-
زانتي:
شرايط خيلي دشواري است
------------------------------------
خاوير زانتي كاپيتان آرژانتيني اينتر به علت مصدوميت 2 ماه را خارج از ميادين سپري خواهد كرد و اين موضوع به شدت او را ناراحت كرده است.
در اين شرايط که زانتي مدتي را دور از اينتر به سر خواهد برد، سران باشگاه قصد جذب يك جانشين را دارند. ماسيمو اودو از لاتزيو و بونه را از پارما هدف هاي جديد اينتر براي قرار گرفتن در پست زانتي هستند.
کاپيتان نراتزوري مي گويد: "زماني كه در بازي با تروويزو به فاوا برخورد كردم احساس درد زيادي داشتم، اما سعي كردم تحمل كنم. برايم مهم بود که در اولين بازي فصل حضور درخشاني داشته باشم، ولي حالا بايد اعتراف كنم با مشخص شدن اوضاع و دوري 2 ماهه از فوتبال، شرايط خيلي دشواري را سپري مي كنم و دوست دارم خيلي سريع به ميادين بازگردم.
-
زامپانا در مسينا ماندگار شد
---------------------------------
ريكاردو زامپانا گلزن اول مسينا در فصل گذشته قرارداد خود را با اين باشگاه تا 2 سال ديگر تمديد كرد.
پس از شكست يك بر صفر مقابل لاتزيو در آغاز فصل جديد رقابت هاي سري A باشگاه مسينا تصميم گرفت در ابتدا قرارداد زامپانا را تمديد كند.
ماسيمو لاکوچا مدير برنامه زامپانا در اين رابطه گفت: "ريكاردو خيلي خوشحال است كه در مسينا مي ماند. او دوست داشت قرارداد خود را تمديد كند و بايد از باشگاه مسينا تشكر كرد. ما هيچ مشكلي براي افزودن 2 سال ديگر به مدت قرارداد نداشتيم، فرانتزا با من در اين رابطه حرف زد و خواستار ماندن ريكاردو شد. اين خبر بسيار خوبي براي هواداران مسينا خواهد بود.
-
كامني از تيم ملي كامرون خط خورد
------------------------------------------
اين دروازه بان اسپانيايي كه فصل قبل در ليگ برتر اسپانيا بهترين دروازه بان معرفي شد، به دليل حضور نيافتنش در اردوي تمريني كشور فرانسه از همراهي هم تيمي هايش باز مانده است.
پير ابده اوونو، مهره جديد پاناتينايكوس جانشين كامني خواهد شد. گرچه به نظر مي رسد سليمانو حميدو دروازه بان ترك تبار نيز مي تواند در ديدارهاي منطقه آفريقا حضور پيدا كند.
-
فاكتي:
توپ طلا به آدريانو مي رسد
--------------------------------
جاچينتو فاكتي رئيس باشگاه اينتر عقيده دارد آدريانو در سال 2005 توپ طلاي برترين بازيكن را به دست خواهد آورد.
بعد از شروع خوب نراتزوري ها در سري A و برتري 3 بر صفر مقابل تروويزو كه با هت تريک آدريانو همراه بود، فاكتي با تعريف و تمجيد از اينتر جديد گفت: "ما يك فصل بزرگ را پيش رو داريم. زيرا تيم خيلي خوب كار مي كند و مطمئن هستم سال خوبي را سپري مي كنيم. آدريانو بازيكن بزرگي است. ترديدي ندارم او بين 3 بازيكن برتر سال 2005 در مونت كارلو خواهد بود تا توپ طلا را به دست آورد. من به او تبريك مي گويم و از اينكه چنين بازيكني را در اختيار دارم، خوشحالم.
-
مورينيو:
اختلافاتم با يوفا را فراموش مي كنم
خوزه مورينيو مربي پرتغالي چلسي تاكيد كرد كه هيچ علاقه اي به ادامه بحث هايش با کنفدراسيون فوتبال اروپا (UEFA) ندارد.
فصل گذشته وي به دليل وارد كردن اتهام به فرانك ريكارد، مربي بارسلونا، مجبور شد تا دو ديدار ليگ قهرمانان را از سکوهاي استاديوم محل برگزاري مشاهده کند. مورينيو در عين حال معتقد است كه يوفا بايد چنين اختلافاتي را از بين ببرد كند.
وي با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "بايد موارد اختلافم با يوفا را فراموش كنم. اگر اتحاديه فوتبال اروپا هم خاطره هاي بد خود را در مورد شخص من فراموش كند، من هم دقيقاً همين كار را خواهم كرد. در تمام طول مدت مربيگري ام در پورتو و چلسي با اتحاديه فوتبال اروپا سر و كار داشته ام؛ موفق شدم تا جام يوفا را به دست آوردم و عنوان قهرماني ليگ قهرمانان را كسب كرده ام. يوفا در زندگي من نقش بزرگي داشته و نام من نيز در تاريخ يوفا ثبت شده است. مورينيو همچنين تاكيد كرد كه در فصل پيش رو قصد انتقام گيري از آنفيلد را ندارد."
وي با تاكيد بر مطلب فوق افزود: "من به دنبال انتقام گيري نيستم. اصلاً در فوتبال جايي براي اين كلمه شوم وجود ندارد.
-
پتي مقدماتي جام جهاني را از دست داد
------------------------------------------------
فدراسيون فوتبال پرتغال اعلام كرد كه آرماندو پتي، هافبك بنفيكا به دليل مصدوميت ماهيچه ران ديدارهاي مقدماتي تيم ملي كشورش برابر لوكزامبورگ و روسيه را از دست خواهد داد.
اين مصدوميت در شكست خانگي 2 بر صفر بنفيكا برابر گيل ويسنته گريبان اين مهره 28 ساله را گرفت.
در اين ميان لوئيس فيليپه اسكولاري، سرمربي تيم ملي پرتغال قصد دارد فرد ديگري را جانشين اين هافبك نمايد
-
پس از شايعات فراوان
اوون به نيوکاسل پيوست
-------------------------------
مايکل اوون مهاجم تيم ملي انگلستان با توافق بر سر قراردادي 4 ساله راهي نيوکاسل شد.
مهاجم 25 ساله رئال مادريد عصر امروز پس از گذراندن تست پزشکي، قرارداد 15 ميليون پوندي خود را با نيوکاسل منعقد خواهد کرد تا رکورد نقل و انتقالات اين باشگاه را جابجا کند.
اوون با پايان دادن به يک حضور ناموفق در سانتياگو برنابئو در حالي راهي سنت جيمز پارک شد که شايعات فراواني بر سر حضور وي در ليورپول به گوش مي رسيد.
اوون ملقب به پسر باد سال گذشته از ليورپول راهي رئال مادريد شد، اما نتوانست جاي ثابتي براي خود در اين تيم پرمهره دست و پا کند.
فردي شفرد رئيس باشگاه نيوکاسل يونايتد در گفت و گويي اظهار داشت: "آوردن اوون به سنت جيمز پارک در کنار تمديد قرارداد آلن شيرر يکي از بهترين لحظات کاري من در اين باشگاه بوده است. طرفداران او را دوست دارند و مايکل کسي است که ما دوست داريم کل تيم را بر پايه و اساس وي طرح ريزي کنيم. ما اميدواريم که وي بتواند به موفقيت تيم کمک شاياني بنمايد.
-
باروش:
در استون ويلا موفق تر خواهم بود
ميلان باروش مهاجم تازه وارد استون ويلا تاكيد كرد كه در آينده اي نزديك همانند حضور موفقش در تيم ملي چك، در باشگاه جديدش نيز خواهد درخشيد.
باروش 23 سال سال گذشته موفق به كسب كفش طلاي يورو 2004 شد. وي در اين رقابت ها عنوان بهترين گلزن را از آن خود كرد.
باروش همچنين در ماه مي موفق شد تا جام ارزشمند قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را هم به بالاي سر ببرد. با اين وجود مهاجم چك تبار ويلا معتقد است كه سبك تهاجمي تيم ديويد اولري به وي فرصت هاي بيشتري براي گلزني خواهد داد.
خريد موفق استون در اين فصل درباره آينده موفقش در ويلاپارک مي گويد: "من فصل درخشاني را پشت سر گذاشته ام. موفقيت شخصي در يورو 2004 و قهرماني در ليگ قهرمانان موفقيت هايي فراموش ناشدني هستند.
با اين وجود احساس مي كنم كه در باشگاه جديدم موفق تر خواهم بود. در تيم ملي كشورم هميشه موفق به شكستن ركورد گل زني مي شدم. اميدوارم تا اين توانايي رادر استون ويلا هم حفظ كنم. اينجا كاملا مشخص است كه تيم تمايل زيادي براي بازي تهاجمي دارد. هرگاه اولري در كنار زمين مي ايستد، شروع به ترغيب بازيكنان براي تهاجمي كردن بازي مي كند. اميدوارم تا اين روش او باعث شود تا در اينجا هم مثل تيم ملي كشورم يك گلزن تمام عيار باشم."
-
پس از شايعات فراوان
اوون به نيوکاسل پيوست
-------------------------------
مايکل اوون مهاجم تيم ملي انگلستان با توافق بر سر قراردادي 4 ساله راهي نيوکاسل شد.
مهاجم 25 ساله رئال مادريد عصر دیروز پس از گذراندن تست پزشکي، قرارداد 15 ميليون پوندي خود را با نيوکاسل منعقد خواهد کرد تا رکورد نقل و انتقالات اين باشگاه را جابجا کند.
اوون با پايان دادن به يک حضور ناموفق در سانتياگو برنابئو در حالي راهي سنت جيمز پارک شد که شايعات فراواني بر سر حضور وي در ليورپول به گوش مي رسيد.
اوون ملقب به پسر باد سال گذشته از ليورپول راهي رئال مادريد شد، اما نتوانست جاي ثابتي براي خود در اين تيم پرمهره دست و پا کند.
فردي شفرد رئيس باشگاه نيوکاسل يونايتد در گفت و گويي اظهار داشت: "آوردن اوون به سنت جيمز پارک در کنار تمديد قرارداد آلن شيرر يکي از بهترين لحظات کاري من در اين باشگاه بوده است. طرفداران او را دوست دارند و مايکل کسي است که ما دوست داريم کل تيم را بر پايه و اساس وي طرح ريزي کنيم. ما اميدواريم که وي بتواند به موفقيت تيم کمک شاياني بنمايد.
-
جان تري:
ملي پوشان گوش به فرمان هستند
---------------------------------------------
جان تري در خصوص اطاعت از سرمربي تيم جزيره اظهار داشت: "بازيكنان انگليسي هنوز از اسون گوران اريكسون حرف شنوي دارند. او همچنان سرمربي است و همه اختيارات در دست اوست. انتخاب اعضاي تيم بر عهده او است و همه به او احترام مي گذارند. در ميدان مبارزه مهم نيست، بازيكنان يا مربي چه كساني هستند. اهميت در اين موضوع است كه در ميدان همه تسليم حرف مربي هستيم. وظيفه ما فرمانبرداري است، آنچه كه در برابر دانمارك رنگ آن را هم نديديم. از همان ابتداي نيمه دوم ديدار در كوپنهاگ، شكست تيم انگليس آشکار بود."
جان تري ادامه داد: "كاملاً نااميد بودم. همه ما به اين هدف از كوپنهاگ بازگشتيم كه خاطره بد آن شب را هر چه سريع تر از ذهن هايمان پاك كنيم. وقتي برگشتيم، بازيكنان به باشگاه هايشان پاسخ هاي خوبي دادند كه نشان از پاك شدن خاطره بد كوپنهاگ داشت.
ديدار برابر ولز و ايرلند شمالي را در برنامه خود داريم و اميدوارم 6 امتياز اين دو ديدار به اندوخته هاي تيم ملي انگلستان واريز شود."
-
گالياني استعفا مي دهد
-----------------------------------
آدريانو گالياني رئيس ليگ فوتبال ايتاليا و نايب نايب باشگاه ميلان قصد دارد به نشانه اعتراض از پست خود استعفا دهد.
مشكلات چند وقت اخير داوري كه گريبانگير تيم ميلان شده و بازي اخير اين تيم در برابر آسكولي كه در زمين پرآب برگزار شد، دلايل اصلي استعفاي احتمالي گالياني خواهد بود.
وي مي گويد: "بازي ما در برابر آسكولي مثل واترپولو بود! اين جاي تاسف دارد كه داور در چنين شرايطي دستور به قطع بازي نداد. فكر مي كنم كه اگر از پست رياست ليگ استعفا دهم مشكلات حل خواهد شد و داوران با ميلان مهربان تر خواهند شد
-
اميد فرگي به رونالدو و روني
-----------------------------------
سرالكس فرگوسن مربي منچستريونايتد اعتقاد دارد كه كريستيانو رونالدو و وين روني 2 ستاره جوان تيمش مي توانند روزي به سطح و اعتبار رونالدينيو مهاجم برزيلي باشگاه بارسلونا برسند
وي گفت: "روني و رونالدو هر دو از بهترين هاي منچستر هستند و براي من جالب و هيجان انگيز است كه آنها را در راهشان موفق مشاهده كنم.
اين دو بسيار جوان هستند و بايد درس هاي زيادي بياموزند و من فكر مي كنم تا 4 سال آينده به بهترين شرايط برسند. البته هر دو شاگردان خوبي هستند كه آموزش ها را به خوبي فرا مي گيرند. من اميدوارم كه آنها روزي مثل رونالدينيو شوند."
-
گردمولر، پودولسكي را مي پسندد
گردمولر بهترين گلزن تاريخ فوتبال باشگاه بايرن مونيخ اميدوار است تا لوكاس پودولسكي مهاجم ملي پوش باشگاه كلن با حضورش در خط حمله مردان باواريا به همراه روي ماكاي زوج طلايي را بسازند.
مولر در مصاحبه اي گفت: "من بازي هاي لوكاس را ديده ام و سبك كار او را مي پسندم. وي مي تواند با حضور در بايرن تبديل به يك ستاره بزرگ شود. او يك تمام كننده فوق العاده است كه در كنار روي ماكاي كه خود يكي از بهترين گلزنان فوتبال جهان است مي تواند زوج طلايي تشكيل دهد.
-
اقدام تعجب آور راه آهن براي جذب توپالوويچ
---------------------------------------------------
راه آهني ها در حالي که با ميثاق معمارزاده قرارداد بسته اند قصد خارج کردن اسم او را از ليست خود دارند تا توپالوويچ را جايگزين معمارزاده کنند.
جالب اينجاست راه آهني ها طي مذاکراتي که با اوليايي مديرعامل استقلال داشته اند از او خواسته اند که رضايت نامه توپالوويچ را صادر کند.
اين در حالي است که او با عقد قراردادي به طور رسمي به عقاب تهران پيوسته و دو هفته اي است که همراه با اين تيم تمرين مي کند. با اين شرايط اقدام راه آهن براي جذب توپالوويچ تعجب آور است.
-
نصرت ايراندوست:تماشاگر نداريم ولي زمين و هوا براي ماست
-------------------------------------------------------------------------
نصرت ايراندوست سرمربي تيم ملوان گفت: تيم ما هنوز با مشکل هماهنگي کامل مواجه است، بازي هاي تدارکاتي زياد پرفشار نيستند و بيشتر براي هماهنگي نفرات تيم و مشخص شدن پست نهايي آن ها انجام مي شود.
در اين شرايط چند مسابقه را بايد سپري کنيم تا به وضعيت مناسب دست پيدا کنيم.
وي در ادامه افزود: سعي مي کنيم تمام تلاش خود را به کار ببنديم و از موقعيت بازي خانگي خود به خوبي استفاده کنيم. شايد تماشاگران در اين مسابقه نتوانند ما را ياري کنند اما اينجا انزلي است و زمين و هوا به نفع تيم ملوان است.
سرمربي ملوان ادامه داد: اطلاع کاملي از وضعيت نهايي حريف نداريم و اطلاعات ما فقط به بازيکناني بر مي گردد که از قبل روي آن ها شناخت داشته ايم.
ايراندوست در پايان تاکيد کرد: مسابقات فوتبال را در هر شرايطي نمي توان پيش بيني کرد اما تيم ملوان تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا در گام اول موفق به کسب سه امتياز مسابقه شود
-
مجوز بازي خارجي هاي قندي صادر نشده است
---------------------------------------------------------
با توجه به اين مشکل فدراسيون فوتبال هنوز کارت ITC دنيس سانتوز، کارلوس سانتوز و سزار گولر را صادر نکرده است.
البته قرار است تا ظهر امروز اين مشکل حل شود و با رسيدن ITC، کادر فني قندي بتواند از وجود اين نفرات در مسابقه فردا استفاده کند.
مدير برنامه هاي اين بازيکنان خارجي نيز در اين زمينه قول مساعد داده است ولي در صورت عملي نشدن اين موضوع باشگاه قندي نيز به يک سري از تعهدات خود در قبال اين بازيکنان عمل نمي کند.
لازم به ذکر است تمام کارهاي اداري براي صدور کارت اين سه بازيکن انجام شده و در صورت رسيدن مجوز بازي (ITC) کارت مسابقه اين بازيکنان صادر خواهد شد.
-
غيبت سه بازيکن پرسپوليس در هفته اول
----------------------------------------------------
سرمربي تيم پرسپوليس سه تن از بازيکنان تيم خود را به دليل مصدوميت در اختيار نخواهد داشت.
مقداد قباخلو، مصطفي مهدوي کيا و سهراب انتظاري سه بازيکني هستند که به علت آسيب ديدگي در تمرينات قادر نيستند در برابر فجر تيم خود را همراهي کنند.
-
سرمربي پرسپوليس هافبک برزيلي را نخواست
------------------------------------------------------
هافبک برزيلي که چند روز در تمرينات پرسپوليس حضور داشت موفق نشد به عضويت اين تيم درآيد.
مربيان پرسپوليس از عملکرد فني اين بازيکن رضايت داشتند اما به علت تراکم بازيکن در خط مياني اين بازيکن مورد تائيد کادر فني قرار نگرفت و نهايتا راهي تيم ديگري شد.
-
قلعه نوعي: استقلال از هفته اول فقط به سه امتياز فکر مي کند
-------------------------------------------------------------------------
قلعه نوعي درخصوص بازي با صباباتري اظهار داشت: در مدت اخير تمرينات بسيار منظمي را پشت سر گذاشته ايم و با آمادگي نسبتا مناسبي به مصاف حريف خواهيم رفت.
وي در ادامه افزود: خوشبختانه در فصل جديد ساختار تيمي استقلال حفظ شده و در بيشتر پست ها بازيکنانمان را تقويت کرده ايم.
در اين ميان تنها به جذب يک مهاجم ديگر فکر مي کنيم که با تحقق اين امر مشکل ديگري نخواهيم داشت.
وي در پايان درخصوص صباباتري خاطرنشان کرد: صباباتري تيم بسيار خوبي است که از پشتوانه مالي مناسبي برخوردار است ضمن اين که از لحاظ پتانسيل بازيکن نيز در وضعيت خوبي به سر مي برد. به هر حال صباباتري در اين فصل نيز بازيکنان مستعدي را به خدمت گرفته است اما تمام مسائل فوق دليل نمي شود که مقابل اين تيم به چيزي جز برد فکر کنيم استقلال در هر بازي فقط به سه امتياز مي انديشد.
خصوصا در چند بازي اول که کسب سه امتياز از اهميت بالايي براي ما برخوردار است
-
مجيد جلالي:به تساوي هم راضي نيستيم
سهراب جانشين گل محمدي خواهد بود
• آقاي جلالي! در آستانه بازي با استقلال وضعيت صبا چطور است؟
بازيکنان ما پس از قهرماني در سوپر جام ايران داراي روحيه و انگيزه بسيار بالايي هستند. خوشبختانه مشکل خاصي نداريم و آماده رويارويي با استقلال هستيم.
• رويارويي با استقلال آن هم در هفته اول سخت نيست؟
تمامي بازي هاي ليگ برتر سخت و حساس است و نمي توان حريفي را دست کم گرفت. ما طي سي هفته بايد مبارزه کنيم و فرقي نمي کند که هفته اول با استقلال بازي کنيم يا هفته دهم.
• حساسيت هاي بازي روي عملکرد دو تيم تاثير نخواهد گذاشت؟
صباباتري و استقلال به معناي واقعي فوتبال بازي مي کنند و من معتقدم تماشاگران حاضر در ورزشگاه يک بازي جذاب و ديدني را تماشا خواهند کرد.
• از استقلال شناخت داريد؟
اين تيم تغييرات کمي را نسبت به فصل گذشته در ساختار تيمي خود ايجاد کرده است. ما بازي هاي استقلال در تورنمنت صلح و دوستي را ديده ايم و براساس بازي هاي فصل قبل هم از اين تيم شناخت داريم.
• نتيجه را چطور پيش بيني مي کني؟
سخت است ولي ما براي برد به زمين مي رويم. تساوي هم به منزلي موفق شدن نيست و ما فقط سه امتياز را مي خواهيم.
• نبود يحيي مشکل ساز نمي شود؟
سهراب جايگزين او خواهد شد.
-
اکبرپور و شهبازيان استقلال را همراهي نمي کنند
-----------------------------------------------------------
دو بازيکن استقلال در برابر صباباتري حضور نخواهند داشت سبو شهبازيان مدافع استقلال به علت مصدوميت از ناحيه اي که در گذشته مورد عمل جراحي قرار گرفته بود آسيب ديده است.
از سوي ديگر اکبرپور نيز با مشکل مصدوميت روبروست. اين دو بازيکن قادر به همراهي تيم خود برابر صباباتري نيستند اما شاهين خيري هافبک ديگر استقلال از بند مصدوميت رهايي يافته و از روز گذشته تمريناتش را با اين تيم از سر گرفته است.
تمرينات استقلال امروز راس ساعت 15/17 در زمين شماره دو آزادي پيگيري خواهد شد.
-
حميدرضا رجبي:پاس را دوست دارم اما مجبورم مقابل آن بازي کنم
------------------------------------------------------------------------------
حميدرضا رجبي هافبک جديد تيم سايپا گفت: ترکيب اصلي سايپا نسبت به فصل قبل تغييرات زيادي داشته و اتکا به بازيکنان جوان مهم ترين مسئله اي است که در آن ديده مي شود.
وي در ادامه افزود: سايپا تيم خوبي دارد و مي تواند به نتايجي که مد نظرش دارد دست يابد، من هم تلاش مي کنم بتوانم در ترکيب اصلي اين تيم وارد شوم و به اهداف خود در اين فصل برسم.
هافبک سايپااظهارداشت:ازيک طرف ناراحت وازطرف ديگر خوشحال هستم با تيم سابقم بازي مي کنم زيرا پاس را دوست دارم و 4، 5 سال از بهترين دوران فوتبال خود را در اين تيم سپري کرده ام.
در فوتبال حرفه اي اين مسائل حل شده است و بازيکن يک فصل در يک تيم است و فصل ديگر مجبور مي شود مقابل تيم فصل قبل خود به ميدان برود.
شرايط من هم طوري رقم خورد که بايد مقابل تيم سابق خود به ميدان بروم و اميدوارم اين مسابقه بازي خوبي شود.
رجبي در پايان تاکيد کرد: آرزو مي کنم هر تيمي که شايستگي پيروزي را دارد بتواند در پايان مسابقه نتيجه را از آن خود کند ولي من با سايپا قرارداد دارم و بيشتر دوست دارم اين تيم برنده شود.
-
ابراهيمي: هميشه به پيرواني اعتقاد داشته ام
قدرت پرسپوليس را در برابر فجر مي بينيد
------------------------------------------------------
سرمربي فجر ذهر سال زحمات زيادي را متقبل مي شود و هر سال گروهي از بهترين بازيکنانش را از دست مي دهد اما باز ميدان را خالي نمي کند.
وي در ادامه افزود: فجر هميشه فوتبال خوبي را به نمايش گذاشته است خصوصا در بازي هاي خانگي که همواره فوتبال تهاجمي را مد نظر قرار داده و در شهر خود تنها به سه امتياز فکر مي کند اما در طرف مقابل ما نيز در اين چند روزه فقط براساس بازي فجر تمرين کرده ايم و تنها براساس برد به مصاف حريف خواهيم رفت.
ابراهيمي در پايان خاطرنشان کرد: تاکتيک پرسپوليس در اين بازي شناور خواهد بود و به يک يا دو تاکتيک خاص منحصر نخواهد بود.
در چند بازي قبل ما را به استفاده زياد از سانتر کردن و پرتاب هاي اوت دستي متهم مي ساختند در صورتي که چنين چيزي صرفا مد نظر ما نبوده است وقتي تيمي از توانايي هاي منحصر به فردي نسبت به ديگر تيم ها برخوردار است بايد از تمامي آن ها استفاده کند.
ابراهيمي در پايان تصريح کرد: ترکيب تيم خود را شناخته ام و در روز بازي با فجر عملا قدرت تيمي مان را نشان خواهيم داد ضمن اين که برخلاف گفته برخي خط دفاعي پرسپوليس شکل گرفته و مشکلي از بابت اين خط براي ما به وجود نخواهد آم
-
منصور پورحيدري:فوتبال را نمي شود پيش بيني کرد
نمي خواهم بازي فردا را با آن بازي پلي آف مقايسه کنم
--------------------------------------------------------------------
منصور پورحيدري سرمربي شهيد قندي گفت: بازيکنان قندي طي روزهاي گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته اند و سعي کرده ايم ترديد در برگزاري مسابقه در روحيه آن ها تاثير منفي نگذارد.
وي ادامه داد: طبيعي است مشکل عدم هماهنگي طي 3، 4 هفته آينده برطرف شود و تيم بتواند با شرايط بهتر در مقابل حريفان به ميدان رفته و از همان ابتداي مسابقات جايگاه مناسبي در جدول رده بندي بدست آورد.
ضمن اين که در مسابقات صلح و دوستي بازيکنان به تازگي از فشار بدنسازي خارج شده بودند و در آن شرايط توانستند مقابل دو تيم بزرگ ايران – استقلال و پرسپولي نتايج خوبي بدست آورند و با گذشت زمان مشکلات فني، روحي، رواني و کمبودها برطرف مي شود.
مربي قندي تصريح کرد: تيم قندي در مسابقات آخر پلي آف با راه آهن مشکلات زيادي داشت. آن طور که بازيکنان گفته اند به علت صعود به ليگ برتر بي انگيزه بوده اند. در حال حاضر علاقمند نيستم بازي فردا را با آن مسابقه مقايسه کنم، آن يک بازي ديگري بود و اين مسابقه ليگ برتر است و همه بايد به فکر ارائه يک بازي زيبا و سالم باشند.
پورحيدري در پايان تاکيد کرد: فوتبال را نمي شود پيش بيني کرد و جذابيت آن نيز به دليل نتايج غير منتظره است.
در بازي مقابل راه آهن از هيچ تلاشي کوتاهي نمي کنيم تا با استفاده از فرصت هاي بدست آمده با دست پر تهران را ترک کني
-
قندي با يک غايب صبح امروز وارد تهران شد
کاروان اين تيم با پرواز ساعت 05/7 دقيقه صبح امروز وارد تهران و در هتل هويزه مستقر شد.
اين تيم آخرين تمرين خود را قبل از رويارويي با تيم راه آهن عصر امروز در زمين اصل مسابقه واقع در ورزشگاه اکباتان برگزار مي کند.
با توجه به مصدوميت سادات زاده کاپيتان اين تيم، بازوبند کاپيتاني تيم قندي در مقابل راه آهن به دست حسن بيگي، هوشنگ کيا يا هادي طباطبايي بسته خواهد شد.
لازم به ذکر است کاروان قندي پس از ديدار با راه آهن صبح روز جمعه به يزد باز خواهد گشت.
-
غلامحسين پيرواني:شکست دادن پرسپوليس سخت نيست
شيرازي ها ما را تنها نگذارند
----------------------------------------------------------------------
سرمربي فجر سپاسي ابتدا در خصوص شرايط تيمش گفت: بازيکنان در اجراي تمرينات بدن سازي و تاکتيکي عالي کار کردند، با انجام چند بازي تدارکاتي از لحاظ هماهنگي تيمي هم مشکلي نداريم و آماده ايم مقابل پرسپوليس يک بازي محکم و جوانمردانه را انجام دهيم.
پيرواني با اشاره به جدايي چند مهره کليدي فجر اظهار داشت: اين وضعيت هر سال براي ما وجود دارد ولي زياد به اين مسائل توجه نمي کنيم. حسن بزرگ بازيکنان جوان، با انگيزه بودن آن هاست و مطمئن باشيد فجر سپاسي در ليگ امسال هم چند بازيکن ستاره را تحويل فوتبال ايران خواهد داد.
وي در خصوص رويارويي با پرسپوليس گفت: آن ها يکي از قطب هاي فوتبال ايران هستند و طبيعي است که بازي ساده اي را پيش رو نخواهيم داشت. البته ما ميزبان هستيم و نبايد به راحتي تسليم شويم، من معتقدم شکست دادن پرسپوليس کار سختي نيست و شاگردانم مي توانند به اين مهم دست پيدا کنند.
پيرواني در پايان تصريح کرد: کسب يک نتيجه خوب مقابل پرسپوليس روحيه فجر سپاسي را براي ادامه ليگ برتر بيشتر خواهد کرد. اميدوارم تماشاگران شيرازي ما را تنها نگذارند تا فجر در اولين بازي خود به پيروزي برسد.
-
سپاهان با يک غايب به مصاف شموشک مي رود
---------------------------------------------------------
مسعود خادمي تنها غايب سپاهان در اين بازي است، او از ناحيه پا دچار مصدوميت شده و نمي تواند مقابل شموشک بازي کند.
ادموند بزيک و رسول خطيبي هم در بين ذخيره هاي سپاهان حاضر خواهند بود، اما در اين ميان احتمال بازي کردن خطيبي بسيار ضعيف است چرا که او به دليل فوت مادرش در شرايط روحي مناسبي قرار ندارد.
سپاهان عصر امروز يک تمرين جدي را پشت سر خواهد گذاشت، شاگردان تاوارس عصر فردا با انجام يک تمرين سبک آماده ديدار با شموشک خواهند شد.
-
هانوفر 13 – نيدرهرن يک
گلزني هاشميان در ديدار دوستانه
-----------------------------------------
اين بازي در پايان با حساب 13 بر يک به سود هانوفر به پايان رسيد.
وحيد هاشميان موفق شد در دقيقه 13 گل سوم بازي را به ثمر برساند، نيمه اول اين بازي با حساب 4 بر صفر به پايان رسيد و در ادامه بازيکنان هانوفر در ديداري يک طرفه موفق به ثمر رساندن گل هاي زيادي شدند.
لازم به ذکر است حدود سه هزار نفر از اين بازي ديدن کردند
-
ذوب آهن با دو غايب مقابل ابومسلم
---------------------------------------------
نايب قهرمان فصل گذشته ليگ برتر با دو غايب به مشهد خواهد رفت. لئون استپانيان هنوز به آمادگي کامل نرسيده و محمد صلصالي بازيکن فصل گذشته ابومسلم نيز کارت پايان خدمت خود را دريافت نکرده است. اين دو بازيکن قادر به همراهي ذوب آهن در بازي روز جمعه نيستند.
بازيکنان اين تيم عصر امروز و صبح فردا دو جلسه تمريني را پشت سر خواهند گذاشت، آن ها ساعت 17 فردا اصفهان را به مقصد مشهد ترک خواهند کرد تا عصر روز جمعه مقابل ابومسلم قرار بگيرند.
-
گزارش سايت گل از علي کريمي؛
خوشحال از حضور در بايرن
---------------------------------------
بازيکن برتر سال 2004 آسيا سومين بازيکن ايراني حاضر در بايرن مونيخ پس از علي دايي و وحيد هاشميان برشمرده مي شود.
البته کريمي برخلاف دو بازيکن ايراني ديگر توانست در بايرن از ابتدا در ترکيب اصلي جايگاهي براي خودش دست و پا کند.
علي کريمي در جواب به سوال يکي از خبرنگاران آلماني در اين باره که آيا علاقه دارد تا تابستان سال آينده در بايرن بماند پاسخ داد: بله چه جايي بهتر از بايرن. آينده درخشاني در اين تيم خواهم داشت و سعي مي کنم به موفقيت هاي بيشتري دست پيدا کنم.
-
هانوفر 13 – نيدرهرن يک
گلزني هاشميان در ديدار دوستانه
-----------------------------------------
اين بازي در پايان با حساب 13 بر يک به سود هانوفر به پايان رسيد.
وحيد هاشميان موفق شد در دقيقه 13 گل سوم بازي را به ثمر برساند، نيمه اول اين بازي با حساب 4 بر صفر به پايان رسيد و در ادامه بازيکنان هانوفر در ديداري يک طرفه موفق به ثمر رساندن گل هاي زيادي شدند.
لازم به ذکر است حدود سه هزار نفر از اين بازي ديدن کردند
-
رسول کربکندي: ابومسلم دردسرساز است
مشهدي هاي بي مهابا تيمشان را تشويق مي کنند
------------------------------------------------------------
ذوب آهن فصل گذشته هم در اولين بازي خود مقابل ابومسلم قرار گرفت و شکست خورد. رسول کربکندي اين بار بايد در مشهد رو درروي ميثاقيان قرار بگيرد. سرمربي ذوب آهن ابتدا درخصوص وضعيت تيمش گفت: بازيکنان ما از لحاظ بدني مشکل خاصي ندارند، مهمترين مشکل ذوب آهن دوري از شرايط مسابقه است که اين موضوع با گذشت سه، چهار بازي حل خواهد شد.
وي در ادامه اظهار داشت: هيچ يک از تيم ها شناخت کاملي از يکديگر ندارند و ما هم تا حدود زيادي بايد چشم بسته بازي کنيم. ديدار اول در هر تورنمنتي بسيار مهم است و گرفتن امتياز از ابومسلم براي ما با ارزش خواهد بود.
کربکندي تاکيد کرد: ذوب آهن در هفته اول ليگ سال قبل هم رودرروي ابومسلم قرار گرفت و در فولادشهر شکست خورد. آن ها طي يکي دو سال اخير براي ما دردسرساز بوده اند و بايد در مشهد ابومسلم را متوقف کنيم.
وي گفت: با توجه به عدم شناخت تيم ها از يکديگر به احتمال فراوان بيشتر بازي هاي هفته اول مساوي خواهد بود. در اين شرايط امتياز گرفتن در هفته هاي ابتدايي بسيار حائز اهميت است و ما بايد با امتياز مشهد را ترک کنيم.
سرمربي ذوب آهن تصريح کرد: با توجه به لغو محروميت ابومسلم، ما کار سختي را پيش رو خواهيم داشت. هيچ تيمي در ليگ برتر مثل ابومسلم از سوي تماشاگرانش حمايت نمي شود، آن ها نود دقيقه بي مهابا تيم خود را تشويق مي کنند و روي بازيکنان حريف و داور مسابقه تاثيرگذار هستند
-
نگاهي به قهرمانان و برترينهاي ليگهاي فوتبال ايران از ابتدا تاكنون
-----------------------------------------------------------------
فدراسيون فوتبال در آستانه آغاز پنجمين دوره مسابقات فوتبال ليگ حرفهاي ( ليگ برتر) نكات آماري درباره قهرمانان دورههاي مختلف و ليگهاي برگزار شده فوتبال ايران را منتشر كرد.
تاكنون در فوتبال ايران، ليگ باشگاهها در ۲۸دوره به صورتهاي مختلف به شرح زير برگزار شده است:
- ۱قهرماني كشور: در سال ۱۳۳۹رقابتهاي قهرماني كشور در ساري با شركت يك تيم از هر استان برگزار شد و با قهرماني تيم شاهين آبادان به پايان رسيد.
- ۲ليگ منطقهاي: در سال هاي ۱۳۴۹و ۱۳۵۰طي ۲دوره ليگ ايران به صورت منطقهاي برگزار شد.
نمايندگان هر منطقه، ليگ را با شركت ۸تيم برگزار كردند، تيمهاي استقلال در سال اول و پرسپوليس در سال دوم قهرمان اين رقابتها شدند.
- ۳ليگ تخت جمشيد: طي سالهاي ۱۳۵۲تا ۶ ، ۱۳۵۷دوره از مسابقات ليگ تخت جمشيد در ايران برگزار شد كه البته دوره ششم به علت اوجگيري انقلاب نيمه تمام ماند.
در ۵دوره ديگر، ۲بار پرسپوليس، ۲بار پاس و يك بار استقلال قهرمان شدند.
- ۴ليگ استاني قدس : از سال ۱۳۶۴مسابقات ليگ كشور به صورت استاني از سر گرفته شد.
محدوديت مالي باشگاهها و شرايط دشوار جنگ باعث شد كه ليگ در سالهاي ۱۳۶۴تا ۱۳۶۷در چهار دوره با شركت استانهاي مختلف برگزار شود.
طي اين ۴دوره تيم تهران الف ۲بار و تيم منتخب اصفهان ۲بار قهرمان رقابتها شدند.
- ۵ليگ باشگاهي قدس: در سال ۱۳۶۸براي اولين بار بهجاي استانها، باشگاههاي برتر كشور در مسابقات ليگ شركت كردند.
در اين دوره كه با شركت ۲۲تيم در ۲گروه برگزار شد تيم فوتبال استقلال تهران به عنوان قهرماني رسيد.
- ۶ليگ آزادگان: از سال ۱۳۷۰مسابقات فوتبال ليگ باشگاهي به اسم ليگ آزادگان در ايران پايهگذاري شد و اين ليگ تا ۱۰سال به طول انجاميد .
اين رقابتها در ۴دوره اول به صورت منطقهاي با شركت تيمهاي متغير برگزار شد.
اما از دوره پنجم تيمهاي حاضر در مسابقات فوتبال ليگ آزادگان ثابت شدند.
در ليگ آزادگان، پرسپوليس ۴بار و تيمهاي پاس، سايپا و استقلال هر كدام ۲بار قهرمان شدند.
- ۷ليگ حرفهاي: ليگ حرفهاي در ايران فعاليت خود را از مهرماه سال ۱۳۸۰آغاز كرد و تا امروز ۴دوره از اين مسابقات برگزار شده و طي اين ۴دوره تيمهاي پرسپوليس، سپاهان، پاس و فولاد قهرماني را تجربه كرده اند.
تفكيك قهرماني تيمهاي حاضر درليگ به شرح زير است :
تا به حال تيم پرسپوليس ۸بار، تيمهاي استقلال و پاس هر كدام ۵بار، تيم هاي سايپا، منتخب اصفهان و منتخب تهران الف هر كدام ۲بار و بالاخره تيم هاي شاهين آبادان، سپاهان اصفهان و فولاد هر كدام يك بار قهرماني ليگ شده اند.
اين در صورتي است كه يك دوره از ليگ هم در ايران ناتمام مانده است.
۷عنوان ليگ و ۶رييس فدراسيون
تا كنون ۲دوره از ادوار مختلف ليگ در دوران رياست "مصطفي مكري" برگزار شده است.
۵عنوان ليگ ديگر در دوران مديريت كامبيز آتاباي، سيد نصرا... سجادي ، محمد پهلوان، ناصر نوآموز و محسن صفايي فراهاني كارشان برگزار شده است.
اولينهاي ليگ فوتبال در ايران
به دليل آنكه مسابقات سال ۱۳۴۹با شركت باشگاهها اما نه به شكل ليگ بلكه به صورت تورنمنت برگزار شد اين دوره را در اين عرصه مورد محاسبه قرار نداده ايم.
اولين تيم قهرمان: استقلال
اولين آقاي گل: حسين كلاني از پرسپوليس
اولين مربي قهرمان: زدراكو رايكوف از استقلال
اولين مربي قهرمان ايراني : بيوك وطنخواه ازپرسپوليس
اولين مربي صاحب ۲جام: آلن راجرز از پرسپوليس
اولين مربي ۲جام ايراني: حسن حبيبي از پاس
اولين تيم شهرستاني قهرمان: سپاهان اصفهان
-
وكيل باشگاه صنعت نفت آبادان: راي ديوان عدالت اداري، فصل الخطاب است
---------------------------------------------------------------------
حميد مقدم نيا وكيل باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: راي ديوان عدالت اداري درباره پرونده شكايت صنعت نفت آبادان از راه آهن تهران نافذ و فصل الخطاب است . تنها مرجع صالح براي رسيدگي به اين پرونده، مرجع قضايي است و در صورت حكم به نفع صنعت نفت آبادان نه تنها فدراسيون فوتبال بلكه فيفا هم نمي تواند اين حكم را لغو كند. وي اظهار داشت: چون مسابقات ليگ برتر فردا (چهارشنبه) آغاز ميشود، ديوان عدالت اداري خارج از نوبت به اين پرونده رسيدگي و راي خود را اعلام خواهد كرد. مقدم نيا اظهار داشت: تا حكم ديوان عدالت اداري صادر نشود تيم راه آهن نمي تواند در بازيهاي ليگ برتر حضور پيدا كند در غير اين صورت ديوان عدالت اداري فدراسيون فوتبال را مجازات خواهد كرد. ديوان عدالت اداري ۱۵روز پيش راي خود را كه مترتب بر توقف راي فدراسيون فوتبال كه مبني بر حضور تيم راه آهن درليگ برتر بود، متوقف كرد. وكيل باشگاه صنعت نفت آبادان در ادامه افزود:اگر ديوان عدالت اداري به ضرر تيم صنعت نفت هم راي دهد ما و باشگاه صنعت نفت آبادان مطيع قانون خواهيم بود و آن را ميپذيريم . باشگاه صنعت نفت آبادان اخيرا بر ارايه لايحه دفاعيه در ديوان عدالت اداري يك وكيل حقوقي براي اين پرونده استخدام كرده است .
-
رئالمادريد از مبلغ دريافتي در ازاي اوون براي خريد راموس استفاده ميكند
----------------------------------------------------------------
پيش بيني ميشود باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا از مبلغ ۱۵ميليون پوندي كه از فروش "مايكل اوون" به نيوكاسل دريافت كردهاست در ارايه آخرين پيشنهاد خود براي جذب "سرجيو راموس" مدافع مليپوش سوييا استفاده كند. به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد، مدافع ۱۹ساله با استعداد سوييا كه توانايي بازي در دفاع راست و وسط را دارد، با بيان اينكه اميدوار است باشگاهاش با پيشنهاد قهرمان ۹دوره اروپا موافقت كند، تمايل خود را براي پيوستن به رئال ابراز داشته و فشار بر مسوولان باشگاه سوييا را افزايش داده است. وي در اينباره به خبرنگاران گفت: به من گفته شد كه باشگاه پيشنهاد مهمي از سوي رئال مادريد را بررسي ميكند. هنوز تا پايان نقل و انتقالات زمان باقي است. با وجود اين "خوزه ماريا دل نيدو" رييس باشگاه سوييا تاكيد كرد: به هيچ عنوان قصد فروش اين بازيكن را ندارد. اين در حاليست كه "فلورنيتينو پرز" همتاي وي در باشگاه رئال نيز وعده داده است، در سال جاري پيشنهادي براي خريد راموس ارايه ندهد. دل نيدو گفت: فلورنتينو پرز نظر خود را اعلام كرده است و بدون شك وي قصد خريد راموس در فصل جاري را ندارد. تنها پيشنهادي كه مورد توجه سوييا قرار خواهد گرفت، پرداخت ۲۷ميليون پوند در ازاي اين بازيكن است. باشگاه رئال مادريد اوايل فصل نقل و انتقالات "خوليو باپتيستا" را در ازاي ۲۴/۵ميليون يورو از سوييا به خدمت گرفت. اين باشگاه ۳۵ميليون يوروي ديگر نيز براي به خدمت گرفتن "روبينيو" مهاجم برزيلي و "پابلو گارسيا" و "كارلوس ديوگو" اروگوئهاي هزينه كرده است. بنابر اين گزارش، در صورتي كه راموس موفق به امضاي قرارداد با رئال مادريد شود به "جاناتان وودگيت" خواهد پيوست تا خط دفاعي رئال را تقويت كند. وودگيت انگليسي هفته گذشته پس از ۱۶ماه غيبت به دليل مصدوميت براي نخستين بار دوباره در تركيب تيم رئال در ديدار دوستانه برابر اولاستارز قرار گرفت. راموس كه در پايان فصل گذشته يك گل ديدني براي سوييا به ثمر رساند تا ديدار با رئال با تساوي ۲بر ۲خاتمه يابد، بزرگترين بازيكن اسپانيايي است كه رئال از زمان رياست پرز در ژوييه ۲۰۰۰به خدمت ميگيرد. "پدرو مونيتيس" و "آلبرتو سلادس" هافبك و "سزرا" دروازهبان اين تيم، همگي همزمان با رياست پرز به رئال پيوستند اما توافق براي امضاي قرارداد با اين بازيكنان تحت نظارت "لورنزو سانز" رييس قبلي باشگاه انجام گرفت. هر سه بازيكن اين تيم را ترك كردهاند.
-
رودي فولر: شيرجه زدن فوتبال آلمان را تخريب ميكند
------------------------------------------------------------------
"رودي فولر" سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آلمان از مسوولان ليگ دسته اول باشگاههاي اين كشور (بوندسليگا) خواست با اثرات مخرب خطاي شيرجه بازيكنان هنگام خطا كه كيفيت فوتبال آلماني را تهديد ميكند، مبارزه كنند.
بهگزارش خبرگزاري فرانسهاز برلين، فولر مديرفني باشگاه بايرلوركوزن، روز شنبه گذشته در اعتراض به تصميم "پيتر سيپل" داور ديدار با ولفسبورگ وارد زمين مسابقه شد و به جر وبحث با داور پرداخت.
داور وسط، دو بازيكن بايرلوركوزن به نام روكو جونيور از برزيل و "ماركو بابيچ" از كرواسي را از زمين اخراج كرد.
به اعتقاد فولر "اندرس دي آلساندرو" بازيكن آرژانتيني تيم حريف با تمارض و تظاهر به سرنگوني خود موجب اخراج دو بازيكن فوق شده است.
وي گفت: هر تيمي دي آلساندروي خودش را دارد اما اين پديده بسيار خطرناكي است كه در ليگ آلمان در حال گسترش است. من اين موضوع را به داور مسابقه نيز گفتم.
فولر پيشنهاد كرد: بايد از الگوي انگليسيها پيروي كنيم. هواداران فوتبال در اين كشور حتي بازيكن خودي را كه هنگام خطا شيرجه ميزند، مورد اعتراض قرار ميدهند.
فولر به خاطر سخناني كه به داور مسابقه گفته از سوي فدراسيون فوتبال آلمان محروم خواهد شد درحاليكه باشگاه لوركوزن از اقدام وي حمايت كرده است.
-
استقلال اهواز قهرمان فصل قبل ليگ برتر را شكست داد
-------------------------------------------------------------------
تيم فوتبال استقلال اهواز در نخستين ديدار خود درپنجمين دوره مسابقات ليگ برتر باشگاههاي كشوردر يك بازي پرگل بانتيجه چهار بر دو حريف خود فولاد خوزستان قهرمان فصل گذشته را شكست داد. در اين ديدار فريدون فضلي در دقايق ۳۷و ،۴۹غلامرضا عيدي زاده در دقيقه ۶۱از روي نقطه پنالتي و آدريانو آلويز در دقيقه ۸۵براي استقلال اهواز گلزني كردند. گلهاي تيم فولاد خوزستان را نيز ايمان مبعلي در دقيقه ۳۲از روي نقطه پنالتي و حسين كعبي در دقيقه ۳۵به ثمر رساندند. قضاوت اين ديدار را ايرج نظري به كمك مسعود فلاح و نادر جعفري به عهده داشت. اين ديدار به علت آماده نبودن ورزشگاه تختي اهواز در ورزشگاه تختي آبادان با حضور هفت هزار تماشاچي برگزار شد.
شهيد قندي هم موفق شد با يك گل راه آهن رو شكست بده.
-
ماكاي دو بازي آتي تيم ملي فوتبال هلند را از دست داد
-----------------------------------------------------------------
"روي ماكاي" مهاجم صاحب نام تيم ملي فوتبال هلند دو ديدار آينده اين تيم را در مرحله مقدماتي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان را به دليل مصدوميت از دست داد. به گزارش خبرگزاري رويترز از لاهه، مهاجم هلندي تيم بايرن مونيخ آلمان روز چهارشنبه در تمرينات آمادهسازي تيم ملي اين كشور از ناحيه زانوي راست دچار كشيدگي عضله شد و حضور وي در بازي دو آينده اين تيم مقابل تيمهاي ارمنستان و آندروا در هالهاي از ابهام قرار گرفت. پزشك تيم ملي فوتبال هلند قضاوت درخصوص حضور ماكاي دراين دو ديدار را به بعد از آزمايشات وي موكول كرد. "ماكاي" درحال حاضر با ۶گل زده، به همراه " آلتينتوف" از كايزرسلاترن درصدر جدول رده بندي گلزنان ليگ دستهاول باشگاههاي آلمان (بوندسليگا) قرار دارد. تيم ملي فوتبال هلند كه در گروه نخست مرحله مقدماتي جام جهاني در قاره اروپا قرار دارد، شنبه آينده به مصاف تيم ارمنستان ميرود و چهار روز بعد برابر آندروا قرار ميگيرد. در اين گروه تيم هلند با كسب ۲۲امتياز در صدر ايستاده و تيمهاي جمهوري چك و روماني به ترتيب با ۲۱و ۱۹امتياز در ردههاي بعدي جاي دارند.
-
خب در حالي كه استقلال اهواز اولين گام در ليگ برتر را محكم برداشت شهيد قندي هم تيمي كه شايد كمتر از يك ماه قبل با 6 شكستش داده بود توانست با 1 گل شكست دهد
پس تا حالا و تا قبل از بازي هاي امروز
استقلال اهواز با 3 امتياز و تفضل +2 در صدر هست
و شهيد قندي هم با 3 امتياز و تفاضل +1 در رده دوم هست
-
رونالدينيهو تا سال 2010 با بارسلونا تمديد كرد