بچه ها من امروز از سفر برگشتم دمو واسه کامپیوتر هم اومده اگه اومده لینک بدید لطفا سریع دارم میمیرم
Printable View
بچه ها من امروز از سفر برگشتم دمو واسه کامپیوتر هم اومده اگه اومده لینک بدید لطفا سریع دارم میمیرم
نقل قول:
برای کامپیوتر دمو بعد از نسخه اصلی میاد !
دعا کنید نسخه اصلی کامپیوتر مثل ps3 زودتر بیاد :n02:
باید خوشحال باشیم که دمو واسه کامپیوتر نیومد چون گاهی بعضیا همین دمو رو به عنوان نسخه اصل تو بازار می فروشند و یا ممکنه حتی دستکاری بشه و ما بعد ها بفهمیم چه کلاهی سرمون رفته ...:n01:
بیخیال سکتمون دادی یعنی چی control teammate رو نمیشه اجرا کرد ؟! :n24: من 90 درصد بازیم رو همین قابلیت میچرخه صفحه 70 تاپیک هم بچه ها عکسش گذاشتن بود که من این پست رو دادم :نقل قول:
نقل قول:
لابد تو نتونستی یا دمو غیرفعال بوده
دریبل ها همکه قبلا 5-6 تا حرکت از دریبل ها کلیپش گذاشتیم یه سرچ کن تو تاپیک
فکر کنم دریبل های قدیمی هم به صورت قبل باشه جدیداش هم به زودی کلیپش میاد
========
این کلیپ هم جالبه
واکنش جالب و دیدنی بوفون در هنگام پنالتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =========
پ.ن : در مورد کنترل تیمیت هم الان از آدام پرسیدم گفت control teammate هم تو pes2014 هست ولی : : hold L1 then use rs
یه کم سخت تر میشه کار ولی خوب عادت میکنیم :دی
PS3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مایی هم که همچنـــــــــــــان منتظریـــــــــــم...:n02:
ریلیز PS3 :
- D U P L E X -
P R O U D L Y P R E S E N T S
Pro Evolution soccer 2014
Date : 09-2013 Languages: Eng
Platform : PS3 Genre : Footie
Release Info
Pro Evolution Soccer 2014 marks a new beginning for Konami's blockbuster
soccer series, with an all-new engine allowing for every aspect of Pro
Evolution Soccer 2014 to be totally reworked to produce a game much closer
to the excitement and variety of a top-level match.
Notes
CFW 4.46
Enjoy This Fine DUPLEX Release
انصافا قیافه و لباس و استادیوم و ... زیاد مهم نیستن ،دوستانی که رو بد بودن قیافه زوم کردن ،همه اینا با یه پچ قوی مثل PESJP حل میشه.:n09:
مهم گیم پلی هستش که با ویدیو هایی که میبینیم تغییر رو میشه حس کرد.:26:
بازی بازم دورتموند نداره؟!:n13:
نترس با یه پچ pesedit {یا پچ لیگ برتر ایران هم بعضی مواقع بوندسلیگا رو بعضی ها دارن } میاد بوندسلیگا
واقعا خیلی جالب شده بیکام ا لجند و مستر لیگ تریلر رو دیدم کف کردم فقط سریعتر بازی و پچ لیگ برتر ایران برسه یا پچ پیس ادیت که برم تو کار بازی و بترکونم :n19:
آقا کسایی که پلی3 دارن اگه بازی کردن بیاین بگن که بازی تو نسخه اصلی چطوری بوده مخصوصا مسترلیگش
یه چندتا هم فیس از بازیکنان اینتر بزارن مخصوصا قدرتهاش
در ضمن اگه بازی اومده باشه باید الان این سایت آپدیت شده باشه که نیستش
من کلیپی که Eblis عزیز گذاشته بود دیدم ..... بازیکن ها موقع پاس دادن خیــــــــلی بد عمل میکنن ! یعنی استایل بازیکن هنگام پاس دادن خیلی غیرطبیعیه
توی دور زدن ها هم یکم غیرطبیعی میچرخن ، درعوض چیزی که خیــــــــــلی خوشم اومد ، عکس العمل دروازه بان بود + استایل پیرلو موقع زدن ضربه آزاد
یه نکته منفی دیگه اینکه وقتی از گوشه دروازه به دروازه بان نزدیک میشی ، اصلا خوب زاویه را نبسته و میشه راحت گل زد
خیلی دچار مشکله تو این صحنه ها ، اصن بدجور زاویه بسته
بازی رسماً نیومده.نقل قول:
چند نسخه به از ما بهترون دادن تا واسه خودشون بازی کنند. اون از ما بهترون هم خلاف قوانین میان بازی رو آپلود میکنند واسه مای از اونا بدترون!
دانلود بازی Pro Evolution Soccer 2014 برای PS3 با لینک مستقیم
دانلود رایگان بازی PES 2014 برای کنسول PlayStation 3
| قابل اجرا بر روی CFW 4.46 || نسخه کامل و معتبر DUPLEX |*** برای اولین بار میان سایت های ایرانی ***Pro Evolution Soccer 2014 PS3 عنوان ورزشی جدید فوق العاده جذاب و استثنایی کمپانی مطرح Konami می باشد که برای کنسول PlayStation 3 منتشر شده است ، عنوان محبوب PES که در ۲ نسخه قبلی در برابر رقیب دیرینه خود یعنی FIFA نا امید کننده ظاهر شد و قطعا گوی سبقت را FIFA از آن دزدید اما امسال قرار است سیاست های Konami طوری دیگری رقم بخورد چرا که از همان ابتدای سال میلادی جدید Konami اعلام کرد که با تغییرات وسیعی در روند گیم پلی بازی و همچنین اضافه کردن موتور گرافیکی جدید قصد دارد بار دیگر به صدر بهترین بازی شبیه ساز فوتبال برگردد ، نسخه جدید دارای تغییرات وسیع است از هر زاویه ای که بخواهیم PES 2014 را شرح دهیم دگرگونی احساس می شود ، اما قسمت هیجان انگیز آن طراحی بی نقص و فوق العاده چهره بازیکنان است که به لطف موتور گرافیکی جدید عالی از کار درآمده است ، گیم پلی بازی از آن حالت سرد و خشک به لطف موتور فیزیکی جدید جای خود را به یک گیم پلی روان و بسیار عالی داده است ، PES و FIFA هر ساله رقابت نفس گیری را با یکدیگر داشته و هر یک برطری و ضعف هایی را نیز نسبت به یکدیگر دارند اما باید دید که امسال کدامیک از آنها می تواند موفقیت بیشتری کسب نماید ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می توانید در ادامه مطلب دانلود نمایید …ویژگی های جدید در PES 2014 :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۱: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- موتور گرافیکی جدید به نام Fox Engine که روح تازه ای در سری بازی های PES دمیده و بسیاری از کارشناسان آن را یک انقلاب بزرگ در ساخت بازی های شبیه ساز فوتبال می دانند
- موتور فیزیکی جدید به نام Barycentre که گیم پلی بازی را با تغییرات اساسی مواجه ساخته است
- قسمت های مختلف بدن بازیکنان دارای وزن متفاوتی است
- برخورد فیزیکی بازیکنان با یکدیگر همانند آنچه در FIFA دیده ایم
- شبیه سازی عالی و بسیار جذاب از چهره بازیکنان
- سیستم کنترل توپ جدید که بازیکنان دارای شعاع ۳ برابری برای حفط توپ در نقاط مختلف زمین هستند
- بهینه سازی استادیوم ها ، توپ ، چمن زمین و ….
- جدا بودن کامل پیراهن از بدن بازیکنان که فوق العاده طبیعی تر نشان داده می شود
- بهبود بسیار عالی هوش مصنوعی در بازی
- بهبود عملکرد دروازبانان در واکنش ها و موقعیت های مختلف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۲: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۳: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۴: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۵: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بخش ۰۶: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۵٫۹ GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش نصب بازی :
,۱ پس از دانلود تمامی بخش ها, بخش اول را با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استخراج نمایید.
,۲ پوشه با نام BLUS31322 را در یک فلش مموری یا هارد اکسترنال در یک فولدر با نام GAMEZ کپی کنید ( فرمت حتما باید FAT32 باشد)
,۳ پس از اتصال به کنسول وارد برنامه Multiman شده و روی بازی دکمه مربع را زده و گزینه Copy را انتخاب کنید
,۴ پس از اتمام مراحل کپی بازی را اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ID بازی : BLUS31322
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز: www. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com
پ.ن: نمیدونم کار بکنه یا نه! خراب بود نیاین یقه منو بگیرینا!
بچه ها خداکنه بازی این هفته دستمون باشه :n02:
دانلود من تموم شد ...
اگه وقت کردم بازیش کنم میام میگم چجوری شده ...
نسخه اصلی ؟ بگی چجوری شده
برای پی سی کی میاد؟ امشب میاد؟:n03:
به نقل از ..... :
نقل قول:
خب دوستان الان یه ویدئو دستم رسید از بازی بارسلونا و رئال
متاسفانه نیوکمپ نداره بازی !! نقل و انتقالات تمام کمال انجام شده. بیل و ایسکو در ترکیب اصلی رئال هستند.
جو استادیوم فوق العادست. کافیه یه تکل زیر پای بازیکناتون در بازی که میزبان هستید بزنن اونوقت استادیوم به نشانه اعتراض سر و صدا و بلوایی میشه!!
استایل مسی ، دنی آلوی (مخصوصا شوت هاش) و نیمار و دریبل هاشون فوق العادست...
فقط یه مشکل و باگ دیدم اینکه دروازبانها از توی تیر و تور رد میشن!! البته بعد از توقف بازی...
ولی واکنش دروازبانها فوق العاده زیباست...
راستی چهره سانچز مهاجم بارسا هم ساخته نشده در بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.میشه یکی سیستم مورد نیاز بازی رو بنویسه و بگه به سیستم من که تو امضام نوشتم میخوره یا نه؟!ممنون:n16:
مطمئن باش میخوره! نیازی به نوشتن سیستم مورد نیاز نیس!:n09:نقل قول:
آقا آب تو دلمون قلنج قلنج داره میره!:n02: اینقد عکس نذارید توروخدا!(الکی:n02:)
هرچی زودتر برا PC بیا....هرچی زودتر برا PC بیا....هرچی زودتر برا PC بیا.... آمین!:n02:
هرکی توی این تاپیک هست و عاشق PES حتما عکس های بالا یادش میاد!
اون شکلک های تو ترکیب که وضعیت بازیکن رو نشون میده، اون به خط واستادن ماندگار تیم ژاپن در کاور بازی،اون منوی جالب،اون تکنیکی که توپ رو از بالای سرت راحت مینداختی اونور و دفاع رو دریبل میدادی،و....
همه و همه انگار توی حافظه ام میخکوب شده! واقعا یادش بخیر!
اون داور کچله اسمش چیه؟ الآن کجاست؟ زنده مرده؟ خلاصه یه یادی هم از او بکنید!
چند روز دیگه به انتشار pes2014 نمونده داشتم تو یوتیوپ کلیپ های مربوط به pes2014 رو سرچ میکردم که دو سه کلیپ توجهم رو جلب کرد و گفتم همچین پستی بذارم
تو این پست میخوام برگردیم به چندین سال پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیا این عکسا رو یادشونه ؟
با دیدن این عکس یاد چی میفتید ؟ ؟
اکثرمون به محض دیدن این منو دکمه های زیر رو میزدیم :
بالا بالا پایین پایین چپ راست چپ راست ضربدر دایره :n02:
که با این کار منتخب جهان و اروپا به تیم ها اضافه میشد یادش بخیر :n02:
این ویدیو رو تو یوتیوپ پیدا کردم دانلودش کردم دیدم کلی خاطرات زنده شد واسم :
تو مدیا فایر اپلود کردم :
91 مگ هست ... برای کسانی که کلی خاطره دارند با فوتبال 98 به شدت جذاب و دیدنی هست ... نتیجه هم 99 -0 به پایان میرسه :n09: طرف بازی رو گذاشته رو 30 دقیقه با level easy هی گل میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبم اینجاست از 100 گل هم عبور میکنه ولی دیگه از 99 بالاتر نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه گزارشگر خوبی هم داشت موقع زدن گل خیلی باحال بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا طرز تلفظ باتیستوتا / کاشکی میشد برای pes2014 هم این گزارشگر اضافه میکردن
=========
کلیپ دوم
Pro_Evolution_Soccer_History__95-13
18 سال تاریخچه Pes (wining eleven
خیلی جالبه از اولین بازی در سال 1995 که wining eleven 1 بود هم کاور هر بازی وهم چند ثانیه از بازی هست تا pes2013
من اینو روی PC اجرا کردم ولی هیچ وقت نتونستم باهاش بازی کنم (با PC) روی همین صفحه ی اول میمونست مینوشت Press Start Key (اگر اشتباه نکنم) بعد ما هر کلیدی میزدیم رد نمیشد! هیچ وقت نتونستم مشکلش رو حل کنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++
یه سورپرایز بزرگ برای PES 2014 تو هفته ی آینده در راهه, به نظرتون چی میتونه باشه؟!
اونایی که بازی کردند عکس از تیم های ایرانی بگذارند
آیا لباس ها وفیسشون خوب شده یا نه؟
Chelsea
Liverpool
++++++++++
این دوستان که این همه روی فیس مسی مانور میدادن و...، چرا چشم های مسی اینطوریه؟!!!!نقل قول:
تورس چرا منگه؟!
موهای داوید لوییز رو!
بقیشونم با توجه به مقایسه با فیس Ribery چنگی به دل نمیزندد.
فقط فیس Ribery و 4 - 5 بازیکن درست طراحی شده و روی اون مانور میدن درحالی که بقیشون بی کیفیت هستند تقریباً.
با یک فیس که نمیشه اثبات کرد بقیه فیس ها خوب هستند! همش دوستان فیس ریبری رو میزاشتند!
قیافه ها رووووووووووووو :n21: چقــــــــد افتضاح شـــــــده :n23: قیافه همسیک و دیگو میلیتو چرا اینطوریه ؟؟؟؟؟؟
اصــــلا خوشم نیومد از قیافه ها ! گیم پلی هم نگاه کردم ، توی پاس دادن و چرخش ها فوق العاده افتضاح عمل میکنن !
نسخه دمو كي تو لايو مياد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
حاج اقا jon champion
دیدم خیلی ها دوسش دارید :n09: گفتم شاید عکسشو ندیدید بذارم ببینید :n02:
commentator in
PES 2008
PES 2009
PES 2010
PES 2011
PES 2012
PES 2013
Pro Evolution Soccer 2014 – First 20 Minutes Of Master League
ویدیویی 20 دقیقه ای از مستر لیگ
سلام
این نکته رو باید متذکر بشم که کل کل فوتبالی و بحث های حاشیه ای جایی توی این تاپیک نداره و در ادامه با کسانی که بخوان این کارو ادامه بدن ، برخورد میشه...
آقا چهره ها چرا اینطوریه؟
از همون اول گفتم چهره ها مورد داره اما فک نمیکردم اینطوری باشه!دیگه پیس 5هم اینطوری نبود
کاش زودتر آپدیتش بیاد من که چهره برام خیلی مهمه
گرافیک بازی و چهره ها عالی کار شده pes کلا تو گرافیک و چهره ها همیشه از fifa بهتر بوده و امسالم خیلی عالی تر شده بعضی چهره ها هم اونقدر خوب کار شده که به نظر چهره اصلی خودشون هست پارسال fifa بازی کردیم ولی امسال pes خیلی بهتره
باید بگم گرافیک سلیقه ای هست و هر کی راجب فیس و کیت و کلا همه چی نظر خودشون داره :n02:
ویدیو یی از بیکام ا لجند نیومده ؟