درسته.اما خب باید کاروالیو و کروس رو هم بگیریم.خیلی خط هافبک غولی میشه:n02:نقل قول:
---
شایعه شده نانی با 5 میلیون(!!) راهیه یوونتوس میشه!
مضخرفترین بازیکن الان 10 میلیون پولشه بعد نانی 5 میلیون؟
Printable View
درسته.اما خب باید کاروالیو و کروس رو هم بگیریم.خیلی خط هافبک غولی میشه:n02:نقل قول:
---
شایعه شده نانی با 5 میلیون(!!) راهیه یوونتوس میشه!
مضخرفترین بازیکن الان 10 میلیون پولشه بعد نانی 5 میلیون؟
به لطف مویس به تیمی تبدیل شدیم که باید منت یه بازیکن متوسط مثل فابرگاس بکشیم و با قیمتی که لیاقتش رو نداره بخری....
این همه بازیکن جوون و با استعداد بودن پارسال براشون خرج نکرد و ضررشو هم دید حالا امسال ببینیم مربی جدید چیکار میکنه.....
ولی به نظرم فابرگاس به دردمون نمیخوره....
مدیر نقل و انتقالات منچستر در حال حاضر چه شخصیه ؟ مگه میخوان لوکا مودریچ بخرن که 55 تا میخوان بابتش بدن:n04:اون از شاهکارشون در خرید فلایینی با قیمتی که اصلن ارزشش نداشت اینم از جریان سسک:n29:کاوانی هم که خبرش بود اونم قیمتش خیلی بالا بود با خرید همین 2تا بازیکن بودجه تیم تمام میشه که هر چند احتمال خرید کاوانی خیلی ضعیفه-حتمن خط دفاعی تیم هم نیاز به هیچ تقویتی نداره:n02:
جالبه هر دوتاشون هم بالای 27 سال سن دارن و با توجه به پستی که بازی می کنن، نهایت تا 30 سالگی بتونن در سطح بالا بازی کنن تازه اگر مصدومیت تو این مدت سراغشون نیاد.نقل قول:
آزارد مثل اینکه میخواد از چلسی جدا بشه، گزینه ی خوبی هست به نظرم.
کلا از موقعی که وودوارد شده مدیر نقل و انتقالات، باشگاه خیلی تو نقل و انتقالات ضعیف عملکرده !!
اون از فصل پیش که فقط فلینی رو خریدن و آخرشم بدلیل خراب بودن دستگاه فکس :n29::n02: کونترائو نیومد !!
این فصلم برای خرید بازکنای جدید، قیمتای فضایی در نظر گرفتن به جای دادن 50 تا برا کاوانی یا 55 تا برا فابرگاس، 50 تا بدن هازارد رو بگیرن !
این قیمت فروش نانی هم شاهکاریه واسه خودش !
تیم فصل بعد منچستراز دیدگاه دیلی میل
محتوای مخفی: عکس
خیلی رویایی به نظر میرسه این دیدگاه دیلی میل
خرید کاوانی و مولر و کوروس و هوملس به همین راحتی ها هم نیست . مگه بودجه باشگاه چقدره
به نظرم برای فصل بعد از این لیست در بهترین حالت لوک شاو و مولر و هوملس و شاید کاوالهو به تیم اضافه بشن . کاوانی و کروس اگر قرار باشه به فروش برسن تیمای دیگه هم حتمآ دست به جیب خواهند شد
هر چند با وجود رونی خرید مولر توصیه نمیشه و مولر هم دوارن افتشو سپری می کنه به جاش می توننن دراکسلر شالکه رو با قیمت کمتر خرید. همچنین لوک شاو که اورا هست و حداقل یه فصل دیگه رو جا داره . هوملس و کوروس عالین و قطعآ به درد تیم می خورند
درسته که تمام این خریدها ممکنه رخ نده اما درنظر بگیرید که با بودجه 200 میلیونی میشه یه همچین تیمی درست کرد.
خرید فلینی هم تقصیر ایجنتهای یونایتد نبود و خود مویس میخواستش اما از عدم توفیق در سایر نقل و انتقالات،کاملا تقصیر مسئولان بود هرچند که خرید ماتا یکمی جبرانش کرد
فن خال هم فقط جام جهانی رو باید از یونایتد دور باشه و پس از اون دیگه با هاند کاری نخواهد داشت
چیزی که قبلا هم گفته بودم احتمال رخ دادنش زیاده یعنی انتخاب کلایورت به عنوان دستیار اول و گیگز به عنوان دستیار دوم
بنظر من گیگز نباید یونایتد رو ترک کنه و پس از رفتن فن خال میتونه یه مربی رویایی برای منچستر بشه
متاسفانه ر هر سه خط باید خریدهای خوبی داشته باشیم.دفاع وسط که از نون شب همک واجب تر شده،در دفاع چپ،اگه شاو رو بخریم عالیه چون مطمئنا در آینده به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد
هافبکها هم که نیاز به تحول کلی دارن
در خط حمله هم باید دو مهاجم آماده و سطح اول داشته باشیم.با فرض بازگشت فن پرسی به اوج،نیاز به یک مهاجم دیگه هم هست که البته صرفا نباید مهاجم ایستا باشه و باید قابلیت این رو داشته باشه که در خط هافبک هم موثر باشه
البته شاو دفاع چپه!!
Sent from my MT25i using Tapatalk
:n12: ویدیچ امشب با هواداران منچستریونایتد خداحافظی میکند :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتان منچستریونایتد امشب در آخرین حضور خود در اولدترافورد با هواداران خداحافظی خواهد کرد.
نمانیا ویدیچ که ژانویه 2005 از اسپارتاک مسکو راهی منچستریونایتد شد، هشت سال و نیم در این تیم ماند تا پنج قهرمانی در لیگ برتر انگلیس و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در کارنامهاش ثبت شود.
ویدیچ در گفتوگو با دیلی اکسپرس گفت: به هیچ وجه پشیمان نیستم. همواره صد در صد توانم را در همه دیدارها برای منچستریونایتد گذاشتم.
بدون شک حضور در این باشگاه بهترین دوران فوتبال حرفهای من است. هشت سال فوق العاده داشتم. البته بهتر است بگویم هفت سال فوق العاده چون امسال به هیچ وجه خوب نبودیم.
پس از پایان قراردادم با منیچستریونایتد دیگر علاقهای برای ماندن در لیگ انگلیس ندارم زیرا در این کشور تنها باشگاهی که دوست دارم برای آن به میدان بروم یونایتد است.
خوش شانس بودم که سالها عضوی از این باشگاه بودم. خاطرههای خوبی دارم. فکر نمیکردم بتوانم در دوران حضورم در این باشگاه 15 جام قهرمانی کسب کنم.
وی افزود: با الکس فرگوسن که بزرگترین مربی است کار کردم. چیزهای زیادی از او یاد گرفتم. نه تنها در داخل زمین بلکه در خارج از زمین نیز از او آموختم.
باشگاه به شکلی است که شما حس میکنید اعضای یک خانواده هستید. این یک تجربه عالی برای من بود.
ویدیچ با حضور در دیدار هال سیتی، بازی شماره 299 خود با پیراهن منچستریونایتد را انجام خواهد داد.
او امشب در اولدترافورد با هواداران این تیم خداحافظی خواهد کرد و در دیدار هفته آینده این تیم مقابل ساوتهمپتون آخرین بار با پیراهن شیاطین سرخ در میدان حضور مییابد.
الان فقط باید تمرکزشون بزارن رو هوملز و کاوانی مخصوصا کاوانی که عالی به نظر میرسه....
یادش بخیر. فصل 08-2007 چه دفاعی داشتیم. زوج فردیناند- ویدیچ:n28: کلا 28 گل خوردیم در بازی های لیگ + CLنقل قول:
نکته انحرافی:
محتوای مخفی: سیتی
تبریک بابت برد.:n16:
ترکیب اولیه همه رو شگفت زده کرد.. با 7-8 تغییر نسبت به بازی قبل و بازی دادن به لاورنس و ویلسون جوان . خوان ماتا ، رابین فن پرسی، وین رونی (با کمی مصدومیت) ، ویدیچ و اورا و سایر بازیکنان روی نیمکت!!
نیمه اول رو درست نتونستم ببینم ، اما تیم ضرب آهنگ خوبی رو داشت ، بازیکن ها ممارست بیشتری انجام میدادن و برای هر توپ میجنگیدن .
به نظرم گیگز ایده های خوبی داره ، اینو میشد در ترکیب اولیه ، تغییر پست های مدوام بازیکنان از جمله به کناره ها اومدن فن پرسی ، و نوک رفتن گاها فلاینی و کاواگا مشاهده کرد. استفاده از بازیکنای جوون . به نظرم ذره کمی از خصلت های فرگی رو پیاده کرد ، به خصوص صلابت تنبیه بازیکنان و قاطع بودن در تصمیم گیری هاش که این تعداد بازیکنای بزرگ رو جریمه کرد!
صحنه مصدومیت جونز هم وقتی ویدیج داشت گرمکن هاش رو در میاورد با یه حالت ناراضی که چرا از اول در روز بازی خداحافظیش بهش بازی نداده باهاش صحبت میکرد.
یه صحنه هم شانس اوردیم که پای عدنان نشکست واقعا میلر بد پاگذاشت روی ساقش!
کریک هم امروز چندان خوب نبود و روی گل هم مقصر بود، نکته جالب اینکه بازی امشب حتی یه دونه هم ضد حمله نداشت و به این برمیگرده که در فاز انتقال هر دو تیم مشکل داشتن، که در من یونایتد این ضعف بر دوش کریک و فلائینی هست ، که متاسفانه از نظر سرعت انتقال و تصمیم گیری هر دو ضعف شدید دارن. بعد یه دفاع وسط صد در صد مهم ترین پستیه که نیاز به یه بازیکن تراز اول داریم.
اما بازیکن 18 ساله تیم ویلسون در اولین بازیش در ترکیب ثابت دو گل به ثمر رسوند و با توجه به وضعیتش و سنش خوب کار کرد. با این وجود توی حرکات بدون توپش که دقت میکردم کمی دچار مشکل بود که امیدوارم با بیشتر شدن تجربه اش و بالا رفتن سنش در جایگیری ها هم بهتر عمل کنه.:n06:
لاورنس هم بازی خوبی انجام داد ولی کمی باید فیزیکی تر بازی کنه و کار با توپش رو بهتر کنه ، خیلی جا ها توپ رو نمیتونست کنترل کنه.
عدنان هم که عالی بود ، به نظرم فعلا بهترین دریبل زن فعلی لیگ جزیره ست ، که خب بخشیش هم به جوانیش برمیگرده چرا که نمونه موردی داشتیم مثه کریس رونالدو که زمانی چندین نفر رو پشت سر هم دریبل میزد ولی الان یکیش رو هم به سختی جا میگذاره.
عدنان دور زدن هاش ، ریزه کاری هاش و البته در خدمت تیم بودنش خیلی خوب بود ، ضمن اینکه از نظر نفس هم خیلی خوب بود دقایق اخر بازی هم حتی میدیدم که استارت های خوبی رو میزد.
از این ها بگذریم بازی خیلی خوب گیگز بود که بسیار انگیزه داشت و تو این سن عالی استارت زد دو بار . پاس گلش هم که بی نظیر بود ، امیدوارم فلائینی ازش درس گرفته باشه که پاس خلاق رو باید لحظه ای داد ، چند صدم دیر تر بازیکن بلاک میکنه ، چند صدم هم زودتر بازیکن خودی بهش نمیرسه . حیف که ضربه آزادش گل نشد..:n29:
ویدیچ که خداحافظی کرد ... اما گیگز رو متوجه نشدم اره یا نه.
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
تبریک،بازی مقابل هال سیتی رو بردیم
متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم اما نکته جالب،گلزنی جیمز ویلسن 18 ساله هست که پیش از این،خیلی ها درموردش گفته بودند.
یکی از محصولات آکادمی یونایتد که اولا باید دو دسی بهش چسبید و حفظش کرد تا جریان پیکه و پوگبا تکرار نشه و دوما بیش ا اینها بهش میدون داد.
مویس یکبار جیمز رو روی نیمکت آورد و در بازی 4-0 مقابل نیوکاسل بهش بازی داد و گیگز حالا خیلی بیشتر داره بهش اعتماد میکنه
البته،بازیکن دیگری بنام تام لاورنس هم آینده درخشانی در انتظارش هست.
اینها میتونن همانند یانوزای،روح جوانگرایی به یونایتد بدهند
پ.ن:
داشتم میرفتم آمار بازی رو ببینم،که وقتی پست رو ارسال کردم دیدم ایمان جان،تحلیل بازی رو نوشته
مطمئنا بزودی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهند گذاشت.نقل قول:
دوستان کسی اگه ویدئو اخر بازی و مراسم خداحافظی رو داره ممنون میشم بذاره.
بازی عجیبی بود... اصلا حال و هوای یه مسابقه لیگ برترو نداشت ببیشتر شبیه مراسم قدردانی بود...
کاشکی می شد گیگز هم گل بزنه ولی خب متاسفانه نشد...:n12:
خیلی دلم واسه کاپیتان تنگ می شه:n12:
بهترین بازیکن زمین با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه عدنان بود... این پسر دریبل هاش عالیه
درمورد ویلسون شاید بشه گفت در حال حاضر بهترین بازیکن اکادمی باشگاه هستش امارش هم خیلی خوبه تو18 بازی 14گل زده
در اخر صحبت پایان بازی گیگزی هم جالب بود که البته من فقط اخرشو تونستم ببینم
Keep supporting us and the good times will come back soon
خداحافظ دیوار صربی...
خداحافظ گیگز.....
گیگز کلآ خدافظی کرد ؟ دیگه بازی نمی کنه ؟
You never know what is going to happen with your emotions
You can try to predict but I wasn’t emotional before and I haven’t cried yet
You know what I mean, I haven’t cried yet but we will see what happens after the last game. It is going to be sad
واقعا دفاع فوق العاده ای بود با اینکه قیافه ی جالبی نداشت ولی دوست داشتنی بود.
از جمله دفاع های معدود بود که هم دفاع معرکه ای داشت و هم گل های حیاتی خاصی میزد.
رئیس یه جا تو کتابش می نویسه یه بار ویدی میاد پیشش و ازش میخواد به خاطر جنگ اجازه بده برگرده به کشورش.
هر چند ایکاش آخر یک فصل جالبتر خداحافظی میکرد.
به امید موفقیتش هر جا که خواهد بود.
تو صحبتای آخر بازیش که حرفی در این مورد نزده.نقل قول:
فکر کنم قرار بود یه سال دیگه هم تمدید کنه.
فنخال هفته آينده سرمربي منچستر ميشود
يک سايت انگليسي ادعا کرد باشگاه منچستريونايتد شروط سرمربي تيم ملي هلند را براي هدايت شياطين سرخ پذيرفته است و او هفته آينده رسماً به عنوان سرمربي جديد شياطين سرخ معرفي ميشود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل انگليس اعلام کرد لوئيز فن خال ماه گذشته پذيرفته جانشين ديويد مويس در منچستريونايتد شود اما آن را علني نکرده تا زماني که همه چيز جنبه رسمي پيدا کند.
به گزارش اين سايت، باشگاه منچستريونايتد که ماه گذشته مويس را اخراج کرد هفته آينده به طور رسمي فنخال را به عنوان سرمربي جديد خود معرفي ميکند و اين مربي هلندي در ماه جولاي با پايان ماموريتاش براي هدايت تيم ملي هلند در جام جهاني 2014 شغل جديد خود را آغاز خواهد کرد.
مدافع منچستر يونايتد در بيمارستان بستري شد
فيل جونز مدافع منچستر يونايتد در پي آسيب ديدگي کتف در ديدار سه شنبه شب برابر هال سيتي در بيمارستان بستري شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رايان گيگز سرمربي موقت منچستر يونايتد گفت: «جونز به بيمارستان منتقل شده و ما بايد وضع را بررسي کنيم. البته وضع اين بازيکن خوب به نظر نمي رسيد ولي بايد صبر کنيم تا همه چيز مشخص شود.»
جونز 22 ساله در اواسط نيمه نخست در يک نبرد هوايي با مينور فيگوئرا بازيکن حريف دچار اين آسيب ديدگي شد و با کمک يکي از اعضاي کادر پزشکي منچستر يونايتد زمين را ترک کرد.
اين خبر براي روي هاجسون سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس نيز نگران کننده است زيرا وي قصد دارد روز دوشنبه فهرست 23 نفره اين تيم را براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل اعلام کند.
جونز که از بازيکنان با استعداد انگليس به حساب مي آيد تاکنون 9 بار در تيم ملي بازي کرده است و پيش بيني مي شد براي جام جهاني به اردو دعوت شود.
از قرار معلوم شايعاتي که درباره حضور فنخال در اولدترافورد منتشر شده است چندان با حقيقت فاصله ندارند و منچستريها از مدتها پيش با سرمربي پيشين تيمهاي بايرن مونيخ و بارسلونا به توافق رسيدهاند اما منتظرند تا رقابتهاي ليگ برتر به پايان برسد و آن گاه اين توافق را علني کنند.
در حال حاضر رايان گيگز، هافبک ولزي منچستريونايتد به عنوان مربي - بازيکن هدايت شياطين سرخ را برعهده دارد و در سه بازي که به عنوان سرمربي موقت شياطين سرخ روي نيمکت اين تيم نشسته است دو پيروزي و يک شکست در کارنامه خود ثبت کرده است.
لوئیس فن خال در گفتگویی که در اردوی تیم ملی هلند انجام گرفت، گفت: "باید صبر کنید و ببینید باشگاه چه تصمیمی می گیرد، همیشه روال همین است، یک پروسه دارد و باید صبر کنید. رسانه ها همیشه سرعت زیادی دارند. "
در پاسخ به اینکه درباره یونایتد چه می داند، فن خال گفت: "فکر می کنم سوال احمقانه ای است. منچستر یونایتد بزرگترین باشگاه جهان است. شما درباره منچستر یونایتد چه می دانید؟"
"باید از باشگاه بپرسید نه از من. من عاشق این شغل هستم. باید صبر کنیم و ببینیم چه اتفاقی می افتد."
درباره امکان پیوستن پاتریک کلایورت به وی در سمت سرمربیگری منچستر، او گفت: "می دانید که نمی توانم به این سوال جواب بدهم.
"چالش فوق العاده ای است و امیدوارم آن فرد من باشم، اما باید صبر کنید و ببینید چه می شود."
او در حال حاضر مشغول آماده سازی تیم ملی هلند برای جام جهانی برزیل است و تاکید کرد که پیشنهاد ها تاثیری بر تمرکز او نخواهد داشت.
فن خال گفت: "باید روی حرفه ام تمرکز کنم. مربی تیم ملی هلند هستم، مدت زیادی برای بودن در جام جهان صبر کرده ام. در سال 2000 برای آن تلاش کردم. چهار سال سرمایه گذاری کرده ام تا در جام جهانی باشم. همچنین اهمیت زیادی دارد.
"تاثیری روی من ندارد زیرا همیشه پیشنهادهایی دارم. دنیای فوتبال را می شناسم و می دانم چگونه باید آن را مدیریت کنم."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
عجب روزیه امروز!!
در چنین روزی اخرین بازی کپیتان فراموش نشدنی ، برایان رابسون:n12:
در چنین روزی اولین بازی گری نویل برای منچستر یونایتد.
و بلاخره یک سال گذشت ...یک سال از روزی که فرگی کبیر خبر بازنشستگیش رو اعلام کرد! چه بر سر ما که نگذشت این یک سال!
یه سری عکس بی نظیر از سر الکس که کمتر دیده شده
محتوای مخفی: عکس ها
وین رونی ساعتی قبل به سوالات متفرقه هواداران در فیسبوک پاسخ های جالبی داده:
+ بهترین مدافعی که مقابلش بازی کردی؟
- میخوام بگم جان تری، خیلی قد بلند و مستحکمه
+ اگه تو یک جزیره تنها بشی و بتونی فقط 3 چیز با خودت ببری چیا میبری؟
- گوشی Glaxy S5 ، فوتبال و یک بالش!
+ اگه میتونستی یکی از اعضای تیم سامسونگ گلکسی رو بیاری یونایتد، اون کی بود؟
- احتمالا کریستیانو
+ وین با خودت چند جفت کفش به برزیل میبری؟!
- احتمالا بین 10 تا 20 جفت.
+ وقتی بازنسته بشی به مربیگری روی میاری؟
- صراحتا بخوام بگم نمی دونم؛ مربیگری یـ سری نکات داره، این بستگی داره به شرایط زندگیم و وضعیت خانوادم
+ آیا انگلیس قهرمان جام جهانی میشه؟
- فکر می کنم که می تونیم . باید به خودمان باور داشته باشیم
+ اسطورت تو بچگی کی بوده؟
- مایک تایسون (قهرمان ورزش بوکس در دهه 80 و 90)، از دیدن بازیاش لذت می بردم. او حریفان خودش رو نابود میکرد! باور نکردنی بود. البته آلن شیرر هم عالی بود. دیدن گل زنی های شیرر عالی بود!
+ دوست داری کای (پسرت) هم فوتبال بازی کنه؟
- نمی دونم؛ کای به چیزهای زیادی علاقه منده، فوتبال رو هم دوست داره. شخصیت منحصر به فرد خودشو داره!
+ نصیحتت به بازیکنای جوون چیه؟
- تمرین!این خیلی مهمه. من هر روز تمرین می کردم. اگه به حد کافی کار کنید به بهترین ها می رسید.
+ اگه فوتبالیست نمیشدی چیکار میکردی؟!
- نمیدونم. من وقتی بچه بودم بوکس و فوتبال رو دوست داشتم.
+ بهترین بازیکن دنیا در حال حاضر؟
کریستیانو و احتمالا بعد اون لوییس سوارز
+ بهترین همبازیت کی بوده؟
- بین دو نفر شک دارم؛ کریس رونالدو و پل اسکولز. اسکولزی خیلی خوب بازی رو کنترل می کرد و پاس های او عالی بودن .کریس هم می تونست کاری کنه برنده بازی بشیم!
+ کدوم گلت رو دوس داری؟
- گلم به منچسترسیتی و گلم به هلند در بازیهای ملی
.
منبع: فیسبوک
تبریک به همشون:n12: خصوصا داوید عزیز:n12:.... کسی لینکی داره از مراسم؟ (حتی تورنت)
گیگز در مراسم بهترین های سال منچستر یونایتد جایزه ی یک عمر فعالیت درخشان فوتبالی را دریافت کرد
حتی در تورنت هم چیزی پیدا نشد.شاید چند رو دیگه در تورنت یه چیزایی پیدا بشه.نقل قول:
این مراسم چون اختصاصی از شبکه mutv پخش میشه زیاد در دسترس نیست.
فعلا به عکس های مراسم بسنده میکنیم.
چون تعداد عکسها زیاد بودند دیگه عکسی در انجمن قرار ندادم.برای دیدن تمام عکسها به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.(همراه با ابزار فیلی...تری)
البته در تورنت مراسم پارسال رو پیدا کردم که متاسفانه سید کمی داره.وقتی مستقیم شد میذارم اینجا.
آقا ویدئوی جایزه Lifetime Achievement که برای رایان گیگز بود رو از یوتیوب مستقیم کردم... بــــــــــیـــنظیـــــــ ـر بود:n12:
لذت بردم... :n12: حتما ببینید:
لینک مستقیم (مدت اعتبار کمتر از یک هفته):
حجم: حدودا 66 مگ
+
بخشی از صحبت هایی که بازیکنان و مربیان مختلف در ویدئو راجع به رایان مطرح کردند:
محتوای مخفی: ستایش از رایان
.
منبع و ترجمه: از پیج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
ادیت: سایت طرفداری هم بخشی از این ویدئو رو با زیرنویس فارسی قرار داده که میتونید از آدرس پایین تماشا یا دانلودش کنید:
تبرییک میگم به همه طرفدارای منچستر یونایتد به دلیل به پایان رسیدن این فصل زجر آور ...
امیدوارم فصل بعد با یه پیرهن و اسپانسر جدید، یه تیم متفاوتی هم داشته باشیم.
مارکو رویس پیشنهاد منچستر رو رد کرده و می خواد در دورتموند بمونه.
The Guardian
به نظر میاد مسئولین خیلی زود دست به کار شدن و گفته میشه انتقال 25-27 میلیون پوندی شاو به یونایتد تقریبا قطعیه...
راحت دفاع چپمون10-15 سال تضمینه
علاوه بر این که خیلی بازیکن خوبیه من به خاطر واکنشش بعد از دعوت به تیم ملی هم خیلی دوسش دارم
گفته میشه فقط توافقات نهایی با خود شاو باقی مونده که اون هم نهایی خواهد شود و قبل از جام جهانی،قرارداد رسمی امضا خواهد شد.نقل قول:
عکس العملش چی بود؟
...................
گیگز هم گفته که بزودی تصمیمش خودش رو برای فصل بعد خواهد گرفت.اگر پیشنهادی برای مربیگری در تیم داشته باشه باید بررسی کنه و شاید در کنار سرمربی آینده،مربیگری کنه و شاید یکسال دیگه هم بازی کنه.
..................
روی هاجسون،اسامی تیم ملی انگلیس رو برای جام جهانی و اردوی های قبل از اون اعلام کرد.
فیل جونز(ستاره آینده دار یونایتد)،اسمالینگ،ولبک و رونی از منچستر در فهرست نهایی قرار گرفته اند.(شاو هم به این جمع باید اضافه بشه :n02: )
همچنین کریک و کلورلی هم در لیست انتظار قرار گرفتند.پس اشلی یانگ در جام جهانی نخواهد بود
پیش از این نیز،خاویر هرناندز و کاگاوا در لیست نهایی مکزیک و ژاپن قرار گرفته بودند.
بعد از اولین دعوتش به تیم ملی گریه می کرد... خیلی حرفه با این همه پول ها کلانی که وارد فوتبال می شه ببینی یه جوون 18 ساله اینجوری واسه دعوت به تیم ملی کشورش خوشحال می شهنقل قول:
عکس العملش چی بود؟
این فصل بد داره بدتر و بدتر می شه
ریو :n12: اعلام کرد در اخر فصل از یونایتد جدا می شه:n03:
نمیدونم فصل بعد چی بشه ولی اینجوری خالی شدن تیم از بازیکنای با تجربه حتی اگه بهترین های جهان هم به جاشون بیان زیاد خوب نیست چون بازیکن های جدید طول می کشه
تا به محیط عادت کنن
چه ترکیبی بود ترکیب ویدیچ و اورا و فردیناند و فن درسار:n28:
متن نامه خداحافظی ریو:
ریو فردیناند که سابقه 12 سال حضور در یونایتد را دارد و گرانقیمت ترین مدافع این تیم محسوب میشود، با انجام 454 بازی و 8 گل ، به پایان دوران خود در یونایتد رسید.
قرارداد این مدافع با تجربه در پایان فصل اخیر به پایان رسید و باشگاه تصمیم گرفته است قرارداد جدیدی به وی ارائه نکند.
فردیناند در این باره گفته است :
" من در طی ماه های گذشته ، مدت طولانی و به سختی در مورد آینده ام فکر کردم، و بعد از 12 سال به یادماندنی برای باشگاهی که ان را بهترین باشگاه دنیا میدانم، تصمیم گرفتم که زمان جدایی فرا رسیده است"
" من برای کسب موفقیت و جام به یونایتد پیوستم، و در خوشبینانه ترین حالت ممکن در رویاهایم نیز نمیوانستم این چنین کارنامه موفقی را متصور باشم.
" لحظات به یاد ماندنی و فوق العاده ای در کنار بازیکنان بزرگ رقم خورد که بعضا دوست های خوبی نیز از آب در آمدند. من همیشه اولین قهرمانی در لیگ برتر و آن شب به یاد ماندنی در مسکو را گرامی میدارم "
" شرایط اجازه نمیدهند تا آنطور که میخواهم و دوست دارم خداحافظیم را بیان کنم ولی این فرصت را دارم از تمام هم تیمی هایم، عوامل باشگاه و مربیان برای این 12 سال فوق العاده تشکر کنم. هرگز این دوران را فراموش نمیکنم، مثل کودکی که رویای قهرمانی دارد، "
" من اماده و سالم هستم تا چالش جدیدی را تجربه کنم، و خوشبین به آینده تا ببینم مرا به کجا میبرد"
منبع :کانون هواداران منچستریونایتد
خب ترکیب تیم ملی فوتبال اسپانیا هم مشخص شده و ماتا و دخیا عزیز هم به تیم دعوت شدند.
به گزارش اسکای فوتبال، دقایقی پیش ترکیب تیم ملی فوتبل اسپانیا اعلام شد که مهم تریت تغییران آن بازگشت ماتا می باشد.
هشت بازیکن از لیگ برتر جزیره به تیم ملی اسپانیا دعوت شده اند.هفت بازیکن هم فقط از بارسلونا در تیم حضور دارند این در حالیست که فقط ۴ بازیکن از رئال مادرید را در لیست می بینید.اولین حضور دیوید دخیا هم در ترکیب تیم دیدنی خواهد بود.
دروازه بانان:ایکر کاسیاس،پپه رینا،دیوید دخیا
مدافعان:کارواخال،راموس،پی ه،آلبا،ژاوی مارتینز،خوانفران،آزپلیکوت ا،رائول آلبیول،آلبرتو مورنو
هافبک ها:فابرگاس،بوسکتس،ژاوی،ای یستا،ژابی آلونسو،آندر ایتوراپسه،سانتی کازورلا،داوید سیلوا،کوکه،تیاگو آلکانترا،خوان ماتا،جسوس ناواس
مهاجمان: دیگو کاستا،داوید ویا،آلوارو نگردو،پدرو رودریگز،فرناندو یورنته،فرناندو تورس
اینم ویدیویی از رایان گیگز که هنگام دیدن قهرمانی سیتی از خبرنگارا خواست که تی وی رو خاموش کنند!
یادداشت روز: خداحافظی با اسطوره ای به نام ریو فردیناند
بازیکنان بزرگ منچستر یونایتد یکی یکی این تیم را ترک می کنند. باید سفر کوتاهی به اولدترافورد داشته باشید و نام ها و مجسمه ها را ببینید تا متوجه این موضوع شوید. دوران سر الکس فرگوسن پر از نام های بزرگی بود، که موفقیت را در این تیم تبدیل به یک سنت کرده بود.
یکی از این افراد ریو فردیناند مدافع مستحکم شیاطین سرخ است. او که یکی از ارکان موفقیت شاگردان سر الکس در منچستر بود، پس از فصلی فاجعه بار قصد ترک این تیم را دارد.
فردیناند در سال 2002 توسط فرگوسن به منچستر یونایتد آمد در زمان خود گران ترین بازیکن تاریخ منچستر بود و 455 بار پیراهن منچستریونایتد را بر تن کرد. فقط 16 نفر بازی های بیشتری نسبت به او برای منچستر انجام داده اند. حتی اگر روزی مجسمه ای از او ساخته نشود، هواداران منچستر از یاد نخواهند برد که ریو فردیناند در کسب 10 عنوان قهرمانی برای تیمشان سهیم بوده است.
فردیناند که به خاطر توانایی بالا در کنترل توپ و سرعتش در ریکاوری زبانزد خاص و عام بود از محصولات آکادمی جوانان باشگاه وستهم است. توانایی او در عبور از یار مستقیم و اعتماد به نفس بالایش او را به یکی از شاخص ترین مدافعان دورانش تبدیل کرده است.
همکاری بی نظیر او در قلب دفاع با بازیکنی چون نمانیا ویدیچ و در پشت این دو غولی به نام ادوین فن درسار خط دفاع منچستر یونایتد را تقریبا نفوذ ناپذیر کرده بود. حضور رونالدو و رونی در پیکان خط حمله نیز روحیه شکست ناپذیری را به منچستر القا کرده بود.
دوران حضور این بازیکن 35 ساله برای منچستر نقاط تاریکی هم داشت. از جمله محرومیت هشت ماهه اش در سال 2004 به دلیل عدم شرکت در تست دوپینگ پس از یک مسابقه. پس از این اتفاق روزهای خوب فردیناند آغاز شد.
او که می دانست در این مدت نباید بیکار بنشیند، به خوبی خود را برای حضور در تیم ملی انگلیس و باشگاهش آماده کرد و نشان داد اتفاقات بد نباید یک بازیکن را از مسیر پیشرفت دور کند. او نشان داد چگونه یک بازیکن می تواند نقطه ی اوج دوران حرفه ای اش را طولانی تر کند.
شاید هیچگاه مجسمه ای از فردیناند در باشگاه منچستر یونایتد ساخته نشود چرا که نحوه ی خداحافظی اش با باشگاه خیلی جای بحث دارد. اما آیندگان همواره از او به عنوان یکی از بهترین بازیکنان دورانش یاد خواهند کرد.
مثل این که باید با فیل نویل و کریس وودس هم خداحافظی کنیم..ولی گیگز احتمالا به عنوان دستیار فصل آینده می بینیمش.:n12:
اینقدر جو خداحافظی از منچستر زیاد شده میترسم دخیا و یانوزای هم جو گیر بشن خداحافظی کنن......
فانخال رسماً سرمربي منچستريونايتد شد
سرمربي حال حاضر تيم ملي هلند پس از جام جهاني هدايت شياطين سرخ را بر عهده خواهد گرفت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت باشگاه منچستريونايتد عصر امروز (دوشنبه) لوئيز فان خال را به عنوان سرمربي جديد اين تيم معرفي کرد.
فان خال در حال حاضر هدايت تيم ملي هلند را بر عهده دارد اما قراردادش با فدراسيون فوتبال اين کشور پس از جام جهاني 2014 به پايان ميرسد و او از آن زمان به طور رسمي هدايت شياطين سرخ را بر عهده ميگيرد. به اين ترتيب منچستريونايتد اولين تيم ليگ برتري خواهد بود که فان خال هدايت آن را بر عهده خواهد گرفت.
فان خال که سابقه هدايت تيمهايي همچون بارسلونا، بايرن مونيخ و فاينورد را در کارنامه دارد رايان گيگز، هافبک ولزي کهنهکار شياطين سرخ را به عنوان دستيار خود انتخاب کرده است.
طبق اعلام سايت باشگاه منچستريونايتد فن خال 62 ساله با اين تيم قراردادي سه ساله بسته است.
به نقل از تسنيم
رایان گیگز به طور رسمی بازنشست شد:n27:
حالا باز خوبیش اینه به عنوان دستیار اول کنار فن خال هستش
رایان گیگز اعلام بازنشستگی کرد
دوشنبه 29 اردیبهشت ساعت 19:09
او بعد از اخراج دیوید مویس، به عنوان مربی موقت شیاطین سرخ انتخاب شد و در آخرین بازی فصل مقابل هال سیتی، از هواداران باشگاه خداحافظی کرده بود.
آی اسپورت- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، بعد از معرفی به عنوان کمک مربی فصل آینده این باشگاه، اعلام بازنشستگی کرد و به دوران 23 ساله بازی اش پایان داد.
او که اولین بازی رسمی اش برای منچستریونایتد را در مارس 1991 انجام داد، در 23 سالی که برای این باشگاه به میدان رفت، 963 بازی انجام داد و 168 گل به ثمر رساند. او تا پیش از فصل اخیر، در همه فصول لیگ برتر از سال 1992 موفق به گلزنی شده بود.
او بعد از اخراج دیوید مویس، به عنوان مربی موقت شیاطین سرخ انتخاب شد و در آخرین بازی فصل مقابل هال سیتی، از هواداران باشگاه خداحافظی کرده بود.
گیگز یکی از ارکان اصلی منچستریونایتد در همه سال هایی بود که سرالکس فرگوسن هدایت این تیم را برعهده داشت و دو بار در سال های 1999 و 2008 قهرمانی در اروپا را تجربه کرد.اناجالب اینکه او رکورد بازی در منچستریونایتد را که در اختیار سر بابی چارلتون بود را در فینال سال 2008 لیگ قهرمانان مقابل چلسی شکست.
گیگر در سال های 1992 و 1993 به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ برتر انتخاب شد و در سال های 1991 و 1992 عنوان بهترین بازیکن جوان باشگاه منچستریونایتد را از آن خود کرده بود.
او در سال 2009 به عنوان شخصیت ورزشی سال بی بی سی انتخاب شد و جایزه بهترین بازیکن باتجربه لیگ برتر را از آن خود کرد. او همچنین 6 بار نیز در تیم منتخب سال یگ برتر قرار گرفت.
گیگز 64 بازی نیز برای تیم ملی ولز انجام داد.
فن در سار: رسوندن یک تیم از رده ی هفتم به رده ی اول کار سختیه، ولی لیورپول تونست این کار رو انجام بده پس من مطمئنم یونایتد این کار رو راحت تر انجام می ده. :دی