارجی دشمنه ؟ آقا چیکار کنیم
توی شرکت های fcp بهترین حجم رو داتک میده من که دارم راضی امنقل قول:
این روزها واقعا اوضاع نت این شرکت بهم ریخته و قعطی زیاد داره که باید مودم ریست بشه و سرعت پایینتر اومده و این اربعین و بقیه ماجراهای عراق و لردگان هم دخیله (هر سال همین مکافاته) و لقب ریدمان نت بجای دیده بان برازنده این شرکت سه نفره هستنقل قول:
آقا سلامنقل قول:
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟ مثلا این دیده بان خوبه؟ یا از شرکتای دگه شما خبر داری؟
یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره گفتم ازت بپرسم
استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قطعی زیاد بود
این تست رو همین الان گرفتم ظاهرا بهتر از دیروزه ، کلا نت از سمت زیرساخت چند وخته خیلی خراب شده بخصوص ر واینستا که همه تاثیرش رو دیدن حتی اونایی که هیچی نمی دونن از این مسائل متوجه شدن که وضعیت عادی نیست ولی باز در کل برای من بهتر از روزای قبله ...
ولی من تعجب می کنم از کسایی که هی میگن بریم یه آی اس پی دیگه ، عاقا یه بار این قضیه رو حل کنید واسه خودتون ، نتی که این الاغا میدن همش از یه جا میاد و هر کاری هم بکنید تهش 10 درصد هم کیفیت بالا پایین نمیشه ، مثلا من الان برم اسیاتک 50 درصد اختلاف کیفیت میی بینیم ؟ تهش بخواد خیلی بهتر باشه زیر ده درصد اونم فقط پینگ داخلیش بهتره همینو بس ...
من این شرکت رو نه پیشنهاد میدم و نه میگم بگیرید ، میل خودتونو ولی کلا برا من اگر وضعیت از سمت زیرساخت عادی باشه مشکل خاصی نداره جز پینگ داخلی نسبتا بالا ( 45 در حالت فست )
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقا بدرد نمیخوره نیا سمتشنقل قول:
- - - Updated - - -
بهتر کار اینکه تخلیه کنینقل قول:
خرابه وضعش بهتر تخلیه کنینقل قول:
من مشکل طولانی مدت MTU داشتم که باعث میشد رو حالت L2TP یوتیوب و تلگرم باز نشه برام بعد با تغییر MTU از 1492 به 1252 مشکل حل شد ، شما هم اگر مشکل دارید به این عدد تغییر بدید ، حتی یه سری از دوستان پیشگامانی هم مشکل منو دارن که با این تغییر مشکل رو می تونن حل کنن ...
دمت گرم مشکل پکت لاست حل شد! :)نقل قول:
عاره تاثیر داره پکت های بزرگ ممکن drop بشن بهتره mtu کمی پایین ست بشهنقل قول:
پایین ست بشه , پینگ بیشتر نمیشه؟نقل قول:
یه چیزیه که باید ور بری تا ببینی چی خوبه ولی کلا اگه زیاد غیرنرمال باشه عددی که ست میشه ممکن یه سری بازیا اجازه جوین شدن ندن ولی تاثیر خیلی خاصی نداره طوری که تفاوت آشکار باشه .نقل قول:
مودم من asus DSL-N14U B1 هست برای تغییر mtu به عددی که شما گفتی میگه TCP MSS Option هم باید تعیین کنی و نمیدونی عدد اون رو باید چی قرار بدم؟از دوستان کسی میدونه کمک کنه.با تشکرنقل قول:
1212 بزار ..........نقل قول:
سرویس دیده بان داری ؟ Ip هاش مال کدوم شرکته از نظر قطع و وصلی چطوره ؟نقل قول:
خوب نیست نیا سمتش پشیمون میشی در گیر رانژه و وصل شده و هزار تا مکافاتنقل قول:
الان سرویس داری ازشون . چند وقته ؟نقل قول:
من دارم اوایل خوب بود الان پینگ خراب تایم اوت و افت سرعت منتظرم یکی جشنواره بزاره برمنقل قول:
این اررور FEC چی هستش؟ مقدارش خیلی زیاده
Connection Status
DSL synchronization status Up DSL up time 13:22:54
Upstream max rate (kbit/s) 2532 Downstream max rate (kbit/s) 16940 Upstream line rate (kbit/s) 1023 Downstream line rate (kbit/s) 10240 Line standard ADSL2+ Channel typeFast Upstream SNR (dB) 28 Downstream SNR (dB) 12.8 Upstream line attenuation (dB) 14.1 Downstream line attenuation (dB) 17.7 Upstream output power (dBmV) 11.6 Downstream output power (dBmV) 19.7 Upstream CRC 0 Downstream CRC 4259 Upstream FEC 0 Downstream FEC 32400
فکر کنم همه باید کم کم به فکر مهاجرت از این شرکت باشن اگه بخوان با همین فرمون برن جلو . سرعت دانلود از استیم قبلا برای من حدود 800-900 بود الان جوری شده که 100 هم نمیشه سرور ایرانش هم همینه از 900 شروع میشه بعد محدود میشه روی 500-600 نمیدونم اینا فکر کردن ما نفهمیم یا پولمو از تو جوب اوردیم والا قبل از دیده بان آسیاتک بودم ( قبل تغییر تعرفه هاش خوب بود) یکبار هم سرعت کم نمیشد پینگش هم که زیر 100 بود
دیده بان هم بعد اون ماجرای قطعی های زیاد تا الان درست نشده
خیلی خیلی خیلی داغونه سرعت افتضاحه
ریبوت کردم این شد سرور داخلی اشفال به تمام معنا ، حارجیم ارور میده بس که سرعت ضعیفه همون طرقای 1 مگابیته با فرانکفورت ، فقط با لینک مستقیم از طریق idm سرعت کامل میده واسه استریمینگ بهم ریخته وضعیتش
من فکر کنم بیشتر این مشکل ها از زیرساخت باشه. من یه ISP دیگه هستم و چند روز هست تو بعضی ساعات برای استریم از یوتوب اختلال دارم، پکت لاست تو بعضی ساعت ها هم هست ولی سرعت مولتی لینک معمولا مشکلی نداره. الان هم با وی پی ان با چند سرور فرانکفورت اسپید تست گرفتم در حد 2.5 مگابیت بهم سرعت میده(خط روی 4 هست)نقل قول:
تا حدی خیلی زیادی همین طوره ، الان دوهفته ست اینستا هم کنده قبلا عکسا درجا باز میشد ولی الان اون دایره باید کلی بچرخه تا یه استوری باز شه ، من همیشه گفتم آب از سرچشمه گل آلوده و با تعویض شرکت چیز خاصی گیر کسی نیومده و نخواهدم اومد تا این اراذل هستن ..نقل قول:
تست با چهار سرور قرانکفورت ساعت 10 صبح افت شدید تازه مثلا الان تایم غیرپیک هست ، پهنای باند 16 مگابیت .
نقل قول:
مال تو آی پیت دیده بانه الان که فک کنم یکم بهتر باشه ، الان رو ای پی پیشگامان افت شدید دارم
من با تغییر mtu نتم وقتی با vpn کانکت میشدم قطع میشد;)
اپلودتون روی چند بسته شده ؟نقل قول:
اونایی که وایرلس وصل هستید اگه تایم اوت یا پینگ اسپایک دارید حواستون به موقعیت مودم-روترتون باشه چون به شدت نقش داره تو این چیزا و تو بازی انلاین ، من الان موقعیت روترم بهم ریخته بود شدیدا پینگ اسپایک داشتم ، تنظیمات وایرلس هم مهمه ....
وی پی انت چیه ؟ چجوری کانکت میشی ؟ کانکشن دستی یا با کلاینت ؟نقل قول:
این شرکت تخمی مشخص هستش پهنای باند کم داره ساعت 2 صبح بتل 5 پلی دادم اصلا پکت لاست نداشتم .... دهنشون دیروز زنگ میزنم میگه مشکل از نویز داخل ساختمونه!