اول باید درایور مودمت رو نصب کنی...در فهرست هست...نقل قول:
Printable View
اول باید درایور مودمت رو نصب کنی...در فهرست هست...نقل قول:
زنده باد rootnt عزیز
مودم رو نصب کردم و وصل شدم ولی به خاطر سرعت سخت افزار نشد که کار کنم و همون جا پست بدم و متاسفانه برگشتم ویندوظ
(فدورا 8)
باز هم مرسی...
به نام خدا
با تشکر از راهنمایی شما اما در آبونتو با کرنل 2.6 نصب نشد
نقل قول:
سلام
من مودمم conexant از نوع hsf و v92 هست ولی وقتی تو فدورا نصب می کنم (با درایور linuxant ) کارت صدام از کار میافته ولی با سیستم قدیمم که v92 نداشت و همین conexant هم بود مشکلی نداشتم حتی درایور کارت صدای خود linuxant رو هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت.در ضمن با wvdial من connect میشم ولی هیچ صفحه ای رو نمی تونم باز کنم یعنی login میشه و ip و ... رو هم می نویسه ولی Mozilla یا ... هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه.
اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.:11::40::11:
سلام و علیکم ! می گم بی زحمت یه درایوری چیزی برای این D-Link d200 بگین !!!!!!!!!! rootnt ! برس به داد ما !
مودمت adsl هست ؟
اره ! ولی گفتم توی ویندوز با درایور نصب میشه ...
چطوری ببینم کارت شبکه شناخته شده یا نه؟(وهمینطور مودم (adsl))
کارت شبکه من TP-Link ه تو سایتش فقط درایور برای kernel 2.4.x داشت! چیکار کنم؟!
نقل قول:
اگر مودمت Lan هم هست نیازی به نصب نداری فقط با تو لینوکست مودم رو که معمولا eth0 شناخته میشه active کنی و ip ها رو بدی... ip مودم و ip شرکت isp خط.
و چندتا دستور ساده داخل ترمینال...
نه .. فقط USB هست ...
البته یکی از تاپیک ها بودا ! waired cannection ! یه همچین چیزی ! اونا رو داره ! از توی فهرست پیداش کرده بودم ! ولی بلد نیستم چه طوری از اون طریق نصب کنم !
دوستان من بالاخره لینوکسی شدم مودمم نصب شد .
مبارکه..:11:نقل قول:
با همون روش ؟؟
از سایت linuxant ؟؟
تا جائی که میدونم مودم های USB ساپورت نمیشند... بازم سوال کنید.. !نقل قول:
منظورتون Wire Connection هست؟؟
یافتم ! یافتم !!! فقط هر چه بیشتر خوندم کمتر فهمیدم !!!کد:http://twhiteman.netfirms.com/linux_adsl.html
فکر کنم قدم اول پیدا کردن !!! و در قدم های بعدی نصب کردن !!!!!!!!!! این برنامه یعنی pppd linux deamon (version 2.4)
باشه !
یه سورسی کدی برنامه ای چیزی مخزنی باکی برای پارسیکس از این برنامه نیست ؟؟؟؟؟؟
سلام
من خودم اطلاعی درباره مودم ADSL ندارم و ای مطلب رو از یه سایت دیگه گذاشتم .
این مطلبی که گذاشتم برای این مودم هستش ADSL D-Link DSL-200/RU Generation III
که البته نوع اتصالش هم usb هست پس حتما نباید از پورت سریال استفاده کرد . شما از این روش استفاده کنید امیدوارم که جواب بده .
نصب :
ابتدا به سایترفته و نوع توزیع خود (مانند دبیان، فدورا، زوزه و ...) را انتخاب کنید و درایور یا راهانداز آن را از اینترنت دریافت کنید. پس از دانلود کردن دریاور کافیست آن را نصب کنید، در اوبونتو (و سایر توزیعهای برپایهی دبیان) با دستور dpkg -i در خط فرمان و یا دوبار کلیک روی فایل مورد نظر در محیط گرافیکی میتوانید بستهی مورد نظر خود را نصب کنید.کد:http://eciadsl.flashtux.org/download.php
در صورتی که مشکلی در نصب از طریق بستههای آماده و کامپایل شده داشتید میتوانید سورس بستهها را دریافت و برای توزیع خود آنها را کامپایل و نصب کنید. (این مورد تنها برای توزیعهایی که بستههای مخصوص آنها در سایت وجود ندارد صادق است.)
پیکربندی :
بسیار خب حال به مرحلهی پیکره بندی و انجام تنطیمات میرسیم. در صورتی که از محیط گرافیکی استفاده میکنید کافی است دستور eciadsl-config-tk را اجرا کنید. در صورتی که در محیط متنی یا خط فرمان هستید میتوانید دستور eciadsl-config-text را اجرا کنید، در پنجرههای باز شده میتوانید تنظیمات مورد نظراتان را اعمال نمایید. برای اطلاع کامل از مشخصات سختافزاری مودمتان کافیست به این صفحه مراجعه کنید و نوع و مدل دقیق مودمتان را انتخاب کنید. مشخصات چیپ اصلی یا Chipset مودمتان را که باید شبیه به :Vid1/Pid1 Vid2/Pid2: Synch .bin: Chipset باشد یادداشت کنید. مدل مورد استفاده ما در اینجاD-Link DSL200 generation III است که در ادامه مقاله به شرح نصب آن میپردازیم.
نام کاربری و سپس کلمه عبور را وارد کنید، سپس VPI که در ویندوز استفاده میکنید اغلب 0 سپس VCI و سپس Provider DNS که باید در حالت گرافیکی تیک نزنید و در رابط متنی هم غیر فعال رها کنید. سپس لیست مودم ها ظاهر میشود که D-Link DSL-200/RU Generation III در لیست مذکور موجود نیست؛ به همین سبب کافیست گزینهی Other را انتخاب کنید. گزینهی بعد Modem chipset است که با توجه به مودمتان آن را انتخاب کنید، در اینجا ما GS7470 را انتخاب میکنیم. دو گزینه بعدی مربوط به usb که 0 باید وارد شود هستند. سپس Synch .bin file که باید شما EciAdsl synchronization فایل gs7470_synch20.bin را در شاخه ای که درایور نصب شده etc/eciadsl کپی کنید DHCP و Static IP این گزینهها را تغییر ندهید خوب ذخیره و خروج کنید. نوع ppp خود را هم LLC_SNAP_RFC1483_BRIDGED_ETH_NO_FCS انتخاب کنید .
اجرای برنامه :
در این مرحله باید دستور eciadsl-start را اجرا کنید، پس از اجرای این دستور در صورتی که تمام مراحل به درستی طی شده باشند چراغ دوم مودم باید روشن شود. در صورتی که چراغ روشن نشود مراحل نصب شما دچار مشکل شده است، اولین راهکار تغییر فایل bin است. در صورتی که چراغ روشن شود خطوط زیر در صفحه نمایش به نمایش در خواهند آمد.
كد:
[EciAdsl 1/5] Setting up USB support...
Preliminary USB device filesystem is OK
Loading tun/tap module...
tun loaded successfully
[EciAdsl 2/5] Uploading firmware...
Process skipped .. no more needed
firmware loaded successfully
[EciAdsl 3/5] Synchronization...
OK eciadsl-synch: success
Synchronization successful
Mounting devpts filsystem...
mount: devpts already mounted or /dev/pts busy
failed to mount
[EciAdsl 4/5] Connecting to provider...
Connection successful
[EciAdsl 5/5] Setting up route table...
Waiting for tap0...
ERROR: couldn't set your static IP or your external gateway
If you don't use PPPoE, please check your configuration.در هر مرحله که مشکل داشته باشید دراین قسمت معلوم میشود. در این مرحله پروتوکل PPPoE باید در لینوکستان نصب شده باشد. در اغلب توزیعهای پیشرفته مانند Ubuntu یا Parsix یا Fedora این پروتوکل به صورت پیشفرض نصب شده است. درصورتی که در سیستم شما چنین پروتوکلی نیست میتوانید یا از بستههای توزیع خودتان یا از بستههای سورس د موجود در اینجا استفاده کنید.
ساخت اتصال اینترنت:
پس از این که مراحل نصب به صورت کامل به اتمام رسید کافیست اتصال اینترنت یا یک Account جدید ایجاد کنید. از آنجایی که از پروتوکل PPPoE استفاده میکنیم برای ایجاد این حساب اینرتنت جدید نیز از دستور "pppoeconf" استفاده میکنیم. این دستور را در خط فرمان اجرا کنید و تمام اطلاعت مورد درخواست آن را که کاملا وابسته به ISP شما است وارد کنید. برای اتصال به اینترنت از دستور "pon dsl-provider" استفاده کنید. ممکن از برای اجرای این دستور نیاز به مجوز root که همان کاربر مدیر است داشته باشید. در این صورت در اوبونتو میتوانید از دستور "sudo pon dsl-provider" و در توزیع های دیگر ابتدا دستور su و پس از وارد کردن کلمه عبور مدیر دسترو pon dsl-provider را اجرا کنید. پیش از اتصال به اینترنت در صورتی که چراغ دوم مودم روشن نباشد ابتدا eciadsl-start اجرا کنید و سپس pon dsl-provider را اجرا کنید. برای قطع کردن اتصال نیز از دستور "poff" استفاده کنید. پس از قطع اتصال برای غیر فعال نمودن درایور میتوانید از دستور "eciadsl-stop" استفاده کنید.
منبع خودش از یه جای دیگه کش رفته بود ! بنابراین منبع ی منبع رو نجستم !
اولا که اموزش اول مال عهد دقیانوسه! کرنل 2.4.18! :دی
من خودم وقت نمیکنم که بخوام ببینم ترجمش کنم( به دلیل امتحانات فقط میام و میرم )... باید دوستانی که خودشونم مودم adsl دارن کمک کنن. من اگر وقت کنم حتما اوکیش میکنم..
اگر انگلیسی مشکل نداری اموزشش سخت نبود.
انگلیسی رو در حد How Are you ت چه طوره بلدم !!!
فقط این اصطلاحات و این که مودم خودم جزو کدوم دسته قرار میگیره و ... رو بلد نیستم !!!
کد:
The first step towards getting a USB ADSL modem working is to identify exactly what type of modem you have. Depending on your modem type, you should follow the guide specific to the driver your modem needs.
To identify your modem, you should start by noting the make and model, which is usually printed on the front. Occasionaly you may have to look for a label to discover the exact model. You should then consult the list of USB ADSL modems to see which driver your modem requires, and if it can be made to work with Ubuntu.
Depending on the driver you found in the list of USB ADSL modems, consult one of the following guides :
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )- Speedtouch modems.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Modems that use the Analog Devices Inc. eagle-usb I, II or III chipset. (Sagem Fast 800, Comtrend ct 350 etc.)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - The alternative driver for eagle-usb based modems. This guide covers the Dapper packages and source code install.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Modems that use the Globespan GS7070 (Titanium) chipset. (ECI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Globespan etc.)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Connexant [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] based modems.
Other modems, no guides yet available:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - ELSA Microlink USB ADSL Modem.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Allied Data Copperjet 800 (Spanish).
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Driver for au5 usb adsl modem Actiontec on Linux
- Bewan Unicorn - try using the package unicorn-source
خب ببین کدوم مودلش هست دیگه.
عجب ! مسئله اینه که بنده نمی فهمم که D-Link DSL-200 جزو کدوم یکی از اینا قرار داره!نقل قول:
اینو خودم شروع کردم ... ولی این ارور وسط کار بهم داد ...........نقل قول:
کد:
Bersam@LoL:~$ eciadsl-start
[EciAdsl 1/5] Setting up USB support...
Preliminary USB device filesystem is missing... trying to mount
Preliminary USB device filesystem: failed to load
/
usr/bin/eciadsl-start: line 263: fatal: command not found
cat: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
Loading tun/tap module...
FATAL: Error inserting tun (/lib/modules/2.6.26-parsix-6/kernel/drivers/net/tun.ko): Operation not permitted
couldn't load tun module
[EciAdsl 2/5] Uploading firmware...
grep: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
grep: /proc/bus/usb/devices: No such file or directory
ERROR: modem not found
----------------
فکر کنم فهمیدم مشکل چیه ! من آدرس قسمت devises رو درست ندادم و اشتباهی آدرس درایو ویندوزم رو دادم !!!!
trying to mount
چون فقط برای درایو ویندوز تلاش می کنه تا مونتش کنه ! البته این یه فرضیه هست ! باید دوباره سیستم رو ریست کنم و دوباره صبر کنم پارسیکس بیاد بالا و بعد برم برای انجام دادنش !
بچه ها کسی نمی تونه به من کمک منه ؟ :11:نقل قول:
ممنون از کمک شما اما من ابونتو 8.10 رو دانلود کردم و با درایور کرک شده ای که برای این توزیع موجود بود تونستم لینوکسی بشم .نقل قول:
بازم
ممنون
من نمیتونم با ADSL کانکت شم. از بقیه کمک گرفتم به جایی نرسیدیم... ممنون میشم راهنمایی کنید
ifup ppp2 ارور داد. این از /var/log/messages :
اینم هست:کد:http://pastebin.com/m26db421
کد:http://pastebin.com/m5aee1c45
مودم ای دی اس الت چیه؟ منظور اینه که پورت لن داره یا یو اس بی؟
چی کار کردی تا الان؟
LAN
این خروجی pppoe-setup که الان دوباره زدمش
این /var/log/messagesکد:** Summary of what you entered **
Ethernet Interface: eth0
User name: root
Activate-on-demand: No
Primary DNS: 77.77.64.70
Secondary DNS: 77.77.64.71
Firewalling: NONE
User Control: yes
Accept these settings and adjust configuration files (y/n)? y
Adjusting /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp0
Adjusting /etc/resolv.conf
(But first backing it up to /etc/resolv.conf.bak)
Adjusting /etc/ppp/chap-secrets and /etc/ppp/pap-secrets
(But first backing it up to /etc/ppp/chap-secrets.bak)
(But first backing it up to /etc/ppp/pap-secrets.bak)
Congratulations, it should be all set up!
Type '/sbin/ifup ppp0' to bring up your xDSL link and '/sbin/ifdown ppp0'
to bring it down.
Type '/sbin/pppoe-status /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ppp0'
to see the link status.
الان من دو تا device شناسوندم. eth0 رو وقتی میزنم اون بالا ارور میده که دیسکانکت شد. ولی eth2 مشکل نداره.کد:Mar 6 19:23:37 localhost pppd[4495]: Exit.
Mar 6 19:23:37 localhost pppoe-connect: PPPoE connection lost; attempting re-connection.
Mar 6 19:23:42 localhost pppd[4570]: pppd 2.4.4 started by root, uid 0
Mar 6 19:23:42 localhost pppd[4570]: Using interface ppp0
Mar 6 19:23:42 localhost pppd[4570]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/2
Mar 6 19:24:13 localhost pppd[4570]: LCP: timeout sending Config-Requests
Mar 6 19:24:13 localhost pppd[4570]: Connection terminated.
Mar 6 19:24:13 localhost pppd[4570]: Modem hangup
Mar 6 19:24:17 localhost pppoe[4571]: Timeout waiting for PADO packets
Mar 6 19:24:17 localhost pppd[4570]: Exit.
تو ویندوز با ساختن کانکشن pppoe وصل می شی؟
پیدا کردن device امتحان کردن نداره
ifconfig -a رو می زنی تا ببینی چه رابطهای شبکه ای داری
بعد اونی که به مودم وصل شده رو یه آی پی در رنج آی پی مودم می دی تا ارتباط با مودم برقرار بشه - با دستور ping امتحان می کنی ببینی کار می کنه یا نه (در هنگام ping چراغ مودم چشمک می زنه)
حالا دیگه هم می دونی کدوم رابط شبکه به مودم وصله و هم آی پی رو می دونی
بعد دیگه راحت کانکشن pppoe رو می تونی بسازی
(حل شد!)
Network services رو چطور باید ریست کرد؟یعنی بدون ریبوت
دوستان شاید به این مبحث سوال من ربطی نداشته باشه .
من با مودم میتونم کانکت بشم اما وقتی فایر فاکس رو باز میکنم و تیک افلاین رو برمیدارم نمتونم به هیچ سایتی برم در هالیکه وقتی گوشی تلفن رو بر میدارم میبینم که تو اینترنتم .
من هم دقیقا مشکل شما رو دارم ولی من با wvdial این طوری میشم ولی با kppp این طوری نمیشم !!!نقل قول:
والا ممکنه تو تنظیمات dns مشکل داشته باشی!
یا شایدم Isp!
تو ویندوز با همین connection وصل هستی درست کار میکنه ؟
با سلام
من rpm را نصب کردم
اما وقتی hcfpciconfig را میزنم این پیغام میاد و کاری نمیکنه
بعد که این مرحله هم رد شد
چطوری به اینترنت وصل شم؟
مرسی
کد:linux-90rq:/usr/sbin # hcfpciconfig
Conexant HCF controllerless PCI modem driver, version 1.18full
If you need license keys, assistance or more information, please go to:
http://www.linuxant.com/
When reporting a problem for the first time, please send
us the file generated by "hcfpciconfig --dumpdiag".
No pre-built modules for: SuSE-10.3 linux-2.6.22.5-31-default i686-SMP
Please obtain the appropriate variant of this package for your system
or try the generic RPM or tar version.
فکر کنم بسته رو اشتباه گرفتی
خروجی دستور uname -a و لینک بسته ای که دانلود کردی رو بزار اینجا ببینم
سلام؛ من تنظیمات Gnome-ppp رو درست کردم و کانکت رو زدم؛ تو لاگ یه سری چیز نوشته شده بود که این زیر قرار دادم:
کد:--> Ignoring malformed input line: ";Do NOT edit this file by hand!"
--> WvDial: Internet dialer version 1.60
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATM1L3DT9718140
--> Waiting for carrier.
ATM1L3DT9718140
[10]H
CONNECT 26400
User Access Verification
Username:
--> Carrier detected. Waiting for prompt.
Username:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: gb57529
gb57529
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
% Authentication failed.
Username:
--> Looks like a login prompt.
--> Sending: gb57529
gb57529
Password:
--> Looks like a password prompt.
--> Sending: (password)
% Authentication failed.
--> Don't know what to do! Starting pppd and hoping for the best.
--> Starting pppd at Fri Jan 30 13:53:40 2009
--> Pid of pppd: 7053
--> Using interface ppp0
--> Disconnecting at Fri Jan 30 13:54:11 2009
--> The PPP daemon has died: A modem hung up the phone (exit code = 16)
--> man pppd explains pppd error codes in more detail.
--> Try again and look into /var/log/messages and the wvdial and pppd man pages for more information.
یه زمان میاد(بعد شماره گیری و...) که مدت زمان کانکت بودن رو نشون میده؛ ولی بعد یه مدت بسته میشه و Disconnect. البته تو اون مدت هم کانکت نیستم(یعنی سره کاریه). کسی میدونه مشکل از چیه؟
فقط یه بار این کارو کردی؟
16 The link was terminated by the modem hanging up.
نتیجه درستی نمی شه گرفت
یعنی چیکار کنم؟! نمیشه کاریش کرد؟
سلام دوستان
من قبلا يه پست داده بودم يه سوالي كرده بودم اما به دليل مشغله ودوري از لينوكس (پارسيكس) بي خيالش شدم
من تصميم به مهاجرت اساسي زده ام ولي يه مشكل اساسي است واون اينترنت هست
ممنون ميشم جواب كم بديدنقل قول:
ميگم چه طوري ميشه باهاش كانكت شد ؟
موقع كانكت شدن ارور مودم ميده مودم رو نمي شناسه
اصلا ميشه با لايوزش كانكت شد ؟
و بگيد چه اطلاعاتي از سيستم ازم هست تا در اختيارتون رار بدم تا مرا كمك كنيد
ببین احتمالا مشکل Authentication هستنقل قول:
فکر کنم با اینترنت به اصطلاح هوشمند می خوای وصل شی درسته؟
یه کارت بگیر و یوزر و پسورد بده ببین وصل می شه ؟
با pppconfig وصل می شی؟
اگر مودمتون اینترناله باید درایورشو نصب کنیدنقل قول:
برای این کار (برای اینکه ببینیم درایورش پیدا میشه یا نه و کدومه) به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید
اگر اکسترناله کار خیلی ساده می شه فقط باید برنامه شماره گیرتو تنظیم کنی
با اینرنت به اصطلاح هوشمند که اوته اوته!!(ارور و این حرفا ...) با کارت میخوام وصل شم.
سلام دوستان من بامشکلم باز اومدم
کرنل من:2.6.25.5.1.1 است و مشکلم نصب مودم در suse11هست همین طور که همه میدونن تازه کارم(0کیلومتر)
اگه میشه کمکم کنید
مننن مشخصات مودمم رو توهمین بخش دادم
لطفاًکمکم کنید
البته من فقط جمعه ها و پنجشنبه ها هستم
انا اثرات خوبگاه نشینیه هنرستان نمونه همینه