چقدر فیاضی حیف شد! ای کاش اون بهایی که به عبادی پور میدادن نصفشو به این بازیکن میدادن:n29:
با اینکه قد چندان بلندی نداره هم دریافتهاش خوب بود و هم اینکه حداقل از هر آبشاری که زد امتیاز گرفت!!!
Printable View
چقدر فیاضی حیف شد! ای کاش اون بهایی که به عبادی پور میدادن نصفشو به این بازیکن میدادن:n29:
با اینکه قد چندان بلندی نداره هم دریافتهاش خوب بود و هم اینکه حداقل از هر آبشاری که زد امتیاز گرفت!!!
من دارم فکر میکنم انصافا اگر امریکا بالا میومد و در برابر آرژانتین اشتباه نمیکرد شاید الان تا پای فینال هم میرسید اما ما صرفا صعود کردیم و قانع شدیم ... این تخلیه روحی روانی بازیکنا برمیگرده به فرهنگ جامعه ما و از دید روانشناختی ریشه مشکلات جای دیگست که هممون میدونیم . مثال من برای بازیها تیم ملی والیبالمون در مراحل بالاتر سخن معروف ما ایرانیهاست :فلانی قانع باش حتما حکمتی توش بوده:n02:
+
با تمام این تفاسیر از تیم ملی والیبال به شدت ممنونم به این خاطر که به ما فهموند میون برترینهای جهان بودن در یک ورزش پر طرفدار یعنی چی ..
اعتقاد ندارم کشتی در ایران حتی ورزش پرطرفداریه و به شخصه فقط خوشحال میشم با مدال آوریشون ولی بیتارف اهمیت خاصی برام نداره این ورزش چون در جهان طرفدار خاصی نداره ولی ورزشهایی مثل والیبال در سطح جهان کشور رو مطرح میکنند .
چه دیدید امریکا ازما ضعیف تر شاید کارمیکرد جز6تیمنقل قول:
اوناکه ازارژانتین باختن
اونا میومدن ابروشون میرفت بااون همه سابقه
والیباله ایران که سابقه انچنانی نداره تاهمین 6تیم هم اومد شاهکارقرن 21بوده
اونم ازیک تیم اسیایی مثل ما
همون بهترکه مارفتیم جز6تیم چیزی که ازوالیباله ایران کم نمیشه
خدائیش این چند پست اخیر رو، خودتون یه بار دیگه بخونین!
به نظرم یه کم بیش از حد و غیر منصفانه نسبت به عبادی پور موضع گرفتین.
اونقدرا هم بد بازی نکرد و پوئن های زیادی رو کسب کرد.
درسته ، به نظرم یکم روی عبادی حساس شدن و این حساسیت باعث میشه موجی از انتقادات بره سمت این بازیکن،هنوز اون خیلی کم تجربه هست و باید تو همچین مسابقاتی تجربه کسب بکنهنقل قول:
تفاوت ایران با قدرت های برتر دنیا تو مصاحبه سرمربی روسیه معلوم شد که گفت وقتی دیدم ایران بدون انگیزه وارد زمین شده سورپرایز شدم! کاپیتان روسیه هم به شکل دیگه ای همچین حرفی زده بود.
دقیقآ ! من نمیدونم چرا این عبادی پور بدبخت سیبل شده !نقل قول:
کسی نمیاد بگه چرا مثلآ محمودی امروز هرچی آبشار زد همش خورد تو آنتن !!
به نظر من بدی تیم ایران اینه که همیشه برای مقام اول و دوم مبارزه و تلاش می کنه....نه برای مقام پنجم!!!!!
بازی با روسیه رو که دیدم از نا امیدی و بی انگیزگی اونا منم شل شدم
نمی دونم به مربی مربوطه یا بازیکنا.....شایدم اصلا یه نوع استراتژی باشه واسه بازیهای آسیایی
به هر حال تا آخرین لحظه نباید امیدشون رو از دست بدن
البته باید بهشون تبریک گفت.....شش تیم برتر دنیا کم نیست کارشون از این لحاظ عالی بود و مطمئنم همینم خیلی خیلی سخت بود
واقعا خسته نباشن
: )
با سلام
رنکینگ
نام تیم امتیاز میزان پیشرفت/ پسرفت 1 Brazil 345 0 2 Russia 324 0 3 Poland 265 2 4 Italy 243 -1 5 USA 220 -1 6 Argentina 159 3 7 Serbia 152 -1 8 Germany 148 2 9 Bulgaria 145 -1 10
Iran 134 1 11 France 123 2 12 Cuba 118 -5 13 Canada 99 2 14 Australia 97 -2 15 Tunisia 70 -1
رنکینگ بالا رو خودم با فرض این که برزیل اول لهستان دوم فرانسه سوم و آلمان چهارم بشه درست کردم
اگه به فرض فرانسه بازم جو گیر بشه برزیلو هم ببره هنوزم پشت ایران قرار داره ولی اگه دیگه بزنه به سیم آخر و قهرمان جهان بشه:n02: اونوقته که ایران این یه پله صعودم نخواهد داشت
از طرف دیگه لهستان چه اول بشه چه چهارم هیچ تغییری در رنکینگش حاصل نمیشه
برزیل هم اگه چهارم نشه رتبه خودشو حفظ میکنه
از اون طرف آلمان خیلی جای مانور داره و میتونه با کسب هر پیروزی یک رتبه به رنکینگش اضافه کنه و در نهایت با قهرمانی به رتبه ششم برسه
و اما در مورد آینده والیبال ایران با توجه به این که الان به سطح قابل قبولی رسیده به نظرم بهتره یه کم هوشمندانه تر و بلند مدت تر برنامه ریزی بکنن و مثل اکثر تیمای سطح بالای جهان مثلا واسه لیگ جهانی سال آینده بازیکنای تیم ب ایران رو بفرستن و یا حداقل بازیهای خارج خونه رو با تیم ب برگزار کنن (همچنین در مورد بازی های قهرمانی آسیا) و بیشتر تلاششون رو روی تورنومنتای پرامتیاز چهار ساله بذارن
(البته مسئولای والیبال کشور با توجه به سوابقشون احتمالا این موارد رو در نظر خواهند گرفت)
به امید پیشرفت روزافزون والیبال کشورمون:n16:
بله. موافقم.نقل قول:
خدائیش این چند پست اخیر رو، خودتون یه بار دیگه بخونین!
به نظرم یه کم بیش از حد و غیر منصفانه نسبت به عبادی پور موضع گرفتین.
اونقدرا هم بد بازی نکرد و پوئن های زیادی رو کسب کرد.
چیزی که هست دقیقا برعکس ـه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
میلاد عبادیپور امتیازآورترین بازیکن والیبال ایران در دیدار مقابل روسیه بود.
به گزارش ایسنا، دیدار تیمهای والیبال ایران و روسیه برای تعیین تیم پنجم مسابقات قهرمانی جهان با برتری روسها به پایان رسید که در این مسابقه میلاد عبادیپور با 9 امتیاز به عنوان امتیاز آورترین بازیکن ایران شناخته شد.
امیر غفور با هشت امتیاز و محمد موسوی با پنج امتیاز پس از عبادیپور در ردههای بعدی قرار گرفتند.
در تیم روسیه نیز نیکولای پاولوف با 14 امتیاز بهترین بازیکن روسیه بود و آرتم ولویچ با یازده و الکسی اسپیریدونوف به همراه دیمیتری موزرسکی با 10 امتیاز دیگر بازیکنان شاخص روسیه در این دیدار بودند.
منبع: ایسنا / اینستاگرام
پستی که عبادی پور بازی میکنه طوری هست که باید کسب امتیاز کنه! و این تعداد بالای اشتباهات هست که باعث میشه انتقاد بشه که البته هر بازیکنی ممکنه براش پیش بیاد صحبت شخص نیست بیشتر حرف منتقدین اینه چرا وقتی تعداد خطاهای شخصیش بالا میره تعویض نمبیشه تا به امثال فیاضی شانسی داده بشه؟نقل قول:
من فکر میکنم اگر تعداد اقدام به حمله رو در عبادی پور در نظر بگیریم در مقابل پوئن هایی که کسب کرد معدل کسب امتیازش جالب نباشه :دی
کاپیتان روسیه:ما برای احترام به حریفانمون با تمام قدرت خود بازی کردیم.
مربی روسیه:ایران تیمهای بزرگی رو شکست داده و ما ازشون انتظار تلاش بیشتری داشتیم!
اگر به اینجور واد دادن هامون مثل مرحله نهایی لیگ جهانی و این مسابقات ادامه بدیم احترام بدست آورده در جامعه ی والیبال دنیا رو از دست خواهیم داد!
کواچ: نتیجه ایران شگفت آور بود
همه از ما طلا می خواهند!
سرمربی مردان ایران در کنفرانس خبری بازی ایران – روسیه اعلام کرد؛ اگرچه از سه بازی اخیر تیم ملی راضی نیست، اما از نتیجه کار ایران در پایان مسابقات قهرمانی جهان خوشحال است و آن را عالی می داند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ گفت: «وقتی روسیه شروع می کند به بازی کردن، دیگر برای هر تیمی سخت است که در برابرش بازی کند. روسیه امروز بازی خوبی انجام داد ولی بازیکنان ما انگیزه کافی برای انجام بازی خوب خودشان را نداشتند. من نمی دانم چرا وقتی قهرمان المپیک برای کسب مقام پنجم جهان می جنگد، بازیکنان ما نباید به اندازه حریف شان انگیزه برای انجام بازی خودشان داشته باشند! از این بابت عصبانی ام!»
سرمربی مردان ایران همچنین گفت: «در سه بازی اخیر ایران نتوانست بازی همیشگی خودش را انجام بدهد ولی در دو مرحله اول، بازی های خیلی خوبی به نمایش گذاشت و نتیجه خیلی خوبی هم گرفت. اینکه می گویم عصبانی ام یا ناراضی ام به خاطر این است که تیم ما توانایی این را داشت که بهتر و بیشتر نتیجه بگیرد وگرنه تا همینجا هم عالی کار کرده است. سیزده پله صعود برای یک دوره، نتیجه شگفت آوری است. ما نوزدهم بودیم و حالا بین شش تیم برتر جهانیم. این عالی است.»
کواچ در ادامه به اعزام تیم ملی به بازی های آسیایی نیز اشاره کرد و افزود: «ما چهار روز دیگر باید در بازی های آسیایی به میدان برویم. بازی های آسیایی برای آسیایی ها مثل المپیک است. پس نمی توانیم کم بگذاریم. اگرچه کار سختی داریم و حریفان اصلی مان مثل چین و کره، با آمادگی کامل از تمرین و بازی های مناسب در مسابقات قهرمانی جهان به میدان می آیند. در عوض، تیم ما به دلیل مسابقات سنگین متعدد و ماه ها دور از خانه و خانواده بودن خسته شده است. ضمن اینکه همه از ما انتظار کسب مدال طلا دارند که این کار ما را سخت تر هم می کند. به هر حال باید برویم و بهترین نمایش خود را ارائه کنیم و به هدف مان برسیم.»
سلام.میخواستم بگم بهتر نیست واسه مسابقات والیبال در آسیا یه تاپیک جداگونه بزنیم؟
لهستان تا الان به پشتی تماشاگراش اومده بالا !
تو 4 بازی آخرش با نتیجه 3 2 برده بازی رو .
مشکل اینجاست که اینا فکر می کنن چون ششمی جهان هستن پس با انگیزه ضعیف وارد بازی آسیایی بشن چون فکر می کنن کلاس آسیایی پائینه یعنی به عبارت بهتر غرور میتواند باعث شکست ایران در بازی آسیایی شود چون تیم های آسیایی انگیزه بسیار زیادی دارن تا تیم ششمی جهان شکست بدن.
درسته!نقل قول:
خدا کنه یکی باشه که اینارو بهشون گوشزد کنه.
اگه بخوان تو آسیا، بی انگیزه بازی کنن، مطمئنا به مدال طلا نخواهند رسید.
چون همونطور که گفتین، حریفان آسیایی خیلی دوست دارن خودشونو جلوی تیم ششم دنیا محک بزنن و
قطعا با تمام قوا و بهترین ترکیب ممکن جلوی ایران ظاهر میشن.
.
با توجه به اینکه تا الان والیبال تو بازیهای آسیایی مدال طلا نداشته، باید مدال طلا رو کسب کنیم.
چقدر آلمان خوب بازی کرد ! و چقدر این لهستان شانس آورد .. والا حقش قهرمانی نیست :n22:
به امید قهرمانی برزیل :n30:
نیمه نهایی ها کی هست؟ یا برگذار شده؟ نتیجه ها چی شد؟
برزیل 3-2 فرانسهنقل قول:
لهستان 3-1 آلمان
رده بندی و فینال فردا برگزار میشه
آلمان خیلی خوب مقابل لهستان بازی کرد. یه جورایی لهستان شانس آورد. ست دوم لهستان 18-11 جلو بود، ولی آلمان خودشو رسوند و حتی 24-23 پیش افتاد که اگه یه کم دقت کرده بودن، ست رو برده بودن: یه توپ برگشتی روی دریافت ناقص لهستان داشت وارد زمین آلمان میشد که مهاجم آلمان عجله کرد و توپ رو خوابوند ، داور هم خطا گرفت. (البته توی تصویر آهسته به نظر می رسید که توپ وارد زمین آلمان شده بعد بازیکن ضربه زده.)
در پایان ست رو 28- 26 آلمان واگذار کرد.
یه نکته دیگه امشب گروزر خیلی سرویس بیرون زد. نهایت دو تا سرویس خوب میزد سومی رو میزد بیرون ولی مقابل ما از شانس بد ما، سرویسهاش پشت سر هم مثل شلاق می خوابیدن.
اینا سه روز دیگه باید تو اینچئون بازی کنننقل قول:
بنده خداها ربات که نیستن
واسه ایرانیها قهرمانی توی اسیا خیلی مهمتر از بازی با روسیه بود
امیدوارم روسیه هم درک کرده باشه اینو
نکرده باشه هم شعورش نرسیده:دی
من هم درمورد گروزر قبلا گفتم که اون روز جلوی ما در اوج خوش شانسی بود و عمرا بتونه همچین کاری رو دوباره تکرار کنه. یعنی شرط میبندم اگه خودش هم بخواد سرویس تمرینی بزنه و اونور زمین کسی هم برای دریافت نباشه احتمالا سرویس سوم چهارمش یا اوت میره یا به تور میخوره. اما اون روز جلوی ما براش یه روز خاص شد!نقل قول:
ایکاش این بازیکن 2 متر و چهارسانتی تیم نوجوانان والیبال(اسمش یادم رفت) که اخیرا بهترین بازیکن جام آسیائی نوجوانان هم شناخته شد رو بیارن توی تیم واسه بازی های آسیائی کنار تیم ملی کسب تجربه کنه! مگه کوبا همین کارو با بازیکن های 16 و 17 ساله توی همین جام جهانی والیبال نکرد؟ ما هم یه نفر رو اضافه کنیم
برا مسابقات آسیایی، قبلا تیمها یه سری اسامی اعلام کردن، که باید 12 نفر نهایی از بین آنها انتخاب بشه، فکر نمی کنم بازیکنان نوجوان مون توشون باشن. اگه مصدومیتی چیزی رخ نده، همین تیم جام جهانی منهای علیزاده و فائزی، 12 نفر اعزامی به کره هستن.نقل قول:
............
البته فکر کنم مصدوم شد وسطای بازی.نقل قول:
چون 2 ست اخر را که دیدم اصلا تو بازی نبود و یک بار با گرمکن کنار زمین دیدمش
مورد جالب در مورد اسفندیار(بهترین بازیکن نوجوانان)اینه که در پست قدرتی زن هست و جالب تر از اون اینه که می تونه یه دوره دیگه در رده نوجوانان بازی کنه
ست اول : ( رده بندی )
فرانسه
آلمان0
121
25
المان سوم شد
فرانسه
آلمان0
321
2524
2623
25
بر عکس ما، آلمانها تازه موتورشون روشن شده، فرانسه رو با قدرت شکست دادن. دیشب هم شایسته باخت مقابل لهستان نبودن.
اگه مسابقات یه کم دیگه ادامه پیدا می کرد آلمان قهرمان میشد.:n02:
مربی به این میگن ! :n09: ست سوم بازی 22 - 22 مساوی شد که در کمال تعجب مربی آلمان درخواست ویدئو چک کرد . در مرحله اول آقای چلاکیان (!) نفهمید خطای تور رو . با اصرار شدید مربی آلمان دوباره رفت بازبینی کرد و دید که دماغ پشت خط زن فرانسه (سیدابه) به لبه تور برخورد کرده . یعنی فقط Touch ... نه لغزش تور و نه هیچی و بازی که میتونست روندش کلی تغییر کنه و امتیازها 22 - 22 مساوی میشد با درخواست ویدئو چک بازی به 23 - 21 به سود آلمان رسید . یعنی بعد مربی آمریکا بنظرم هوش مربی آلمان هم بسیار عالیست . افسوس که ما از همچین مربی باهوشی محرومیم . تو همین بازی آخرمون جلوی روسیه ، حداقل 3 یا 4 پوئن رو فقط میتونستیم بگیریم با ویدئو چک که متأسفانه بنا به هر دلیلی جناب کواچ درخواست نکردن . :n18: به امید موفقیت تیممون :n12:
بنظرتون دانش فنی ولاسکو نسبت به کواچ رو چطور ارزیابی میکنید؟! یعنی آیا الان اسم کواچ می تونه بالاتر از ولاسکو قرار بگیره و یا از نظر اسمی (کل والیبال دنیا) کواچ الان به سطح ولاسکو برسه یا نه؟!
خوشحال میشم جوابهای منطقی و بدور از تعصبتون رو بشنوم:n06:
صدا سیمای میلی نمیخواد فینال رو هم نشون بده ؟ :|
نقل قول:
بازي بارسا لوانته واجب تره!!!:n03:
متاسفانه به خاطر عدم راهیابی مون به جمع چهار تیم، ما هیچ نماینده ای در تیم منتخب نخواهیم داشت. در حالیکه اگه جزو چهار تیم بودیم، به احتمال فراوان بهترین پاسور و بهترین مدافع روی تور مال ما بود.
اما نامزدهای بهترین بازیکن هر قسمت:
حمله:
ماریوش ولازولی (لهستان) – دنیس کالیبردا (آلمان) – لوکارلی (برزیل)
دفاع:
مارکوس بوهم (آلمان) – کارول کلوس (لهستان) – سیدائو (برزیل)
سرویس:
گئورگی گروزر (آلمان) – لوکارلی (برزیل) – ولازلی (لهستان)
پاس:
لوکاس کامپا (آلمان) – تونیوتی (فرانسه) – برنو رزنده (برزیل)
دریافت:
داسیلوا (برزیل) – اندرس (برزیل) – کوبیاک (لهستان)
توپگیری:
گربنیکوف (فرانسه) – زاتورسکی (لهستان) – کامپا (آلمان)
امتیازآوری:
ولازلی (لهستان) – روزی یه (فرانسه) – انگاپت (فرانسه)
لهستان 3 - 1 برد :|
:| :| :|
...................
خوب بازی کرد یا بازم به زور برد؟ :|نقل قول:
لهستان 3 - 1 برد :|
نمیدونم چرا از لهستان انقد زورم میاد!:n21:
سلام
تا Fivb دست به کار نشده گفتم پیشدستی کنم رنکینگ نهایی 15 تیم رو قرار بدم:
رنکینگ
نام تیم امتیاز میزان پیشرفت/ پسرفت 1 Brazil 335 0 2 Russia 330 0 3 Poland 275 2 4 Italy 243 -1 5 USA 220 -1 6 Argentina 159 3 7 Germany 158 3 8 Serbia 152 -2 9 Bulgaria 145 -1 10
Iran 134 1 11 Cuba 118 -4 12 France 113 1 13 Canada 99 2 14 Australia 97 -2 15 Tunisia 70 -1
نکته جالب در این جدول صعود سه پله ای آرژانتینه که البته بیشتر میشه گفت چون بالاسریاش سقوط کردن به این رتبه نائل شد.