واسه من فرسودگی رو 7% زده که چند روز گرفتم و میزان گرمای CPU هم 48و49 هست چیز خاصی هم اجرا نمیشه و فقط سمت چپ لب تاپ گر میشه سمت راستش گرم نمیشهنقل قول:
Printable View
واسه من فرسودگی رو 7% زده که چند روز گرفتم و میزان گرمای CPU هم 48و49 هست چیز خاصی هم اجرا نمیشه و فقط سمت چپ لب تاپ گر میشه سمت راستش گرم نمیشهنقل قول:
با کدوم برنامه نگاه کردی ؟ همین که چند صفحه پیش لینکش رو گذاشتم ؟ آخه این عکسی که من گذاشتم مربوط به ورژن 1.15 برنامه هست اما اون لینکی که گذاشتم ورژنش جدیدتری هست - 1.18 -نقل قول:
ورژن جدیدتر یه خورده اطلاعات بیشتری رو به نمایش در میاره
نمیدونم چرا کسایی که این مدل لپ تاپ رو دارن همه باتری هاشون استهلاک داره :n04:همه هم میگن چندروزه خریدیم !!
لپ تاپ من HP ProBook 450 که 40 روزه خریدمش روزی هم بالای 10 ساعت تو برقه و داره برام کار میکنه هنوز استهلاکش صفر هست
یه جای کار میلنگه
دما هم تو کارای عادی 48 یا 49 خیلی زیاده برای من وقتی Pes 2013 بازی میکنم میرسه به این دما
پس لطفا چند تا لپ تاپ با گرافیک gtx. معرفی میکنین؟قیمتشم اگه بیشتر باشه عیب نداره.ممنون از راهنماییتون:n02:نقل قول:
منم با اینکه چهار روزه که گرفتمش و از وقتی هم که گرفتمش همه ش به برق وصله 4 درصد باطری ش مستهلک شده
دماش هم وقتی هیچ کاری باهاش نداری روی 40 هستش اگر بازی کنی باهاش می ره تا هفتاد و حتی بالاتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای CPU که مناسب هست تو تصویری که گذاشتی با 4 هستهنقل قول:
، راستی وقتی گراف دومت هم تو کاربیادمثلا موقع بازی کردن برنامه دمای اون رو هم مینویسه
آقا برای دیدن درصد استهلاک باتری این برنامه هم هست ، اسمشم BatteryCare هست در ضمن درجه حرارت پردازنده و هارد دیسک رو هم نمایش میده
البته تو لپ تاپ من که نتایجش با CPUID HW یکی بود
فکر میکنم بهتره زیاد به این wear level نشون داده شده توسط این برنامه ها توجه نکنید.چون مال من دیشب 6 درصد نشون میدادند و امروز شده 5 درصد !
دوستان برای بلوتوث هر 2 تا درایور Qualcomm و Intel باید نصب بشن ؟ من هر 2 تا رو دارم و مشکل دارم باهاش شاید یکی رو نصب کنم درست بشه ؟
خوب من الان فقط Qualcomm رو ریختم روی ویندوزی که به خاطر یه مشکل دیگه عوض کرده بودم و مشکلی نداره ! ویندوز 8.1 Pro هست
با یه لپ تاپ دیگه pair کردم و یه فایل هم از اون فرستادم و با این دریافت کردم
سلام دوستان
من بین این لپ تاپ و lenovo y510p موندم!
من دقیقا سر برج میخوام یکی از این 2 مدل رو بخرم ولی گیر کردم کدوم رو بخرم؟!
این لپ تاپ ارزش 700 هزار تومن بیشتر هزینه کردن رو داره؟؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
فرسایش باتری لپ تاپ من بعدازدوماه 5درصداست. احتمالا باتری این لپ تاپ چون پلیمری است این فرسایش رانشان میدهد.
دوستان یه نفر که با گارانتی اواژنگ گرفته میتونه مدل هاردش رو به من بگه ؟ همونچیزی که همین برنامه hwmonitor نشون میده مثلا
کول پد مناسب برای این سری چی پیشنهاد میدین.
نظرتون در باره ضد خش زدن چیه دوستان.
چطور؟نقل قول:
st1000lm024 hn-m101mbb
من deep cool مد n9 گرفتم...نقل قول:
خیلی خوب خنک میکنه ولی بکم بزرگ و قابلیت تنظیم زاویه داره،یه هاب یو اس بو هم رو بدنش هست.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بستگی داره برای انجام چه کاری میخوایین.نقل قول:
اگه 100 % برای بازی نمیخوایین، N550 گزینه مناسبیه !
N550 با گرافیک2 و صفحه امسی و ویندوز اورجینال (!) با گارانتی سریر با قیمت 3400 تو بازار موجوده !!!!
سلام دوستان، لوتوس تا چند روز پیش Asus-Nseries-N550JV-i7-ram8-1Tb-4G-Win8-Touch-لپ تاپ ایسوس
را داشت، ولی تمام کرده:n27:، کسی همین کانفیگ رو با گارانتی آواژنگ (کی برد فارسی) و ویندوز 8 اورجینال در تهران سراغ داره، لطفاً؟:n13:قیمت؟:42:
ممنون که جواب دادی داداشنقل قول:
راستش خودم یه سیستم گیمینگ حرفه ای به روز دارم و نمیخوام با لپ تاپ زیاد بازی کنم ولی شاید بعضی وقتا بین 2 سیستم بصورت LAN ارتباط بر قرار کنیم و گیم بزنیم!
این مدل صفحش Fhd هست؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بچه ها چرا وقتی من داخل windows store میشم ازم میخواد آپدیت کنم ولی آپدیت نمیشه و اخطار میده...ویندوز 8 دارم
چون برای ایران بسته ست،شما برای این کار به ۲ تا برنامه و یه ...شکن احتیاج دارید.نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام بچه ها
یه سوال
این لپ تاپ با گارانتی یکپارچه ایسوس کیبورد فارسی داره یا فقط با گارانتی اواژنگ کیبورد فارسی داره ؟!!!!:n27:
تا حالا کسی برا این لپ تاپ روکش ال سی دی گرفته ؟ اگر آره از کجا و به چه قیمتی
ممنون می شم جواب بدید
گارانتیشون بیشتر بصورت یک پارچه هست .نقل قول:
آواژنگ کیبورد فارسی داره .
رو کیبور هم زیاد شلوغ نیست قشنگخ نسبتاً:دی
دوستان توجه کنن که به هیچ عنوان لپ تاپ رو روی فرش نذارن چون پرز های فرش طی زمان به داخل کشیده میشن و در کارکرد سیستم خنک کننده اختلال ایجاد میکنن و دمای CPU و GPU بالاتر از حد استاندارد میرسه و لپ تاپ برای جلوگیری از اسیب رسیدن به قطعات خاموش یا ریست میشه. این مشکل خیلی برای کسانی که روی فرش میزارن شایع هست. علاوه بر این که دمای بالا در دراز مدت عمر قطعات رو پایین میاره.
برای جلوگیری از این اتفاق یا همیشه لپ تاپ رو روی میز بزارید و استفاده کنید یا از کولپد استفاده کنید. منتها کولپد رو مستقیم با پورت USB لپ تاپ روشن نکنید چون عمر باطری رو کاهش میده بهترین راه استفاده ار اداپتور های 5 ولتی هست که خروجی USB دارن و با یک کابل USB دو طرفه فن های کولپد رو روشن کنید. درضمن از کولپد هایی استفاده کنید که زاویه دار باشن و ترجیحا قابل تنظیم باشن. کولپد deepcool N8 جنس خوبی داره و مناسبه
مورد دیگه این که از این برچسب های صفحه نمایش استفاده نکید اولا اصلا ظاهر خوبی نداره و ممکنه زیرش حباب بیوفته دوما کنتراست صفحه نمایش رو میاره پایین و ممکنه زاویه دید رو تغییر بده
نیاز خاصی هم بهش نیست مثل موبایل نیست که در معرض خش و... باشه
دوستان یه نرم افزار که دمای cpu و gpu رو نشون بده معرفی کنین تا تمام کسانی که خریدن تو حالات مختلف(بازی-فیلم و...) دمای لبتابشون رو تو همین فروم به اشتراک بزارن تا یه حد نرمال بدست بیاریم.
اینطوری اگه یه وخ سیستم خنک کننده مشکلی پیدا کنه خیلی زود میفهمیم و و میتونیم از ایجاد مشکلات سختافزاری جلوگیری کنیم.
مثلا اگه دیر متوجه بشید ممکنه کارت گرافیک دچار مشکل بشه و شما ممکنه حتی تا مدتها متوجه نشید تا اینکه یه بازی با گرافیک بالا نصب میکنید و میبینید لبتاب تو بتزی تیک میزنه یا میپره بیرون یا رست میشه.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
چند پست قبل دوست خوبمون قرار دادن.نقل قول:
تو پاساژ رضا و پارسیان و پایتخت ریخته بابا.نقل قول:
اونقدم سخت نیست گیر اوردنش مثل ماه های قبل.....
هیچی خواستم ببینم شاید متنوع هستن ، مال منم همینه ، مال اون دوستمون که بالا عکس از hwmonitor گذاشتن مثل هارد مدل های دیگه ای از همین لپ تاپه که نقدش رو دیدم ، یعنی بغیر از cm198نقل قول:
البته دوست عزیز این کانفیگی که گفتی با ویندوذ 8 اورجینال نیستش.مطمئنا لوتوس خودش ویندوز 8 میریزه.با گارانتی آواژنگ و تاچ ویندوز اورجینال نداره
سلام
اگر میخواید میتونید از این لینک هارد های لپ تاپ هاتون رو با هم مقایسه کنید "
سلام
دوستان هفته پيش اين لپ تاپ رو با كد cm203h از دوبي خريدم.هنوز فرصت نكردم كار كنم باهاش ولي كيفيت ساختش واقعا راضي كننده بود و تاچ و وضوح مانيتورش هم خوب بود.تفاوتش با اين نمونه كه دوستان اكثرا دارن شامل رم 12 گيگ و ويندوز اورجينال و بلوري هست.دوستان لطفا راهنمائي كنن چطور ميشه از باطري دستگاه استفاده نكرد چون باطري لپ تاپ قبلي رو در اورده بودم و هميشه با برق استفاده ميكردم و اكثر مواقع نيازي به باطريش نيست.ممنون
آقا N550 شماها هم مشکل قطع شدن یا limit شدن ناگهانی wifi رو داره ؟؟؟ مال من نمیدونم چی شده بعضی وقت ها خود به خود اتصالش یا یه لحظه قطع میشه یا محدود ... تو چند تا قروم خارجی هم فکر کنم این مشکل رو دیدم ... به نظرم میاد اوایل اینجوری نبود تازه اینجوری شده .... کسی این مشکلو داره ؟؟ :(
سلام دوستان،آل دیجیتال مدل n56jr رو آورده با قیمت کمتر از n550 و با گرافیک gtx 760m gddr5!
به نظرم این ارزش خریدنش از n550 بیشتره!
به نظرتون بقیه ی سایت ها و مغازه ها هم میارن؟با همین قیمت؟
ممنون
دوستان من یکی از دوستانم رفته کانادا بگم برام بیاره بنظرتون بهتر از اینجا نیست اخه اینجا معلوم نیست چی می ندازن بهم :دی
بعد این لب تاپ به دلار چنده قیمتش ؟؟؟ چقدر گرونتر یا ارزون تر میشه ؟؟؟
قبلا که خیلی گرون تر بود میارزید از اون ور بیارن ولی الان که قیمت ها شکسته به ریسکش نمی ارزه بدون گارانتی خرید ... طرف از قوطی آکبندش رو درمیاره می بینی ایراد داره چه برسه حالا از اون ور بیارن ( هر چقدر هم طرف آشنات باشه بازم به اندازه ی جنسی که واسه خودش می خره واسه جنس تو حوصلش نمی کشه وقت بذاره )نقل قول:
قیمتش هولو هوش 900 دلار که به پول ایران اگر دلار 3000 حیاب کنیم میفته 2700.اما تو ایران 3700 میدن:n13:نقل قول:
بگو از اونجا واست بیارن اولا ارزونتر آب میخوره برات.دوما اونا سری آمریکا هستن با این لپ تاپ هایی که سیری غرب آسیا هستن از لحاظ کیفیت بهتر هستن.چین جنسی رو که میخاد صادر کنه مسلما اون چیزی که به آمریکا یا اروپا صادر میکنه با اون جنس هایی که به کشور های غرب آسیا و کشورا عربی صادر میکنه فرق میکنن.من داداش خودم یه لپ تاپ توشیبا داشت از آمریکا واسش آورذه بودن دوستش همون لپ تاپ رو از ایران خرید وقتی باهاشون کار میکردم واقعا تفوت رو میشد به راحتی احساس کردنقل قول:
صفحه نمایش IPS واقعا یک مزیت بسیار زیاد برای n550 هست که حداقل من در مقایسه با بدون IPS نمی تونم ازش چشم پوشی کنمنقل قول:
اول که پست اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو خوندم گفتم از همین جا میخرم ولی وقتی پست شما اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم باز نظرم تغییر کرد :دی:n13:
ولی اگه خراب بشه و یا یه چیزیش باشه اونوقت چی ؟؟؟ اخه یارو نمیاد نرم افزار بریزه ببنیه باتریش مستحلک هست یا نه یا در دی وی دی رایترش افتادگی داره یا و ..... میاد ؟؟؟
راستی اونوقت نمی شه تو ایران درستش کنی اگه چیزیش شد ؟؟
بعد گارانتی های ایرانی اگه لب تاپ طوریش بشه پول میگیرن ؟؟چون اگه بگیرن بدرد نمی خوره که
دوست عزیز به این فکر نکن که از اونجا بخرم خراب باشه .تو ایران خودمون این همه لپ تاپ به فروش میره چند درصدشون از اول خرابن؟به نظر من از اونجا بخرین حدود 1 میلیون ارزونتر میفته اگه خدایی نکرده خراب هم باشه شرکت های وارد کننده این لپ تاپ درستش میکنن اما اگه مشکل نداشته باشه اون وقت لذت استفاده از یه لپ تاپ سری آمریکا رو میبرین. اون لپ تاپ داداشم که سری آمریکا بود نسبت به مدل آسیاش خیلی بهتر بود خیلی.باز هم فکراتو بکن:n01:اگه قرار باشه هر لپ تاپی اونور آب خریداری بشه خراب باشه دیگه هیچکس اونجا لپ تاپ نمیخره همه میان ایران میخرن:n02:نقل قول: