ممنون میشم یه چیزی بگیدنقل قول:
ممنون میشم یه چیزی بگیدنقل قول:
اگه تا 20 مهر لپتاپ خوبی با قیمت زیر 3.500 نیاد میرم یه آیپد میگیرم :n05:
لپتاپ هم ایشالا یه سال دیگه:n15:
بچه ها میدونن من از عید اینجا علافم تا یه لپتاپ خوب گیرم بیاد برا گیم .
اخه چرا لپ تاپ وقتی میتونی با قیمت کمتر از این یه سیستم فول ببندی ؟ مثل این:نقل قول:
dvd pioneer 57.000
hard seagate 2T 320.000
ram 2X 8G 1600 260.000
asus gtx 650 600.000
asus h87 pro 535.000
power green 650W 435.000
green case pars 90.000
Intel Core i7 - 3.5GHz - 4770k 1100.000
دوستمون سیستم خوبی پیشنهاد کرده و توصیه ی من هم همینه برای گیم کلا pc بهتره و اگه حمل و نقل براتون مهم نیست می تونید بهش فک کنید،موفق باشیدنقل قول:
کارت ایسوس میخرم برا سیستم خونه که باهاش gameبزنم .نقل قول:
لپتاپ خوبی نیومد تا چند وقت دیگه هم یا آیپد میگیرم یا یه لپتاپ معمولی
فقط دقت کنین چیزی بخرین که با cpu و پاور جور در بیاد XFX هم کارت های گرافیک قوی داره من از سال 80 دارم هنوز کار میکنهنقل قول:
نقل قول:با تشکر از دوستان :n16:نقل قول:
البته یه نکته رو بگم . امیدوارم Nvidia GTX 750 Ti هم بیاد که بشه یه مقایسه بهتری کرد .
سری 8000 خانواده AMD رو هم مد نظر داشته باشین ظاهرا طبق تست ها حدود 30 % نسبت به سری قبل بهتر شدن . به هر حال فعلا باید چشم به بازار دوخت ببینیم وضعیت چطور خواهد بود آیا می صرفه با صبر لپ تاپ های وارد کشور بشن ، یا کاربرانی که قابلیت جابه جایی واسشون مهم نیست برای مصرف بازی بهتره رایانه بخرن
خبری از کاهش قیمت نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکنی چون دلار 200 تومان ارزون شد جنس ها هم ارزون میشه؟ کمه کم یه ماهی طول میکشه اون هم قطره قطرهنقل قول:
اما وای به روزی که دلار 200 تومان گرون شه شب میخوابی صبح جنس 2 تومانی شده 2500 اعتراض هم کنی بهشون بر میخوره
البته حق دارن دیگه کی حاضره رو جنسش ضرر کنه
خبر خوش برای خریداران خوش سلیقه Ultrabook ها !
سامسونگ لپ تاپ های فوق باریک سری ATIV رو معرفی کرد .
یکی از این مدل ها ATIV 9 هستش که با باطری 8 سلولی خودش و بدنه فوق باریک و وزن بسیار سبک ! ( بسته به مقدار حافظه داخلی بین 1.4 تا 1.7 کیلوگرم !!! ) خود نمایی می کنه ! نکته بسیار بسیار جالب به کار رفته در این Ultrabook تکنلوژی Max Screen هستش . این تکنولوژی سایز صفحه نمایش رو یک اینچ بزرگتر قرار میده . یعنی شما لپ تاپی با بدنه 14.1 اینچی دارین در حالی که صفحه نمایشش 15.6 اینچه !
تکنولوژی جالب دیگه به کار رفته سنسور تنظیم نور صفحه کلید با استفاده از نور محیط هستش . مثلا نور پیش زمینه کیبورد صبح ها خودش خاموش و شب ها روشن می شه !!!!!
تصاویر :
محتوای مخفی: Samsung ATIV Book 9
قیمت شروع ( بدون هارد SSD ) : پانصد یورو
مشخصات سخت افزاری :
اندازه : 356.9 x 237 x 14.9 mm (14.05" x 9.33" x 0.59")
وزن : 1.4 تا 1.7 کیلوگرم
سیستم تغذیه : باتری 8 سلولی ( 62Wh ) . پاور 40W
صفحه نمایش : 15.6 اینچ Superbright HD+ 1600X900 با قابلیت Anti Reflective
پردازنده : Intel i7 3537U ( 2.0 / 3.1 Ghz Turbo boost ) 4Mb Cache
حافظه : هشت GB DDR3 1600 Bus . ( دو رم 4 گیگ 2 کاناله . پشتیبانی تا 16 گیگابایت )
هارد : 256 GB SSD
پردازنده گرافیکی : Intel HD 4000
سایر امکانات :
Keyboard light Sensor
دو عدد USB 3.0 , دو عدد USB 2.0
2 اسپیکر استریو با تکنولوژی Soundalive
بلوتوث ورژن 4.0 + Intel 6235 Wifi card
Gigabit lan ( 10/100/1000 )
دوربین 1.3 مگا پیکسل
امروز رفتم کل پاساژ پایتخت ، ایران ، رضا ،ولی عصر ، علاالدین رو زیر رو کردم n550 نبود که نبود . n46jv سه میلیون و صدو پنجاه بود و لنوو510p هم 3700000 تومان بود و موجودی هم داشتند جهت اطلاع گفتم
اگه الان ها n550 بیاد قیمتش باید زیر 3400 باشه با توجه به دلار 2900 تومانینقل قول:
پس کی وارد میشه !!!!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
پیش بینیش واقعا سخته !!!!! چون امسال اتفاقات عجیبی افتاده .نقل قول:
همون طور که می دونین هر سال فروش لپ تاپ در ایران همزمان با سال نو و همچنین شروع فصل مدارس بالا می ره . لذا فروشندگان بیشتر مدل های جدید رو می زارن واسه این مناسبت ها تا بیشتر فروش بره .
تا پارسال هم همین طور بود با توجه به اینکه بر عکس سالهای قبل قیمت لپ تاپ شدیدا بالا رفت ، از ورود لپ تاپ های جدید جلوگیری نکرد و خریداران مشتاق باز هم به سمت مدل های جدید رفتن .
امسال بر عکس سالهای گذشته قیمت دلاز با کاهش روبرو بوده . نکته عجیب اینه که در اولین روز هفته شروع مهر ماه چندین مدل لپ تاپ های جدید مخصوصا Haswell ها مانند N550 و چند مدل دیگه در بازار نایاب شدند و یا در فروشگاه های محدودی به فروش می رن البته با قیمت بالاتر .
در عوض چندین مدل Discontinue شده به وفور در بازار دیده شده .
این حرکت باعث می شه روند نزولی کاهش قیمت لپ تاپ های سری جدید با تردید رو به رو بشه . لذا پیش بینی قیمت فعلا ممکن نیست . امکان داره قیمت ها تا آبان ماه ثابت بمونند .
اگه بخوان باز قیمتهارو بالا نگه دارن یه سفر میرم دبی از اونجا میخرم برای دوستانی هم که بخوان میارم ،ارزون ترم در میاد
دوست عزیز اتفاقا کار خوبی میکنید هم یه تفریح میکنید و هم اینکه میتونید جنس های اصلی رو بخرید.البته من قبلا یه پستی خوندم که اصلا یادم نیست که کجا بود و ادرسش چی بود ولی در کل خیلی بدرد بخور بود و اونجا این رو نوشته بود که در دبی هم چند نقطه از هر شهرش هست که قیمت ها و کیفیت هاش فرق داره که در مورد جنوب و شمال دبی نوشته بود در کل این رو گفتم که حواستون باشه که برای خرید از دبی هم حتما به جایی برید که قیمت ها و اورجینال بودنش تایید شه.امیدوارم خرید خوبی در اینده داشته باشین.نقل قول:
مگه جنس هایی که وارد ایران میشن اصل نیست؟نقل قول:
دوست عزیز این طوریم ک فکر میکنید نیست.همون وقتم که اومد و قیمتش 3700.3800 بود دلار 3100 بود.به هر حال قیمتو بازاریا تعیین میکنن.و پیش بینی سخته.ما هم امیدواریم اون طور که شما میگی باشهنقل قول:
تایید میشه. سری قبل که با دلار 3100 وارد کردن قیمتش 3700000 بود.و با توجه به پایین اومدن قیمت دلار فروشنده ها هیچ حقی ندارن بخوان گرونتر بفروشن.نقل قول:
دوستان عزیز توجه داشته باشین اگر می خواین لپ تاپ از امارات بگیرین نکات زیر رو هم مد نظر داشته باشین :
1 - بیشتر لپ تاپ های موجود در بازار ایران از امارات خریداری می شن ( یا خریداری می شدن :n13: قبلا که اینطور بود ) لذا با درهم خریداری می شن نه دلار !!!!! دلار فقط بهونه ای هستش که قیمت هارو ببرن بالا . البته ممکنه در مبادلات عمده از دلار استفاده بشه .
2- فروشنده لپ تاپ ها رو به صورت عمده میاره . لذا لپ تاپ های پر فروش رو به صورت عمده و با قیمت خودشون وارد می کنند ، لپ تاپ های خاص رو با قیمتی بیشتر میاره . در صفحات قبل مثالی زدم که زمانی که دلار 1197 تومن بود ، درهم 347 ، یه مدل لپ تاپ 1300 دلار بود ، توی امارات 8000 درهم که اختلاف بیشتر از 1 میلیون تومنی در اون زمان کاملا معلوم بود . لذا اگر به دنبال لپ تاپ های خاص با قیمت خوب در دبی هستین ، خودتونو خسته نکنین !!!!!!! این نکته ای است که اگر برین فروشگاه ها بگین لپ تاپ وارداتی می خوام ، بهتون می گن و شرکت ها همش از سود میلیونی کشور های همسایه سر لپ تاپ ناله می کنند .
3 - تفاوت قیمت لپ تاپ ها در ایران نسبت به دبی حداکثر 200 یا 300 هزار تومنه ( لپ تاپ های عمده و پر فروش ) .
4 - عامل مهم گارانتی رو هم در نظر داشته باشین که مهم ترین عامل در بین موارد گفته شده هستش . چون با خرید از اون طرف خبری از گارانتی نیست !
دوست عزیز الان این وسط تنها کسی که حق نداره خریدار بدبخته !!!!!! می گه وسیله خودمه هر چقدر دوست داشته باشم می فروشم ! اعتراض کنی می گن ما اتحادیه داریم قیمت هارو تعیین می کنیم .نقل قول:
الانم همون طور که می بینین خیلی از لپ تاپ های جدید که در بازار بودند با پایین اومدن قیمت دلار نایاب شدن تا اطلاع ثانوی !
کسی هم نمی تونه اعتراضی کنه چون لپ تاپ جزو اقلام کالایی گروه 3 کشوره ( کالاهای لوکس ) که با قیمت دلار آزاد و تعیین شده فروشنده به فروش می رن
تازه وفتی میفهمم اینا ویندوز اورجینال هم که 200 دلاره برمیدارن بیشتر ...نم میسوزه
لپتاپ 800 دلاری الان الدیجیتال 4200 هست .
من دبی و انگلیس اشنا دارم ولی دبی برام در دسترس تر هست .
دبی کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه که من دقیقا باید به اشنام چی بگم که از کجا بگیره یا استعلام قیمت اول
کسی سایت ارزون و قابل اعتماد واسه فروش تو دبی میشناسه؟؟؟
هر برندی که میخوای بخری ابتدا برو به وبسایتش . مثلا msi.com بخش خاورمیانه در اونجا معمولا گزینه ای به نام where to buy " از کجا بخرم" وجود داره که آدرس و نقشه گوگل مپ فروشنده هارو در کشورهای مختلف مثل دوبی نشون میده. این راه مطمئن ترین راهشه و تلفن تماس و قیمت هم دارند.نقل قول:
خرید از دوبی علاوه بر ارزونتر بودن ، میتونی با ویندوز اورجینال بخری و یا اگر ویندوز اورجینال نخری قیمتشو کم میکنند. نه مثل اینجا که ویندوز اورجینال رو برمیدارند اما از کاهش قیمت خبری نیست! لذا گارانتی داخلی اونقدرها هم در برابر اختلاف حداقل یک و نیم میلیونی با ایران ارزش نداره.
ثالثا شما در برخی از این فروشگاه ها مجبور نیستی به درهم خرید کنی و دلار هم قبول میکنند، به هرحال اونجا منطقه آزاد تجاریه و خرید و فروش به دلار و یورو رواج داره . یعنی اگر مثلا n550 بدون ویندوز بشه 850 دلار شما تو جیب شلوارت 850 دلار پول لازم داری! همین. (با احتساب هر دلار 3000 تومن ، یعنی 2 میلیون و پانصدو پنجاه هزار تومن)
این اطلاعاتیه که من دارم و بر اساس شنیده هام هستش. ولی خودم اونجا نرفتم. احتمال داره ظرف یکی دو ماه آینده واسه ماموریت کاری ، یه سر برم اونجا. اونوقت عقده خودمو در خرید خالی میکنم، یه لبتاپ ، یه آیفون 5s ، یه کیلو نبات ! نیم کیلو زیره !!
دوست عزیز در ارتباط با خرید به دلار حرف شما کاملا درسته . ولی فروشنده ترجیه می ده به درهم بفروشه تا سود خوبی کنه :n02:نقل قول:
ولی ویندوز اورجینال رو ور نمی دارن :n02: این آپشنی هست که روی لپ تاپه هیچ حقی برای تغییر نیست . ولی این وسط یه چیزی هست به نام Reseller که مستقیم از کارخونه خرید می کنه و این اجازه رو داره که از کارخونه بخواد لپ تاپ رو بدون ویندوز وارد بازار کنه .
در ضمن جدیدا سیستم جدید SLP به لپ تاپ ها اضافه شده که سریال ویندوز رو روی بایوس ذخیره می کنند و فقط توی کارخونه این قابلیت وجود داره که سریال ذخیره بشه و قابل حذف نیست .
لذا Reseller های ایرانی میان لپ تاپ بدون ویندوز خریداری می کنند . نه اینکه ویندوزشو وردارند .
در ضمن من بندر عباس زندگی می کنم دوستانم هر 15 روز یک بار می رن دبی و میان و یه لپ تاپ با خودشون میارن . قبلا ها خیلی طرفدار داشت چون دلار و درهم پایین بود . اینکه می گن ارزونه از همون زمان جا افتاده . ولی این روز ها با قیمت سرسام آور دلار و درهم طرفدار نداره و دوستانم فقط نت بوک اونم Vaio میارن که خوب بفروشن . الان از هر کس بپرسی می گه دبی دیگه مثل قدیم ارزش خرید نداره . لپ تاپ که چه عرض کنم دیگه تلویزیون هم نمیارن سخت میاد !
مثلا پارسال که سایت های ایرانی MSI GT70 می فروختن ، به قیمت 7800 می فروختن . در دبی همین لپ تاپ دوستان رفتن قیمت گرفتن 10000 درهم که با حساب درهم اون موقع 1100 تومن می شد 11 میلیون .
در این مورد می تونین از یکی از کاربران فعال انجمن لپ تاپ به نام محمد ( یوزرش رو یادم نیست فقط می دونم نوشته بود کاربر فعال :n13: ) که ایشون هم بندر عباسی تشریف دارن بپرسین . ایشون هم حرف های بنده رو تایید می کنند .( ماشالا همه جا پارتی داریم :n08::n11:)
دبی که مالیات و گمرک نداره یا اگه داره خیلی کمتر هست چجوری اونجا گرونه ؟!!
کشورای اروپایی چی ؟؟
اصلا این قیمت که کارخونه میزنه یعنی کشکه ؟؟!
جایی که نمایندگی باشه باید قیمت جهانی باشه و فرقی نکنه.
من به زودی ته و توش رو در میارم
دوست عزیز توجه داشته باشین دوبی یه منطقه تجاری تفریحی هستش .نقل قول:
لپ تاپ ها هم توی پست قبلیم گفتم Reseller ها به صورت عمده می خرن. مثلا ممکنه 100 عدد از نسخه پر فروش K46 رو سفارش بدن .
ولی مدل های گیمینگ رو تکی میارن که با احتساب اینکه فرض کنیم از امریکا خرید کنند ، باید هزینه پست رو هم بدن که پست هایی مثل UPS حدود 400 دلاره . در ضمن سود خود Reseller هم هست .
از قدیم هم همینطور بود .
لذا ممکنه اونور لپ تاپ 2/700 میلیون تومانی z500 رو 2/400 گیر بیارین ( بدون ویندوز ) . ولی گیمیگ ها و بقیه مدل های لوکس و Special Editions خیلی گرون در میان .
تا اونجائیکه تو وبسایت های شرکت های سازنده دیده میشه اونجا هم آدرس reseller هست هم retailer و هم فروشگاه عادی . همشون هم فروشنده هستند و همشون هم به قیمت مشخص و نسبتا نزدیک به هم میفروشن. هم نسخه بدون os دارند و هم نسخه با os (من هم نگفتم میان از توی لبتاپ مثلا زیر کیبورد ، ویندوز رو با گیره یا قلاب ورمیدارن! بلکه همشون ویندوز دارند اما به صورت trial و درصورت os دار بودن سریال معتبر هم خواهند داشت.
درکل حرف شما درسته برای خرید لبتاپ اونم با این قیمتهای بلیط هواپیما و امثالهم فقط به قصد خرید لبتاپ و غیره رفتن بی معنیه اما اگه کار دیگه ای داشته باشیم (مثلا مسافرت تفریحی یا شغلی) حتما و حتما می ارزه که در کنارش لب تاپ و گوشی هم بخریم. و بدون شک کاملا ارزونتره.
سامان جان من منظورم رو بد رسوندم منظورم از اصل اینه که اونجا میتونه ساخت برند همون کشور رو پیدا کنه مثلا مثل لپ تاپی که میخرین که تقریبا اکثرا ساخت چین هستند و بعضی ها ساخت خود اروپا یا امریکا.مثل برند دل که امریکایی هست که اگر اون دوستمون بتونه ساخت اروپا (سفارش اروپا) یا همون امریکا رو پیدا کنه.نقل قول:
پس بهترین کار نخریدنه !اگه گرون باشه نمیخریم ببینیم چیکار میخوان بکنن ...من که ببینم قیمت منصفانه نباشه نمیخرم!نهایتش میدم ازون ور آب برام بیارن.دیگه هرچقدر پول زحمت کشیده ملت رو خوردن بسه.نقل قول:
متوجه شدم علی جان.اما اگه ساخت امریکا یا اروپا باید گرونتر باشه اگه اشتباه نکنم,درسته؟نقل قول:
دوست عزیز یکی مثل منِ دانشجوی بدبخت لازم داره !!!! نگاه کنی قشر بیشتر خریداران لپ تاپ دانشجویان هستن که لازم دارند .نقل قول:
لذا اونایی که زیاد لازم ندارند صبر کردن واسشون راحت تره
چی بگم والا...خودمم لازم دارم.کلی کارای موزیکم عقب افتاده!نقل قول:
داداش شما که این همه صبر کردی حالا 1 ماهم روش :n02: ببینیم بلاخره این قفل ورود لپ تاپ های جدید شکسته می شه و لپ تاپ های جدید با قیمت کمتر وارد می شن ، یا واسمون خوابای جدید دیدن :n13:
چون اینا وقتی دلار بالا می ره که نون رو به قیمت روز می خورن . دلار که پایین میاد نایاب می شه .
والا همین N550 که تو بازار نیست اگه بگی 4/500 می دم ، فروشنده می ره N550 که زیر بالشتش قایم کرده واست میاره !!!!!!!!:n10:
دیجی کالا لپتاپ ایسر مدل v3-772gرا با کانفیگ:
i7-4702
gtx760-2g
16g ram
1t
17.3 led
windows8
قیمت :4400000:n04:
چه بخور بخوریه.سایت دیجی کالا هم جز گرانفروشها شده!!!!
دیجیکالا که گرون فروش شده توش هیچ شکی نیست. اما V3-722G با این مشخصات سخت افزاری که یه کوچولو از Aasus N750 بالاتره ، 4400000 گرونه؟ (البته اینو برای کنجکاوی پرسیدم.) من 2تا گزینه دارم. V3-772g و N750. موندم کدومش رو بگیرم. ایسره جالبتره اما ایسوسه IPS ه.
سلام
خیالتونو راحت کنم کاهش قیمتی تو کار نیست تازه از این به بعد گرون میشه با این خبری که امروز از اخبار پخش شد"کاهش قیمت دلار بیشتر از این مقدار به اقتصاد ملی اسیب میزند !!!!!!" من اخه نمیدونم کاهش قیمت این دلار به معنی ارزشمند شدن ریال ما هست از کی تا حالا ارزشمند شدن پول ملی به اقتصاد کشور اسیب زده؟!؟
اصلا شکوفایی اقتصادی یعنی ارزشمند شدن پول ملی.
منکه رفتم 5 میلیون رو که میخواستم البته واسه لپتاپ n550 بدم رو خرج کردم واسه pc و یه کارت گرافیک gigabyte gtx 770 oc windforce هم خریدم واقعا الان کامپیوتر یه هیولا به تمام معنا شده که از همه لحاظ خیلی قدرتمند تر از لپتاپ هست:n25:.ببرند gt 750 4gb رو واسه خودشون نگه دارند با اون قیمت نجومیش!!!
دوست عزیز ارزش پول هر کشور توسط بانک جهانی تعیین میشه . توی بانک جهانی هم ارزش ریال ایران 1245 نومان به ازای هر دلار تعیین شده ( اگر اشتباه نکنم ) که ثابت هستش و تغییری نمی کنه .
لذا نرخ مرجع همین مقداره .
ولی اگر اجناس رو با این قیمت عرضه کنند ، دولت باید اعلام ورشکستگی کنه . چون فعلا دولت راهی برای درآمد زایی نداره .
لذا قیمت دلار چند نرخی می شه که نرخ توسط بانک مرکزی تعیین می شه . محاسبه می کنند ببینند دلار رو توی چه حد نگه دارند تا ورشکستگی پیش نیاد .
لذا اگر از این پایینتر بیاد بدون اینکه منبع درآمدی پیدا کنند ، خیلی خطرناک می شه .
باید صبر کنیم ببینیم دولت راهی برای درآمد زایی پیدا می کنه یا نه . اونوقت قیمت دلار پایین میاد .
چند نرخی شدن قیمت دلار چندین سال پیش هم اتفاق افتاد که با یه بدبختی کنترل شد !
16 گیگ رم DDR3 اگر به صورت 2 کاناله قرار بگیره خودش 400 هزار تومنه :n10:نقل قول:
ویندور 8 هم که داره ( الهی شکر :42:)
17 اینچ هم که هست !
داداش این لپتاپ تازه اومده مطمن باش تا 3.500 مکشه پاییننقل قول:
در هر صورت با این کانفیگ همین الانش ایسوس یا msi مدلهایی دارن که بین6-تا8 تومن قیمتشه.
قیمتش اونقدرها هم گرون نیست.
3500 ? داداش مطمئنی ؟ :n06:فکر نکنم با رم 16 اصلا زیر 4 تومن بیاد تازه اونم به زور برداشتن ویندوزنقل قول:
مارکش Acer هستشا ؟ معمولا از لپ تاپ های مشابه پایینتره قیمتش !