طرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
طرح نامحدود ک نداره ولی بسته های حجیمش شبانه ۱۰۰۰گیگ داره ک منتها سرعتو محدود میکنه رو ۵۱۲نقل قول:
یعنی مثلا بسته توربو با سرعت 4 تا 40 بگیرمنقل قول:
شب ها سرعت دانلودم میشه 512 KB/s ؟
بازم خوبه اگه کمتر نشه
مرسی
دوستان راهی نداره جایی که پوشش نداره اعتراض کنن چندین نفر پوشش دهی داشته باشند!؟
اینو جواب بدین لطفانقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم
مودم هاش قیمتش چنده؟
تو سایت ندیدم من اصن نبود انگار
مرسی
کلا محدود میکنه شبانه رو.مودمشم مدل air master 3000 هست ک با اینترنت یکساله میده ۱۳۰تومن ۲۰تومنم موقع نصب میگیرننقل قول:
بله سرعت همین حدوده حالا 512 نه 450 هست و میتونی شبی8 تا 10 گیگ دانلود کنینقل قول:
البته جایی که ازش دانلود میکنی و روش دانلود هم مهمه
2 ماه پیش اومدن واسه نصب که سرعت 12 مگابیت بود و چراغ مودم قرمز بود که نصب نکردن.الان اگه دوباره بگم بیان و سرعت همون 12 بود،تحویل بگیرم؟این سرعت باعث قطعی نمیشه؟مشکلی نداره؟
این خطمون ضعیفه و adsl خیلی داره اذیتم میکنه.
اون ساعتایی که میان نصب ، ساعت اوج ترافیک نیست . اگه سرعت بازم همون باشه ، از عصر تا آخر شب بدجوری کلافت میکنه . قطعی هم با توجه به سیگنال ضعیفی که داری بعید نیست ...نقل قول:
تا الان یک بار اومدن و اونم ساعت 1 ظهر بود.واقعا نمیدونم چی کار کنم!نقل قول:
ساعت کاریشونه دیگه .نقل قول:
نمیدونم دفه قبلی چه تاریخی بوده ولی شاید وضعیت بهتر شده باشه . بگید بیان تست کنن ...
من سری اول که گرفتم وضعیت انتن دهی خیلی جالب نبود اخرشم مودم و دادم به یکی رفت . ولی یک ماه پیش که دوباره گرفتم وضعیت انتن دهیم خوب شده .
اقا اگه کسی از اهواز اینجا هست که lte مبین نت داره لطفا اعلام کنه میخام ببینم وضعیتش توی اهواز چطوره ؟
خرداد بود.الان زنگ زدم دوباره درخواست کارشناس دادم.گفت این سری یه نفر دیگه رو میفرستیم.امیدوارم بهتر بشه.اگه این سری هم 12 مگ بود تحویل بگیرم؟وضعیت سیگنال اینارو چطور تشخیص بدم که سرویس خوبه یا نه؟نقل قول:
برا منم خرداد اومدن سیگنال خوب نبود تحویل ندادن 2 هفته پیش باز زنگ زدم اومدن بازم سیگنال ضعیف بود ولی دیگه تحویل گرفتم سرعت هم رو همون حدود 12 تا 15 هست. ولی خیلی از مواقع تا 6-7 هم میشه. سیگنالم اصلا خوب نیست و نوسان زیاده ولی در کل بد نیست و ثباتش اصلا به ADSL نمیرسه.نقل قول:
من دارمنقل قول:
هر سوالی داری در خدمتم
سیگنال باید زیر 100 باشه . کوالیتی باید بالای 5 باشه . این بنظرم حداقلشه .نقل قول:
اون کارشناسی که میاد خودش وارده فقط سعی کن اگه جایی گذاشت وضعیت خوب نبود ازش بخای جاهای دیگه خونه رو هم تست کنه شاید بهتر شد .
من وضعیت adsl شما رو نمیدونم تا چه حد بده ، دیگه انتخاب با شماست . همونطور که دوستمون هم گفت یه وقتایی سرعت کمتر هم میشه دیگه یه سبک سنگین خودت بکن ...
نقل قول:adsl من افتضاحه.2 مگ تا 4مگ با snr 6.5.همش قطعی دارم.نقل قول:
امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟
نقل قول:adsl من افتضاحه.2 مگ تا 4مگ با snr 6.5.همش قطعی دارم.نقل قول:
امروز کارشناس زنگ زد فردا 10 صبح میاد.جاهای مختلف خونه رو میگم تست کنه.به نظرتون سرعت رو چند بود تحویل بگیرم؟
همونطور که دوستمون گفت سیگنال زیر 100 و کوالیتی بالای 5 بود خوبه، تحویل بگیر،نقل قول:
برای من سیگنال حدود 110 هست و کوالیتی 3 و 4. حداکثر سرعتی که تونستم بگیرم 18 مگ بوده البته نوسان هم که خیلی زیاد داره از 3 مگ نوسان دارم تا 17-18. به دلیل آنتن ضعیف این حداکثر کیفیتی هست که می تونم بگیرم. البته من چون مودم وایمکس رو تعویض کردم و 54 هزارتومن برای این پرداخت کردم تحویل گرفتم وگرنه با این کیفیت هیچ موقع 130 تومن نمیدادم.
سلامنقل قول:
من اهواز هستم و مبین نت هم دارم سوالی بود در خدمتم
ممنون خدمت از ماست ،اگه زحمتی نیست یه تست سرعت توی ساعات غیر پیک بزار ببینم چه جوریهنقل قول:
سپاس
امروز واسه نصب مجدد اومدن.سیگنال 105 تا 115 و کوالیتی حداکثر 6 میشد.چراغ بین قرمز و سبز متغیر بود.سرعت دانلود در بهترین حالت 15 بود.کارشناس گفت به هیچ وجه راضی کننده نیست.
گفت با به مبین نت اطلاع میدیم که پیگیری کنن.شانس گندم خونه ما وسط دو تا دکله.
امیدوارم پیگیری بشه.
ظهرها چیکار میکنن همش سرویس ریست میشه؟
دارن مودمها رو آپدیت میکنن یا چی؟
نقل قول:دوستان همشهری راست میگن قطعی زیاد داره؟؟؟نقل قول:
شبانه که صدرصد محدود میشه !!
پینگ چطوره ؟؟؟ تایم اوت داره؟؟؟
با قندشکن و سرور های خارجی چطوره
نقل قول:دوستان همشهری راست میگن قطعی زیاد داره؟؟؟نقل قول:
شبانه که صدرصد محدود میشه !!
پینگ چطوره ؟؟؟ تایم اوت داره؟؟؟
با قندشکن و سرور های خارجی چطوره������️��� ��️������️
قطعی که خیلی کمه یعنی سیگنال برای چند ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه ولی خیلی کم اتفاق میوفته ممکنه هم در طول روز اصلا اینجوری نشه الان چند روزیه که دیگه اینجوری نمیشهنقل قول:
بله شبانه روی 500 کلوبایت قفل میکنن
پینگ خوبه معمولا ثابت تایم اوت هم ندیدم تا حالا
بله عالی خوب کار میکنه برعکس ایرانسل که خیلی بده
در کل بستگی به منطقه شما داره شما کدوم منطقه اهواز هستین
و حتما حتما برای خرید به هیج وجه از نمایندگی ها نخرین مستقیم از سایت خرید کنید بیشتر نمایندگی های اهواز تخلف میکنن در فروش و پول بیشتر میگیرن یا مثل خودم مودم کار کرده رو جای نو دادن که با پیگیری یکی دیگه گرفتم ازشون برای خرید تماس بگیرین 1575 و قسمت فروش یا از خود سایتشون اقدام کنید
پ ن : با رنگ قرمز نوشتم که مثل من کلاه سرتون نره
چشم حتمانقل قول:
معمولا سرعت تا 3.2 مگ در دانلود منیجر بهم داده چه داخلی چه خارجی باز هم بستگی به سرور و ساعات شلوغی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعت خیلی پایینه چون روز تعطیل هست معمولا طبیعیه
تشکر ، لطف کردی ، ظاهرا طبق تستی که من با ایرانسل انجام دادم مبین نت خیلی پهنای باند بالاتری میده ولی همش احساس میکنم پینگ ایرانسل پایین تره چون من با ایرانسل از لندن و فرانکفورت پینگ حدودا 100 دارم البته چون مودم خودم نبود نتونستم بیشتر تست بگیرم ولی همون دو سه باری که تست گرفتم به نظرم پینگش پایین تر بود ولی خوب الان باید از بین پینگ و سرعت فقط یکی رو انتخاب کنم ( دوتا با هم نمیشه ):n08:نقل قول:
کسی می دونه جریان این پیامک مبینت چیه؟: ( چیزی تو صفحه مای مبین نت نبود)
مشترک گرامی
تنها تا 23 مرداد،آخرین فرصت استفاده از 180 هزار تومان تخفیف ویژه ی طرح تا 40 مگ، یک ساله، 3000 گیگ در شهر شما.
اطلاعات بیشتر:
my.mobinnet.ir
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
برای اون ۱۰۰۰گیگ و۲۰۰۰گیگ شبانست که ۹۰۰تومن بوده تخفیف خورده ۷۲۰تومن
بعد از چند روز که در مشهد می گفتن مودم نداریم امروز بالاخره اومدن برای نصب مودم و یک مودم عجیب با خودشون آوردن که تا حالا ندیده بودم.
مودمی هستش ظاهرا ساخت کره با مارک seowon intech که مدلشم هست:SLC-130S42G
همه چیش درست کار میکنه.اما برام تعجبه که این دیگه یک دفعه از کجا اومد.کلا استوانه ای شکل هستش.تا حالا برای کسی از این نوع مودم آوردن؟
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رسمیش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشترک آسیاتکم سرعت دانلودم نوسان شدیدی داره از اسفند پارسال قطعی زیاد داره از 960میاد رو 40 و 50 بعد روزی دوسه بار قطع میشه از اسفند پارسال که اینجوری شد مشترک مخابرات بودم از اردیبهشت به همین خاطر مشترک اسیاتک شدم بازهم همین مشکل و دارم از طرف خودم هیچ مشکلی نیست به نظرم از مبدا
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ممنون میشم راهنماییم کنید کسی جواب نمیده
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوست عزیز تو تاپیک آسیاتک مشکلتو عنوان کن.یا تو تاپیک رفع نویز.اینجا واسه اینترنت LTE مبین نت هستش.نقل قول:
چی بگم هرجا میرم از افتضاح بودن مبین نت میگن ☹️☹️☹️نقل قول:
خو پستت چ ربطی به این بخش داره تاپیک Td lteمبین نته اینجانقل قول:
داداش چند یوزر بهش میتونن وصل بشن راضی هستی ازش؟نقل قول:
دوستان نمیدونم این موضوع رو اینجا پهن کنم یا در تاپیک ADSL مخابرات!
بنده از اهالی غنیمت سال 94 مخابرات هستیم که 512 نامحدود 20 تومن میداد هستیم که برای بازی کردن جدیدا غیرممکن شده و فقط اعصاب خورد کنیه برای هر گیگ هم باید 6 ساعت صبر کنی تا دان شه کلا خیلی بی مصرفش کردن تا کاربر خودش بکنه ازش
الان بودجه ام محدود حدود 150 هزارتومن میخوام یک سرویسی بگیریم که پینگش معقول باشه الان این 512 به سرور آمریکا آپلودش 0.0 هستش بخدا!
پیینگش هم 250 به بالا.
بسته های مبین نت رو دیدم نیست به ایرانسل خیلی بصرفه تر هستش به ازای هر گیگابایت ولی نمیدونم کدومشون روی پینگ بهتر کار میکنن که خیلی برام مهم هست
مبین نت خودش دکل مخابراتی داره یا از دکل های برند های رقیب استفاده میکنه؟
محدوده من درست وسط تهران هستش منطقه 6 که قلب شرکت های تهرانه ولی میترسم آنتن دهیش و فاصله از دکل بالا باشه و پینگش هم به طبع با وجود اینکه بی سیمه و دور هستش بالاتر از بالاتر بره
دو سه تا کوچه اون ور تر آنتن دهی TD-LTE نداره روی نقشه خود مبین نت ولی خونه ما مقداری از مرز فاصله داره لب لبش نیست
سرعتش برای بنده دو مگابایت یا همان 16 مگابیت ثابت باشه کافیه و پینگ هم زیر 100 برای بازی ها .
والا بازم موندم از ایرانسل بگیرم یا از مبین نت یا اصلا مودم های 3G/4g ایرانسل رو بگیرم که جیبی هستش مثل LH92 که اون هم بسته هاش خیلی گرونه و نمی صرفه خود دستگاهش هم به زور میتونم بخرم
بین TD-LTE ثابت(مبین نت یا ایرانسل) و مودم های 3G 4G ایرانسل موندم راهنمایی کنید لطفاً
منم دو سال پیش از همون 512 نامحدود داشتم به نظرم ارزش وقتی که ادم میزاره برای دانلود رو اصلا نداشت و اینکه کلی زمان رو از دست میدادی ویدئو آنلاین تعطیل و مشکلات بسیار زیاد دیگه ... جچوری دووم اوردی ؟نقل قول:
منم میخواستم اول مبین نت بگیرم بعد پشیمون شدم وقتی کمی پرس و جو کردم از بچه های این فروم و دوستان دیگه ...
امروز مودم ایرانسل رسید دستم کلا شد 212 تومن که پول مودم + 100 گیگ + مالیات + پیک + سیم کارت
صبر کن یکی دو روز بزار من تست بگیرم نتیجه رو میزارم ... من پارس آنلاین داشتم (دارم) برای حدود 2 سال کلی توی این شرکت خرج کردم حدود شش ماهی هستش که رو به بدی رفته کیفیتش و تصمیم گرفتم تغییر بدم ... دلایل اصلی پینگ حدود 100 تا 120 بود توی این مدت ولی اواحر زیاد شده ... قطع و وصلی های بسیار زیاد ... گرون کردن قیمت ها ... افت کیفیت وبگردی ... سرعت روی 16 مگ بسته ولی سرعت دانلود پایین و مشکلات دیگر
کدوم بسته ایرانسل رو گرفتی میشه لینکش یا مشخصاتش رو بدید؟
مودم های TD LTE که 150 هزارتومنه رو سایت بدون هدیه
مودم های 3G 4G هم که 250 تومنه با 10 گیگ هدیه!
شما بسته رو جدا گرفتید با مودم TD LTE?