کسی نیست به ما جواب بده؟
Printable View
کسی نیست به ما جواب بده؟
با عرض سلام بنده قصد خرید گوشی موبایل دارم و تا سقف 270000 تومان میتونم تهیه کنم - واسم دوربین و همچنین بزرگی صفحه نمایش گوشی خیلی اهمیت داره؟ ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید.
V3x هم صفحه نمایش خیلی بزرگی داره هم دوربین خوبی داره ! البته باطریش 1 روز بیشتر دووم نمیاره که با اون ال سی دی بزرگ و با کیفیت چیز عجیبی نیست قیمتشم 200 تومنه حدودا.. ! P990 هم هر دوی اینارو داره ال سی دیشم تاچ اسکرینه سیمبین هم هست قیمتشم 320 تومنه حدودا!نقل قول:
با عرض سلام بنده قصد خرید گوشی موبایل دارم و تا سقف 270000 تومان میتونم تهیه کنم - واسم دوربین و همچنین بزرگی صفحه نمایش گوشی خیلی اهمیت داره؟ ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید
نه v3i که به درد سطل اشغال هم که نمیخوره چون فایلهایی رو که نمیشناسه قبول نمیکنه دوربینش افتضاح صداش کم با یه ضربه ی کوچیک اسپیکرش از کار می افته حالا v3x هم یه چیزی مثل اونه دیگه به قول یه ضربل مثلنقل قول:
they pee in the same pool :27::27:
(0)10 تومن بزار روش يه n73 بگير
:31:
فكر كردم گفتي 370 تومن ولي خوب در اين حالت فكر كنم 3250 با گارانتي متفرقه رو بتوني بهش فكر كني 10.20 تومن بالاتره
به نضر من 6630 بد نیست یا motorola a1200
دوست عزيز w810 بگير پشيمون نميشي
W810 که خدای گوشیاس ! اگه بدونین چه قدر از فروشش پشیمونم ! ولی دوستمون ال سی دی بزرگ میخواست ... اگه ازین مورد بگذره بهترین گزینه W810 هستش !نقل قول:
دوست عزيز w810 بگير پشيمون نميشي
فقط 5700نقل قول:
فکر هیچ گوشیه دیگه ای هم نکن ,این بهترین انتخوابه
w810 خوبه ولی ال سی دی اون کوچیکه - من K800 در نظر گرفتم آخه دوربین k800 رو زیاد تعریف نمی کنن - نظرتون درباره دوربین فیلم برداری k800 چیه؟
K800 بهترین دوربین 3 مگ رو تو عکس داره ! اما تو فیلم مثه اکثر گوشی های سونی با پایینترین رزلوشن ممکن فیلمبرداری میکنه ! ال سی دیشم 2 اینچیه و اندازه ی نسبتا مناسبی داره کیفیت خوبیم داره !نقل قول:
w810 خوبه ولی ال سی دی اون کوچیکه - من K800 در نظر گرفتم آخه دوربین k800 رو زیاد تعریف نمی کنن - نظرتون درباره دوربین فیلم برداری k800 چیه؟
دوربین فیلم برداریش در چه حدیه ای؟
پس sybershot چیه نوشته؟
با رزلوشن Qcif فیلم میگیره یعنی : 176*144 پیکسل !نقل قول:
دوربین فیلم برداریش در چه حدیه ای؟
دوربین w810 بهتره یا k800 ؟
مسلمه که K800 دوربین K800 3 مگا پیکسله + تنظیمات حرفه ای برای عکس گرفتن ... ولی W810 دوربینش 2 مگه !نقل قول:
دوربین w810 بهتره یا k800 ؟
میشه درباره امکانات و قیمت 5700 nokia هم توضیح بدین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.........:10:
صدا : 1-در هدفون : کیفیت صداش خیلی خوبه ( هر چند به بعضی گوشی های سری W نمیرسه ) بلندیشم مناسبه ... 2- در اسپیکر : کیفیتش به شدت خوبه و صداش بمه ( یکی از بهترین کیفیتا رو تو اسپیکر داره ) بلندیش تو اسپیکر متوسطه و ازش انتظار صدای خیلی بلندی نداشته باشین !نقل قول:
میشه درباره امکانات و قیمت 5700 nokia هم توضیح بدین؟
دوربین : 1- عکس : تو فضاهای آزاد کیفیتش نسبتا خوبه ( تقریبا عکساش مثه N70 هستش ) ولی تو فضاهای بسته افتضاحه و خیلی پر نویز ! ... 2- فیلم : کیفیت فیلمشم خوبه و مثه N70 هستش !
ال سی دی : فقط میگم فوق العادس ! زاویه دید بالا + اندازهی مناسب + برایتنس ( نور ) مناسب + دیده شدن به خوبی زیر نور خورشید !
سرعت : نسبت به سایر سیمبین های سری 60 خیلی بهتره !
باطری : متوسط !
چطور ميشه چيني ، آلماني ، فنلاندي بودن N73 music edition رو تشخيص داد؟
خواهشا كمك كنيد ميخوام بخرم
ميترسم سرم كلاه بره آخه زياد وارد نيستم
قیمت 5700 حدوده 270 هزار تومنهنقل قول:
بچه ها الان W810 توی بازار چند قیمته ؟؟؟
w810 حدوده 225 تا 230 تومننقل قول:
درسته 810 واقعا نسبت به قیمتش می ارزه.نقل قول:
5700 هم گوشیه خوبیه. من خودم اگه بخوام با 270 تومن گوشی بگیرم 100% 5700 میگیرم. چون سیمبیان داره(9.2) ، صفحه نمایش بزرگ و خوبی داره، قیافه خوبی هم داره.نقل قول:
ولی به نظر من خوب عکس نمیگیره.
در کل هم گوشی تازه ای هست هم نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره.
دوربین کا 800 در فیلمبرداری خیلی ضعیفه. افتضاح نیست ولی تعریفی نداره.نقل قول:
نقل قول:
از نظر فیلمبرداری هر دو خوب نیستن.
ولی به نظر من از نظر عکاسی هم کا800 فقط دو ویژگیش بهتره از 810: یکی فلشش و دیگری سایبر شات بودنش.
وگرنه در حالت عادی کیفیت عکسشون تفاوت چشمگیری نداره. 810 هم واقعا عالی عکس میگیره.
دوربین 5700 چند مگاپیکسل هستش؟
در کل k800 بهتره یا D830 یا 5700 یا w810 ؟
چون من این گوشی ها رو در نظر دارم(مخصوصا k800 و D830)
يهكم از n73 ME تعريف كنيد حال كنيم .. چه جوري تشخيص بدم آلمانيه ؟؟؟ از مذيت ها و مشكلاتشم بگين.. مرسي
باز هم نظر کارشناسانه...نقل قول:
کیفیت عکس w810 رو با k800 مقایسه میکنی ؟ تفاوت چشمگیر ندارن ؟ کی گفته اینو ؟
فلش و سایبرشات تنها تفاوتهای دوربیناشونه ؟ پس سه مگاپیکسل در مقابل دو مگاپیکسل تفاوت نیست ؟ اصلا قابل مقایسه نیستن این دو تا با هم.
من باشم 5700 میگیرم.نقل قول:
چون در کل سامسونگا زیاد خوب برنامه نمیخورن.810 هم یه کم قدیمی شده.کا800 هم همینطور.
تفاوت چشمگیر ندارن.من اینو گفتم چون عکس دو گوشی رو در شرایط مساوی مقایسه کردم.نقل قول:
نمیگم فلش و سایبر بودن تنها تفاوتشونه ولی تفاوت عمده همینه.
سه مگا پیکسل و دو مگا پیکسل بیشتر مربوط به اندازه عکس هستش. وگرنه اگه اینجوری بود باید دوربین ان80 بهتر از دبلیو 810 بود چون اون 3.2 هست ولی دبلیو810 2 مگا پیکسله.
یا مثلا گوشی ان ای سی .3660 رو در نظر بگیر. با اینکه دوربیش3.2 هست ولی عکسش به کا510 هم نمیرسه که 1.3 هست.
این حرفی که میزنی یک مقدار بی انصافی هستشنقل قول:
این که میگی توی شرایت یکسان تستش کردی 100% اشتباهه
برای تست یه دوربین باید شرایت و وسایل خاصی رو فراهم کرد که یه کاربر عادی قادر نیست اون شرایت رو فراهم
کنه !
بخاطر همین ماها فقط میتونیم به حرف سایت های تخصصی این کار استناد کنیم
پس اینکه میگی خودت تست کردی بدون که درصد خطای خیلی بالایی داره
با عرض سلام و ادب خدمت اساتيد
مي خواستم يه لطفي بكنيد يه گوشي معرفي كنيد كه قيمتش تو بازه ي 40000 تومن تا 120000 تومن باشه داشتن دوربين و بلوتوث و ... اصلا" برام مهم نيست فقط ظاهري شيك داشته باشه واقعيتش تيپ و قيافه Motofone F3 ( Motorola) خيلي برام جالب بود اما حيف كه دوستان به سخت كار كردن با اون و كيفيت بد تصويرش اشاره كردن و نظرم برگشت ... اگه از بين دوستان كسي هست كه اين گوشي رو داشته باشه ممنون ميشم كه يكمي در موردش توضيح بده آخه يه همچين گوشي اي با چنين قيمتي عاليه !!!!!!
سلام .به منه بدبختم کمک کنید!ارزون ترین گوشی که بهش.usbبخوره و پخش mp3داشته باشه رو معرفی کنید.هیچی دیگش مهم نیست.
مرسی
اگه بتونی بوجت رو فقط 10-15 هزار تومن زیاد کنی میتونی یه Motorola Slvr L7 بخری ,برای اون بوجه و قیافه ای کهنقل قول:
تو میخوای عالیه اینم چندتا عکس از Motorola Slvr L7
قیمت این گوشی در حال حاظر 130 تا 135 تومنه
اینا چیزایی که من به ذهنم میرسهنقل قول:
sony ericsson W200
Samsung E250
Sony Ericsson Z530
Motorola Slvr L7
Motorola Razr V3
البته بیشتر این گوشیهایی که بهت معرفی کردم قابلیت اضافه کردن رم دارن و همشون زیر 140 هزار تومن هستن
من خودم z530 , w200 رو بهت پیشنهاد میکنم ,از لحاظ کیفت صدا عالی هستن
خواهشا تو مایه های 450 تا 500 بهترین گوشی که میشه گرفتو معرفی کنید.:11:
یه سوال دیگه هم در مورد k800 داشتم اونم این بود که صدای k800 بیشتر هستش یا k750 ؟ و چه تفاوتهایی تو کیفیت پخش آهنگ دارن؟
ممنون.......
اگه می شه منو دذر مورد خرید گوشی تا 350 هزار تومن راهنمایی کنید ؟
1-P990i
2-3250
3-5700
4- E62 دسته 2
4-P910i دسته 2
:40: