آره. سرعت خیلی اومده پایین. قطع و وصل هم زیاد میشد امروز.نقل قول:
Printable View
آره. سرعت خیلی اومده پایین. قطع و وصل هم زیاد میشد امروز.نقل قول:
از کجا می دونید؟؟؟؟نقل قول:
از ۱۵ دی lte همراه اول شروع بکار میکنه و قیمتهای بسته ها نجومی گرون میشه. بسته های فعلی رو ۲۵۶ بسته میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
شما از کجا میدونید؟نقل قول:
منطقی به نظر میرسهنقل قول:
اما میتونم بدونم که این اطلاعات از کجاس؟
من به شخصه به اصالت تصاویر اطمینان ندارم چون با یه سری اطلاعاتی که بنده از قبل داشتم و دیدم همخوانی نداره... :n27:
خیلی هم دور از انتظار نیستنقل قول:
یادته اوایل 3جی اومده بود هم روی 256 محدود بود
بعد سرعت باز شد !
این از گرانسل ارزون تره اما انصافا هر گیگ حدود 10 تومن خیلی گرونه !
یه گوشی عادی حدودا ماهیانه 2 یا 3 گیگ اینترنت نیاز داره !
این همراه اول و ایرانسل از سیاستشونه که اینکارو میکنن!
اول با یه قیمت مناسب شروع میکنن به سرویس دادن که که زیر زبون مشتری مزه کنه!بعد که مشتری ها به این سرعت وابسته شدن یهو میان دست ملت رو میزارن تو پوست گردو!
بلانسبت آدم باید مشکل داشته باشه که واسه 5گیگ ماهی 50 هزار تومان بده اینترنت!
البته این وسط قطعا مزایا و ذینفع هایی هم واسه دولت وجود داره که صداش در نمیاد!
اون که بله... ولی شما تا حالا دیدی تعرفه اپراتوری قبل از انتشار رسمی لو بره؟!نقل قول:
منم تکذیب یا تایید نمی کنم و باید برای روشن شدن داستان منتظر موند.
داستان نشه مثل اون حسین کریمی که ولش می کردی فقط کم مونده بود ادعای مدیرعاملی ایرانسل کنه اینجا...
نقل قول:
مزه میکرد بشرط اینکه ایرانسل برای مثال می اومد LTE خودش رو با سرعت 40 مگ ثابت میداد که با این زیرساخت داغون محاله همچین حرکتی.... وقتی هم الان اکثر مردم به ADSL دسترسی دارند و یا محل کار و دانشگاه به شبکه محلی وصل میشن دیگه طرف قید اینترنت موبایل رو میزنه (اکثر مشترکین) وقتی روی ADSL دارن 16 مگ و 10 مگ میدن دیگه وابستگی به اینترنت همراه معنی نداره!
شما جو این چند روزه هم ببینید که بیشترین سود رو از انداختن شایعه و تردید بین ملت کی کیبره... باز به نظر من اگر قراره اتفاقی هم در تعرفه ها بی افته باید منتظر اعلام رسمی بود.
دوستی دارم تو مخابرات کار میکنه
در مورد افزایش قیمت ها پرسیدم و عکسی که دوستمون داد رو بهش نشون دادم .گفت هنوز چیزی به دست ما نرسیده !
ایرانسل در حال تجدید نظر در تعرفههای اینترنت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه، گفت: تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگرچه ایرانسل در ارائه تعرفههای جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفهها است.
واعظی گفت: تجدیدنظر در تعرفهها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.
منبع :
در داخل شهری به تراکم تهران به دلیل اجتناب از همپوشانی و اختلال در به اصطلاح هند آف hand off یعنی دست به دست شدن سیگنال روی آنتن های مختلف حداکثر برد آنتن در جاهایی با تراکم جمعیتی بالا روی ۵۰۰ متر تنظیم می شود.نقل قول:
سلام
امروز تو حرکت اومدم از داخل گوشی روی wcdma only زدم ولی چون بسته نداشتم انتظار وصل شدن به نسل 3 رو نداشتم ولی در کمال تعجب بدون داشتن هیچ بسته ای وصل شد و الان هم وصله.چطوری .؟تا حالا یه بسته هم فعال نکردم.
سوال بعد:مشکل بالا رفتن مصرف باتری توسط پروسس gpsd رو نمی شه بدون روت حل کرد ؟چون نمی خوام گارانتی باطل شه.
راستی آگه الان دوباره بزنم رو GSM only برا مصرف کم تر باتری و رفتن gpsd چون بسته نداشتم دوباره بعدا بدون بسته می تونم برم رو 3 جی یا نه. راستی اینجا آنتن خیلی کمه
حدود 1 خط ولی تو راه که فعال شد آنتن پر بود و 2.6 مگابیت یعنی حدود 300 کیلوبایت بهم داد.... سرعتش از 2 مگ خونه بیشتر بود
سرعت از دیروز خیلی نا امید کننده شده:n27:
ظاهرا همراه اول پهنای باند رو واقعا آورده روی 256:n35:
سلام
من بیرون هم تست کردم کلا با همراه اول 3g ندیدم.
سرعت هم حدود 15 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود .از اول هم حس خوبی به همراه اول نداشتم البته این چند روز ترافیکش زیاد شده ولی بحث اینکه هنوز تو تهران! پوشش مناسب 3g نداره افتضاحه و در واقع داره پول جی پی ار اس رو میگیره. واقعا متاسفم.
الان توی منزل همه اش edge هست . ایرانسل توی منزل حدود دو ماه پیش راحت 400-500 متوسط سرعت دانلود بود.اینم بگم همراه اول انتن عادیش برای مکالمه اینجا پوشش خوبه و این علت نیست.
ایرانسل هم که با اون قیمتاش دزد سرگردنه است .
با این اوضاع ، تعرفه ازاد وبسته همون قبلیها بهتر بود:n37:
این همراه اوله لامصب چرا مشهد نمیاد ؟
درسته سرعت افت کرده
Sent from my iPhone using Tapatalk
نظر به اینکه در اوایل آبانماه سالجاری سیستم خدمات مشتریان و صورتحسابگیری همراه اول در حال ارتقاء بود، ممکن است درخواست تمدید و یا فعالسازی بسته های هوشمند اینترنت تعدادی از مشترکین دائمی، پذیرفته نشده و این دسته از مشترکین در صورتحساب خود هزینه استفاده از اینترنت با نرخ آزاد را متحمل شده باشند.مشترکینی که معتقدند جزو این دسته هستند، جهت بررسی مشکل خود می توانند با مرکز تماس همراه اول (۹۹۹۰) تماس بگیرند و خواهان بررسی مجدد صورتحساب خود شوند.
همراه اول مشابه ایرانسل بسته شبانه ماهیانه نداره؟
دروغهایی که در همین تاپیک هم توسط بعضی از اشخاص با اهداف خاص منتشر شد توسط همراه اول تکذیب شد:
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: همانطور که قبلاً نیز اعلام شده، در حال حاضر برنامه ای برای افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود نداشته و جداول منتشر شده در برخی رسانه ها با عنوان «بسته های جدید اینترنت همراه اول» معتبر نیست.
به گزارش سیتنا، در متن این اطلاعیه تاکید شده است: در روزهای اخیر پس از اعلام خبر کاهش تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه و افزایش تعرفه بسته های اینترنت یکی از اپراتورها، افرادی در برخی از رسانه ها و شبکه های اجتماعی سعی دارند با انتشار گزارش، خبر و جداول تعرفه ای ساختگی، اینگونه القاء کنند که همراه اول نیز در حال افزایش تعرفه بسته های اینترنت همراه خود است.
این اطلاعیه می افزاید: این گزارش ها و جداول ساختگی، به هیچ وجه مورد تایید همراه اول نبوده و همراه اول به عنوان اپراتور ملی کشور، همواره اطلاع رسانی شفاف را سرلوحه خود قرار داده و هیچگاه مشترکین خود را بدون اطلاع رسانی رسمی قبلی، در مقابل کار انجام شده قرار نمی دهد.
گفتنی است؛ تعرفه آزاد اینترنت همراه اول در سیم کارت های دائمی، هر کیلو بایت نیم ریال و در سیم کارت های اعتباری 75 صدم ريال است. همچنین این اپراتور 4 بسته اینترنت همراه شامل «بسته یک روزه با حجم 150 مگابایت و با قیمت هزار تومان»، «بسته 7 روزه با حجم 800 مگابایت و با قیمت 5 هزار تومان»، «بسته 30 روزه با حجم 2.5 گیگابایت و با قیمت 10 هزار تومان» و «بسته 7 روزه (شبانه) با حجم 800 مگابایت و با قیمت هزار تومان» عرضه کرده است.
در پایان این اطلاعیه ادعا شده است: بدین ترتیب همراه اول با تعرفه هر گیگابایت ماهانه 4 هزار تومان، مقرون به صرفه ترین تعرفه اینترنت همراه در کشور را ارائه می دهد.
فعال شدن سیم کارت همراه اول بعد از ثبت نام چقدر طول میکشه ؟؟
من امروز یدونه اعتباری گرفتم بعد از 5 دقیقه فعال شد.
واسه من فعال نشده ... چند ساعت پیش گرفتم .. البته مغازه دار ثبت نام کردنقل قول:
خب مشکل همینه دیگه هیچ وقت نباید از مغازه بگیرید من خودمم 1 بار از مغازه گرفتم بعد از 24 ساعت فعال شد!!!... باید همراه اول ایرانسل رایتل رو همیشه از مرکز اصلی شهرتون بگیرید که بعد از 5 دقیقه فعال بشهنقل قول:
کیفیت سرویس شبانش خوبه؟
کسی اطلاع نداره چه زمانی میرن روی نسل چهارم ؟
درسته... مراکز اصلی بخری خودشون فعال میکنن ولی مغازه ها فکر کنم خودشون دستی میبرن میدن نمایندگی ثبت میشننقل قول:
یه چیز عجیب این که تو نمایندگی ایرانسل قیمت سیم کارت چندین برابر مغازه بود اونم شماره های پرت .... نمیدونم چرا
سلام
كسي ميدونه ايا همراه اول سيمكارت نانو داره يا نه؟
و اكه داره از كجا ميشه تهيش كرد؟
خیر سیمکارت نانو نداره باید زحمت بکشید و خودتون به نانو تبدیلش کنیدنقل قول:
دوستان تست کنن ببینن بدون بسته برای بار اول میشه وصل شد به 3G ؟
تا اونجایی که میدونم از امروز این قابلیت اضافه شده.
نه خیر وصل نمیشه. همچنان محتاج بسته هستشنقل قول:
ضمنا تا جایی که می دونم همراه اول هنوز امتیاز تری جی رو نگرفته و فکر کنم بهمن بگیره لذا پشتیبانی هم درباره سیگنال میگه آزمایشیه صبر کنید
حداقل شما یه سیگنالی داری، مشهد هنوز اصلا راه نیفتادهنقل قول:
با هدیه های لینک زیر تا به حال کسی بسته اینترنت خریده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شارژ فوق العادهتا ۳۰% شارژ بیشتر با#رمز شارژ#*۱۴۲*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از اينجا گرفتم نانو دارن
بسته های فعلی روی ۲۵۶ بسته میشه با همین قيمت، بسته های جدید با قیمتهای جدید که گذاشتم و سرعت 3G و LTE با نام آلفاپلاس! عرضه میشند.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من تری جی همراه اول فعال کردم. ولی یه مشکل دارم. همه مرورگرهای گوشیم از کار میافتن و فقط اپرا مینی کار میکنه. فقط با وایفای خونه میتونم از مرورگرها استفاده کنم . مشکل چیه؟
بردی تو تنظیمات کانکشن و ------ ها رو حذف کنیدنقل قول:
من تری جی همراه اول فعال کردم. ولی یه مشکل دارم. همه مرورگرهای گوشیم از کار میافتن و فقط اپرا مینی کار میکنه. فقط با وایفای خونه میتونم از مرورگرها استفاده کنم . مشکل چیه؟