سلام دوستان pes باز / می خواستم بدونم شما که انلاین بازی می کنید چقدر هزینه کردید برای انلاین؟
Printable View
سلام دوستان pes باز / می خواستم بدونم شما که انلاین بازی می کنید چقدر هزینه کردید برای انلاین؟
بچه ها بازی من دیگه بالا نمیاد چرا :n02: وقتی کلیک میکنم یه لحظه صحفه سیاه میشه و دوباره بر میگرده رو دسکتاپ ؟؟!!! کونامی نامرد از بین این همه زد بازی ما رو ترکوند :n02: بزار یه بار پاک کنم دوباره به نصبم ببینم درست میشه :n27:
هیجی فقط زحمت بوده برا دوستان مخصوصا میثمنقل قول:
منم از 14 کوچ کردم به فیفا ( نمیشه بگی بده / سبکش فرق می کنه / منم از اول متنفر بودم از فیفا /ولی الان دیگه عادی شده برام / ولی خیلی سخت تره از pes )
انشالله بازی 15 خوب شده باشه تا باز بیام pes
تو آنلاین نمیشه game speed رو تغییر داد ؟؟
فک نکنم بشه قبل انلاین بازی تنظیمات دلخواهتو انجام بده ببین تو انلاین جواب میده یا نهنقل قول:
بیا یه دست بزنیم منتظرت هستم ها
ممنون داداش / پس نحوه ی کار چه جوریه؟ یعنی نمی خواد اکانت اورجینال بخریم؟نقل قول:
دوستان استیم چرا یواش اپدیت میشه؟نمیشه با دانلود منیجر دانلود کرد؟ نیم ساعته هنوز 20 مگ دانلود کرده
باشه بیانقل قول:
بیا اینجا
Eu-01-nl
روم scorpion_M
پسورد 55
با عقل جور در میاد که نشه...:n26:نقل قول:
خواهش میکنم کاری نداره فقط تو پست های قبلی نحوه کار گفته شده فقط موقع اتصال قند شکن وصل نباشهنقل قول:
بعدشم نه فعلا نبستن cd key نمیخواد
استیم رو باز کن میاد!نقل قول:
مال منم تا انلاین نباشم و steam رو نصب نکنم بالا نمیاد . اینجوری که نمیشه من که همیشه نمیتونم انلاین باشم :n15:نقل قول:
راستی از وقتی کرک انلاین رو ریختم بازی یه کم گیر داره مال شما هم اینجوریه ؟
چون داری از کرک آنلاین استفاده میکنی برای دور زدن key باید استیم باز باشه ...نقل قول:
در صورتی که دوست نداری با کرک خود بازی رو بریزی تا آفلاین هم بالا بیاد!
لطفا یکی لینک اموزشش رو برای انلاین بازی کردن بزاره تا 8 صفحه قبل رو چک کردم پیدا نکردم
گل خوردنم خوبه ها ! گذاشتم برای دانلود فردا پایه هستم
دوستان گروپ Pes 2015 Iranian Groupتوی استیم هست یا توی یاهو؟ توی سایت یاهوگروپ چیزی پیدا نکردم توی استیم هم این گروه نبود!
توی ایستیم با قند شکن بیانقل قول:
دوستانی که تازه پروفایل درست کردن و نمیدونن چیکار باید بکنن
چه موقع از شیلتر فکن استفاده کنن و چه موقع نکنن و چطوری برن توی سرور و ...
یا میخوان بچه ها رو اد کنن
میتونن بیان توی گروه استیممون
آدرس گروه Pes 2015 Iranian Group
اونجا یک سری مطلب درباره این موارد نوشتمکد:http://steamcommunity.com/groups/Pes2015iran
چطوری کرک کنید رو هم دوستان لینک دادن
شما میتونی دو جا بازی رو نصب کنی مثلا یکی این درایو و یکی اون یکی درایورنقل قول:
یا هردوتاش توی یک درایو اما توی پوشه های مختلف
روی یکیش کرک آفلاین بریزی و روی اون یکی کرک آنلاین
نقل قول:
اینو کجا باید بریزیم!؟ :n13:
بعد ضمن تشکر از دوستانی که لینک این فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گذاشتن و به درخواست بنده جواب دادن؛ یه مشکلی برای من پیش اومده که فایل رو کامل دانلود کردم، اما وقتی میخوام نصبش کنم، اونجایی که باید مسیر نصب پچ رو مشخص و تایید کنم، قفل می کنه و دیگه اجازه ی نصب پچ رو نمیده!؟
اومدم مسیر نصب پچ رو همون مسیر نصب بازی بذارم که بسته شد و دوباره هم که اومدم همون مسیر پیش فرض خودش که تو درایو c بود، بازم اجازه ی نصب رو نداد؛ مشکل از چیه!؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید!؟
پچ دیگه ای هم به غیر این موارد تا الان منتشر شده یا نه!؟
دم همتونم گرم!:n12:
چه عجب سر عقل اومد این آشنای اول سرویس 2 مگ رو وارد لیست سرویس ها کرد باز :n01:انگار فقط میخواست من این ماه چون زیاد دانلود داشتم سرویس 1 مگ بگیرمو دانلود های 2 هفتمو تو 1 ماه انجام بدم :n21:
محتویات فولدر دانلودی رو در فولدر اصلی بازی کپی کنیدنقل قول:
اینو کجا باید بریزیم!؟:n13:
دمت گرم درست شد . اقا اگر این پست رو نمیدیدم الان حذف و دوباره نصبش کرده بودم . :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ واسه قسمت آنلاین بازی هست و مخصوص اون قسمت درست شده فعلا ورژن بتا ( آزمایشی ) ارایه شده که بعدا اپدیت خواهد شد
ویژگی های پچ:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیگ برتر انگلیس - نام صحیح تیم ها و آرم و نماد ها
لیگ دسته اول انگلیس - نام صحیح تیم ها و آرم
لیگ سری بی ایتالیا - نام صحیح تیم هاو آرم
لیگ برتر پرتغال -نام صحیح تیم ها و آرم
تصحیح نام ها و آرم های تمام مسابقات و جام ها
دوستان من تمام مراحل انلاین رو به دقت انجام دادم ، فقط یک سوال داشتم
آیا بعد از دانلود نرم افزار steam و نصبش و ساختن یک یوزر ( اسم یوزری که ساختم بالای نرم افزار steam ) میاد آیا باید در ادامه کار خاصی انجام بدم ؟ یعنی روی سربرگ library باید add game کنم ؟ و یک رمز سی دی کی بدم ؟
یا دیگه نیازی به مراحل اخر نیست ؟ چون وقتی وارد بازی میشم تمام مراحل به دقت پیش میره و وارد یکی از سرورها میشم اما بعد از انتخاب سرور وارد روم میشم و حریفم مشخص میشه و شرایط بازی هم بالاش میاد اما یوزر من جلوی اسم حریفم نمیاد و میزنه accepting participant و تو همین حالت میمونه
مشکل چیه ؟
یعنی تونستن بدون اینکه استیم گیر بده تمام بازیکنا رو آپدیت کنن؟
خوب اینکه خیلی ایراد داره :n02:
اگر بتونن اینطوری بازیکنا رو آپدیت کنن میتونن یک تیم بسازن که بقیه تیم ها رو بخوره و هر کسی اون پچ رو داشته باشه همیشه ببره :n02:
چرا نوشته های توی عکس روسیه ؟!؟!؟!
شما همه کارا رو درست انجام دادینقل قول:
منتها اونی که اون روم رو ساخته یا منتظر کس دیگه ای بوده
یا اصلا پای سیستم نبوده که استارت گیم رو بزنه
پیشنهاد میکنم بچه ها رو اد کنی و باهاون بازی کنی
اینکه چطوری بچه ها رو اد کنی صفحه قبل هستش
من الان تازه بازی را نصب کردم پچ براش امده :n02: من بازی را به صورت کرک اجرا کردم
یک مشکل دارم اونهم اینه که وقتی توپ دست حریفه و بازیکن من داره دنبالش میدوه به محض اینکه تعویض بازیکن میزنم که همون بازیکنی انتخاب بشه که رفته به دفاع و داره دنباره بازیکن حریف میدوه یکدفعه وامی ایسته و اهسته اهسته میدوه اینقدر کلیدها را میزنم باز فایده نداره نمیدوه دنبال حریف توپ را بگیره و اون یارو در میره چرا بازیکن می ایسته و کلید سرعت اینها روش کار نمیکنه تا حالا به این مشکل بر خوردید چه کارش باید کرد ؟؟:n27:
این پچ هست و چیز هایی که میبینی از داخل بازی درست نشده که هر کسی بتونه ویرایشش کنه اصلا قابلیت ویرایش توی بازی انلاین فکر نکنم باشه همه چیز ها اورجینال بازی هست واسه همین اون چیزی که داری فکرشو میکنی عملی نمیشه خود کونامی هم هر چند وقت یکبار واسه بخش انلاینش همراه با دی ال سی هایی اپدیت میکنه
چون گروه سازنده اون پج روسی هستند
آقا این پچ رو نصب کنیم میشه آنلاین بازی کرد بازم یا بهم میریزه یهو؟
من هنوز این پج رو تست نکردم ولی احتمالا مشکلی ایجاد نمیشه فقط قبلش نباید پچی ریخته باشید چون همخوانی نداره
دوستان کسی به این مشکل برنخورده ببینه مشکل از کجاست ؟
من برخوردمنقل قول:
مشکل از اتصال نت هستش .. چندبار امتحان کن رفع میشه
با کرک آنلاین زمان پاسخ دهی افزایش پیدا میکنه و تأخیر زیاد میشه ، حتی تو بازیه آفلاین هم این کرک تأثیر خودشو میگذاره و پاسها و حرکات با تأخیر انجام میشه اما در کرک اصلی بازی ، چنین تأخیری وجود نداره
سلام دوستان من بازی رو آنلاین انجام میدم و خودم هاست میشم اما چرا درون بازی حرکت هام با دیلی ( تاخیر ) انجام میشه ؟ تغریبا یم ثانیه تاخیر دارم در پاس ها شوت ها و ...
( فقط در آنلاین دیلی دارم . )
سلام بچه ها من این تنظیمات دسته رو تو بازی سیستم ستینگ نمیبینم کسی از دو ستان میدونه کجا باید درست کنم ؟؟؟؟؟
کسی خبر از پچ pesedit نداره که واسه 15 میاد یا نه؟
سلام دوستان من بازیو نصب کردم بازی کامل صدا داره ولی گزارشگر نداره.پک صدای عربی رو هم دانلود کردم قسمت گزارشگر هم هم انگلیسی داره هم عربی هر کدومو انتخاب میکنم بازی گزارشگر نداره
اگه ممکنه راهنماییم کنید
جایی ک بازیو نصب کردی فایل setting داره اجرا کن گزینه controlerنقل قول:
چرا این بازی صحنه ورود به زمین رو نداره. زرتی میره توی بازی!!
در کل خیلی بدشده
گیم پلی از سال قبل بهتره اما در تمامی موارد خصوصا گرافیک افتضاحه
من دیشب بازی را انلاین بازی کردم با یک نفر 3 به 1 باختم ولی خیلی خیلی حال نداد حتی یک بار هم هنگ کرد اما حیف دسته ام خراب بود خیلی سخت با این دسته بازی کردم گرافیک و چهره بازیکنان خیلی بده از واقعیت خیلی دوره ولی تقریبا میشه بگی خود بازی خیلی خیلی بهتر از 2014 است