سلام دوستان!
پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست! کارتریجش قابل شارژ هست یا نه؟ و هزینه این کار چقدر هست؟
Printable View
سلام دوستان!
پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست! کارتریجش قابل شارژ هست یا نه؟ و هزینه این کار چقدر هست؟
سلام دوستان!
یک سوال دارم!
آیا پرینتر clp-315 سامسونگ که رنگی و لیزری هست ! کارتریجش قابل شارژ هست؟ هزسنش چقدر میشه؟
قیمت کارتریج نوش چقدره؟ چون یک نمایندگی سامسونگ میگفت زیاد فرق نداره!!؟؟درسته؟
راستي نظرتون راجع به مدل Stylus CX7300 چيه چون ميگن كارترجاش خيلي ارزونن
نقل قول:نقل قول:
فعلا کیت شارژ وارد نشده است.خود کارتریج ها هر کدوم حدود 35 تومن هستند.
شما اول نیازهاتون رو کامل بررسی کنین،بعدش ببینین چه نوع پرینتری به کارتون میاد.نقل قول:
اتفاقا اپسون گرونترین کارتریج رو داره چون فابل شارژ نیستن و نصب تانک هم در 60 درصد موارد جواب نمیده.
با سلام به همه دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم بدونم علت اینکه پرینتر تمیز کاغذ ها رو پرینت نمی گیره وهراز چند صفحه ای با ذرات مشکی صفحه رو کثیف می کنه چیه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن خیلی وقت هم نیست که از شارژش می گذره.. ممنون میشم اگه لطف کنید وجواب بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی از پرینتر های زیراکس راضیه خوب هستند ؟
به نظر شما زیراکس بگیرم چون خودم روز های یکشنبه در نمایندگی زیراکس کار می کنم و تا حالا دستگاه خراب ندیدم
زیراکس مام محصولاتش لیزری هست
مدل 3116 مناسبه ؟
اسکنر کنون هم که خوبه ؟
یا اچ پی دوکاره ؟
منتظرم
سلام دوستان
من مقاله در مورد پرينتر و اسكنر نيار دارم
هر چي هست باشه فقط زياد باشه
ممنون
باز هم سلام
براي شارژ تونر پرينتر زيراكس مدل phaser 3130 از چه پودري بايد استفاده كنم؟ (ليزري سياه و سفيد)
يك سؤال ديگه:
با يك پرينتر ليزري رنگي چند برگ بصورت عكس ميشه گرفت؟ با يك پرينتر رنگي جوهر افشان چطور؟
یک مقاله در مورد نحوه کار پرینتر های لیزری وجود داشت در سایت سامسونگ که اینجا گذاشتم.میتونین بردارین:نقل قول:
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3402598#post3402598[/php]نقل قول:در مورد پرینترهای زیراکس اطلاعاتی ندارم.خدمات تعمیراتی و هزینه شارژ مهم است.نقل قول:
لیزری حدود 700 - 500 عکس و جوهر افشان حدود 40-30 عکس.نقل قول:
پرینتر سه کاره اچ پی تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
ه فروشگاه گفت این مدلها هست
c4483=102 toman
f2235 = 65 toman
چی پیشنهاد میکنید ! فقط اچ پی
دیگه نهایت تا 120 تومن!
c4483 , c4583 پرینتر های خوبی هستند..اگه وصع مالی اجازه میده،سری F توصیه نمیشه.نقل قول:
ممنون این 4483و 4583 فرقشون تو چیه ؟نقل قول:
فرق چندان محسوس مهمی ندارن،4583 جنریشن جدید 4483 هستش.و اصلی ترین تفاوت آنها امکان وایرلس و رزولوشن بیشتر است در 4583.نقل قول:
اینجا می تونین اطلاعات مقایسه ای رو ببینین.
[php]http://www.myhp.ir/fa-ir/Products/CompareProductsResult/7507/812-840/Default.aspx[/php]
سلام
خوبین
بابا یکی راهنمایی کنه دیگه
بدجوری هنگ کردم
hp 1006 با قیمت حدود 110 هزار
لیزری رنگی هستش ؟
کیفیتش چطوره ؟
بین clp315 و hp 1006 کدوم رو انتخاب کنم ؟
اسکنر رو هم کنون میخرم
باتشکر
samsung clp315 پرینتر لیزری رنگی هستش.کیفیتش خوبه و قیمت مناسب.تنها اشکالی که فعلا داره اینه که شاید حداقل تا سه ماه دیگه کیت شارژ وارد بازار کشور نشه.مجبورین کارتریج اصلی بگیرین.ولی خوشبختانه کارتریج هاش خیلی قیمت مناسب هستند حدود 35 هزار هر کدام.نقل قول:
البته پرینتر اچ پی 1215 هست با قیمت 230 هزار که سرعت چاپ رنگی 8 صفحه و سیاه و سفید 12 صفحه است.
اسکنر نسبت به قیمت خوب است.
نقل قول:
خوبین
بدجوری هنگ کردم
hp 1006 با قیمت حدود 110 هزار
لیزری رنگی هستش ؟
کیفیتش چطوره ؟
بین clp315 و hp 1006 کدوم رو انتخاب کنم ؟
اسکنر رو هم کنون میخرم
باتشکر
میتونی مشخصات کنون رو بدی
رزلویشنش چنده خوبه ؟
چون من خیلی اسکن دارم
2000 تا
دوست من 1006 سیاه و سفید هستش.کیفیت عالی.نقل قول:
ارزونترین لیزری رنگی همون 315 هست که ارزونتر از اون نداریم.
مقایسه اسکنر کنون 90 با 25:
[php]http://www.digikala.com/Reviews/Scanners/Compare_Result2.asp?Cam1=SC-Can-Lide90&Cam2=SC-Can-Lide25[/php]
سلام دوستان
یک سوال داشتم
برای پرینت روی کاغذ a4 معمولی پرینتر لیزری بهتره یا پرینتر جوهر افشان ؟
سرعت و قیمت برام مهم نیست بلکه کیفیت بیشتر برام اهمیت داره
با تشکر
تا 250 تومن پرینتر رنگی لیزری چی خوبه؟
الان راه میوفتیم که بگیریم اگه زودتر بگین متشکر میشم
با تشکر
جوهر پرینتر جوهرافشان در کاغذ جذب میشه و تصویر یا نوشته کمی تار میشه.ولی لیزری اینگونه نیست.نقل قول:
اگر یکی دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرماییین hp cp1215 در حال حاضر در اون محدوده قیمت بهترین است.نقل قول:
آره دیدمنقل قول:
فقط یه سوال
هزینه شارژش چقدر میشه؟
چند سوال در مورد R290
1- اگه روی این پرینتر تانک نصب کنیم بهش آسیب می رسه یا بهتر بگم چرا شرکت های سازنده ، شارژ کارتریج یا نصب تانک را ممنوع کردن؟
2- با نصب تانک،هزینه جوهر برای هر پرینت تمام صفحه a4 چقدره؟
3- به غیر جوهر آیا هزینه دیگه ای هم داره (مانند هد یا قطعات مصرفی) و هزینش برای هر صفحه چقدر میشه؟
4- کیفیت چاپ با نصب تانک تفاوت پیدا میکنه و آیا این تفاوت زیاده؟
بعد از ویرایش
با یه حساب سرانگشتی فهمیدم که 1215 (رنگی لیزری) برای هر صفحه a4 تمام صفحه حدود 70 تومن هزینه داره(1400 تا 5%-300 تا 100%- هزینه شارژ20 تومن) و قیمتشم با یه R290 با تانک یکیه.
هزینه مصرفی برای چاپ عکس با R290 با تانک بیشتره یا HP1215؟
حدود 20000 تومن هر کارتریج که 1400 صفحه استاندارد میزنه.نقل قول:
البته طبق معمول کارتریج مشکی بزرگتره و 2200 صفحه میزنه.یعنی 800 صفحه بیستر.برای متون تک رنگ که در لیزری خیلی مرسوم هستن.
عاقبت جوینده یابنده بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط چرا absolute رو با 2 تا S نوشته؟؟؟!!! Abssolute !!! یعنی تقلبیه؟؟!!
سلام
من 1 پرینتر لیزیری سیاه سفید دارم. وقتی پرینت میگیرم خیلی پر رنگ و با کیفیت میگیره.
باید چه کارکنم تا کم رنگتر و کیفیت پایینتری پرنتبگیره تا دیرتر کارتریجش نموم بشه؟
ممنون
اطلاعات پرینتر رو باید بگین.نقل قول:
آقا من چند جا شنیدم هزینه شارژ چیزی حدود 280 هزار تومن میشه!نقل قول:
قضیه چیه؟
منظور پرینتر سامسونگه یا اچ پی؟
یه کم گیج شدم؟نقل قول:
الان چند جا میگن قیمت شارژش زیاده . چند جا هم میگن نیست.
واسه من کیفیت خیلی خوب پرینت رنگی مهمه. اگه قیمت شارژ لیزری زیاده ، جوهرافشان چیزی هست که بتونه کیفیت خوب یا نزدیک به لیزری بده؟
نقل قول:
اگه منظورتون اینه که با لیزری عکس چاپ کنین،فکر نکنم راضی تون بکنه.
در ضمن در بدترین شرایط،هر کارتریج سامسونگ 35 هزار تومن اوریجینال هستش.
اچ پی رو شارژ می کنن .ولی نه در شهرستانها!!!!!!!
سلام ،
پرینترلیزری مناسب اچ پی و یا مدل بهتر برای چاپ رنگی a5,a4,a3 چه می باشد ؟
البته هدف اصلی چاپ رنگی a4,a5 می باشد؟ تفاوت قیمت بین چاپ رنگی a3 و a4 چقدر می باشد؟
البته کارتریج مجزا برای چاپ سیاه و سفید و رنگی نیز در نظر گرفته شود.هزینه شارژ آن را نیز مورد توجه قرار دهید.
با تشکر
حمید رضا
پاسخ داده شد.نقل قول:
ها؟ کلا رفته سرم؟نقل قول:
اشکال نداره.بزرگ میشی یادت میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:10::46::46::10:نقل قول:
Canon LBP2900نقل قول:
Product Description Canon Laser Shot LBP 2900
printer - B/W - laser Printer
TypeWorkgroup printer - laser - monochrome
Dimensions (WxDxH)37 cm x 21.7 cm x 25.1 cm
Max Media Size (Standard)Legal, A4 Max Media Size (Custom)216 mm x 356 mm
Print SpeedUp to 12 ppm - B/W - A4 (210 x 297 mm)
Max Resolution ( B&W )600 dpi x 600 dpi Image
Enhancement TechnologyAutomatic Image Refinement InterfaceUSB RAM Installed ( Max )2 MB Language SimulationCAPT Media TypeEnvelopes, plain paper Total Media Capacity150 sheets Media Handling150-sheet input tray, 1-sheet manual tray PowerAC 230V System RequirementsMicrosoft
Windows 98SE/2000/ME/XP Environmental StandardsEPA Energy Star
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم توی تنظیمات چاپ جایی که نوع کاغذ و پرینتر رو انتخاب می کنین،یه قسمتی هست که کیفیت رو تعیین میکنه.نقل قول:
ولی از طرف شرکت های سازنده توصیه نشده.یعنی اگه دفترچه manual پرینتر رو مطالعه بفرمایین نوشته ممکنه استفاده طولانی مدت از این خاصیت به کارتریج آسیب بزنه.
ایا در چاپگر hp4355می شود فکس ها را با وجود نسب سی دی چاپگر برروی کامپیوتر آنها را دریفت کرد .09131849538ویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر جوابم . ممنونم .:20::46::8::40:
[quote=saghy;47850]سلام
با سلام
من یک چاپگر ho 4355 چند کاره خریدم که نمی تونم از طریق کامپیوتر فکس هایی رو که می رسند دریافت کنم باید چیکار کنم ممنونم اگه کمکم کنید . 09131849538:41::41::41::41:
نقل قول:
پس واقعا تقلبیه؟
از تو ایرانشهر خریدم! باهر سیستم. یه عالم تونرهای UniNet رنگی هم داشت. کارتونای تونر رو نشونم داد که هنوز باز نشده بود، به ظاهر همش اصل بود با مارک و شماره سریال و... ای بابا.:18:
شایدم اصل باشه.نقل قول:
مال خود 1006 است؟چند گرمی؟چند گرفتی؟