سلام....من نسخه کرک شده رو نصب کردم و همه کارها رو هم انجام دادم ولی وقتی بر روی فایل لانچر کلیک می کنم به برنامه اوریجن وصل میشه و ازم میخواد که بازی روب با سی دی کی اکتیو کنم....کسی از دوستان میدونه این مشکل رو چطور باید برطرف کرد؟
Printable View
سلام....من نسخه کرک شده رو نصب کردم و همه کارها رو هم انجام دادم ولی وقتی بر روی فایل لانچر کلیک می کنم به برنامه اوریجن وصل میشه و ازم میخواد که بازی روب با سی دی کی اکتیو کنم....کسی از دوستان میدونه این مشکل رو چطور باید برطرف کرد؟
به احتمال خیلی زیاد پردازنده(CPU) شما هنوز با این کرک مشکل داره و باید صبر کنی تا ورژن بعدی بیآدنقل قول:
توروخدا یکی یه دسته یا گیمپد معرفی کنه که روی کامپیوتر بشه 360 درجه حرکت کرد
رفتم دسته طرح360 xbox خریدم 35 هزار اونوخت 3تا از دکمنه هاش جابه جا هستن اونوخت دسته ارزون ها این مشکلاتو ندارن :|
یه دسته بازی شما میتونین معرفی کنین مخصوص فیفا؟
کسی هم برنامه داره باحاش تنظیمات دسته رو عوض کنی مثلا بهش معرفی کنه وقتی ضربدر بزنی برات مربع بزنه؟یا همچین چیزی باشه؟
کرکــــ اومد؟
هاه هاه هاه روح آرون سوارتز کبیر در سرتاسر دنیا میچرخد :n20:
تبریک به تمام دوستانی که مقاومت کردن و پول خودشون و پدر مادر زحمتکششون رو پای بازی و کمپانی سرمایدار EASPORTS نریختن
و به امید نابودی کپی رایت در تمام دنیا و برقراری اپن سورس و کپی لفت و freedom to connect
با این برنامهنقل قول:
x360ce
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید
بعد از دانلود و نصب و اجرا صفحه ای به صورت زیر البته به صورت تنظیم نشده نمایش داده میشه که باید تنظیم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دگمه بدرستی تعریف کنید بعد ok میکنیم تا سیو شه
بعد در مسیر x:\Users\x\Documents\FIFA 12
فایلی به نام buttonDataSetup ایجاد میشه که ازش کپی میگیریم و به فلدرx:\Users\x\Documents\FIFA 15 منتقل میکنیم .
بعد بازی رو اجرا میکنیم و میبینیم که Rs هم کار میکنه
نقل قول:
What the FAZ
خب من با کرک و آپدیت این لینک
بازی رو روی 8.1 هم بالا اوردم
core i5 2500k
?fazنقل قول:
?what is faz
my phase is good
?ur phase is null
lol
متاسفانه کرش کرد روی Compatibility سون هم تست کردم کرش میکنه در انتخاب زبان
اما وقتی از فول اسکرین در میارم تنظیمات اولیه هم رد میکنه ولی در منوی اصلی کرش میکنه :n02:
تو ویندوز 8 وقتی از فول اسکرین در میاد بیشتر میرهنقل قول:
فکر کنم یه ایراد جزئی داره کرک
دوستان تازگیا میرم داخل بازی CPU میره روی 100 چیکار کنم؟:n02:
CPU AMD 4900 دو هسته ای
الان میان میگن داخل حل مشکلات فیفا 15 بپرس باشه الان میرم اونجا میپرسم اما ینجاهم جواب بدین دیگه
تاپیکی برای مشکلات وجود داره؟چون من گشتم نبود
من مشکلم اینه ارور has stoped working میده وقتی اجراش میکنم درست بعد از اینکه زبانو روش کلیک میکنم که بره مرحله بعدش
ویندوزم 8.1 64 بیتی هستش
از لحاظ نرم افزارها هم همشو دارم مشکل کانفیگ ندارم گرافیکمم اپدیت کردم و همه چیز اوکی هستش
نسخه کرک روی 8.1 مشکل دارهنقل قول:
آقای Hassan T Dogar توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر گذاشته که برای این مشکل این کارو کنیم:
Guys if you have windows 8 8.1 x64 bits with crash after choosing your language.1-download sandboxie. GOOGLE for it.2-install it3-disable windows media player in windows features/ media features.4-restart windows if necessary.5-right click on Launcher.exe and click on launch with sandboxie6-select your launguage7-you will have an error message dont touch it do alt tab, go to fifa 15 and do alt+enter for full screen This worked for me.PS : you have to disable windows media player otherwise the game will crash.
تستش کنم ببینم درست میشه، اطلاع میدم
مشکل این کرک بروی ویندوز 8.1 هم برطرف شده ، با این آموزش می تونید اجرا کنین :
( ویدیو آموزش پست قبلی هست )
( بازی رو با نرم افزار sandboxie اجرا کنید )
تست شده هست و جواب میده
من موفق شدم بازی رو اجرا کنم
فقط نميشه وارد تنظیمات بازی شد گویا
ميخوام یکم گرافیک بازی رو بیارم پایین که لگ نزنه
چه کنم؟!
من وقتی کرک فیفا 15 رو میزنم بعد Origin.Games.Reg.Tools.v1.0-3DM رو هم اجرا میکنم ولی وقتی لانچر رو میزنم این ارور رو میده origin is not installed.and is required play your game please renistall origin
چیکار کنم درست شه همه چی رو طبق آموزش سی دی پیش رفتم
یعنی از این جا که میرید : \fifasetup\fifaconfig.exe رو که باز می کنید ، تغییرات اعمال نمیشه ؟نقل قول:
cpu شما هنوز به کرک اضافه نشده ، صبر کنید تا 2-3 روز دیگه کرک جدید میادنقل قول:
بازی با نرم افزار سندباکس اجرا میکنم ولی تصویر برای من حالت نگاتیو شده درمیاد .
شبیه عکس زیر میشه
واقعا ممنونم کارم را افتاد و بازیش کردم فقط فیفا
نه اصلا fifaconfig باز نمیشهنقل قول:
دوستان راهی هست بدون آپدیت بازیو بشه اجرا کرد؟روی cpu amd اجرا میشد الان که مادربورد و سی پیو رو عوض کردم دیگه اجرا نمیشه داتخل آموزشش گفته باید آپدیت 1 تا 4 نصب شه.راهی هست؟یا باید حتما نصب کنم آپدیت رو؟
دوستان عزیز 2 تا سوال :
روی ویندوز هفت نسخه 32 بیتی اجرا میشه ؟
با رم 4 گیگ ، سی پی یو intel core duo 2.50 و گرافیک 1 گیگ میتونم بازی رو اجرا کنم ؟
بازی از نظر گرافیک و خصوصا" شبیه سازی و فیزیک در سطح بالایی قرار داره، تو ویندوز 32 بیتی که بعید میدونم اصلا" Run بشه! اگرم بشه با افت فریم و پرفورمنس مواجه خواهید شد. CPU شما برای این بازی خیلی ضعیفه!نقل قول:
کسی تونسته بدون آپدیت 1تا 4 بازی رو اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی CPU AMD اجرا میشود الان روی INTEL اجرا نمیشه سایتا گفتن باید آپدیت نصب کنید
کسی اجرا کرده بدون آپدیت؟
راهی سراغ دارید؟
کرک ورژن 1و 2 با اونCPU اینتل شما سازگار نیست، باید صبر کنی تا کرک جدیدتر بیآد.نقل قول:
آپدیت کردن ضروریه، هم برای اجرا شدن و هم برای رفع ایرادات و باگهای بازی
آپدیت کنم اجرا میشه؟؟؟؟؟؟ یا باز هم نمیشه؟؟نقل قول:
دوستان يكي لطف ميكنه لينك سالم خود بازي و اپديتاشو با كرك يه من بده؟ يه سوال ديگه نسخه اصلي بازي رو بخوام از بيرون بگيرم از كجا بدونم نسخه سبك شده نيس و كرك روش جواب ميده؟ چندتا dvd بايد باشه بازي؟ بعد يك سال ونيم ميخوام از ١٤ كوچ كنم به ١٥ مرسي
من خودم امتحان نکردم ولی گفتن بدون آپدیت بازی اجرا نمیشهنقل قول:
دوستان از من اجرا میشه ولی درصد استفاده از پردازنده میره تا 100 درصد و بازی خیلی گیر میکنه، یه آپدیت هم توو نت بوود اونم نصب کردم
نمیشه این مشکل روو حلش کرد یا باید منتظر کرک جدید بااشم؟
دوستان فایل اپدیت دیتابیس (واسه نقل و انتقالات) را داره کسی ؟
بازی خیلی گرافیک وصف نشدنی ای داره واقعا بی انصافی کردن نمره های فیفا و pes مثل همه نامردیه به تمام معناست
من cpu amd داشتم بدون آپدیت اجرا کردم اما سی پیو تا 100 میرفت بالا سی پیو amd باید چهار هسته ای داشته باشی و برا intel سی پیو 3000 دو هسته ای به بالا همراه با آپدیتنقل قول:
پردازنده 4 هسته ای AMD دارمنقل قول:
AMD Phenom II X4 945 Processor 3.00 GHz
آپدیت و کرک هم از این سایت دانلود کردم
-------------
دوستان یه سوال
من تا بحال به استادیوم نرفتم و بازی فوتبال رو از نزدیک ندیدم، نه اینکه علاقه ای نداشته باشم! چون به نظرم بازی های لیگ و متاسفانه حتی تیم ملی ارزش استادیوم رفتن رو ندارند و ...
فقط میخوام بدونم تو واقعیت هم جای پا رو چمن میمونه یا بازی فیفا 15 زیادی اغراق کرده!؟
بله جاش میمونهنقل قول:
سلام حداقل سیستم عامل برای این بازی چیه
جاش می مونه ولی نه اینجوری که توی فیفا 15 هست،نقل قول:
یه مقدار اغراق شدست توی واقعیت از نمای دور که خیلی مشخص نیست از نمای نزدیک هست که مشخصه چمن کنده شده
موندن ردپا یا تکل روی زمین فوتبال به کیفیت( هموار بودن) زمین و همینطور به مقدار کوتاهی یا بلندی چمن هم ربط داره.
مثلا" تو انگلیس با اون زمینهای مخملی و مسطح رد پا ها و تکلها میمونه ولی تو زمینهای مملکت خودمون تراکتور هم رد بشه مشخص نمیشه!:n02:
در کل نمیشه بگیم همش اغراق آمیزه...
آخه من یادم نمیاد تاحالا تو بازی هایی که از تلوزیون دیدم اینطوری جای پا بمونه!
به نظر من ایده قشنگیه ولی بهتر بود وقتی بازیکن ها استارت میزنن و یا زمین میخورن و موقع تکل زدن و به هوا پریدن و ... جای پا میموند و کلا بیشتر از 20 تا جای پا تو زمین دیده نمیشد!
الان دقایق آخر بازی زمین یه شکلی میشه زیاد جالب نیست
برنامه های فغال رو غیر فعال کننقل قول:
داخل منوی استارت بنویس msconfig
داخل گزینه servise تیک گزینه hide all microsoft servicesرو بزن و همه رو غیر فعال کن و بعد گزینه startup رو بزن و همه رو غیر فعال کن.فقط یادت باشه به چیز دیگه ای دست نزنی.اگهآنتی ویروس همداری حتما پاکش کن
این حداقل سیستم مورد نیازهنقل قول:
• CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
• RAM: 4GB
• Hard Drive Space Required: 13.0 GB
• Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
• DirectX: 11.0
• Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
• Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
چرا نمونه؟اما چمن با چمن فرق داره داخل هر زمینی شرایط خیلی فرق داره شما داخل چندتا زمین مختلف بازی کن متوجه میشی.البته از فاصله دور نباید معلوم باشه داخل استادیوم های کشورمون از توی تماشاگرا اگه زمینو ببینی فقط خاک میبینی و کنده شدن باقی مونده چمن ها توسط تکل و چیزای دیگهنقل قول: