[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امید وارم حالتون خوب باشه
goodbay
Printable View
سلام امید وارم حالتون خوب باشه
goodbay
ببخشيد من هر چي نامه مي دادم از صفحه مي آمد بيرون حالا كه اومدم مي بينم همه ي آنها ثبت شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
خانومها آقايون من برنامه اتو آنسر براي گوشي nokia 6630 لازم دارم اگه كسي اطلاعاتي در اين مورد داره بي زحمت راهنمائي كنه ممنون از لطفتون :biggrin:
یه برنامه برای پسورد گذاشتن روی فایل واسه سونی اریکسون دبلیو 900 ای می خوام کی می تونه کمکم کنه
سلام
کسی کرک برنامه psiloc arabicfarsiurdu رو داره؟
ممنون
برنامه واسه n80.مثل remote controll......كي داره؟
سلام من يك N70 گرفتم ممكن بهترين برنامه هايي كه مي تونم روش بريزم معرفي كنيد.يرنامهاي هم كه بشه از صفحه مثل چراغ قوه استفاده كرد معرفي كيين.مرسي
سلام ممكن چندتا برنامه N70 معرفي كنيد.
Is anyone know somethink about blujack for S60>?!
سلام من يه ديكشنري ميخوام كه تو 3230 كار كنه ممنون
آيا كسي برنامه اي سراغ داره كه بتونه Sis رو به Jar تبديل كنه ممنون ميشم اگه جواب بديد
آيا فايل منجري هست كه sms رو هم ساپورت كنه
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
دوست عزيز اينو خودم مي دونم.منظورم اينه كه توي يك اس ام اس بيشتر از 160 كاراكتر send بشه.
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط amir_rahbaran
دوست عزيز اگه منظورت اينه كه 161 كاراكتر بنويسي و سايز اون 1 دونه حساب بشه و توي قبضت هم 13.4 تومن بيشتر نياد بايد بگم كه خير . . ! شما اگه 161 حرف بنويسي و برا كسي سند كني 2 تا سايز حساب ميشه يعني 26.8 تومان . .
شما اگه گوشيت مدل سري 60 نوكيا هستش ميتوني از قسمت Log كه ليست تلفنات و نيز زمان اونها هستش سايز هر اس ام اسي رو كه ميفرستي رو ببيني . . :) ;) :blush:
درخواست برنامه ی Flash sms . همون برنامه ای که میشه باهاش یه sms واسه یه نفر فرستاد و بعد از اینکه طرف sms رو خوند ، اتوماتیک پاک میشه.
مرسی .
راستی شرمنده که نتونستم 133 صفحه رو بگردم !!!
سلام من يه ديكشنري ميخوام كه تو 3230 كار كنه ممنون :biggrin:
فقط زوئتر چون 2 روز ديگه امتحان دارم تو 3230 كار كنه ها :biggrin:
ba salam man dictionatr haye oxford ro daram vali hich code registry peyda konam kasi soragh darad
msdict viewer 2.7
msdicd idioms phrases bussiness
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط alitopol
دوست عزيز تاپيك رو اشتباه انتخاب كردي . . :sad: :blush:
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط Sina.G
دوست عزيز اين هم نرم افزاري كه شما درخواست دادي . . !
كاري كه اين نرم افزار انجام ميدهد به اين صورت است , زمانيكه شما يك sms را به وسيله اين نرم افزار براي كسي ارسال مي نماييد , sms شما بصورت خودكار بر روي صفحه نمايش موبايل گيرنده ظاهر ميگردد [در صورتي كه در حالت عادي وقتي براي كسي مسيج ميفرستيم گيرنده مسيج فقط بوسيله زنگ sms و گزينه اي مبني بر رسيدن پيغام جديد بر روي صفحه متوجه رسيدن پيغام جديد ميشود] .
از ديگر مزاياي اين نرم افزار اين است كه پيغامي كه از اين طريق به شخص گيرنده ميرسد علاوه بر ظاهر شدن اتوماتيك متن كامل مسيج بر روي صفحه و به صدا در آمدن زنگ مسيج , هرگز در Inbox [محل ذخيره مسيج ] ذخيره نخواهد شد و زمانيكه گيرنده بعد از خواندن اس ام اس آن را مي بنند ديگر به آن دسترسي نخواهد داشت چون از روي موبايل پاك ميشود . البته زمانيكه sms بر روي صفحه فرد گيرنده ظاهر ميشود فرد گيرنده ميتواند قبل از بستن مسيج با انتخاب گزينه Options به صورت دستي آن را در Inbox موبايل خود ذخيره كند كاري كه در حالت عادي به صورت اتوماتيك انجام ميشود .
نكته بسيار حائز اهميت براي اين نرم افزار بنا به ادعاي شركت سازنده و تست هايي شخصا" خودم انجام داده ام اين ميباشد كه اين وضعيت نمايش پيغام بر روي گوشي هاي قديمي و غير symbian نيز نمايان خواهد شد .
اين نرم افزار قابل نصب بر روي گوشي هاي سيمبيان سري 60 ميباشد :
نوكيا : 6600 / 6630 / 6670 / 6260 / 6620
3660 / 3230 / 3650 / 3620 / 3600
7610 / 7650 / 3250
6682 / 6681 / 6680
N70/N71/N90/N91/N80
E60/E61
N-Gage/N-Gage QD
و Siemens SX1
اين نرم افزار به صورت كرك شده ميباشد [در صورتي كه كرك نشده باشد نرم افزار بدون دفترچه تماس كار ميكند و شما بايد شماره افراد را تك تك و دستي وارد نماييد]
لطفا" پس از نصب نرم افزار براي فعال شدن كرك در محيط نرم افزار گزينه Options و سپس Donation Code را انتخاب نماييد و در فيلد خالي 10 عدد 0 را وارد نماييد يعني : 0000000000
پسورد فایل zip شده : kolbeye-mobil
نكته:
تجربه اي كه من در مورد نصب نسخه كرك شده اين نرم افزار داشته ام بر روي گوشي نوكيا 6600 بايد عرض كنم كه نرم افزار را بايد در phone memory [حافظه خود گوشي] نصب كرد و الا ممكن است اجرا نشود ولي در مورد گوشي 7610 اگر بر روي memory card [حافظه جانبي] نيز نصب شود مشكلي پيش نمي آيد .
موفق باشي . . :) ;) :blush:
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_rastak
دوست عزيز ببين اين كار ميكنه . .
در ضمن مواظب باش گيره مراقب هاي امتحان نيفتي . . ;)
موفق باشي :) ;) :blush:
اقا برنامه واسه N80 نبود؟
سلام
من یه برنامه ای میخوام که بتونه فایل های mp4 رو تو گوشی 6630 نشون بده
مرسي hamid110 مواظبم شما زياد نگران نباش تمام شيوه هارو دارم امتحان ميكنم
حميد جان مي بخشيد ها ولي اگه ديكشنري انگليسي به انگليسي هم داري برام بفرستي ممنون ميشم در ضمن تو 3230 كار كنه :biggrin: ;) :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
ممنونم برنامه قبليت عالي بود دستت درد نكنه :)
برنامه ضبط صدا بدون محدوديت زماني براي 6681 متشكرم
سلام
من برنامه ي تالك ايت رو مي خواستم كه جملات رو تلفظ مي كنه
سلام . .نقل قول:
دوست عزيز خواهش ميكنم . .
من فعلا با ديكشنريه انگليسي به انگليسي برخورد نداشتم . .
اگه پيدا كردم . .حتما . .
موفق باشي
راستي حميد جان بابت ديكشنريت سر امتحان خيلي كمكم كرد واقعا ممنون[/B][/I] :biggrin:
سلام . .نقل قول:
سعيد جان خوشحال هستم كه گير نيفتادي و در جلسه امتحان بكارت اومد .
موفق باشي
خدانگهدار . .
سلام به همه مخصوصا" حميد جان
Smart Movie 3.21نقل قول:
نوشته شده توسط princo
آخرين نسخه ي كرك شده:کد:Comment:
SmartMovie is a video player for your mobile device, with counterpart PC converter utility. With the converter, you may prepare any video clip for playback on your mobile device.
Play your videos on your mobile device, anywhere, anytime, you need just a few steps:
* Convert any video file on your PC into a phone-friendly video file.
* Upload video into device/memory card.
* Play the video in SmartMovie Player installed on your mobile device.
Compatible Devices
BenQ P30
BenQ P31
Motorola A1000
Motorola A920
Motorola A925
Nokia 3230
Nokia 3600
Nokia 3620
Nokia 3650
Nokia 3660
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 6708 (UIQ)
Nokia 7610
Nokia 7650
Nokia 7710
Nokia 9300
Nokia 9500
Nokia N-Gage
Nokia N-Gage QD
Nokia N70
Nokia N90
Nokia Series 60
Panasonic X700
Panasonic X800
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D730
SendoX
Siemens SX1
Sony Ericsson P800
Sony Ericsson P900
Sony Ericsson P910
SmartMovie is a high-performance, full screen video player for your mobile device, with counterpart PC converter utility. With the converter, you may prepare any video clip for playback on your mobile device.
SmartMovie is currently the BEST video player for Symbian OS smartphones. It provides high quality full screen playback of XViD, DivX and MPEG-4 video files.
Features:
Standard AVI format, allowing you to preview converted files on your PC.
Uses downloadable video codecs, allowing you to compress and play back videos in your favorite format.
Player uses the phone screen in portrait or landscape mode, utilizing the full screen size of the device.
PC converter allows you to split video file into multiple segments, so that it fits onto your memory card, if not entire, then cut to more parts - you may watch your favorite video in parts, e.g. while traveling to work/school.
First mobile player which supports subtitles - allowing you to watch movies in different languages.
Friendly PC converter - preview videos on PC, select parts you want to convert, alter quality.
Supports DirectShow codecs, so you may use video codecs downloadable from the internet.
Very fast conversion, on standard PC conversion is 5x faster than video clip playback time. You will convert entire movie in just a few minutes
Batch conversion - convert many videos overnight. It can even turn off PC after finishing.
Adjustable quality parameters for video and audio streams, allowing to tune target video to your needs.
Customizable video Player (brightness, audio sync, volume , and more).
Playback through Bluetooth headset.
کد:http://www.uploading.com/?get=UMBX0OIH
لغت نامه ی انگلیسی به انگلیسی آکسفورد برای گوشی های نوکیا سری 60 (به عبارتي؛ نمي دونم روي 3230 جواب ميده يا نه)نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
The Most Popular Dictionary Worldwide
The Concise Oxford English Dictionary is the most popular dictionary of its kind around the world and is noted for its clear, concise definitions as well as its comprehensive and authoritative coverage of the vocabulary of the English-speaking world. This reissue of the revised edition brings the tenth edition completely up to date by the addition of hundreds of new words and meanings taken from Oxford's renowned data collection program, with a special focus on fast-changing areas of the language such as new technology, e-commerce, fashion, and youth culture.
Over 240,000 Words and Phrases
The clearest , most accurate definitions, based on the largest language research programme in the world
Clear layout with each new section (phrases, derivatives, usage notes, etymologies, wordbuilder) on new line
Usage notes, offering help with tricky and controversial questions
In-text lists and tables focusing on core study subjects
Pronunciations for words that might cause difficulty
Origin Section tracing the history of words
How to install ?کد:Download Now ( 1,700 KB )
MSDict Concise Oxford English Dictionary (S60)
http://rapidshare.de/files/21779503/Oxford_Concise_English_Dictionary__FreeLove_G
alaxy_Yahoo.Com_.zip.html
1. Transfer and install MSDIC file on your phone
2. Install Oxford English file
3. Enjoy it
لغت نامه در سايت آي آر تيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) معرفي شده بود!
سلام . .
داود جان ممنون از برنامه هايي كه قرار دادي . .
موفق باشي . .
سلام عزیزان...
ایا میشه یه عکس یا هر چیز در لحظه برای چند نفر با 6600 بلوتوث کرد؟
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط sayebun
دوست عزيز چنين چيزس ممكن نيست . .
چون در يك زمان فقط با يك گوشي ميشه ارتباط بر قرار كرد . .
من يه فايل منجر مي خوام كه بشه باش sms رو نمايش داد و يا آن ها رو جا به جا كرد به عبارتي sms رو ساپورت كنه
من يه فايل منجر مي خوام كه بشه باش sms رو نمايش داد و يا آن ها رو جا به جا كرد به عبارتي sms رو ساپورت كنه
سلام داود جان من رفتم ولي چيزي پيدا نكردم (ديكشنري انگليسي به انگليسي ) اگه ميشه يه آدرس دقيق تر بده ممنون ميشم
سلام من علاوه بر ديكشنري انگليسي به انگليسي به يه برنامه احتياج دارم كه باهاش بشه smsها رو توي مموري save كرد ممنونم
در ضمن خواستم از همه كسايي كه اين برنامه ها رو در اختيار ما ميزارن تشكر كنم چون اينجا بهترين و مفيد ترين سايتي بوده كه تا حالا من عضوش شدم
حميد جان...
از لطفت ممنونم...
در ضمن نرم افزار advanced call manager for nokia s60 دارين؟
lotfan adresss bedin
دوستان خيلي وقت پيش من اين برنامه رو درخواست كردم ولي حل نشد و چون ديدم بازم درخواست شده من هم يك بار ديگه از شما خواهش ميكنم اگه اين برنامه هست ما را خوشحال نماييد.
نام برنامه : فارسي اردو عربي
ميشه تو گوشي اين سه زبان را به كار برد من نسخه كرك نشدش رو دارم ولي چه سود...اينم يه تمپ از خودم هديه به عنوان يه شاخه گل :