اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
اقا سلام . من میخوام با v3 برداری کنم ... اما اصلا تو منو کانکشن usb نیست .. فقط باوتوث هست و SYNC هست .. باید چی کار کنم ... لطفا جواب بدید ...
usb nist !!!!!!
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟نقل قول:
سلام
كسي ميدونه اين تراشه گرافيكي Geforce Go 4200كه توي V3Xاست به طور كامل فعاله يا نه؟ يه چيزايي توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوندم ولي نفهميدم واقعا تا چه حد از قابليتهاي اين تراشه تويV3Xاستفاده شده.
خيلي دوستون دارم!
نه عزیز... پاک نکن....نقل قول:
بابا من تاپیک رو زدم که... برام پیغام بزار بگو ... میخوای لینکش رو پاک کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از کاربرد های این برنامه رو بگم:
با استفاده از این برنامه میتونید...تسلطی کامل بر صفحه ویندوز داشته باشید از طریق گوشی...
ببین هر دوربین دیجیتالی یه لنز داره یه سنسور نوری و یه پردازشگر تصویر.... دوربین v3x پردازشگر تصویرش یعنی اون تراشه که روش نصب شده محصول nvidia و خوب دیگه جای بحث نیست همه میدونن nvidia غول تراشه های گرافیکیه ...نقل قول:
منظورتو از بطور کامل فعاله نفهمیدم... یعنی چی ؟ تمام عکسهایی که با گوشیت میگیری توسط همون تراشه پردازش میشن بعد نمایش داده میشن.
هيچي ! روشن نمي شه !!!نقل قول:
میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
من از چند جا پرسیدم همه گفتن به جز شارژ چیزی همراه z3 نیست!!!
همچین چیزی می شه؟
احتمالا این گوشی قاچاق وارد میشه. شماره سریالش رو چک کردی ببینی با کارتونش میخوره یا نه ؟نقل قول:
آره چک کردم یکی هست
چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
تو p2k می نویسه connect ولی گوشی می ره رو شارژ و هیچ کاری نمی تونی بکنی
عزیز از طرف من تبریک بگو.....نقل قول:
میلاد جان یکی از داداشای ما v3i گرفته شما واردی.. می خواستم بپرسم چجوری میشه فهمید itune داره یا نه... چون میخوام فلشش کنم مثل اینکه مانسترپک itune دار با معمولی فرق میکنه ... در ضمن چجوری روش بازی و برنامه نصب کنم. فایلها رو تو kjava میریزم ولی نمیدونم کجا باید install کرد ...
اونجا یه منو داره به اسم install اگه اون رو باز کنی.. فایل هایی که کپی کردی رو میبینی....
امری بود بازم درخدمتم....
ببین...این امکان حتی برای گوشی های دست دوم هم نیست....شما باید از جایی میگرفتین که...تمام چیز هارو داشته باشه...نقل قول:
آره چک کردم یکی هست
منم زمانی که خوستم بخرم.. یک جا ممری نداشت.. یه جا کارتون نداشت... اما گشتم جایی که کامل باشه رو پیدا کردم....
پیشنهاد میکنم یه بار دیگه درایور ها رو نصب کنی.. به احتمال زیاد درست بشه... اما اول باید قبلی ها رو پاک کنی بعد این کا رو رانجام بدی...نقل قول:
چطور می تونم با p2k به کامپیوتر وصلش کنم
مرسی .......نقل قول:
خواهش ....نقل قول:
مرسی .......
راستی پیغام رسید....
آره عزیز خوندم...نقل قول:
دوست عزیز...نقل قول:
اگه با rsd light هم نشناخت...تنها راهش استفاده از باکس است که تعمیر کار ها دارن..
اما قبل از اون به این لینک سر بزن....
از مدیر اون بخش هم کمک بگیری خیلی خوبه(شهرام11)
با تشکر از دوست خوبم بهمن
نمی شناسه!!!
تو حالت at فقط می تونم sms ها رو ببینم ولی تو حالت p2k گوشی می ره رو شارژ برنامه هم گوشی رو نمی شناسه
اولا سلام دوما ممنون از اينكه بهم جواب داديد سوما ببخشيد سوالم را بد بيان كردم درواقع سوال من اينه كه از تراشه Geforce Go فقط هنگام كار با دوربين استفاده ميشه يا براي انجام بردازشهاي 3dهم ميشه از قابليت هاي اين تراشه استفاده كرد
نه این تراشه فقط مخصوص پردازش عکسه ...
یعنی درایور رو هم کامل نصب نمیکنه....نقل قول:
نمی شناسه!!!
تو حالت at فقط می تونم sms ها رو ببینم ولی تو حالت p2k گوشی می ره رو شارژ برنامه هم گوشی رو نمی شناسه
سلام
با تشكر از همه جطور ميشه شماره تلفنها را از روي سيم به حافظه كوشي كبي كرد
كوشي من ايراد داره
كوشي v3x است
سلام دوست عزیز ورودت رو تبریک میگمنقل قول:
سلام
با تشكر از همه جطور ميشه شماره تلفنها را از روي سيم به حافظه كوشي كبي كرد
كوشي من ايراد داره
وقتی سیم کارت رو گذشتی و روشن کردی.. 100% تمام شمارهت رو نشون میده....
حالا رو یکی از شماره ها آپشن رو بزن.... از اونجا کپی کن...
اگه کپی نکنی نمیتونی برای شماره ها عکس یا آهنگ خاص بزاری....
موفق باشین
با تشكر از شما همين كار رو كردم ولي كبي نميشه
شما باید رو شماره ها option رو بزنی بعد با استفاده از گزینه copy to phone شماره به گوشی منتقل میشه!نقل قول:
خواهش دوست عزیز...نقل قول:
با تشكر از شما همين كار رو كردم ولي كبي نميشه
چه اروری میده؟!!
وقتي در منوي phone contacts اقدام به ايجاد new entry ميكنم بس از وارد كردن اسم و شماره تلفن هنكام سيو اين بيغام را ميدهد phon e memory is full . only data allowed on usim card will be saved
در حالي كه تمام حافظه كوشي تقريبا خالي لست
روي هر شمارهاي كه از منو copy to phone را كه ميزنم بىون انجام كاري از برنامه خارج ميشه
پس شما باد از طریق خود گوشی.. ممروی داخلیتون رو فرمت کنید....نقل قول:
وقتي در منوي phone contacts اقدام به ايجاد new entry ميكنم بس از وارد كردن اسم و شماره تلفن هنكام سيو اين بيغام را ميدهد phon e memory is full . only data allowed on usim card will be saved
در حالي كه تمام حافظه كوشي تقريبا خالي لست
gsm جان خيلي خيلي ممنون درست شد
خواهش میکنم.... خدا رو شکر...نقل قول:
gsm جان خيلي خيلي ممنون درست شد
سلام وممنون از اينكه جوابم را ميديد
يه سوال ديگه برام به وجود اومده: توي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم كه v3x از اولين گوشي هايي است كه از JSR-184 يا برنامه نويسي 3d جاوا براي موبايل حمايت ميكنه و اين يعني بازيهاي سه بعدي!! حالا سوال اينه كه با توجه به جواب قبلي كه بهم داديد ايا اين قابليت هيچ ارتباطي به وجود Geforce Go توي اين گوشي نداره؟ و سوال ديگه اينكه بازي سه بعدي براي اين گوشي وجود داره يا نه؟ اگه وجود داره ميشه معرفيشون كنيد
میثم... جان . تا اونجایی که من اطلاع دارم.. بازی سه بعدی نمیگیره....حتما منظورش یه چیزه دیگست....
سلام یه گوشی خوب به من معرفی کنید تا 200 تومن باشه خودم
"ای تری" و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند اگه میشه قیمتشونم بگید.
سلام یه گوشی میخوام تا قیمت 200 تومن
" ای تری " و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند لطفا اگه میشه قیمتشونم بگید ممنون
سلام دوست عزیز..نقل قول:
سلام یه گوشی میخوام تا قیمت 200 تومن
" ای تری " و موتورایز چه جور گوشی هایی هستند لطفا اگه میشه قیمتشونم بگید ممنون
البته من متوجه نشدم شما چه گوشی رو گفتین.. اما زیر 200 تومان اگه موتورولا بخوای 2 تا خوب داریم
1-v3 هم زیباست و هم امکانتش خوبه.. اما مموری نمیخوره(قیمت هم فکر کنم بالا یا پایین تر از 150)
2-l7 هم عالیه... مزیشت هم نسبت یه قبلی.. مموری خوردنش است. قیمتش هم حول حوش 170- 180است
البته اولی تاشوه است و دومی نیست....
هر دوتاشون هم یکی از باریک ترین گوشی های جهان هستند...
برای اطلاعات بیشتر واسه قیمت واین جور چیز ها هم به
موفق باشین
ممنون از راهنماييتون منظورم گوشي آي تري بود و گوشي موتورايز .كه بيشتر ميخواستم راجه يه اولي بپرسم چون مموري هم ميخوره قيمتشم تا پارسال 200 تومن بود تاشو هم هست .ممنون ميشم راجع به اين گوشي توضيحاتي بدين چون من هر چي سرچ كردم پيدا نكردم. :blink:
منظور شما گوشی v3i است...نقل قول:
ممنون از راهنماييتون منظورم گوشي آي تري بود و گوشي موتورايز .كه بيشتر ميخواستم راجه يه اولي بپرسم چون مموري هم ميخوره قيمتشم تا پارسال 200 تومن بود تاشو هم هست .ممنون ميشم راجع به اين گوشي توضيحاتي بدين چون من هر چي سرچ كردم پيدا نكردم
راستش من 2 سال خریدم.. ازش راضی هستم....من خریدم260 .... حالا چند شده.. نمیدونم....
اما الان باید از 200تا 230 باشه...
از نظر امکانات کاملا شکل v3 است...فقط مموری می خوره.....(مثل بقیه جاواست)
کیفیت صدا و دوربینش بد نیست خوبه...
دوربین1.23 مگا پیکسله...
چون موتورولا هم هست.. دست برای تغییرات بسیار بازه....
موفق باشین...