ایا اینترنت یا طرحی روی ان فعال استنقل قول:
Printable View
ایا اینترنت یا طرحی روی ان فعال استنقل قول:
نه متاسفانه
فکر کنم بدونید که فیبر نوری با ثبات ترین ارتباط رو داره .جیتر حول حوش 1 واحد میچرخه. در صورتی که ptp جیترش یا نوسان پینگش خیلیه .نقل قول:
فعلا سرویس 8 مگ رو گرفتم برای یه ماه . ماه بعدی سرویس 100 مگ میگیرم و تستشو براتون میزارم .
ptp پارس انلاین یا شرکت های دیگه در بهترین حالت جفرافیایی و کمترین فاصله و بهترین تجهیزات بهتراز 30 40 مگ نمیده . تازه اگه بارون نیاد و....
بازی quake که هاستی هستش عدد 90 رو نشون داد یارو اون سمته دنیا بود .
اینده تو فیبر نوری هستش و شما با یه سرچ کوچیک متوجه میشید که شرکت های خصوصی این و فهمیدن و دارن سرمایه گذاری های کلان میکنن . شرکت های وب اگه بورس رو دنبال کنید سرمایه زیادی جذب کرده تا بره تو کاره فیبر(سرمیه گذاری دیر بازد) . از سال شرکت های خصوصی دیگه میخوان فیبر کشیو شروع کنن چون یه تکنولوژی اجتناب نا پذیر هستش. ptp و td lte به علت گرون بودن تکنولوژی هم داخل ایران هم کشور ها دیگه کمتر استفاده میشه .
طبق گفته وزیر ارتباطات قرار شده شرکت های خورد به هم یکی بشن تا بتونن سرمایه گذاری کلانی رو بحث فیبر نوری بکنن
در نتیجه اینده = فیبر نوری
امروز اومدن تانوما منو وصل کردن ،
به خاطر گرونی تعرفه ها 16 مگ گرفتم
ریت دانلود 2 mg/sec میده ، آپلود نصفه اینه
دلیل اصلی که گرفتم پینگ بود که متاسفانه پینگ خیلی معمولی داره ، فقط به درد بازی با ptp دلخل ایران میخوره
پینگ مبین نت td_lte حدود 30/40 ms بهترشه
لطفا از ip های زیر تست بگیرنقل قول:
54.154.207.39 بتل ۱
210.148.52.96 کونامی
و اینکه ببین آیپیت مال آسیاتکه یا اینکه itc
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
واسه من بتل 90نقل قول:
کونامی 320
پینگت مشکل داره.باهاشون تماس بگیر و پیگیری من
مثل خودم بیچاره شدی!نقل قول:
هیچ راه دیگه ای نداره مگر اینکه مودم LTE بگیری و از ایرانسل و یا شرکت های دیگه استفاده کنی
از ابتدای ماه که اومدم رو سرویس های فیبر نوری مخابرات یه مشکلی دارم و اونم اینکه حین دانلود یا پخش آنلاین کلا اینترنت بلااستفاده میشه و نفر دوم اصلا نمیتونه از اینترنت استفاده کنه!
اصلا هم رسیدگی نمیکنن
آخرش مجبور شدم دیروز شکایت ثبت کنم!
کسی تعرفه سرویس های تانوما رو داره؟
کدوم شهرین ؟
کدوم شهرین ؟نقل قول:
پینگ این سرورو میگید ؟
Utas.fut.ea.com
یکی به من بگه تو این تهران اگه بخواهیم واسه شرکتی به سرعت های گیگابیتی دست پیدا کنیم باید چیکار کنیم؟ تو شهرستان که فیبر گرفتم سرعت آپلود رو قفل کرده بودن رو 50! و هرکاری کردم درستش نکردن. من حس میکنم فیبر نوری سرعت های بسیار بالاتری رو میتونه ساپورت کنه.
از نظر فنی بلی، اما تو ایران ۵۰، نهایتاً اگه بدن ۱۰۰Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
الان خونه نیستم,برم خونه برات تست میفرستمنقل قول:
کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
اخه کسایی که سمت تبریز هستن ، پینگشون خیلی خوبه
کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
اخه شهر به شهر پینگا فرق دارن ،
معمولا سمت تبریز بهتره
-
چقدر نته شما خوبه ، برای من 170 میده
اینترنت حق مسلم همه نیست.نقل قول:
ما در سرزمین تبعیضها داریم زندگی میکنیم.
برای سرعتهای گیگابایتی باید پهنای باند اختصاصی خریداری کنید تعرفه های adsl و تانوما برای مشتریان معمولی مثل خانگی هست نهایت سرعت هم 100 مگ هست برای شرکتها و سازمانها اینترنت بصورت پهنای باند خریداری میشه که سرعتهای چند گیگابایتی هم هست مثلا تو شیراز یادمه شرکت فراهوش پهنای باند میفروخت اگه رفتی باید بگی میخوام برای شرکتم پهنای باند اختصاصی بخرمنقل قول:
البته باید بدونی که چی میخای تا بتونی فراهمش کنینقل قول:
نقل قول:
من میدونم چی میخوام اینترنت فیبر میخوام بدون فیلتر با سرعت بالا و پینگ پایین و ثابت حاضرم خیلی بیشتر از مبلغ عرف هم بپردازم خوب الان چطور فراهم کنم ؟ خط تلفن فیبر هست از هیچ شرکتی غیر از مخابرات نمیتونم ای دی اس ال بگیرم تانوما هم نمیدن بهم میگن حتما باید یه مجتمع باشید.اینترنت خود مخابرات هم چند سال داشتم آشغال به معنای واقعی بود.الان یک میلیون دادم مودم ثابت گرفتم از همراه آخر بسته یکساله گرفتم استفاده میکنم که آنتنش بین 1 و پنج خط نوسان داره و پینگ هم تایم اوت داره و وقتی بعد از تلاش فراوون به یک مسیر خوب وارد میشم که پینگش خوب هست وسط کار یکدفعه اینترنت قطع میشه و مسیر اتوماتیک میره رو یه مسیر داغون.پس اینکه یک نفر بدونه چی میخواد دلیل نمیشه که بتونه فراهمش هم بکنه.
نتیجه اینکه من با حرف ایشون کاملا موافقم.
نقل قول:
این گروه واسه همین ایجاد شده.منی که فیبر گرفتم اومدم دقیق مراحل درخواست تا تحویل و هم کیفیت نت تانوما رو با انواع ip ها تست کردم و گذاشتم تو فروم.هر کی هم هر سوالی کرده وقتی فرصت کردم جواب دادم.الان شما و اون دوستمون اومدید میگید تبعیض،فساد،رانتخواری،تک خوری.واقعا من برداشتم باید چی باشه؟دقیقا چی رو پنهان کردیم که همه نتونن استفاده کنن؟اگه تانوما فراگیر بشه مگه من ضرر میکنم؟نقل قول:
اون جوابم هم باید متوجه میشدی منظورم چیه.الان میگید مخابرات میگه باید مجتمع باشید تا بکشن و شما کشیدین کنار.مطمعن باش اگه من بودم باز کاربر جمع میکردم که تانوما کشیده بشه نه مثل شماها برگردم به شخصی که این سرویس رو گرفته عنگ بچسبونم
آخه بدبختی اینه همون اول که میگی واسه شرکت سرعت بالاتر میخوام از همون نگهبان دم در تا اون کارمند پشت سیستم برات نقشه میکشن!!! میگن چقدر میخواهی هزینه کنی؟ خب بی شرف به تو چه ربطی داره چقدر میخوام هزینه کنم تو قیمت واقعیش رو بگو بعد من تصمیم میگیرم بخوام هزینه کنم یا نه.نقل قول:
خب دیگه سرعتهای گیگابایتی فقط برای شرکتها و ادارات هست و هزینه بالایی هم داره شما باید از چند جا مختلف قیمت بگیری اگه اشتباه نکنم شاتل هم پهنای باند میفروشه خود مخابرات هم همینطور (البته منظورم بیست نت نیست چون بیست نت فقط adsl و تانوما میفروشه)نقل قول:
آخرش نفهمیدیم تانوما خوبه یا بد
الان چراتانوما من اینقدر بده ؟نقل قول:
ماله شما اینقدر خوب ؟
هزینه بالاش مشکلی نیست موضوع اینه که اصلا قیمت نیمدن بهت. میگن چقدر میخواهی هزینه کنی!نقل قول:
سلام دوستان
این اینترنت فیبر نوری رو به زور قالب کردن بهمون که واقعا کیفیت اینترنتشون آشغال هست و راضی نیستم اصلا
تو اینترنت های ثابت آیا شرکتی رو میشناسید که حجم خوبی ارائه بده؟
موندم چیکار کنم
بستگی داره کدوم شهر باشینقل قول:
برو مرکز مخابراتیتون و موضوع رو مطرح کن.اگه رسیدگی نکردن به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن ۱۹۵.اگه گفتن سرعتت مشکلی نداره زیر بار نرو و بگو که دنبال کیفیت بودی که اومدی تانوما گرفتی.اگه گفتن سرورهای بازی و پینگش واسشون ملاک نیست اصلا قبول نکن چون خودشون تو اطلاعاتی که در مورد تانوما دادن گفتن که کیفیت بهتری تو گیم داره.میتونی تست پینگ منو هم واسشون سند بکنی که چرا باید مخابرات ۲ تا سرویس مشابه بده ولی کیفیتش فرق کنهنقل قول:
کیفیت فیبر منم اون اوایل خوب نبود ولی پیگیری کردم چند بارم با رییس دیتای استان تلفنی حرف زدم و آخرش درست شد.انصافا هم رییس دیتای استان آدم مطلعی بود و مثل بقیه کارمندای مخابرات که میگن پینگ چیه گیم چیه دقیقا قبول کرد که پینگم واسه گیم آنلاین مناسب نیست
نقل قول:
اینجا هیچکس شما رو مقصر نمیدونه ما میگیم تبعیض وجود داره که منظور سیستم کشور هست که نمیتونه سرویس دهی مناسبی داشته باشه.من نمیدونم شما چرا به خودت گرفتی؟ مسئول مملکتی؟ در ضمن شما میگی باید بدونی که چی میخای تا بتونی فراهمش کنی و حرف من این هست که اکثرا میدونن چی میخوان هزینه هم میکنن ولی به نتیجه نمیرسن.در مورد فیبر و اینترنت کشور هم تا زمانی که واقعا در اختیار شرکت های خصوصی قرار نگیره همین وضعیت وجود داره.
تبعیض وقتی اتفاق میفته که دو طرف واسش توافق کنن و بده بستون داشته باشن.حالا شما اگه جور دیگه معنی میکنی کار ندارم.در ضمن گفتی مخابرات میگه اگه مجتمع باشی میکشیم پس فرضیه تبعیضت هم از بیخ غلطه.فکر هم نکنید منم یه زنگ زدم مخابرات و پسفرداش همه چی اوکی شد.اتفاقا پیمانکارش هم خصوصی بود و دنبال فرصت میگشت لفتش بدهنقل قول:
سلام بببخسید امکانش هست بگید چه قدر هزینه کردین و چه طور درخواست دادین
نقل قول:
دوستان سلام
در رابطه با سرویس تانوما مخابرات چندتا سوال داشتم
از دوستانی که ساکن اهواز هستند و از این سرویس استفاده میکنند میخواستم سوال کنم کیفیت سرویس چطوره؟
سرعت و پینگش خوبه؟
من قبلا ADSL مخابرات داشتم به معنای کلمه افتضاح بود. به همین خاطر یکم مردد هستم. آیا ارزش داره برم دنبال تغییر خط (از مسی به فیبر نوری) و گرفتن سرویس تانوما؟
دوستان دیگه ای که ساکن شهرستان های دیگه هستند هم لطفا نظر بدن که راضی هستند از از سرویس تانوما؟ پینگ و کیفیت سرویس مناسب هست؟
سلام دوستان برای vdsl حتما باید مخابرات مراجعه کنیم به صورت آنلاین نمیشه
تعرفه تانوما کجاست؟