آقا قضيه چيه گوشي من ميزنه 3G وقتي ديتارو روشن مي كنم ميزنه +H
به وايبر وصل ميشه، وارد گوگل ميشه، سرچ ميكنه،عكس لود ميكنه و ...
ولي تست نمي گيره!!!
Printable View
آقا قضيه چيه گوشي من ميزنه 3G وقتي ديتارو روشن مي كنم ميزنه +H
به وايبر وصل ميشه، وارد گوگل ميشه، سرچ ميكنه،عكس لود ميكنه و ...
ولي تست نمي گيره!!!
همون 129 کیلوبایت در ثانیه میشه دیگه ک خیلی جالب نیست فقط تو همون محدوده تست گرفتمنقل قول:
چیزی که ما میخواهیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که اونا میخوان
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
خبری از تعرفه های مخصوص 3g نیست؟
خیلی بعیده مثل الان همون تعرفه های قدیمی باقی بمونه
و البته خیلی خیلی بعیده که بشه باز هم تست 10 مگ داشت.
آنتن های دکل های موبایل سکتور و دایرکشنال هستند، (معمولا 120 درجه افقی و کمتر از 60-70 درجه عمودی) بخاطر همین موضوع شما باید حداقل 100 متر با دکل فاصله داشته باشید تا سیگنال بگیرید.نقل قول:
دوستان من دیروز تقریبا 10 نقطه از منطقمون رو تست کردم. در پایان یه دکل در خیابان بالای خونمون پیدا کردم که وقتی نزدیکش شدم آنتن 3G فول آنتن شد. با برنامه SPEED TEST بر روی گوشی آیفون 5S یه تست گرفتم. ولی چون طرح نزده بودم در کمال تعجب مبلغ 11/500 تومان شارژم رو خورد. ping 27 وسرعت دانلود 12MG ثبت شد ولی وقتی میخواست سرعت آپلود رو حساب کنه به علت تموم شدم شارژم نصفه نیمه موند :|
تنها نقطه ای بود که آنتن 3G رو فول میدیدم و یه نکته اینکه من رو گوشیم تا حالا اصلا ا یا h+ ندیدم فقط 3g میاد.
( تهران- ارتش)
تا وقتی طرح پایلوت تموم نشه همین تعرفه ها هستنقل قول:
درمورد بقیه صحبت هاتونم کسی شک نداره [emoji6]
درحالت عادی نشون نمیدهنقل قول:
چند پست قبل گفتم برای دیدن مشخصات شبکه یا باید وارد منوی مخفی بشید و یا اپلیکشن مربوطه رو نصب کنید
Sent from my iPad using Tapatalk
آیفون کلا 3G میارهنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد روی اون آنتن 4G هم لانچ شده گوشی نسل چهار گیر آوردی یه طرح تعرفه بزن یه تست بگیر بذار اینجا
ممنون
دوست عزیز منم اوایل تست میزدم نصفه می موند حجمم تموم میشد بدون طرح نمی صرفه. توی ایفون 3G نشون میده همه رو مگر اینکه نرم افزار بریزید تا نوع 3G نشون بده. در ضمن تو تست های خودم و دیگر دوستان در تهران 3.75G یا همون h+ ندیدم هنوز.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: تست سرعت H+
حالا راهی هست که مثل gprs رایگانش کنیم و مجانی با سرعت بالا از اینترنت لذت ببریم ؟
از سرعت تست مشخصه هروقت سرعت بالای ۷ مگ گرفتید رو +H هستید به علامتی گه گوشی نشون میده زیاد توجه نکن بسته به مارک گوشی ممکنه متفاوت نشوت بدهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
والا من بررسی که کردم HSDPA همینی که بهش وصل میشم تا 21 مگ قابل ارتقا هستش. شایدم h+ میاد اما نرم افزار اشتباه نشون میده چون خود ایفون فقط نوع شبکه نشون میده.نقل قول:
اخه این شبکه در حالت تئوری هم نمیتونه اینقدر پهنای باند بده
ایفون
آخ ولک نگو که داغ دلمو تازه کردی:n30::n28::n27:سال 86یا آواخر85یه خط ایرانسل اعتباری 936 داشتم یادش بخیر واسم جای تعجب بود باور کنید نمیدونم چرا اینترنتش مجانی بود وصلش میکردم به کامپیوتر کلی حال میکردم تا نزدیکای مرداد 87 که رفتم سربازی دادم به پسرخاله الدنگم اونم داده بود به دادشش یه بار گفت سوخته یه بار گفت به پوک رسید سوخت یه بار گفت شکستم البته اون گوشیش اینترنت نداشت خلاصه هر وقت یادش می افتم آتیش میگیرم باور کنید راس میگم کلی دان میکردم ازش یعنی به کامپیوتر وصلش میکردم گفت من نمیتونم خط بخرمم منم دادم کلی تاکید کردم حیف اگه الان بووووووود با 3جی چه حالی میکردم مننقل قول:
درسته نمیدونم قضیه چی بود یه اپرا مینی دانلود کردم با شارژ صفر نزدیک 1 سال از ایرانسل اینترنت مفتی استفاده کردم :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از اپرا استفاده نمیکردم یه سونی اریکسون کا 510 خریدم وصلش میکردم به کامپوتر با هر مرورگری دانلود میکردم یه سالم بیشتر بود اگه هنوزم داشتم میدونستم کار میکرد چون شنیدم بعضیا اینجوری میشه یکی دیگه رو میشناختم تا دو دقیقه تماس مجانی بود براش رد میشد هزینه کم میکرد مال من تو هر شرایطی اینترنتم مجانی بود جالبه اوایل اگه برف یا بارون شدید میومد اینترنت از کار میفتاد ولی مال من کار میکرد الان اگه اون پسرخال الدنگم بود خفش میکردم همیشه بهش میگما چه غلطی کردم بهش دادم
گدشته ها رو ول کنید .همین الان اگه کسی ترفندی بلده که بشه gprs رو رایگان کرد قطعا روی 3g هم میشه ازش استفاده کرد .باید تلافی این تست هایی که گرفتیم و بابتش 7000 تومن ازمون کم کرد رو سر ایرانسل دربیاریم .
رفیق منم داشتم از اون 936 ها که نتشون شارژ کم نمیکرد و چند تا دوستام هم داشتن ولی شما زیاد غصه نخور :n02: چون بعد از حدود یک سال و نیم باگ را فهمیدن و کنتور همهشون راه افتادنقل قول:
بندرعباس هنوز که خبری از 3g نیست خیلی منتظرم
مشهد همچنان هیچ جاش خبری از 3g نیست .
از نظر قانونی مجوز پوشش سراسری ۳ج ایرانسل از اول شهریور شروع میشه پس تا قبل از اون زمان اگه اینکارو کنه تخلفه!
فعلا یکسری جاهارو بصورت تست اینکارو کرده اونم مطمئنا اجازشو از قبل گرفته پس صبور باشید!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اندروید اگه شبکه +HSPA باشه با +H نشون میده ربطی به مدل گوشی نداره.
شما کجاها تست کردین؟نقل قول:
Tapatalked
از دوستان شیرازی کسی خبری از پوشش و سرعت داره؟ :n13:
موفق باشید:n12:
مگه من اصلاً صحبت از مدل گوشی کردم؟!نقل قول:
اومدن گفتن آقا تهران ما اصلاااااا H+ نیست منم گفتم اینها این تست چرا نیست!
خیابان گاندی
منظورم شما نبودی. :)نقل قول:
یه سری جاها تو تهران رو من دیدم خیلی ریلکس 3G خشک و خالی بودن. (یعنی آخرش به 1مگ میرسیدن) اینجوری بنظر میومد که تهران از نظر تجهیزات شاید عقب تر از شهرهای دیگه باشه. که امیدواریم نباشه.
Tapatalked
شیراز راه اندازی نشده.نقل قول:
رشت هم اومد ؛ ولی سرعتش با EDGE فرقی نداره ؛ آنتن دهیش هم خیلی ضعیفه .
در کل همون نسل 2 بهتره اینجا . :n27:
متاسفانه تهران عقب تره چون تجهیزات اکثر جاهای تهران قبلا نصب شده یا از قبل خریداری شده بوده. بخاطر همین بیشترشون h هستن اما در استان های دیگه تجهیزات جدیدتری هستش و بعضا 4G هم دارن. مثل adsl که تو استان های دیگه فیبر نوری بیشتر از تهران هستش مانند اصفهان و...نقل قول:
ضمنا دوستان برام اس ام اس اومده نسل سوم ازمایشی راه افتاده ادرس بسته هم داده گفته بخرید استفاده کنید این مدلشیو دیگه ندیده بودیم !!!فکر کنم کم کم سرعت ها داره کم و واقعی بشه الان تو محل ما با دوتا دکل تست کردم محدود شده شایدم شایدم اس تم اس اومده همه دارن استفاده می کنند.
فقط خدا کنه که جاده ها هم تحت پوشش قرار بگیرن ! و مخصوصا روستاها یه مسافرت شمال میری دهاتا کلا اینترنت وجود نداره و درد استخوان میگیری کل سفر رو :n02:
ایرانسل تو اینستاگرام تایید کرده که قیمت بسته های ۳ج عینا مشابه gprs
برید خدا رو شکر کنید من ۲سال پیش تو استانبول از ترکسل بسته ۱گیگ خریدم ۱۹لیر که اون موقع میشد ۲۱هزار تومن! سرعتش هم دان ۸مگ و آپ ۲.۵ مگ بود.
ایرانسل هرچی سرعت بالاتر بده خودش سود بیشتری میبره چون حجمیه، خود ایرانسل رسما گفته که تو پروانش هیچ محدودیتی اعمال نشده.
نقل قول:
زیر کدوم عکس به این مورد اشاره کرده؟ یا اسکرین شات بگیرید بذارید ببینیم
ممنون
وزیر ارتباطات تاکید کرد که به عنوان هفتادمین وزیر ارتباطات کشور تلاش دارد تا پایان هفته دولت ارائه نسل سه به مردم را عملیاتی کند.به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی درباره روند واگذاری مجوز نسلهای بالاتر ارتباطی به اپراتورها گفت: تاکنون یکی از اپراتورها به طور صددرصد مذاکرات خود را انجام داده و اپراتور دیگر نیز تا شب گذشته حدود 85 تا 90 درصد مذاکرات را پیش برده و امیدواریم در هفته دولت این کار انجام شود.به گفته او از دیگر تصمیمات مهم آن است که اینترنت به روستاها ببریم و در این راستا تاکنون 6000 روستای کشور به اینترنت دسترسی پیدا کرده که امیدواریم این روند تا پایان سال به حدود 15 هزار روستا و تا پایان دوره دولت به تمامی روستاهای کشور برسد.واعظی در ادامه در پاسخ به این سوال ایسنا که آیا اپراتورهایی که هنوز برای ارائه نسل سه و نسلهای بالاتر از آن مجوزی دریافت نکردهاند مجاز به انجام تبلیغات در این زمینه هستند، اظهار کرد: به هر حال قطعا این اپراتورها مجوزهای لازم را دریافت خواهند کرد و دلیل این که تاکنون این مجوزها به آن ارائه نشده آن است که از نظر قانونی دوره انحصار رایتل به پایان نرسیده است.وی ادامه داد: بر این اساس 31 مرداد ماه دوره انحصار اپراتور سوم به پایان رسیده و ما این آمادگی را داریم که از اول شهریور ماه به ارائه نسلهای بالاتر برای اپراتورهای قبلی بپردازیم.وزیر ارتباطات همچنین به سرمایهگذاری که توسط اپراتورها در زمینه ورود نسلها بالاتر صورت گرفته اشاره کرد و گفت: در این حوزه سرمایهگذاری چند هزار میلیارد صورتی گرفته و اپراتورها هم انتظار دارند که مردم بدانند درکشور چه کاری انجام شده است و این طور نباشد که مانند یک افتتاحیه ساده که برای یکی از پروژه های معمولی که شاید 0.1 این پروژه سرمایهگذاری نداشته برخورد شود.او در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر واگذاری اینترنت نسل سه توسط اپراتورهای اول و دوم در برخی نقاط توضیح داد: برای اپراتور دوم در ابتدا هماهنگیهایی صورت گرفته بود که تا به صورت آزمایشی در هفت نقطه خدمات نسل سه ارائه شود اما به تدریج با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تعداد این نقاط در تهران افزایش یافته و حتی شهرستانهای مختلف به این لیست خواهند پیوست چرا که ارائه 3G یک کار بزرگ است که لازم است نقایص آن در عمل مشاهده شود تا در زمان اجرای سراسری کمترین نقایص را داشته باشد.وی همچنین عنوان کرد: در واقع برای انجام کارهای فنی و الکترونیکی همواره برخی نقاط ضعف وجود دارد و ما می خواهیم این پروژه با کمترین نقاط ضعف اجرایی شود علاوه بر این من تبلیغی از این اپراتورها ندیدم که در آن اعلام شده باشد آنها به ارائه نسل سه پرداختهاند بلکه تا جایی که می دانم این گونه اعلام شده است که تجهیزات لازم را فراهم کردهاند.واعظی درباره پیوست فرهنگی هم اظهار کرد: کارهای مربوط به پیوست فرهنگی انجام شده و ما منتظر جلسهای هستیم که در آن نتیجه بررسیهای صورت گرفته بر روی این پیوست اعلام شود؛ تا زمان عدم اعلام این موضوع آن چه در پیوست فرهنگی در نظر گرفته شده توسط اپراتورها اجرا خواهد شد تا پس از تصویب این پیوست ملاحظات فرهنگی به شکل مصوب مورد پیگیری قرار گیرد.وزیر ارتباطات در صحبتهای خود به روند تعالی شرکت پست اشاره کرد و گفت: زمانی که ما دولت را تحویل گرفتیم این شرکت یک شرکت زیانده بود که بیش از 200 میلیارد تومان بدهی داشت به همین دلیل ما تلاش کرده و برخی از بدهیهای ضروری را به تدریج پرداخت کردیم و خوشبختانه طی دو ماه گذشته این شرکت روند صعودی داشته و چه از نظر میزان درآمد و چه میزان مرسولات با رشد مواجه بوده است.وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبتهای خود هم به ذکر توضیحاتی درباره موزه ارتباطات پرداخت و عنوان کرد: از سال 1255 عملا تلگراف وارد کشور شد و از سال 1285 پست در کشور نهادینه شد؛ از آن سالها تاکنون همواره تحولات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است که ما باید برای فرزندانمان و بازدیدکنندگان موزه ارتباطات این سیر تحولی را به نمایش بگذاریم.وی که در حاشیه مراسم افتتاح مجدد موزه ارتباطات در جمع خبرنگاران سخن میگفت، با اشاره به این که موزه مربوطه پس از دورهای تعطیلی مجددا بازگشایی میشود اظهار کرد: در حال حاضر با بازسازیهای صورت گرفته از 18 هزار متر مربع فضای این موزه حدود 6000 متر مربع آن آماده شده و در معرض دید عموم قرار گرفته است.
آنتن دهی 3G همراه اول در یک زیر زمین !!! :دی بسی جای تعجب داره !!! همونجا 3G ایرانسل قدرتش -100 بود /!!!/
روم شده روی یه شبکه همراه دیگه شبکه خود همراه اول نیستنقل قول:
برید خدا رو شکر کنید که 3g تو ایران خیلی قیمتش خوبه..همین الان ایرانسل بسته 1 ماهه 4.5 گیگی رو میده 20000 هزار تومن ولی همین بسته تو هند با 4 گیگ حجم و 1 ماهه با قیمت 40000 تومن ارائه میشه...اینم صفحه قیمتاش که به روپیس
شما هم برید دعا کنید همین قیمت ها بمونه فقط بطور خودجوش بسته ها دوبله سوبله نشه قیمتش...نقل قول:
اگه گرون نشه خوبه واقعا عالیه چون تو کشورهای دیگه 3g خیلی گرونه و فقط adsl هست که تو اون کشورا ارزونه:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پيوست فرهنگي رو هم تهيه كردن ولي هنوز تصويب نشده
همون 3خط اول رو بخونيد كافيه واسه پي بردن به كل قضيه!!!