سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟
سلام یکی از اشنایان در نمایندگی ایرانخودرو هست میگه سمند lx با موتور 1800 cc دو ایربگ حواله ای حدود 29 تومن برامون میتونه بخره 20 روز تحویل با توجه به اینکه الان ایرانخودرو ثبت نامی هیچی نداره به نظر شما این مدل سمند چطوری هست؟ارزش خرید داره؟
مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )نقل قول:
دوستان عزیز سلام
قیمت بنز C230 Kompressor مدل 2006 فول آپشن با کارکرد 100 هزار چنده ؟ راستی بدون رنگه.
پشتش نشستم خیلی نرم و بیصدا بود. فنی رو هنوز چک نکردم ولی با توجه اینکه رانندش دوستمه و میدونم مواظبش بوده احتمالا خوبه.
راستی چطور میتونم کارکرد دقیقشو دربیارم؟ کارشناسی سراغ دارین که برام چک اش کنه؟
ببخشید یک چیز دیگه : دوستم میگفت موتورش 2300 است ولی من تو اینترنت سرچ کردم زده بود 1800 ! کدوم درسته؟
مرسی
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو با حدود 100 تومن دارم. قبلا 206 داشتم و دنبال یه ماشین جادارتر و البته جمع و جور هستم! نظر خودم هیوندای i30 مدل 2014 هست.
البته پیشنهاد دیگه ای هم باشه استقبال میکنم. کلا یه خودروی all in one میخوام :n02: هم برای مسافرت خوب باشه و هم شهری! خدمات پس از فروشش خوب باشه. شنیدم خودروهای کره ای یه مقدار خشک هستند ولی فکر کنم در مقایسه با 206 خیلی بهتر باشند!
اینم بگم که من تا حالا فقط تجربه رانندگی با 206 و پراید و پیکان رو داشتم ولی خب حالا فرصتش پیش اومده که یک ماشنی بهتر انتخاب کنم.
حتما میخوام صفر باشه و نهایت هم دو تا سه سال میخوام نگهش دارم! بودجه هم میتونم تا 120بالا ببرم!
سلام تا 120 تومننقل قول:
شما تویوتا کرولای 2013 میتونید بگیرید که واقعا ماشین خوبیه
النترا و سراتو 2014 فول میتونید بگیرید که خودم ترجیحا سراتو رو انتخاب میکنم (موتور 2000)
مزدا3 میتونه گزینه مناسب دیگه ای باشه
رنو اسکالا و رنو فلوئنس از گزینه های فرانسوی هستش
بین همه این ها
اگر 2014 میخواید به نظرم سراتو گزینه مناسبی برای شماست
خیلی ممنون.
راستش زیاد قیافه کرولا رو دوست ندارم. البته من مدل 2014 رو از نزدیک دیدم، شاید 2013 که شما میگید بهتر باشه!
مزدا 3 هم من شنیدم زیاد برای مسافرت خوب نیست مخصوصا اگه تعداد سرنشین زیاد باشه!
رنو فلوئنس هم خیلی درازه!!
نظر خودم هم بیشتر روی کیا سراتو هست مخصوصا اینکه میتونم فولشو بگیرم! راستی با توجه به اینکه رینگ 17 داره توی دست انداز و جاده خاکی اذیت نمکینه؟
غیر از رنو اسکالا شاسی بلند چی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
پیشنهاد من ماشین کارکرده هستش. شما قبلا فقط ماشین ایرانی سوار شدید و الان حتی مدل 2006 خارجی هم سوار شید اساسی متفاوته. اگر میخواهید گرفتار افت قیمت نشید و همینطور هزینه های تعمیرات احتمالی هم گریبانتون رو نگیره. بهترین انتخاب شما خودروهای کرهای مدل 2012 هستش که اکثرا 5 سال گارانتی دارن و با مبالغی کمتر از 120 تومن میتونید تجربه شون کنید. بهترین انتخاب شما اگر میخواهید اسپرت باشه سراتو کوپه مدل 2012 شرکتی با موتور 2000 هستش. انتخاب دیگرتون سراتو موتور2000 مدل 2012. انتخاب دیگر النترا 2014 کارکرده. انتخاب دیگر سوناتا 2011 و 2012. انتخاب دیگر کرولا که فرمودید قیافه اش رو دوست ندارید اما یه عمر ماشینه. مزدا 3 ماشین بسیار عالی هستش اما پایین بودن شاسی اش شدید رو مخه. شاسی بلند هم بهترین انتخابتون اسپورتیج و توسان جدید هست. البته اینا ماشینای خشک تری هستن تا سواری های کرهای
در کل به نظر من حدودا 90 تومن هزینه کنید یه ماشین شرکتی فول آپشن مدل 2012 بخرید هم فال هستش هم تماشا. گارانتی 5 سال دارن اکثرا و افت قیمت هم کردن. میخواهید ماشین صفر بخرید مدلهای 2014 فول آپشن اما دو ایربگ رو تجربه کنید که قیمتشون با مدلهای فول ایربگ خیلی تفاوت داره.
موفق باشی. تو خرید عجله نکن خوب بازار رو بگرد چون مصرف کننده ای و تجربه ماشین خارجی نداری هرچی سوار شی به نظرت عالی میاد پس با یه کسی برو ماشین بخر که ماشین خارجی سوار شده باشه. از پراید و 206 تو ماشین 100 میلیون رفتن اینقدر تفاوت داره که متوجه خوب نبودن های احتمالی نخواهید شد.
به هرحال رینگ 17 یه مقدار ماشینو خشک میکنه ولی در کل فکر میکنم رضایت مطلوبی از ماشین داشته باشینقل قول:
چون بیشتر از 2-3 سال نمیخوای از ماشین استفاده کنی شاید کره ای و ژاپنی فرقی نکنه که بخری
کلا ماشین های ژاپنی طول عمر زیادی دارن مخصوصا کرولا که شنیدم ماشینی بوده که واقعا آمار خیلی کمی توی مراجعه به تعمیرگاه داره (حالا 2014 رو نمیدونم چون هنوز حساب پس نداده ولی باز هم میشه بهش اعتماد کرد)
ولی به نظرم حتی تا 4-5 سال هم ماشین های کره ای خیلی خوب جواب میدن و ماشین های خوبی هستن
درسته مزدا 3 شاسی کوتاهش اذیت میکنه مخصوصا با این دست اندازهای غیر استاندارد.
رنو اسکالا شاسی بلند نیست ولی در مورد شاسی بلند هم دوستمون گفتن
اسپورتیج و توسان در ماشین های کره ای یا سانتافه 2010 اگر با بزرگی اش مشکلی ندارید.
توی ژاپنی ها میتونید نیم نگاهی به قشقایی داشته باشید
ولی به نظرم بهتره یه سدان خوب و مناسب بگیرید
با توجه به نیاز شما به نظرم باز هم همون سراتو 2000 بهترین گزینه است
البته تویوتا یاریس هم در قیمت های پایین تر و i30 هم هست ولی باز هم به نظرم سراتو رو گزینه اول بذار... :n01:
روی مدل های Honda هم فکر کنید. همونطور که شاید بدونید، اصولاً میشه گفت هدف وجودی شرکت هیوندای کره برای رقابت با هوندای ژاپن است و بسیاری از مدل ها، کپی کمی ارزان تر و بی کیفیت تر و کم عمرتر مدل های هوندا هستند.
مثلاً در حدود 110-130 (بسته به تیپ) هوندا سیویک 2014 انتخاب خوبیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق "گفته ها"، خودروهای هوندا که به خاورمیانه وارد میشوند، تولید ایالات متحده ی امریکا هستند نه ژاپن.
درود
سقف قیمت تا 120 باشه .
بنده هم ماشین کره ای نمیخوام (کیا،هیوندای و...)
صفر که چه بهتر ... وگرنه تا 2 3 سال کارکرده هم باشد مانعی نداره...
ماشین با ابهت میخوام... جلف نباشه..
شخصا تی ینا نظرمو جلب کرده و سوزوکی کیزاشی .
تی ینا کیفیت مونتاژش چطوره ؟ وارادتیش تا مدل چه سالیه و آیا ترجیح داده میشه با نوع مونتاژیش؟
کیزاشی چطورر ماشینیه ؟ (مطابق بودن دیزاینش با سلیقه ام و همینطور کم بودنش نظرمو جلب کرده! )
از برند تویوتا چه پیشنهادی دارید ؟
بطور کل چه پیشنهادی دارید با این اوصاف ؟
راستی شاسی بلند چه پیشنهادی دارید ؟
سلامنقل قول:
هنگام انتخاب ماشین به فکر بازار دست دومش هم باشید
به نظرم تینا انتخاب مناسب تری باشه
ولی با این حال خودرو های کره ای هم خدمات پس از فروش خوبی دارن و هم بازار دست دوم خوبی دارن و برای استفاده نه چندان بلند مدت گزینه های خوبی هستن
توی این قیمت برای ماشین صفر ژاپنی ماکسیما ، تویوتا کرولا و تویوتا یاریس رو میتونید بگیرید
شاسی بلند ژاپنی هم نیسان قشقایی
هوندا سیویک هم ماشین خوبیه ولی در مورد خدمات پس از فروش و بازار دست دوم اون تحقیق کنید.
دوستان به خوبی راهنمایی کردندنقل قول:
ولی میخواستم یه مورد به گزین هاتون اضافه کرده باشم
با توجه به معیارهاتون
شما علاوه بر اون موارد گزینه خیلی خوبی
میتسوبیشی لنسر را هم دارید
از هر نظر نسبت به سراتو که مورد نظرتونه بهتره
با سطح بودجه در نظر گرفته شده هم تطابق داره
موفق باشید
تا 120 تومننقل قول:
صفر اگر با ابهت میخواید ماکسیما که هنوز که هنوزه حرف زیادی برای گفتن داره مخصوصا از نظر موتوری
از نظر خاص و تک بودن
میسونیشی لنسر 1800cc
هوندا سیویک
توی مدل های شاسی بلند هم
میتسوبشی asx 2012
اسپورتیج 2400cc 2012
ممنون از راهنماییتون. دیروز رفتم چند تا نمایشگاه سر زدم بیشتر دنبال کرولا 2013 بودم تا ببینم چطوره، که پیدا نکردم ولی یدونه سراتو 2012 فول دیدم خیلی خوب بود.البته وقت نشد یه دور باهاش بزنم ولی امکانات داخلش که عالی بودو قیافشم دوست داشتم!نقل قول:
ولی به قول شما باید با یک نفر که یکم آشنا باشه برم تا به مشکل نخورم!
ممنون.نقل قول:
بله احتمال زیاد سدان میگیرم .
راستی قشقایی مدل های جدیدش تو بازار ایران هست؟ تو هیچ سایتی پیدا نکردم.
خیلی ممنون. گزینه خیلی خوبیه.نقل قول:
مدل outlander asx رو از نزدیک دیدم و خیلی ازش خوشم اومد. اگر بخوام شاسی بلند بگیرم پیشنهاد میکنید؟
لنسری که الان تو بازار هست از لحاظ آپشن ها چطوره ؟ قیمت فکر کنم حدود 120 در بیاد.
تشکر. راستش فکر کنم به مشکل خدمات پس از فروش بخورم در مورد هوندا. و گرنه توی اینترنت که سرچ کردم در مورد نرمی ماشتی خیلی تعریف میکنند.نقل قول:
بیشتر دنبال تویوتا هیوندا کیا باش که بازار بعدی رو زیاد از دست ندی.نقل قول:
سراتو سوناتا اپتیما اسپورتیج توسان کرولا کمری بهترین انتخابهای شما هستن
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
اقا اطلس خودرو سند به نام خریدار میخواد که من ندارم.نقل قول:
چرا هیچکس راجع به ولستر توضیح نمیده که خوبه یا نه اصلا چه جوریه میارزه یا نه؟
سند به نام خریدار یعنی چی. منظور سند خونه است؟نقل قول:
ولستر فقط قیافه است. روی کاغذ هم چیزی واسه گفتن نداره. با این پول میشه سراتو 2000 خرید
نقل قول:بله سند خونه یا ملک هستش که من ندارم ولستر که خیلی اپشن داره حتی بیشتر از سراتو چطور خوب نیست/نقل قول:
عجب قدیما اینجور نبودنقل قول:
ولستر خب اسپرتی تر و جدیدتره اما موتورش 1600 هست و نمای خانوادگی نداره اصلا ماشین قشنگیه ولی تو همین قیمت میشه سراتو سوار شد که ولستر رو با موتور 2000ش میخوره
از نظر امکانات کدوم بهتره ؟ ولستر یا سراتو ؟نقل قول:
مدل آتلند با بودجه شما همخوانی ندارهنقل قول:
تازه وارداتش شروع شده و نمونه کارکرده ای نداره که بخواید انتخاب کنید
قیمتش توی حدود 180 باید باشه
اما مدل asx هست اگر بخواید شاسی بلند انتخاب کنید که با 120 تومن مدل 2012 قابل خریده
از هر نظر به نظر بنده از اسپورتیج و توسان سر تره مخصوصا اینکه شتاب بسیار عالی و مصرف سوخت پایینی نسبت به اونا داراست
آپشن های لنسر 1800
پیشنهاد من برای خرید فقط ماشین ژاپنیست
شاسی بلند با معیاراتون asx 2012
سواری لنسر 1800cc
موفق باشید
سلامنقل قول:
تا مدتها قصد ندارم بفروشم که نگرانی بابت فروشش داشته باشم ...
تویوتا کرولا چه مدلش ؟ یاریس چی ؟ راستی کمری چه مدلی با این حدود قیمت ؟
نیسان قشقایی هم پیشنهاد جالبی بود ...
ممنون ....
ماکسیما هم خیلی خوبه ... هنوزم جوونه ... اما فکر نکنم بیاد توی لیستم ... (ماشین امروزی تر میخوام)نقل قول:
اسپورتیج هم اگرچه خودروی دوست داشتی ای هست اما گفتم کیا نمیخوام ...
در مورد پیشنهادات دیگتون تحقیق میکنم ...
ممنون...
راستی فقط تاکیدی روی ماشین ژاپنی ندارم از کمپانی های دیگه هم پیشنهادی داشتید خوشحال میشم ... (مثلا فرانسویها.... یا آلمانی اگه با این قیمت جور بشه... حالا صفر نشد کم کارکرد... ) مثلا c5 سیتروئن که خودم هم نیم نگاهی بهش دارم .
Mitsubishi Lancer مشخصات base model ـش موتور 2000cc هست.
نمیدونم برای چی اینا با موتور 1600 و 1800 سفارش میدن وارد میکنن... واسه دو قرون سود بیشتر؟!
الان دیگه دور موتورهای کم مصرف و کم حجم هست ؛ حتی کمپانی های آلمانی هم رو آوردن به موتورهای کم حجم و با توربو قدرت رو جبران کردن ؛ وقتی توربو استفاده کنید قدرت ۸۰ درصد بیشتر میشه هروقت هم رانندگی عادی داشتید موتور تنفس معمولی خواهد داشت .نقل قول:
دوستان عزیز سلام - لطفا منو راهنمایی کنین
قیمت بنز C230 Kompressor مدل 2006 فول آپشن با کارکرد 200 هزار چنده ؟ راستی بدون رنگه.
پشتش نشستم خیلی نرم و بیصدا بود. فنی رو هنوز چک نکردم ولی با توجه اینکه رانندش دوستمه و میدونم مواظبش بوده احتمالا خوبه.
راستی چطور میتونم کارکرد دقیقشو دربیارم؟ کارشناسی سراغ دارین که برام چک اش کنه؟
ببخشید یک چیز دیگه : دوستم میگفت موتورش 2300 است ولی من تو اینترنت سرچ کردم زده بود 1800 ! کدوم درسته؟
مرسی
با سلام
ما حدود 80 بودجه داریم تا یه ماشین برا خانواده بخریم.
فکر نمیکنم انتخاب صفر مناسبی تو این رنج باشه.
ام جی کارکرده چطوره؟
حالا مدل 6 یا 550
تو این رنج قیمتی چیز خوبی پیدا میشه؟
بعد اینکه مثلا ام جی 550 مدل 2012 با 2014 تفاوت خاصی داره؟
در کل ماشینای خوبی هستن این ام جیا؟تو اینترنت ندیدم کسی ازشون بد بگه
گزینه خوبیهنقل قول:
مه فرق زیادی با هم ندارند
اما اگه mg6 با این قیمت پیدا کنید بهتر از 550 است
البته اگر تمایل داشته باشید میتونید صفر کیلومتر mg 350 را هم انتخاب کنید
کلا من بدی ازشون ندیدم ,ولی بازار کارکرده زیاد جالبی به نسبت ندارند
کره ای های با کارکرده چون سوناتا 2009 و 2008
سراتو های 2010 و 2011 هم قابل خرید هستند
چرا انتخاب های خودتونو محدود به خودروهای چینی میکنید؟نقل قول:
خیلی گزینه های متنوعی میتونید داشته باشید ....
با 80 ملیون و کمی هم بشه بیشترش کرد اگه صفر بخواید روی این موارد میشه مانور داد : مگان ، هیوندای i20 ، مزدا 2 ، هیوندای اکسنت ، میتسوبیشی لنسر ، یاریس هاچ بک
کارکرده هم که تا دلتون بخواد .... بعنوان مثال : اپتیما 2010 ، اپیروس 2008 ، اسپورتیج 2008 ، هیوندای i30 2012 ، آزرا 2007 ، سوناتا 2009 ، توسان 2008 ، ماکسیما 89 ، ویتارا 88 و .....
البته هیچ توضیحی هم ندادید که خواسته ها و سلایق و علایقتون چیاست منم کلی گفتم ... فقط گفتید برای خانواده میخواید که شاید بعضی از گزینه های نامبره مثل تویوتا یاریس هاچ بک ، مزدا 2 و ... جالب نباشه ....
ماشین صفر به هیچ وجه نخر افت قیمت بالاست.نقل قول:
بهترین انتخاب شما سراتو 2011 شرکتی موتور2000 هستش که تا سال آینده گارانتی داره. نخواستید سراتو 2012 موتور1600 شرکتی.
خیلی تمایل به صفر دارید هیوندا اکسنت.
اینها ماشینهای خانوادگی خوبی هستن.
سوناتا 2009 انتخاب بسیار خوبیه کم مصرف تر و کم خرج تر از آزراست و خیلی بهتر از سراتو. اما دیگه گارانتی نداره
ممنون بابت راهنمایی ها
ازون نظر گفتم خانوادگی چون نظرم روی سدان نسبتا جادار با حجم صندوق عقب مناسب هستش به همین خاطر هاچ بک ها جزو انتخاب هام نیست
ام جی 350 هم چون موتورش 1500 هستش زیاد بهش فکر نمیکنم،یه کم کوچیک هستش.
همچنین از شاسی بلند هم زیاد خوشم نمیاد،دنبال سواری هستم بیشتر.
بعد اینکه کدوم یکی از گزینه ها میتونه هزینه های جانبی و نگهداری کمتری داشته باشه نسبتا؟
از نظر امکانات رفاهی فکر کنم اکثرا تا حدودی با هم برابر باشن،ولی عامل خرج واسم مهمه نسبتا.
همچنین اتومات بودنش،الان مثلا سرچ کردم سراتو 2012 رو زده بود گیربکس دستی هستش!!
تیپ ترونیک باشه که چه بهتر
دوست عزیز چینی ها و چینی های شبه سایر کشور ها رو از لیستت بیار بیرون.نقل قول:
گزینه های مناسب اینا هستن تا گرونتر نشده بخر
سوناتا مدل 2008 تا 2010
آزرا مدل 2007تا2008
سراتور موتور 2000 مدل 2011تا2012
سراتو موتور 1600 مدل 2013
تویوتا کمری مدل 2007
تویوتا کرولا مدل 2008
مزدا3جدید مدل 89
اینها همه بیرنگ و فول شرکتی و بعضا گارانتی دار از قیمتهای 75تا89 تومن میشه تمیزشون رو گیر آورد
در تکمیل صحبت های دوستمون a-rudiنقل قول:
میخواستم یه گزینه بهتون گیشنهاد بدم که به نظر نسبت به بقیه در برتره
هم گارانتی داره
هم 6 سیلندر هست , خرج بسیار کمی داره و به نسبت سوناتا گر شتاب تر و طبق مطلبی که توی مجله ماشین چند ساله پیش زده بود
توی چلنج بینش با سوناتا برده بود
اپتیما 2010 با کارکرد های بسیار پایین حدود 40 تا 60
اگر من میخواستم انتخاب کنم صددر صد روش شکی نمیکردم
سلام
آقا نظرتون در مورد سوبارو چیه؟
ماشین خوبیه یا نه؟
نمایندگیش تو ایران چی؟
کسی باهاش کار کرده؟ کار رابنداز هستن؟
کلا خریدشو پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان عزیز
به نظرتون با ۱۰۰ تومن بهترین شاسی بلندی که میشه خرید چیه؟
اسپورتیج ۲۰۱۰ ؟
مورانو ۲۰۰۸ ؟
جیلی x7 صفر ؟
.... ؟
بهترین انتخاب ها همین هایی است که فرمودیدنقل قول:
با همین ترتیب
اينا البته بدون رنگ اگه رنگدار بخواي بخري و مشكلي نداشته باشي با اين موضوع پرادو تمام رنگ 2009 هم ميشه خريدنقل قول:
نقل قول:خیلی ممنون دوستاننقل قول:
اینکه میگن گیربکس مورانو مشکل داره، صحت داره؟
تجربه مورانو نداشتمنقل قول:
به نظر من اسپورتیج بهتره
هم بازار خوبی داره هم قطعاتش فراونه
کلا تو کار ماشینایی که پشت سرشون حرف هست نباشی بهتره. ماشینای عمومی ( نه تاکسی ها :n02: ) بهتر هستن از هر لحاظ ( بازار فروش دست دوم، قطعات مصرفی و تعویضی، تعمیرات، تعمیرکار ماهر در هر جایی )نقل قول:
ماشینایی که زیاد هستن بهترن تابلو هم نمیشی مگر خودت بخوای
شاسی بلند بهترین انتخاب 100 تومنی البته به مدل ویتارا و توسان و اسپورتیج هست
سلام دوستان
قصد خرید mvm x33 دارم میخواستم ببینم از نظر فنی و موتوری خوب هست یا نه .در ضمن بودجه ام تا همین حدوده .سمند دارم اگه بخوام بخرم باید سمند رو بفروشم میخوام بدونم x33 ارزش داره بگیرم یا نه؟ با تشکر