الان مودمی تو بازار هست که Cat 6 یا بیشتر باشه؟
Printable View
الان مودمی تو بازار هست که Cat 6 یا بیشتر باشه؟
دوستان لطفا یه مودم وای فای با برد قوی که سیم کارت 4g ساپورت کنه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنید برای مصرف خانگی؟
asus n12u-b1نقل قول:
مودم هواوی 8372 یو اس بی هست،قویه اما جدا به برق وصل نمیشه برقشو با یو اس بی میگیره230حدودا هست،غیر این همش بالای ۳۵۰ تومننقل قول:
سلام
من یه مودم هواوی 5377 دارم از یکی از کشورهای همسایه
مودم قفله و کدهای قابل ورود برای آنلاک هم صفر هست و شرکت خدمات دهنده برای اینکه با کد آنلاک نشه همه ده کد رو وارد کرده
الان من یه ورژن داشبورد قدیمی تر از مال خودش زدم روش گفتم کلا ببینم میتونم انجامش بدم.
الان ورژن نرم افزاری قدیمی تر از مال خود مودمه رو هم پیدا کردم ولی نمیتونم دانگرد کنم و میگه این ورژن مال این مودم نیست در حالی که هر دو 5377ts هستند
مشکل از کجاست به نظر شما؟
انتقال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.امروز آنتندستم رسید و اول تو خونه امتحانش کردم.تو خونه ما 2G رو مودم E8372 به زحمت میگرفت و نهایتش 3 خط از 5 خطش پر میشد ولی وقتی این آنتن رو وصل کردم 3G رو انتخاب کرد و فول آنتن بودش(البته تو شهر ما 4G رو ایرانسل ساپورت نمیکنه).حالا بریم سر اصل مطلب که من این آنتن رو بیشتر واسه محل کارم خریده بودم که 4G ایرانسل تو محل کارم ساپورت میشه ولی در بهترین حالتش 4 خطش پر میشد.الان که با خوشحالی آوردمش امتحان کنم اصلا و ابدا هیچ فرقی نکرده :( بازم در بهترین حالتش 4 خط پر میشه.میخواستم ببینم مشکل از مودمه یا آنتنه یا از خودمه:)در ضمن وقتی باند رو میزارم رو 2600 کلا آنتن میپره و باز هم در ضمن تقریبا 4-5 ماه پیش که مودم رو تو محل کار امتحان کردم هر 5 خطش پر میشد و سرعت دانلودم بین 8-9 میشد ولی از شانس من یه هفته بعدش آنتن شد 4 تا و سرعتش فوقش 3.2 هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذفیده شود
دوستان در خصوص ساخت آنتن یا همان تقویت کننده 4G راستین بازار یک مقاله به آدرس زیر قرار داده امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیرد
اینم مشخصاتش:نقل قول:
Detecting modem :
selection :
manufacturer - Huawei modems
model - Auto detect (recommended)
Found Applications port COM5
Found modem : E5377Ts-32
Model : Huawei E5377
IMEI : 865076021881135
Serial NR. : K2LBY15415006750
Firmware : 21.301.03.00.401
Compile date / time : Mar 2 2015 14:02:37
Hardware ver. : CL1E5377SM
Dashboard version : WEBUI_17.100.02.03.55_V7R2
SIM Lock status : unlocked
Wrong codes entered : 10 (unlock attempts left : 0)
سلام
مودم 3372 خریدم تو دفتر پیشخوان شماره سیمکارت هدیه و شماره imei مودم ثبت کرد ولی اینترنت هدیه 10 گیگ فعال نشده . باید حتما به 700 زنگ بزنم یا خودش اتومات فعال میشه؟
حدود ده روز طول میکشد
از قسمت ecare فعال شدن را چک کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
ممنوننقل قول:
تو سایت ecare.irancell.ir از منوی حساب بعد گزینه اطلاعات حساب که رفتم هیچ چیزی به اسم هدیه یا حجم 10 گیگ اینترنت ننوشته. فقط نوشته مانده حساب 90870 و وضعیت حساب ready to active و نام طرح تعرفه پایه ثانیه ای .
اگه هدیه 10 گیگ فعال شده باشه تو منوی اطلاعات حساب چی مینویسه؟
معادل اعتبار 10 گیگ رو به ریال میزنه؟
یه چیزی می نویسه شبیه 2 میلیون که ریال هست
2097152
دوستان کسی می دونه چطور میشه فرکانس رو برای مودم ۸۳۷۲ به صورت دستی تغییر بدم!؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام
مودم این دارم : e3372
بنظرم ایرانسل دزدی حجم دانلود دارد و شاید جاسوسی هم داشته باشد! میزان آپلود این مودم حدود 5 برابر آپلودی است که دارم ... به هرحال عجیبه !!!
نظر شما چیه ؟ جاسوسیه ؟
برای منم اپلود بالاش تقریبا موقع دانلود حدود 120 کیلو مداوم در حال اپلود هستنقل قول:
sent from Huawei mate 8
فک کنم با تغییر Webui بشه ولی شما انجام نده چون به احتمال 99 درصد مودمت به فنا میره ( واسه من مودمی که فقط 5 دقیقه استفاده کردم به فنا رفت و دیگه frimware روش نصب نمیشه)نقل قول:
منم ورژن Webui رو دانگرد کردم الان frimware مدل خودش رو قبول نمیکنه و میگه مال این نیست.دلیلش اینه پس؟نقل قول:
راه حلی داره به نظرتون؟
سلام
دوستان من نیاز به مودمی دارم که از +4G یا همون LTE Advance پشتیبانی کنه
دوتا مودم هست از شرکت tp-link که روی یکیش نوشته lte advance و یکی lte
دوتاشون Cat4 هستن
حالا سوال اینجاست که اون مودمی که روش نوشته lte advance واقعا منظورش همین +4G بوده ؟ و اون یکی که چیزی از این مورد ننوشته چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
ولی طبق چیزی که من توی ویکی پدیا خوندم لازم نیست که حتما Cat6 یعنی 300mb باشهنقل قول:
LTE is a standard for wireless communication and LTE Advanced (Cat.4 or above), is a high speed version of LTE sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX,[1] 4.5G or 4G LTE ULTRA
مهم اینه که مودمی که شما گفتید و سایر مودمهای بازار برای ادغام فرکانسهای ایرانسل جواب نمیده و موبایلهایی که توی توضیحاتشون سرعت را تا 300 نوشته جواب میده حالا کت 4، ca ساپرت کنه یا نکنهنقل قول:
جالب و عجیب !!! شما ایده ای نداری چی آپلود میشه ؟ ( دیشب بود که بنظرم voa گفت قعالیت Huawei در آمریکا ممنوع شده از ترس جاسوسی !!! )نقل قول:
کسی نمی دونه دلیل این آپلودهای نامتعارف چیه ؟
مدل خودش هست ولی مشکل دار هست و تایید نمیشهنقل قول:
سلام
من huawei e353 دارم روی یه سیم کارت خارجی قفل هست کد imei رو هم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کردم حالا اون کد دوم رو که میده کجا باید بزنم ؟
نرم افزار اصلی اون سیم کارت رو باید نصب کنم ؟
ویندوز 10 دارم خطایی نمیزنه و تو دیوایس منیجر مودم رو میشناسه .
اگه میشه راهنمای کامل و قدم به قدم بذارید بهتره
اصلا برای استفاده از یه سیم کارت دیگه رو این مودم همین روشش هست ؟
تشکر فراوان
منتظر کمکتون هستم
معمولا اینطوریه که سیم یه اپراتور دیگر رو میزاری و با همون حالت وبگردی می کنی تا ازت درخواست کد آنلاک کنهنقل قول:
نقل قول:
با برنامه E5186 Toolbox
سلام دوستان. نظرتون راجبه مودم E5186 چیه؟ 4G+ ساپورت میکنه؟ مودم بهتری تو این رنج هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
میشه بفرمایید از کجا میخوایید تهیه کنید اگر داخل کشور بگید اگر ممکن نیست تو خصوصی. ممنون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
سلامنقل قول:
خیر داخل کشور نیست
خوب به نظرتون چاره چيه؟نقل قول:
ايا هواوي نرم افزارهاي ارجينال رو عرضه نميكنه و مشكل اينجاست؟
الان من راهي دارم كه بتونم نرم افزار مودم رو عوض بكنم؟
و كلا ايا با عوض كردن ورژن نرم افزارش(دانگرد يا آپگرد)ممكنه بشه مودم رو انلاك كرد؟
سلام دوستان
کسی با این روش به نتیجه رسیده؟؟
من به نتیجه نرسیدم، اصلا هیچی دریافت نمیکنم (اصلا کلا انگار آنتنی در کار نیست)نقل قول:
اومدم فریمور 3372 رو آپدیت کنم هرکاری کردم نشد. دو سه بار هم امتحان کردم یه بار کد غلط بود دفعه بعد هم موقع دانلود خطا داد :n03: عوضش webui خالی رو آپدیت کردم ظاهرش تغییر کرد و تنظیماتش بیشتر شده:n19:
مشکلی که به وجود نمیاد؟
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم رومیزی که آنتن دهی اش قوی باشه و این آنتن ها
رو ساپورت کنه چی پیشنهاد میدین؟؟
این چه سوکتیه؟نقل قول:
ts9
ts5
sma
?
نقل قول:CRC9 و TS9 , SMA
تنظیمات اضافی درست کار نمیکنن. 3372 مدلی نیست که آنلاک نشده باشه. شما باید ببینی دانگل 3372s هست یا 3372h بعد فایل مناسب اون مدلو بگیرینقل قول:
3372s هست. الان که داره بدون مشکل کار میکنه. فریمور همون نسخه قبلیه ولی webui آپدیت شده.نقل قول:
مقایسه عملی 3372 و 5372