سلامنقل قول:
فریمور چیزی ممکنه نیاز به اپدیت داشته باشه؟( اگر مشکل شبکه نباشه )
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
مشکلم بخاطر این نیست که بخاطر کم بودن سیگنال قطع میشه تا روی وایمکس سوییچ کنه؟
مودم z6000 هم این مشکلو داره به خاطر سیستم مزخرف دکل های ایرانسل هست نه مودمنقل قول:
دوستان در هنگام دانلود با IDM سرعت Transfer Rate شما در دانلود منیجر چقدر نوشته؟؟
واسه من در IDM نوشته 6 مگابیت ولی توی سایت OOKLA وقتی تست میکنم سرعتو میزنه 40 مگابیت
لطفا بگین سرعتتون در IDM چقدر هست
رو idm به مگا بااااااایت میزنه، درسته.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
آقا دمت گرم که ۴۰ مگابیت میگیری.
خوشا به حالت.
آقا پویا راهنماییت کرد دیگه من ادامه نمی دم.
من نهایت ۱۷-۱۸مگ میرم!
ولی چرا توی IDM مینویسه 6 مگابیت ؟ در حالی که توی OOKLA مینویسه 40 مگابیت.میشه توضیح بدید؟نقل قول:
واسه شما در IDM میزنه 17 مگابیت ؟
ببین دوست من مگابیت و مگابایت با هم فرق می کنه. هر هشت مگابیت = یک مگابایت.نقل قول:
تو idm واحد مگابایت هست که برای تبدیل کردنش به مگابیت باید در 8ضرب کنید و بلعکس برای تبدیل مگابیت به مگابایت عدد رو بر هشت تقسیم می کنیم
سلام دوست من . مرسی از راهنمایی . من متاسفانه مجبور شدم حضوری بگیرم . همین الان تازه هم برگشتم خونه . هنوز در جعبه رو باز نکردم . مودم خارجی گرفتم . فقط چنتا سوال از خدمتتون داشتم . اینکه سیم کارت رو به نامم زد و اس ام اسش اومد . گفت یه ساعت دیگه فعال میشه . چه طوری منوجه بشم فعال شده ؟ دوم اینکه برای راه اندازی غیر از کارای فیزیکی فقط فعال سازی سیم کارت و خرید تعرفه کافیه ؟ اگه وسطش مشکل خوردم ازتون میپرسمنقل قول:
دوستان من الان مودم خارجی گرفتم با سیم کارت . الان سیم کارت رو انداختم چراغ اول در حال چشمک زدنه . توی فایل پی دی اف راهنما خوندم که چراغ اول چشمک بزنه یعنی در حال یافتن شبکه td هست . الان سوالم اینه که سیم کارت فعال نیست یا اینکه شبکه توو اتاقم اینقدر ضعیفه که برم پشت بوم تست کنم و کلا چه جوری بفهمم سیم کارتم فعال شده . تشکر
سیمکارت ماکزیموم یکی دوروزه فعال میشه، ولی برای تست میتونید تو فضای باز امتحان کنید تا انتن ظاهر بشهنقل قول:
آهان . حالا جالبه مودم رو بردم توو حیاط با سیم کارت 4g که داشتم تست کردم پینگ رو ۸.۸.۸.۸ بهم ۱۱۰ داد . رنجشم فوق العاده بود . یعنی توو بیستا از ۱۱۹ تا ۱۲۱ تغییر میکرد .در حالی که با گوشی کلا بالای ۵۰۰ میگرفتم . حالا باز تست میکنم ببینم td آنتن میگیره یا نه .نقل قول:
اگر انتن نیومد با سیمکارت td پس یعنی سیمکارت هنوز فعال نشده، حالا اینکه تو خونه ممکنه انتن بده یا نه اگه عجله داری میتونی با همون سیمکارت فعاله تست کنی، اونم به td وصل میشه.نقل قول:
اون سیم کارت فعالم 4g معمولی هست td نیست . میشه باش به td وصل شد ؟نقل قول:
اره به همون td وصل میشه. چون این مودم ها اصلا 4g معمولی ساپورت نمیکنن. ولی از بسته fdd استفاده میشه.نقل قول:
آهان پس سیم کارته فعال نیست . حالا یه بسته بگیرم مودم رو بالا پشت بوم هم ببرم چنتا تست با همین ۴g میگیرم میزارم ببینم چه جوریاست . شاید همینم راضی کننده باشهنقل قول:
۰نقل قول:
رفتم مودم رو گذاشتم بالا پشت بوم آنتن گرفتم . بین دو تا سه آنتن متغیر . فعلا تونستم ففط پینگ بگیرم . بسته ندارم . رنج خوبه ولی احساسم میگه قطعی احتمالا زیاد باشه هر چند الان ساعات شلوغیه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگات نسبتا خوبه، ایشالا همینطور بمونه.نقل قول:
خدا کنه . ولی چشمم آب نمیخوره . اینم تست سرعت . البته مودم رو همیجور گذاشتم روو پشت بود . تاریک بود نشد به میله وصل کنم عمودی وایسه . فردا برم وصل کنم میله شاید بهتر بشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتتم نسبتا بد نیست، ولی اگر بالاتر از ۱ خط سیگنال میده، بذار با سیمکارت td امتحان کن سرعتو، چون بچها میگفتن با سیمکارت معمولی سرعت شبکه td رو نصف میکنن یا کمتر میشه...نقل قول:
اینم تست امروز من با ۱ خط و گاهی ۲ خط. TDنقل قول:
الان همون تی دی هست . فعال شد همون تی دی گذاشتم . الان تست هایی که گذاشتم همون تی دی هست . ماله شما خیلی عالیه . مودمت خارجی یا داخلی ؟نقل قول:
داخلی dt350نقل قول:
یه سوال . این تعداد خط های سیگنال روی مودم با تعداد خط های که توی پنل ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ میبینم متفاوته . روی خود مودم یه خط زده توی پنل ۲ تا . کودوم درسته ؟نقل قول:
روی مودم از ۳ تا میزنه یکی و روی پنل از ۵ تا میزنه ۲ تا، هردوش درسته، یکی از ۳ تا در واقع میشه همون ۲ تا از ۵ تا، قائدتا تو پنل دقیق تره ولی بیرونش چون چراغ فقط ۳ تا داره مجبوره رو یکی بمونهنقل قول:
دوستان كسي توي اصفهان اين سرويس رو داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه سوال در مورد بسته های td . من یه بسته یک ماهه گرفتم۴/۵ گیگ ۳ گیگ روزانه + ۱/۵ گیگ شبانه . الان برنامه ایرانسل من نگاه کردم اومده جفتش با هم حساب کرده .حالا چطور بفهمم چقدر روزانه مصرف کردم چقدر شبانه ؟؟ بعد تعرفه های برنامه ایرانسل من با تعرفه های سایت متفاوته
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال در مورد بسته های td . من یه بسته یک ماهه گرفتم۴/۵ گیگ ۳ گیگ روزانه + ۱/۵ گیگ شبانه . الان برنامه ایرانسل من نگاه کردم اومده جفتش با هم حساب کرده .حالا چطور بفهمم چقدر روزانه مصرف کردم چقدر شبانه ؟؟ بعد تعرفه های برنامه ایرانسل من با تعرفه های سایت متفاوته
عکسشو بدهنقل قول:
چطور باید حسابو چک کنم؟ حجم باقیمانده و ...
پوریا جون روو حجم که کلیک کردم جزئیات رو نشون داد . الان من یه نکته ای گیر کردم . اینکه برای باز کردن صفحه با وجود مینگ مناسب و تک کانکشن خوب شروع کار که میخواد صفحه باز کنه مکث زیادمثلا ۴ ۵ ثانیه . حتی توی اینستگرام هم تا بخواد استارت برنه کنده . اما وقتی از پ ر و ک س ی مثلا س ا ی ف و ن استفاده میکنم . به ثانیه نمیکشه شروع به لود کردن میکردن . سرعت لود کردن البته یکی هست . قبلا که adsl داشتم اینطور نبود . شما هم اینو تجربه کردی که اینطور باشه ؟نقل قول:
شاید با تغیر dns بهتر بشه، ممکنه اون تاخیر ایجاد کنه؛ که راستش خیلی وارد نیستم توشنقل قول:
تی دی ارزش داره نت و مودم بخری؟ واسه من سواله وقتی با سیم و ی مودم مثل 8372 میشه همه جا داشت اینترنتو چرا اون؟ سرعتا که همه جا کم و ی جوره. نمیفهمم چرا تو ایران مدام اعداد تکنولوژی بالا میره وقتی سرعت هااا بی معنیه. چرا؟ یکی منو توجیه کنه
داداش سرعتا رو این فرکانس و tdd cat4 تقریبا همیناس که الان ارائه میشه، درسته تا ۱۲۰ مگ جا داره فعلا ولی بیشتر از ۴۰ ۵۰ تا واقعا مشکله با انتن متوسط رو cat4 tdd بگیریم، اینکه میگی چرا اوردن، چون برای اپراتور رو tdd اینترنت دادن خیلی مقرون به صرفه تر و ارزونتر در میاد و مشترکین بیشتری میشه وصل شن بهش، واسه همین ممکنه حتی پینگ fdd رو ببره بالا تا همه به tdd پناه ببرن. ولی در کل شاید فعلا به پای ثبات اینترنت کابلی مثل فیبر یا vdsl2(دقت کن ۲)، نرسه ولی اینده واقعا درخشان و پر سرعتی داره که دیگه vdsl2 اینا به ظرفیتش نمیتونه برسه.نقل قول:
بعضیام مدام محل کار یا زندگیشون در حال جابجاییه که خوب بیسیم اونم tdd رو ترجیح میدن به کابل و سیم.
چهل پنجاه مگ؟ کجا میده این سرعتو؟ بعد میخام بدون مثلا با idm ی فایلو مثلا در خارج و داخل با چند کیلو دانلود میکنه. تبدیلش کن به کیلو بهم بگو اگه زحمتی نیست.ممنوننقل قول:
والا تو اراک من ماهاست چه تی دی چه فورجی سرعت بالاتر از 10 مگ ندیدم. 10 مگی که اسپید نت نشون میده. کلا بعضی وقتا تری جی بهتره تا فورجی .طوری که مجبور میشم بیام رو تری جی قفل کنم. وضعیت که اینجا فاجعس. تهرانم مثلا سعادت اباد تست گرفتم فاجعه تر بود. زنگ که میزنی در ازاک میگن پهنای باند نداریم تو تهران میگن یوزر و اپارتمان زیاده
دوستان کسی تا حالا اینجا از این طرح تبدیل وایمکس به TD-LTE استفاده کرده؟
مودمتونو ازتون میگیرن 150 میگیرن ازتون مودم جدید بهتون میدن. یعنی مودم وایکسو مجانی تقدیم ایرانسل میکنید !نقل قول:
تو دیوار اگهی کنید 80-90 میخرن ازتون .
راستی کسی کرج مودم dt-350 خواست به بچه های سایت تخفیف ویژه میدم . زیر 150 درمیاد .
منم این مشکل کندی موقعی که میخواد یه سایتی رو همون اولش وصل شه و لود کنه دارم. خیلی اعصاب خرد کنه که. بقیه این مشکلو ندارند؟
یعنی مودم وایمکس را ازمون میگیرن به علاوه 150 تومان پول بعد بهمون همین مودم DT-350 که الان با تخفیف 150 تومن تو سایتشون میفروشن را میدن؟نقل قول:
خب چکاریه آدم مودما نگه میداره، بدون منت میره خودش مودم میخره.
شما خودتون امتحان کردید هیچ بسته و طرحی روش نمیدن؟
هیچی نمیدن ، من نماینده ایرانسل هستم و تو شرکت یه کوه از وایمکس هارو جمع کردن بدن اوراقی ! 150 ازت میگیرن dt-350 میدن !نقل قول: