دوستان مودم و آپدیت کردم به ورژن 11.195.03.00.0 بعد از اپدیت web ui مودم هم عوض شد درسته؟
Printable View
دوستان مودم و آپدیت کردم به ورژن 11.195.03.00.0 بعد از اپدیت web ui مودم هم عوض شد درسته؟
بله بعضی ایتمها عوض میشه ولی ظاهر کلی همونه
آقا این فریمورتو پس کی اپ میکنی لینک بدی ما منتظریم یه چی داری بده دیگران استفاده کنن خودتم خیرشو میبیبنی:n39:نقل قول:
یعنی همه مودمهای ۶۱۲ با شل میشه یا فقط اون ۱۰۰۰تای اول که گفته شده؟نقل قول:
فریمور جدید اومده. کسی تست کرده:
B612s-25dTCPU-V100R001B196D01SP00C697_Firmware_05015FDH
این لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید برم نصب نکنم. اگه نیم ساعت دیگه نیومدم خبرشو بدم بدونید الفاتحه
.
هفته پیش من مودمم رو با این فریمور آپدیت زدم. فریمور اپراتوری MTN افریقا هستش. اگه آپدیت بزنی برای برگشت به فریمور جهانی باید از بوت مودم اقدام کنی چون نه از طریق WebUI مودم میشه و نه با مولتی کست.نقل قول:
ویژگی ها:
- آنتن دهی مثل آخرین آپدیت فریمور جهانی هستش.
- گزینه USSD کد موجوده.
- گزینه VoLTE موجوده.
مودم مبین رو رو حدود 1 ماه پیش انلاک کردم ، چند روز متوالی با سیم کارت ایرانسل ، و همراه اول و سیم مبین نت اسفاده کردم. بردم یه شهر دیگه متاسفانه چراغ انتن روشن نمیشد. مجدد برگشتم شهر خودم بازم روی سیم کارت های ایرانسل و مبین نت آنتن ندارم و فقط با سیم همراه اول نت دارم:n04:. در صورتی که به همین سیم کارت ها هفته قبل اوکی بود. دوستان راهنمایی می فرمائید/:n16:
مودمت رو یه ریست به تنظیمات کارخانه بزن شاید مودمت رو فرکانس خاصی گیر کرده باشهنقل قول:
به به سلام اقای بلوچی. فکر کنم شما همون اقای بلوچی هستی که تو سایت فور پی دی ای هستی. دیدم اونجام صحبتی از این فریمور بود.
خیلی ممنون بابت اطلاعات مفید و درست و اینکه آگاهی دادی. خدارو شکر من لینک دانلودشو گیر نیاوردم آپدیت نکردم. اگرم میکردم با این توصیف شما میشد برگردوند. من هم تعمیرکار الکترونیک هستم و شغلم همینه. ظاهرا تنها مزیتش هم همون USSD بوده. VOLTE هم فکر میکنم همون قابلیت تماس صوتی هین اتصال LTE هست که الان این قابلیت رو داره و میشه ازش استفاده کرد. بهر حال تسخه دهن گیری نبوده . راستی یه اکانت تو اون سایت میخوام بسازم خیلی تقلا کردم نشد. اگه مقدوره برات برام درست کنی یه خبر تو پیام خصوصی بهم بده.
سپاس
پیام خصوص چک کنیدنقل قول:
من میخرمش ایرانسلی یا مبین نت مهم نیست
دوستان یه سوال.من این مودمو برای کنسول و بازیه انلاین خریدم گفتم بالاخره سریعترین نت همراه ایرانه دیگه خیر سرش اوایل خیلی خوب سرعت باسیمکارتتtdd عالی بود هیچ لگی هم نداشتم اما یه مدته خیلی اذیت میکنه همش تو بازی لگ دارم سرعت همونه و فک کنم نویز خیلی داره حتی مودمو برگردوندم به تنظیمات کارخانه چون یه سری تغییرات توش داده بودم اما بازم مشکل حل شد.بنظر شمامشکل از پهنای بانده که پر شده و کاربراش زیاد شده یا چیز دیگه ایه که قابل حله؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
مشکل خط چیه دقیقا؟ پینگ زیاد شده؟ کانکت دیسکانکت لحظه ای داری؟ پهنای باند بعیده خیلی شیر بشه هنوز مشترک در اون حد زیاد نشده که به فنا بره 4.5Gنقل قول:
سلام دوست عزیز این مودم وقتی چندین روز پشت سر هم روشن بمونه همچین بلای سرش میاد من خودم بارها این اتفاق برام افتاده رو شبکه tdd توی بخش وضیعت مودم صفحه خانه میزنه نامنظم انگار که خسته میشه مودم تنها راهش هم همینه که ری استارت خودکار رو روشن کنی تو تنظیمات مودم یا هرموقع که این مدلی شد خودت دستی ری استارتش کنی از تنظیمات میشه اگه حال نداری تنظیمات بیاری بالا با کلید خاموش روشن بالای مودم هم میشه ولی باز هم مهم ترین چیز تو لگ نشدن انتن بالاس مودمو جایی قرار بده که بیشتر انتنو بدهنقل قول:
پسورد فایلها عزیز؟
با سلام
من دنباله فایل های آنلاک این مودم میگردم
مممون میشم یکی برام ارسال کنه توی منطقه ما (کرج) ایرانسل خط نمیدونه کسی هم پیدا نمیشه آنلاکش کنه!! خواهش میکنم فایل هاشو ارسال کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
با سلام
مممون میشم یکی برام ارسال کنه توی منطقه ما (کرج) ایرانسل خط نمیدونه کسی هم پیدا نمیشه آنلاکش کنه!! خواهش میکنم فایل هاشو ارسال کنید!
- - - Updated - - -
با سلام
- - - Updated - - -
با سلام
- - - Updated - - -
با سلام
- - - Updated - - -
با سلام
- - - Updated - - -
با سلام
ممنون بابت جواباتون دوستان.نه من نهایت روزی دوسه ساعت بازی میکنم بقیش مودم خاموشه پس به مودم فشار نمیاد سرعت دانلود هم عالیه آنتن هم همیشه ۴تارو داره حتی با برنامه hmanager هم تست کردم snr هم همیشه بالای ۱۰ فقط یه گزینه داره rsrq خیلی متغیره هرموقع اون زیاد عددش بالا پایین میشه من للگ پیدا میکنم حالا نمیدونم اصلا چی هست یا اصلا ربطی داره یا نه.مودمم با کابل لن خودش وصل کردم به کنسول اوایل عالی بود ولی خب جدیدا اذیت میکنه حتی با برنامه chanel شو هم عوض کردم ولی فقط سرعت دانلود و اپلود فرق میکنه ولی اونقدی تو بازی و لگ نشدنش تاثیر نداره.
سلام دوستان. من مودم مبین نت رو آنلاک کردم و بعد از آنلاک شدن اون رو با مولتی کست به فریمور B612_UPDATE_11.195.03.00.00 آپدیت کردم. بعد دوباره از طریق کنسول وب مودم به فریمور مبین نت برگشتم. حالا هر کاری میکنم دیگه مولتی کست نمیتونه هیچ فریموری رو روی مودم فلش بزنه. آیا باید دوباره مودم رو باز کنم و با لحیم کردن کابل usb از طریق بوت فریمور روی مودم فلش بزنم ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آقا من مودم رو آنلاک کردم حالا بعد از آنلاک دیگه با سیمکارت TD-LTE ایرانسل وصل نمیشه
با سیمکارت های دیگه مشکلی نداره و وصل میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
برای من وصل میشه عجیبه برا تو نمیشه ار سوراخ پشت دستگاه با سوزن مودم رو ببر تنظیمات کارخانه احتمالا درست میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
برای من وصل میشه عجیبه برا تو نمیشه ار سوراخ پشت دستگاه با سوزن مودم رو ببر تنظیمات کارخانه احتمالا درست میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
- - - Updated - - -
وای خدا چرا اسپم شد
اقا فک کنم سرور های فروم مشکل داره پیام من پنج بار اومد:|
مودم رو بردم جای دیگه تست کردم مشکلی نداشت و وصل می شد. ظاهرا آنتن دهی مودم ضعیتف شده و تو خونه ما که قبلا بدون مشکل وصل میشد دیگه وصل نمیشهنقل قول:
دوستان لطفا بهترین فریموری که تاحالا تست کردن رو معرفی کنن
سلامنقل قول:
استاد میشه آموزش آنلاک شل رو بدید
این کاربر دیوانست :
اول اصرار داشت مودم رو آنلاک نمیشه کرد و Usb پورت نداره بعدش اومده میگه من یکچیزی از وایمکس می دونم ما رو کشونده تلگرام اراجیف میگه/. کلا شخصیت راونپریشیه
داداش گلم این ادمم میشه مثل همینی که رفتی باهاش تو چت، دیدی معلوم نیست چی میگه هانقل قول:
این بنده خدا اول گفت من کارمند مبین نتم بعد اومده بود از بچه ها پرسیده بود که یه رام مبین نت دارم توش میشه CA انتخاب کرد به نظرتون چیه
بهش میگنم داداش مگه تو خودت مبین نت نیستی از ما میپرسی بعد یه چی بی ربط تحویلم داد دیدم اصلا ارزش نداره باهاش بحرفیم تو متنش گفت رام رو میزارم که رفته بزاره به فرض هم که بزاره اگر واقعا کارمند مبین نت باشه معلوم نیست اون رام بخواد چه بلایی سر موذم بیاره خیلی قابل اطمینان نیست
اینم متن صحبتاش البته داداش من جسارت کردما فقط خواستم دنبال این بنده خدا هم نری مثل اینیکی که ازش پست کذاشتی بشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
منم آنلاک کردم...فقط با چه نرم افزاری میشه قابلیت تجمیع رو فعال کرد؟؟؟
دوستان در ضمن لطفا بگید این مودم ایرانسل TF-i60 اگر آنلاک بشه آخر قابلیت تجمیع فرکانس و قفل رو اون را داره برای اینترنت 4.5G یا نه ؟ با کدوم نرم افزار ؟ LteWatch یا نرم افزار دیگه ای ؟
دوست عزیز هیچ کدوم از مودم هایی که توی بازار هستن قابلیت قفل روی 4.5G رو ندارن. با نرم افزار LteWatch هم فقط میشه روی تک فرکانس مودم رو قفل کرد. بعضی ها میگن مودم رو قفل کنی روی LTE-Advanced حالت تجمیع فعال میشه که کاملا اشتباهه و هیچ فرقی با حالت auto نداره. اگه مودمی از حالت تجمیع استفاده کنه خودش به صورت اتوماتیک میره روی 4.5G و فقط از روی سرعت دانلود میشه تشخیص داد که مودم داره در حالت تجمیع کار میکنه یا نه.نقل قول:
بسیار ممنون از پاسختوننقل قول:
منظورم بیشتر این بود که این مودم از 4.5G ساپورت میکنه و تجمیع فرکانس رو حالتLTE-Advancedداره ؟ مثلا من مودم B525 دارم این امکان را داره و سرعت را به شدت بالا میبره .
خواهش میکنم. منم مودم B525 دارم و خیلی راحت تا 136 مگابیت سرعت دانلود ازش میگیرم و هیچ فرقیم بین حالتنقل قول:LTE-Advanced و auto تا الان ندیدم. توی جفتش سرعت یکی بوده. مودم B612 رو هم دارم که واسه مبین نت هستش و خودم با استفاده از آموزش های بچه های این انجمن آنلاکش کردم که اصلا قابل مقایسه با مودمB525 نیست. B525 یه سر و گردن ازش بالاتره. چه از لحاظ کیفیت ساخت و چه از لحاظ سرعت ولی واسه کارای دم دستی که همیشه روشن باشه خیلی خوبه
دوستان مودمهای هواوی موقع استفاده چراغ wifi به صورت چشمک زن نیست؟
اگر هست کدوم مدل
من با همین مودم B612 سرعت تا 150 مگابیت واقعی رو هم تجربه کردم ( در تسک منیجر ویندوز قسمت پرفورمنس و نتورک آداپتر نمودار سرعت دانلود مشخصه) و سرعت خیلی عجیبی هم نیست . که البته این سرعت برای پروتکل LTE شدنی است اما 4.5G و تجمیع امکان دستیابی به سرعت چند برابر این رو هم محیا میکنه. بستر خیلی مناسبی هم براش تو شبکه موبایل ایران محیا نیست. مگر ساعت های رایگان که البته اگه برش دارن بهترین مودم رو هم داشته باشی نمیشه عملا دانلودی داشت بخاطر محدودیت حجم . یا اینکه هزینه گذاف کنید که اونم ارزش نداره. قیمت هارد هم که خیلی بالا رفته
سلام من مودم TF-i60 ایرانسل رو دارم که لاک هستش و فیریمور موجودش ۱۱.۱۹۲.۰۳.۰۰.۲۳۴ هستش .
حالا اینو از چه روشی انلاکش کنم و کدوم فریمور الان درست کار میکنه .
ممنون میشم راهنماییم کنین
با نرم افزار LteWatch وقتی LTE-Advanced انتخاب بشود تنظیمات شبکه مودم b612 روی دو فرکانس B7 (FDD 2600) + B3 (FDD 1800)تنظیم میشود در عکس نشان دادمنقل قول:
ممنون دوست عزیز. میشه لطف کنید لینک این فریمورتون رو بذارید ما هم استفاده کنیم ؟؟نقل قول:
این فرمویر 11.192.05.00.00 هست خیلی وقته امده فکر میکنم لینک دانلودش هم توی نت باشه نبود بگو اپ میکنم ...منتها بصورت دیفالت شاید حتی ussd هم نداشته باشد دقیق یادم نیس.... این عکس هم بعد از ویرایشه:n02: ویرایش هم کامل نشده
من مودم رو انلاک کردم اما الان وقتی میخوام فریمور جدید رو با multicast-upgrade-tool-for-Huawei نصب کنم گزینه استارت فعال نمیشه ؟؟؟ چی کار کنم الان ؟؟/
در حال حاضر هم هر سیمکارتی نصب میکنم کار میکنه فقط مشکلم اپدیت فریمور جدید هست
بسیار عالی. حالا هر موقع کامل ویرایش کردید لطف کنید آپ کنید بنده و باقی دوستان هم استفاده کنیم. سپاسنقل قول:
دوستان الان بهترین فرمویر برای مودم TF-i60 ایرانسل آنلاک شده کدوم مورد هست ؟ من USSD نیاز ندارم فقط میخوام لینک استیبل باشه - سرعت بالا باشه و بشه روی LTE-Advanced حالت تجمیع رو فعال کرد و مثلا مثل عکس زیر بشه فرکانس را انتخاب کرد :
دوستان اگر امکان داره لینک دانلود بزارند .
الان اینا رو دارم ولی تست نکردم بگید کدوم خوبه بریزم : (فکر کنم هرچی هرجا پیدا کردم دانلود کردم )
B612s-25dTCPU-V100R001B189D99SP03C00_Firmware_general_05022ERP
B612s-25dTCPU-V100R001B192D03SP00C234_Firmware_Iran (the Islamic Republic of)_SHERKATE KHADAMATE ERTEBATI IRANCELL_05014PWA
B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00_Firmware_null_null_05014LRY
B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00_Firmware_general_05015CNQ
دوستان مودم به B612_UPDATE_11.192.05.00.00 آپدیت کردم ولی اون همه گزینه توی تنظیمات LTE چرا نداشت؟
اون فریم ورک کدومi در اصل؟ من این فایل آپدیت کردم B612s-25dTCPU-V100R001B192D05SP00C00_Firmware_null_null_05014LRY
اون فریمور رو این دوست عزیزمون ویرایش کرده و اون گزینه ها رو خودش توی اون قسمت قرار داده و به گفته خودشون هنوز کار ویرایش فریمور تموم نشدهنقل قول: