من فکر میکنم همشون تمدید میکنن حتی اگه نیان اینجا بگن . کجا برن بهتر از پارس آنلاین؟ من که خودم تا 6 ماه دیگه شبانه فول رایگان دارم خیالم راحتهنقل قول:
Printable View
من فکر میکنم همشون تمدید میکنن حتی اگه نیان اینجا بگن . کجا برن بهتر از پارس آنلاین؟ من که خودم تا 6 ماه دیگه شبانه فول رایگان دارم خیالم راحتهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نه تمدید نمیکنم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم
طرح شبانه هم داره 24 گیگ 10 تومن که هر یک گیگ میشه 417 تومن !
ولی پارس آنلاین با طرح یک سوم هر گیگ میشه 1293 تومن !
مخابرات هم هست درسته کیفیتش به پارس آنلاین نمیرسه ( نه همه جا ! واسه مرکز مخابراتی هایی که پهنای باند خوبی دارن ) ولی کیفیتی که نتونی ازش استفاده کنی بدرد نمیخوره
ویرایش :
الان چک کردم همچین کیفیت خوبی هم نداره :n09:
ولی سرعتش خیلی خوبه ! کلا بدرد دانلود میخوره !
در اصل پارس آنلاین با حذف شبانه از اصل خودش فاصله گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز مخابرات هم مصرف منصفانه رو قراره فعال کنه ، همین الان 2020 تماس گرفتم اونم تایید کرد.
دوستان سرویس حجمی کجا رو پیشنهاد میدید؟ کدوم سرویس ؟
برادر مخابرات کدوم استان ؟نقل قول:
مثل پارس آنلاین از حجم روزانه کم میکنن یا مثلا بعد از 20 گیگ سرعت رو میارن پایین ؟
ظالمانه ترین نوعش همین شیوه ایه که پارس آنلاین در پیش گرفته !
در ضمن فکر نمیکنم واسه همه استان ها اجرا شده باشه فعلا که مخابرات خوزستان خبری نیست .
گفت حال پیگیری و این حرفهاییم . من تهران رو پرسیدم و محدودیت اگه بشه اینه که مثلا بعد 20 گیگ سرعت بیاد پاییننقل قول:
کلا همه رو دارن به سمت حجمی سوق میدن دیگه .دیر یا زود
ویرایش : من دیگه حرفی ندارم :)
پیام : با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟
پاسخ : مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
نام : گیوه ! :n09::n09::n09:نقل قول:
سلام
دوستان خریدار امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین هستم
اگر امتیاز دارید و فروشنده هستید لطفا پیام بدید .
بعد اسمش هم گذاشتن تعرفه نامحدود :n31:نقل قول:
دوستان سرویسهای محدود حجم خوری دارن ؟
بیایم طرفش یا نه ؟ نامحدود دیگه هیچ جا نیست به صورت واقعی
512 30 گیگ در ماه رو مد نظرمه
پینگ و داشته باشید فقط ، پارس آنلاین ساعت 9 شب ، سرور آمریکا :n04:
با سلامنقل قول:
شما سرویس گیم فعال کردین؟!
اگه فعال کردین چقدر پینگتون کاهش پیدا کرده؟!
سلام ، بله ، پینگم با سرور تابناک 15-16 میلی ثانیه هستش.نقل قول:
دوستان نامحدود ها مصرف منصفانه دارند ؟
تا چه حجمی چطوری؟
تابناک چیه؟!نقل قول:
تو گجا پینگتون 15-16 هستش؟!
سلام
دوستان اون فرمی که برای تخلیه خط بود باید ایمیل میزدیم کسی داره هنوز؟
اصلا برای تخلیه خط باید رفت نمایندگیش یا همینطوری هم میشه؟
عزيز خطتون رو روي چند مگ بستن؟نقل قول:
سرويس گيم مزايا و معايبش چي هست؟
نحوه فعال كردنش چطور هست؟ تو تمام مراكز فعال ميكنن؟
من خطم رو ٦ مگ بسته شده اما چند وقتيه پينگم افتضاح هست
همین 1 ساعت و نیم پیش مثل بنز 1 گیگ حجم منو خوردن !! کلا شاید 1 ساعت بود 1 گیگ خریده بودم. نه ویندوزم آپدیت داشت(اصا آپدیتش غیر فعاله)،نه چیزی دانلود کردم. فقط چند تا صفحه باز کردم و یه وایبر و یه واتس آپ و یه گوگل مپ واسه آیفون دانلود و نصب کردم. حالا موندم چجوری اینا شده 1 گیگ ! واقعا دیگه کفرم در اومده. همین فردا صبح میخوام کنسلش کنم. سرعت دانلودم خیلی خوبه ولی از وقتی سرویس های رایگان شبانش رو برداشته دیگه مفت نمی ارزه. از اواخر سال 90 پارس آنلاین دارم. تا حالا هم شرکت دیگه ای نداشتم.
زنگ زدم گفت باید حضوری بیاید :n13:نقل قول:
کسی امیتباز باشگاه مشتریان برای 1گیگ رو نداره
محتاجیم بخدا
من چالوس هستم،سرور داخلی تابناک دیگهنقل قول:
خط من روی 9 مگ بسته شده ، سرویس گیم پینگتونو پایین میاره ، معایبی نداره ، زنگ می زنید پشتیبانی می گید که پروفایل گیمو براتون فعال کنن.نقل قول:
سلام اگه روی گیم ببندن سرعت دانلود هم کم میشه //
به نظرتون درنانت شبانه رایگان داره میگن سرعت شبانش 300kb و قیمتش هم هزار تومن با پارس انلاین فرق میکنه (سرویس 512 /5gb)خوبه بگیرم؟ پارس انلاین فقط باشگاه مشتریانش یک ذره امید بهم میده چون یک بار قرعه کشیش هم 300 امتیاز برنده شدم :n10:
اسیا تک چطور؟
سلام پینگ اشتباهه و قبلا دربارش صحبت شده. شما کافیه توسط دستور ping از آی پی همون سروری که تست speedtest رو ازش گرفتین تست بگیرین تا میزان واقعی پینگ معلوم بشه.نقل قول:
نمونه پست خود من از سرور لندن مدتها پیش :
دوستان بیخودی یه موقع فکر نکنن از پارس بگیرن بازی آنلاین خوب خواهد بود. پینگ از کشورهای مسیر مثل آلمان و کشورهای همسایه هم زیر 100 نیست چه برسه به امریکا
سلام ، من که تو چالوس از کیفیت پارس آنلاین واقعا" راضی هستم ،قیمت سرویسا هم عالیه،256 با 10 گیگ و می گیرم 29 تومن، هر ساعت شبانه روز از سرور خارجی هم سرعتم بالاست و هم پینگم پایینه ، اینم تست از سرور فرانکفورتنقل قول:
شما که هرجا میری ، اون شرکت فوق العادس ؛ چند وقت پیش شاتل بودی که هر دیقه از سرعتو پینگش تعریف میکردی!!!!!!نقل قول:
شاتلو تخلیه کردی؟! : )))
نه پس ، داتک گه تو 90 درصد شهرها کیفیت نداره ، شرکت خوبیه ، چرا جمع آوری کنم ، دو تا سرویس هم از شاتل دارم :n01:نقل قول:
سرویس گیم اصلا" سرعت و تحت تاثیر قرار نمی ده ، قبل از فعال شدن سرویس گیم خط من روی 9 مگ بسته شده بود ، بعد از فعال کردن سرویس گیم هم روی 9 مگنقل قول:
من قبلا که فعال کردم سرعتم رو گذاشتن رو 4 مگ زنگ زدم گفت با سرعت 4 مگ میشه سرویس گیم رو فعال کرد !نقل قول:
انگار حالا پیشرفته تر شدن !
ای کاش شبانه بر می گشت :n14: پارس واقعا واسه دانلود خوب بود
اما حیف هستش ، جمع آوری نکن، الان پارس آنلاین و شاتل بهترین کیفیت تک لینک خارجی و پینگ و دارن،من اهل دانلود شبانه نیستم زیاد ، ماهی 20 گیگ برام کافیه ، اما الان از نظر قیمت هم پارس آنلاین داره ارزون ترین قیمت و می ده ، در نظر بگیر 16 مگ با 10 گیگ ترافیک،29 تومننقل قول:
برادر قبول دارم پارس آنلاین سرعت خوبی داره خودم هم دوست ندارم این کار رو بکنم ولی خوب وقتی به جیبم نگاه میکنم واسم نمیصرفه :41:نقل قول:
24 گیگ شبانه با ایرانسل میشه 10 تومن . یا مخابرات ( خوزستان) همچنان شبانه داره ......
آره خوب ، از اون نظر درسته ، اما همین پارس آنلاین و مثلا" یک 128 محدود با 1 گیگ یا 2 گیگ بگیر ، جمع آوری نکن.واسه وب گردی 3g و 4g خوب نیستن ، دیروز یک مقاله خونده بودم که استفاده دائمی از امواج 3g و 4g سه برابر بیشتر از حالت مکالمه امواج الکترومغناطیس ساطع می کنه که مضر هستن.نقل قول:
احتمالا برم از مخابرات سرویس بگیرم و اگر شبانش واسم کافی بود که از همون استفاده می کنم اگر نبود از ایرانسل به عنوان زاپاسنقل قول:
البته دارم در مورد وایرلس هم تحقیق می کنم وایرلس خوب هم گیر میاد :n01: نشد هم میریم سراغ اینترنت آسمانی :n09:
آره وایرلس جایگزین خوبی هستش:n09:نقل قول:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
1- داتک فقط تو تهران و شیراز سرویس داره و شهر دیگه ای نیست که میگی 90% شهرها!!!!!!!!نقل قول:
2- من فقط به دلیل نصرفیدن داتک بابت دانلود شبانه و نیاز به دانلود شبانه از این شرکت تخلیه کردم ( سرعت و ما بقی چیزاش عالییی بود )
3- اگه شرکت دیگه ای مونده ، خط صدمتم از اونجا بگیر و ما رو از فیض تست هات بهره مند کن...
هر جور حساب می کنم ، می بینم که پارس برام نمی صرفه باید برم
2 راه بیشتر ندارم
اولش اینه که برم شرکت هایی مثل داتک یا عصرتلکام که فقط گرونه ، شبانشون هم بخوره تو سرشون
دوم اینکه برم از این شرکت هایی که کاغذ هاشو توی خیابون تبلیغ می کنن ، قیمتشون خوب هست ولی چون شرکتشون بی نام و نشون هست واقعا نمیشه ریسک کرد
من خودم یه بار به این شرکت ها زنگ ردم ، با اینکه خطم واسه سرویس پارس انلاین بود ، دختر گیر داده بود ول نمی کرد ، بهش می گفتم خانم من باید تخلیه کنم بعد بتونم بیام ، می گفت من اسمتون رو پر می کنم و شما هم برید از اونجا تخلیه کنید ، بعد گفت که از کدوم شرکت سرویس دارید ، منم گفتم پارس انلاین ، گفت که خب معلومه این شرکت ها معروف هست و کارشون خرابه ، شما بیاید از ما بگیرید ، اخر سر بعد از 2 ساعت که مخمون رو کار گرفت گفت که کد فلان رو بزنید که دفعه بعد دسترسی سریع به بنده داشته باشید قشنگ هم یادمه کدش 1030 بود :n02:
خلاصه می ترسم بگیرم و نتونم تخلیه کنم
شکایت هم بخوای بزنی این شرکت ها اسمشون تو 195 نیست :n02:
با سلام
من آبادان زندگی میکنم و پینگ داخلی و خارجی بسیار پایین میخوام از کدوم شرکت نت بگیرم؟؟
اگر برای بازی که صبانت :n02:نقل قول:
مگه شبی چقدر میخوای دانلود کنی ؟ :n02:نقل قول:
یعنی شبی 8-9گیگ کمه؟نقل قول:
مگر اینکه بدشانسی بیاری و بیفتی روی یه گیت وی لاک که در اونصورت شبانت 250کیلوبایت میشه
من که دیگه از دانلود زدم سرعتم 500کیلوبایته ولی هیچی دیگه واسه دانلود ندارم یه زمانی شب تا صبح میزاشتم رو دانلود ولی الان چند ماهه هر چند شبی شاید یه فیلم دانلود کردم