والا تمام وقتم پای این کلش میره سعید!نقل قول:
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکارینقل قول:
Printable View
والا تمام وقتم پای این کلش میره سعید!نقل قول:
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکارینقل قول:
سلام...نقل قول:
منظور این دوستمون پیدا نشدن لوت خوشمزه و شکم گنده هست :n02: ...
آره متاسفانه برای منم دیگه مثل قدیم لوت خوب گیرم نمیاد :(....
دوستان بنظرتون مشکل کجاست؟؟! الان تان هال 7 هستم ولی سه روز دیگه هشت میشه, کاپم هم 1200 هست !.
الان توی چه کاپی لوت خوب پیدا میشه؟؟!.
سلام
چند روز دیگه تاونم به 9 آپ میشه. لطفا یه مپ خوب بهم بدین. مپ وار و معمولی. مپی باشه که خودتون استفاده کردین و راضی هستین.
ممنون
جوینده یابنده بود... باس بگردین
صبح حدود 250 هزار تا گلد خرج کردم تا لوت پیدا کنم آخرشم چیزی نداد گاها پیش میاد
لوت کم شده واقعا تازه ما که مشتری ایکس مودیم وضعمون اینه :n38:
مثل اینکه میزان لوت هم با مذاکرات 5+1 ارتباط مستقیم داره.
نقل قول:
با توجه به اون هیلر ماکس اگه از این جماعت جاینت هیلری هستی من که به شخصه هرکی بهم اینجوری بزنه میگم خدا نگزره از اون خنگی که هیلر رو از زیر تله ایر در آورد :n34:
لوت فازیه من پاش بیفته و خوب بده 4 تا باراک بوست خدایش تو 2 ساعت 8ملیون رو فیک میکنم
امروزم بدیش نبود تو 2 ساعت یه 2 ملیونی جور کردم (2 تا باراک بوست)
راستی دوستانی که میگن هوگ از بالون بهتره من مپ وارم با هوگ 5 یا بی ستاره میشه یا 50% یک ستاره
راه حل ؟ دو تا جاینت بمب 3 کنار دست همدیگه لول
بماند خودم تا 1 ماه پیش فقط هوگ بازی میکردم
اما از روزی که خوردم تو یه وار به یه مپی مثل خودم رفتم دنبال بالون
هیلر تازه زنده شده ! :دینقل قول:
ولی تو هر لولی جواب نمیده خیلی بشه باهاش رفت جلو تا کاپ 2500 عه اونم دست و پا شکسته .
در مورد هوگ هم کاملا بستگی به مپ و شروع اتک داره , همین دیروز با 40 تا هوگ همین مپم رو برای اولین بار فول زدن !!
دوستان بعد از ازاد کردن کارگر پنجم دلیلی برای جمع کردن جم هست یا میشه با خیال راحت خرج کرد؟
باشه بابا این جاین خدا خفه شده لول 6 و 7 تش دهن سرویس کنه مجبور شدم مپ رو عوض کنم من ! البته بعضی اوقات چی میشه نمی دونم تو یه روز مثل چی اتک میخورم کلا دیدن کوین و کینگ 20 به بالا برام نرمال شده مهم نیست بیان بزنن سر دارک دلم میسوزه :n31: البته مپ رو عوض کردم با جاینت 6 و هیلر ماکس به جون کردن 50% تونست بزنه :n09:نقل قول:
بابا چیه جون بگیره عزیزم موجود مزخرف اپل هیل رو من بیشتر دوست دارم (به همون دلیل هوگ بازی شدید دستم بهش عادت داره)
مپ ت اصلا برای هوگ چیزی نیست جاینت بمب هات که میشه گفت اصلا نیست تو مدار نکته اصلی هوگ جاینت بمبه حساب کن دمیجش رو هوگ 1.5 برابر میشه :n10:
جمع کن برای بوست کردن باراک ها رو 220 تا یا 240 تا آدم دیگه اعصابش نمیکشه صبر کنه :n27: من که با آرچر خالی میرم اتک اگه 4 تا باراک بوست باشه هر 3 دیقه 4 دیقه کل 220 تا پر میشه یعنی میرم اتک بر میگردم کمپ فول یا تو اتکم یا تو سرچنقل قول:
بعدم یه سری جا ها اول کار یه سکته ریز میاره بعضی چیزا مثلا اول که میای 9 کوین ساختش 40 کیلو دارک میخواد خیلی ها اگه عادت نرکده باشن به دارک دزدی خوب پراشون سخته بعدم به حساب مثلا 8 خیلی بشتر ازت دارک میتونن ببرن خوب جم داشته باشی کمکه:n20:
برا بوست کردن خوبه هزینه کنی ولی برا اینکه بدی کارگر کارش رو زود تموم کنه فایده نداره و جم رو هدر کردینقل قول:
سلام.
دوستان این مپ رو چند رورز پیش همینجوری از روی بیکاری طراحی کردم:n02:...
ولی یه مشکل داره, وقتی که با جیانت حمله میکنن عمرا دستشون به منابع برسه ولی خب همه ی کسانی که با آرچر-بربر حمله میکنن راحت به منابعم میرسن!.
توی تصویر زیر وسط مپ بجای بربرکینگ ,چی رو بجاش بزارم تا توی دفاع از منابع موثرتر باشه؟!!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
مپ خوبیه به قول شما با جاینت نمیتونن برسن.ولی راح حل برای ارچر-بربر اینه که کلن کستلت رو بزاری جای کینگ و همیشه سعی کنی که پر باشه مخصوصا ویزارد یا چیز قوی..کینگتم حتما بزار دورو بر منابعه.
کلا چیدمان هایی که تمام مخازن کنار هم هستن هرکسی رو وسوسه میکنه برای حمله و این اصلا خوب نیست !نقل قول:
بهترین چیدمان : مخازن دور از هم یعنی یه مخزن اکسیر و طلا با هم و دو تای دیگه با هم کلن کستل هم دقیقا وسط
دوستان با بربرین کینگ لول پنج کدوم روش حمله مناسب تر هستش ؟
کدوم کلنی؟:n19:نقل قول:
واسه تان هال 8 فارمینگ چی پیشنهاد میدین؟
من این دوتا رو پیدا کردم .. اگه خوبه ک بگین یکی از همینارو بذارم
اگه از مپی استفاده کردین واسه این لول ک خوب نتیجه داده ممنون میشم اینجا بذارین واسم
ممنون
ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبهنقل قول:
e ... محسن توهم کلش بازی برار؟؟!.نقل قول:
والله عزیز از اینکه دیگه تجربه شده واسم که هیچ کلن ایرانی به درد نمیخوره و همه لیدرهاش یا عقده ای هستن ,یا کم سن و سال ... برای همین دیگه توی کلن نمیرم!.
تروپ هم لازم داشتم میرم یکی از همین کلن های Req And Leave و خلاص:n02:!!.
از این بهتره که براشون واقعا زحمت بکسی, آخرشم سر یه جریان الکی و مسخره کیکت کنن!!.
دوست عزیزم پیشنهاد میکنم مپت رو از چنل این دوستمون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو یوتیوب انتخاب کنی ... من که از تان هال 4 تا الان دارم از مپ هاش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.نقل قول:
اونایی که تعداد نمایشش بیشتر از همه هست واقعا عالیه!.
.
.
مـوفق باشــید.
ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبهنقل قول:
یه بلانسبتی چیزی هم بگی بد نیستا شاید تو جمع لیدر داشته باشیم و بربخوره بهش :n02:نقل قول:
شاید تاحالا لیدر نبودی ،بعضی وقتا لازمه که لیدر سخت گیری کنه!بعضی وقتا هم اگه تند حرف میزنه واقعا دست خودش نیست! بیشترین فشار و استرس روی لیدره!
چند نفر هی دارن ازش سوال میپرسن!به چند نفر داره توضیح میده که چجوری بزنن! دونیت وارو پر میکنه ! و کلی کارای هماهنگی و اینا!
اگه کولیدرها فعال باشن و کمک کنن که خیلی از فشارا از دوش لیدر برداشته میشه!
من شده لول 120 رو هم کیک کنم وقتی حرف گوش نده! وقتی میاد روبروی تورو میزنه و میگی چرا زدی و حرف بد میزنه میخاد نفر اول تو تاپ پلیرز باشه!
یا کسایی که تو چت حرف نمیزنن و فعال نیستنم کیک میکنم!
ولی اگه همه جا رفتی و با مشکل برخورد کردی ببخشید ولی حتما مشکل از خودته :n02::n19:
نقل قول:
سلام
لول 53 بعد کینگ بربر لول 3 !!!!؟؟؟
تا حالا ندیده بودم تو این لول کسی کینگ بربر لول 3 داشته باشه!
جم آیا؟
بعد نفت رو (همون دارک!) چطوری اینقدر پرش کردی؟ رمز موفقیتت رو به ما هم بگو ما هم یاد بگیریم. چون من خودم رو بکشم اینقدر پر نمیشه نهایت بعد 1 هفته بشه 10 هزار تا!
چیزی عجیبی نیست منم لول 53 یا 54 بودم کینگم فکر کنم همین لول بود . لول 56 دیگه کینگم پنج شد . جم هم فقط واسه کارگر خرج کردمنقل قول:
دوستان گوبلین آدم هم میکشه؟یا فقط دزدی میکنه؟
چیزی عجیبی نیستنقل قول:
من با لول 51 رفتم مستر کینگم هم شد لول 5
هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5
من خیلی اضافه دارک هم داشتم
چیزی عجیبی نیستنقل قول:
من با لول 51 رفتم مستر کینگم هم شد لول 5
هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5
من خیلی اضافه دارک هم داشتم
سلام دوست عزیزم.نقل قول:
همینطور که دوستان گفتن ,زیاد عجیب نیست ... تازه الان لول 4 شد و نهایت 2 روز دیگه 5 میشه و دیگه میرم هوگ رو ببرم بالا:n02:...
راستش دوستان توی این تاپیک منو راهنمایی کردن, وقتی در حال سرچ برای لوت هستی همزمان به دارکشون هم توجه کن ,ببین مخزنشون پر هست یا نه ...
اگه مخزن دارکشون زیاد بود (بیشتر از 2000هزار) سه تا اسپل رعد و برق (Lighting) لول 4 خوشگل بنداز روی مخزن دارکش , راحت حداقل 800-900 تا جمع میکنی.
البته اگه تان هالش هم بیرون باشه دیگه بهتر ... کاپ هم ازت کم نمیشه :n02:!!... .
//
البته دوستان درسته لیگ کریستال و مستر دارکش بهتر و بیشتر هست ولی فرقی نداره, الان کاپ من 1200 هست با کمی جست وجو دارک مورد نظرمو پیدا میکنم و...
خوبیش اینه توی کاپ پایین کسی جراعت نمیکنه بهت اتک بزنه و درعوض ازت طلا و اکسیر ببره !!...
.
.
مـوفق باشــید.
دوستان عزیز کسی کلن میخاد بیاد اینجا
IR.KINGS
پرچم سفید و سبز!
یه مدته چند نفر کیک شدن کلن خلوت شده! بیست نفر شدیم! قبلا سیو پنج چهل نفر بودیم :| جزو اولین کلنا هم بودیم که لول دو و سه شدیم!
دنبال کلن بودین بیایین پشیمون نمیشین :n02:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ممنون.
والا من واسه پیدا کردن لوت معمولیش همیجوری کلی مصیبت دارم دیگه دارک هم حالا داشته باشه که دیگه هیچی! تازه بگذریم که درست کردن 3 تا لایت اسپل لول بالا کلی هزینه و زمان میبره! یکی دیگه از مشکلاتی که وجود داره همین حمله هایی هست که وسط درست کردن مجدد نیروها بهت میشه! حالا حساب کنید 3 تا لایت اسپل هم بخوای درست کنی باید 1 ساعت و نیم منتظر بمونی تا اینا فقط آماده شه! اینه که کلاً نمیصرفه حداقل واسه من! میگم، تا حالا هم به غیر اینجا ندیده بودم کسی لول 53 باشه بعد کینگشم 3 یا بالاتر باشه. کینگ 1 دیدم زیاد ولی لول 3 یا بالاتر تا حالا حقیقتاً ندیده بودم تو این رنج لول. اینه که برام جالب بود.
در هر صورت ممنون بابت توضیحات دوستان.
حالا جالبه توی چندتا کلن خارجی که بودم خیلی راحت میگفتن که مثلاً فلان قدر جم خریدن و فلان جا برای فلان کار استفاده کردن! حتی لیدرها و کو لیدرهاشون! حتی راهنماییت هم میکردن که اگه خریدی تو کجاها استفاده کنی یا استفاده نکنی ازشون.....! ولی توی کلن ها ایرانی تا حالا ندیدم کسی جم خریده باشه یا حتی صحبت بکنه دربارش! کلاً به نظر میرسه یه قبحی تو این قضیه وجود داره اینجا! :n02:
من که گفتم بری مستر دارک اضافه میاری منظورم این نبود که اسپل لایتینگ بزنی و اکسیر بدزدینقل قول:
بنظر من که اصلا کار جالبی نیست.
تو لیگهای قبل از لیگ کریستال با هر پیروزی به شما فقط کمی طلا و اکسیر میده ولی وقتی میری کریستال با هر پیروزی بهت دارک هم میده.
شما کافیه پنچ شیش روز لیگ کریستال و مستر باشی راحت کینگت رو میکنی پنچ
دوست عزیزم اون جمله ای که مشخص کردم کامل توی حلقم:n02:!!.نقل قول:
توی این بازی باید بٌخوری, وگرنه خورده میشی عزیزم...!!.
هستند افرادی که تان هالشون رو بیرون گذاشتند, معادن و کلکتورش هم پر بوده ولی دلم نیومده به منابعش دست بزنم, برای همین فقط تان هالشون رو زدم!...
بعد که اومدم دیدم همون طرف با فول دراگ بهم اتک زده و با خاک یکسان شدم!!... یکی دوبار هم نبوده, این اتفاق خیلی واسم پیش اومده ...
پس نتیجه میگریم اگه من از اسپل Lighting استفاده نکنم, مطمعنا یکی دیگه این کارو میکنه!... اصلا اصل پیشرفت برهمین روش ها هست ... .
+
بانس (هدیه) توی لیگ کریستال برای هر اتک موفق 100 تا دارک بیشتر نیست (Crystal III), اگه ده تا تان هال هم بزنی و خودت رو با جستجو خسته کنی تازه به یک بار استفاده از روش اسپل رعد و برق میرسی!!.
پس قضاوت با خود دوستان گل ...
.
.
.
درپـناه حــق.
منظور من این نبود که این کار بی انصافیه یا ناجوانمردانه است.نقل قول:
من میگم با روشی اسونتر میشه دارک گیر اورد
از طرفی شما این رو هم درنظر بگیر که با رسیدن به کریستال 250 تا جم و با رسیدن به مستر 1000 تا جم میگیری و کم کم اماده میشی برا گرفتن کارگر
پس برای یه تاون هال هفت یا 8 اینکه یکبار این راه رو بره خیلی مفیده
سلام،
شما هم جدیداً مدام Disconnect میشین یا علامت WiFi براتون میاد؟ (iOS , Jailbreaked)
واسه منم همینطوره.البته با نت خونه اینطوری میشه. با رایتل عالیه!!نقل قول:
آره واسه منم میاد من فکر میکنم از نت من باشه ....نقل قول:
نگو همه این مشکل و دارن .... ( android , Root )
از موقعی که کلش رو نصب کردم در صورتیکه آنتن دهی ضعیف بشه یا اینترنت قطع بشه اون آنتن رو میبینمنقل قول:
در غیر اینصورت با اینترنت خونه یا 3G ایرانسل چنین مشکلی نداشتم . حتی این چند روزم که دارم بازی می کنم چنین مشکلی نداشتم و به خوبی کار میکنه
من تبلتم نزدیک خود مودم هستش نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ...نقل قول:
اما میدونم از ضعف آنتن دهی و اینا نیست ...
سلام.نقل قول:
من و خيليهاى ديگه هم اين مشکل رو داريم.
بنظرم مشکل از خود بازى و سرورهاش هست.
بله دقیقا منم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
نه مشكل از بازي نيست، اينترنت جديدا اينجوري شده همه سايت ها معمولا بالا نميان يا هم خيلي دير بالا مياننقل قول:
DNS رو 4.2.2.4 بزاريد ببينيد فرقي مي كنه يا نه