كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشدنقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
كواچيچ كه ذخيرس..اما ريت گوارين خيلي مسخرس..٨٥ بايد ميشدنقل قول:
برای استفاده از ارجین(مثلا برای دانلود خود بازی و آپدیتها) باید سریال اورجینال یا اکانت خاصی داشت؟نقل قول:
خب تبانی میشه دست به یکی کردن دیگه طور خاصی نگفتم :n02:نقل قول:
در رابطه با تهیه نسخه اورجینال،با دوستانی که استفاده از نسخه کرکی رو توجیه کردند موافقم.بهمون دلایلی که دوستان گفتند.
--------------------
این وسط یه سری افراد سوجو(در سایتهای خارجی) اومدن برای ارائه کرک کردن فیفا 14،راه حلهایی روی یوتیوب گذاشتن،وقتی میری سایتشون طرف مجبور میشه اول یکی از محصولات تبلیغاتی اون سایت رو بخره تا تازه دانلود شروع بشه!!!!!!!
قربون همون اسکیدرو با باگهاش و البته ریلودد دوست داشتنی
دوستان من ميتونم از محيط لايو بازي رو بخرم مه راحت به انلاين پسس دسترسي داشته باشم و بازيمم اصل باشه؟
اریجین مثل استیمه . نمیدونم با استیم کار کردی یا نه . وقتی یه اکانت اریجین که همینطوری مجانی میسازی میری توی اریجین و یه کد یا همون سی دی کی رو که خریدی توی ارجیین redeem اش میکنی یعنی میدی بهش و اون هم اجازه دانلود بازی رو بهت میده . وقتی بازی دانلود و نصب شد دیگه از توی خود اریجین بازی رو اجرا میکنی و خودش هر وقت لازم بشه اپدیت میکنه . اریجین و استیم در واقع بستری هستن برای خرید و انلاین بازی کردن بازی ها و ارتباط با گیمرهای دیگه .نقل قول:
این کار نمیکنه؟ کامنتا که احتمالا فیکن، اما یه جا طرف اینو معرفی کرده بود، طرف مقابل تشکر کرده بود و این حرفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سالمه که استفاده کنیم تا کرک های معتبر.
نقل قول:
تا حالا فکر کردی چرا ما رو آدم حساب نمیکنه ؟ من فکر میکنم مهمترین دلیلش اینه که خودمونم خودمونو آدم حساب نمیکنیم...
اگه کسی برای خودش شخصیت قائل باشه قطعا دیگران هم براش شخصیت قائل میشن....رعایت نکردن کپی رایت هم به نظر یه نوع بی شخصیتی به خودمونه....برای همینه که باید حسرت داشتن لیگ ایران تو فیفا رو داشته باشیم...چون فقط کپی میکنیم...
نقل قول:
دوست من ، نظر شخصی بنده اینه که خیلی از حرف هامون توجیه...مگه میشه ما کپی کنیم و شرکت ضرر نکنه ؟ وقتی ما کپی نکنیم،شرکت سود میکنه پس این یعنی کپی کردن ما هم یعنی ضرر برای اونا...
نقل قول:
چرا چاره ای نداریم ؟ راحت میتونیم به یه سایت ایرانی رجوع کنیم و اریجینال بخریم،خواستی پ خ بده تو آدرس سایت رو بهت بدم...در مورد ضرر کردن فیفا یا نه هم تو پست قبلی در جواب دوستمون توضیح دادم...
بله راحت میتونیم بخریم. بعدشم راحت آنلاین بازی کنیم! اینترنتمون هم که ماشالله 100 مگابیت هست سرعت فضاییه. انگاری داری LAN بازی میکنی:n09:نقل قول:
شما داری از نگاه خودت به قضیه نگاه میکنی. من دارم قضیه رو از نگاه شرکت سازنده می بینم. شرکتی که بازاری در یه کشور نداره.براش چه فرقی داره که حالا کسی بخره محصولش رو یا نخره و کرک کنه. که اتفاقا در بعضی موارد این کرکی استفاده کردن به سود شرکت سازنده هست. چون باعث محبوبیتش میشه و بعدا ممکنه استفاده هایی براش داشته باشه.
نقل قول:
دوست گل من
من رو سیستمم فوتوشاپ ندارم ولی آنتی ویروسم،پلیرم،IDM ام،خود ویندوزم و بازی هایی که بازی میکنم همشوووووون اریجینالن
حتی فیفا 14 ای رو که منتظرم کرکش بیاد به خاطر اینه که این 1 ماه سرگرم باشم تا اینکه PS4 و FIFA SOCCER NEXT GEN بیاد تا همون روز اول بخرم و بازی کنم...
من حتی آلبوم خواننده های مجاز هم که میاد دانلود میکنم گوش میدم ولی فرداش سی دی ش رو میخرم و میشکونم میندازم دور
قبول دارم اگه بخوای همه چیت اریجینال باشه،هزینه ی زیادی لازمه،کسی منکر این نیست ولی من فکر میکنم هزینه ی زیاد نباید توجیهی باشه برای زیر پا گذاشتن کپی رایت
البته قبول دارم مثلا همین فیفا 14 اریجینالش واسه پی سی اقلا 100 تومنی آب میخوره و ای کاش سایت های ایرانی که اریجینال میفروشن،یه مقدار قیمت های پایین تری میدادن تا بضاعت همه اجازه اریجینال خریدنشو بده...
من خودم تا همین 2 3 سال پیش همه چیم کپی بود،یکی این حرف ها رو بهم زد،دیدم خدایی راست میگه...و دیگه سعی کردم اریجینال بگیرم...
زیاد در مورد این مساله حرف زدیم...ببخشید سرتونو درد آوردم،ته دلم مونده بود اگه نمیگفتم اذیت میشدم...
نقل قول:
دوست من شما با هر کیفیت ADSL ای که داری اگه خواستی یه پیغام خصوصی بهم بده تا چیزی بهت یاد بدم که پینگتو یک سوم کنه
من خودم فیفا 13 رو با پینگ 300 بازی میکردم که یه حرکتی زدم پینگم شد 90 بدون DELAY بدون LAG ، فکر میکنم اینا همش توجیهه
اون شرکت تو ایران بازاری نداره چون خود ما نمیخوایم بازاری داشته باشه،مطمئن باشید ما اگه کپی نکینیم و برای اون شرکت سود مالی داشته باشیم،نه تنها تو ایران بازار ایجاد میکنه،بلکه تیم ملی و تیم های باشگاهیمونم وارد بازی میکنه
با این اوصاف شما 100 % یکی از اون 313 نفر خواهید بود :n09:نقل قول:
منتظر رجعت شما بهمراه جناب چاوز هستیم :n02:
+
من هم دمو رو بازی کردم ...
فکر نمی کردم گیم پلی تا این حد پیشرفت کنه ! فوق العاده شده ...
بیصبرانه منتظر کرک ( این گناه کبیره ) هستم . :n19:
دقت کردید تو این تایپیک ها همون کسانی که خرید کنسول رو تبلیغ میکنند به شدت هم خرید بازی ها و نرم افزارهای انحصاری رو تبلیغ میکنند!؟
برخی ساده لوح هم دنبال رو اینها هستند زیرا آلترناتیوی ندارند
اما چه آلترناتیوی بزرگتر از کپی لفت CopyLeft
چه آلترناتیوی بزرگتر از زندگی اشتراکی
آقا شما انحصار رو دوست داری و کپی رایت رو دوست داری ما هم کپی لفت رو دوست داریم شما چه اصراری به تبلیغ داری مگه ما تبلیغ میکنیم؟
پس یه خبرایی هست دیگه ...
درضمن اگر به عقاید من میگی بی شخصیتی و توهین به انسان، من هم دقیقا همین نظر رو در مورد امثال تو دارم چون امثال تو نمیخوان همه ی افراد این بازی رو انجام بدن و میخوای فقط اقلیتی این بازیهارو انجام بده که سرمایه ی خرید بازی رو داره...
توی قرن 21 زندگی میکنیم با اینترنت و شبکه های اجتماعی و افشاگریها و به اشتراک گذاریها دیگه تو زمینه نرم افزار هیچ انحصاری نداریم تمام شد این قلدر بازیهای شرکت های بزرگ هم بزودی با اپن سورس کبیر به فنــــــــا میره
شما تازه برگشتی به دهه 80 میلادی؟، اگر بازاریابی شغلت نیست و مثلا قصد خیر داری میدونی شرکت های انحصاری که ازشون حمایت میکنی تا کجا غرق در فساد و استثمار کارگران و نخبه ها هستند؟ نیکی و خیر واقعی یعنی همه چیز برای همه کس
ویندوزم رو با این عظمتش با اسکایپ قانونی کردم الان از ویندوز شما هم قانونی تره، اونوقت میخوای یه بازی ساده کرک نشه؟
هیچ مشکلی نیست که به دست هکر ها و کرکرها حل نشه بازی در آنلاین هم در اینترنت راهکار داشت حالا چون اینجا پیگیر نبودند و بلد نبودند پس باید بازی رو بخریم؟
حالا که عشق تبلیغ دارید برو که بریم:
کپی رایت یعنی انحصار طلبی
ای مخالفین کپی رایت :n02:
احساس گناه نکنید بدانید که در کشوری زندگی میکنید که پدران و مادرانتان به زحمت پول بدست میاورند و این گناه هست که زحمت زحمتکشان را در شکم انحصارگران بریزیم و این گناه هست که زن و بچه مان گشنه بخوابند ولی ما پول IDM و فیفا بدهیم!
زنده باد اشتراک ننگ بر انحصار
درود بر هکرها و کرکرها
و همینطور درود بر اپن سورس
میشه دقیق این روش رو برام بزارینقل قول:
بنده با ایکس باکس وصل میشم ولی خیلی دلم میخواد این روش رو تست کنم
با سپاس
نقل قول:تا حدودی باهاتون موافقم.نقل قول:
ولی سازنده حق داره روی محصولش قیمت بذاره و بفروشدش، اما بعد از فروش، بازی در اختیار ماست و حق داریم هر کاری میخوایم بکنیم.
اون شرکت هم حق داره کاری کنه که ما نتونیم مثلا به شخص دیگه ای بدیمش، ولی ما اگه خریدیم و تونستیم دور بزنیمش، حق داریم کار خودمونو بکنیم.
انحصار طلبی حق سازنده هست و اختیار در مورد محصولی که خریدیم، حق ماست.
بچه ها یکی کرک سالم این بازی رو واسه دانلود قرار میده.هر چی تو نت میگردم پیدا نمیشه!!
نقل قول:
انحصار طلبی و مالکیت خصوصی حق هیچ کسی نیست اگر ابزار تولید آزاد شوند تمام نخبه ها و کارگران میتوانند بازیهای بزرگ درست کنند
انحصارطلبان بدلیل سرمایدار بودن ابزار تولید را در اختیار گرفته اند و کارهای یدی و فکری را با پول میخرند و به نام خود ثبت میکنند
فیفا 14 ها محصول نخبه ها و کارگران است اگر ابزار تولید برای عموم باز بود و خصوصی نبود خیلی ها میتوانستند فیفا بسازند اما چون با سرمایه ابزار تولید را خریده اند و مغزها هم به ناچار خود را در اختیار انحصارگران گذاشته اند بازی به نفع کمپانی ها فروخته میشود
دزدی یعنی همین یعنی تو بازی رو نسازی ولی به نام خودت بزنی چرا؟ چون سرمایداری
آقا اگه آپدیت بیاد چند مگ خواهد بود؟؟
در ضمن میگن گرافیکش بهتر شده یعنی ممکنه سیستم دچار مشکل بشه؟من دمو رو روون اجرا میکردم
من دیگه این بحث کپی رایت (همون دزدی مدرن) رو ادامه نمیدم ولی اگر ببینم باز هم برای خرید محصولی تبلیغ میشه اون هم با جملاتی احساسی و دروغ،
میام و جواب میدم و در خدمت هستم،
در دنیای فلسفه و حقوق انسانی مطالب زیادی در مورد ضدیت به حق با کپی رایت و مالکیت خصوصی وجود داره با کمی مطالعه میتونیم جواب این سودجویان رو بدیم
به ما بخاطر استفاده بحق از کرک میگن دزد اما خودشون دزدان بزرگی هستند که به نفع دزدان اصلی یعنی سرمایداران دزدی میکنند اگر ما خرده دزدیم خودشون شاه دزدند
دوستانی که به انگلیسی مسلط هستند به تایپیک کمک کنند تا همه ی قسمت های فیفا با ترفند و کرک و پچ باز بشه حتی بازی انلاین و التیمیت تیم هم بازشدنی است
همه چیز برای همه کس
ننگ بر کپی رایت زنده باد به اشتراک گذاری تمام تولیدات بشری
بدرود
حرف های دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد ایران صدق میکنه... وقتی نه اینتزنت درست و حسابی دارین و هر کسی برای هر کاری زحمت میکشه مردم هیچ وقت نسخه اصلشو میخرن و کلا تو این موارد مشکل داریم نباید انتظار بره که ما بیایم حق کپی رایت رعایت کنیم.....
به قول یغما گلرویی عزیز:
روشن فکران بند تومبانی!!!!
ننگ بر کپی رایت زنده باد به اشتراک گذاری تمام تولیدات بشری
بله درود بر دزدی! درود بر رعایت نکردن حق تولید کننده و زحمتی که میکشند. درود بر سیاه تر کردن جهان. درود بر مفت خوری!
من ادعا ندارم بازی اورجینال میخرم و بازی میکنم ولی تا الان هرچی که میخواستم بخرم (موسیقی و فیلم) رو اورجینال خریدم اگر بازی اورجینال در بازار با قیمت واقعی نه 30 هزار بیشتر از قیمت اصلی(بدون محاسبه قیمت دلار) پخش میشد اون رو هم اورجینال میخریدم.
حتی اگر فکر میکنید شرکت سازنده پول پرسته یا زحمتی نیست تولید یک بازی باید به راه پول در آواردن این انسان احترام بزارید تا باقی هم به شما وشغلتون اجترام بزارند.
شما احیانا تازگیا کتابی به اسم " کاپـیـتـال " (نوشته ی کارل مارکس) نخوندی؟:دینقل قول:
خوب معلومه که توجیهه . به نظر من کارمون درست نیست و دزدی حساب میشه . ولی رابین هود هم کارش دزدی حساب میشد و به عنوان قهرمان ازش یاد میشه :n10:نقل قول:
بعدش هم راجع به ضرر من نمیفهمم چه ضرری به شرکت سازنده وارد میشه . کپی محصولات فرهنگی در دنیای مجازی که ضرری به تولید کننده وارد نمیکنه . کسی که نتونه نسخه کرکی رو پیدا کنه و همچنین اهی هم در بساط نداره به نظرت میره نسخه ارجینال بخره که سود داشته باشه واسه تولیدکننده ؟ شما ضرری که تولیدکننده میکنه رو بگو اگه میدونی ؟
در ضمن همین فیفا فکر کن از اول کپی رایتش تو ایران رعایت میشد . کی دیگه فیفا رو میشناخت ؟ همه میرفتن pes :n21: بازی میکردن و میگفتن فیفا چی هست اصلا .
دلیل اینکه الان خیلی از ماها تو ایران میریم به خاطر انلاین فیفا ارجینالش رو میخریم همینه که تا فیفا 11 میتونستیم با کرک ، انلاین بازی کنیم . خوب به نظر من این حتی واسه شرکت سود بیشتری از سمت ایران نصیبش کرد .
بله
اخلاقی بودن استفاده از کرک با رای اکثریت اعضا تایید شد. :n05:
دنیای کرک و کپی جزو جدا ناشدنی دنیای نرم افزاریه کامپیوتره
کاربرانی که از برنامه ها و بازیهای غیر اورجینال استفاده میکنن فقط ایرانیها نیستند که بگیم بخاطر عدم عضویت در قانون کپی رایت یا نبود فرهنگ فلان و بهمانه....در همه جای دنیا چنین استفاده هایی میشه اما خیلی از شرکتها از همین قابلیت باز هم برای خودشون استفاده لازم رو میبرن.
مثال:در دنیای نرم افزارهای امنیتی الان اکثر کاربران چه در داخل و چه خارج از سریالهای موجود در اینترنت استفاده میکنن و شرکت سازنده به علم به اینکه اکثر کاربرانش از نسخه های دانلودی! استفاده میکنن اما در تبلیغات خودش از مجموع کاربران (چه دارای لایسنس و چه کاربران غیر مجاز) استفاده میکنه و به یک آمار بالا میرسه
این نکته در دنیای سیستم عاملها و بازی ها هم کاملا صدق میکنه
جدای این مسایل ،به مسایل داخلی هم کلی میشه گیر داد و هزار یک نوع مثال زد و استفاده از نرم افزارهای کرک شده رو توجیه کرد.
اگه بخواهیم این موارد رو تشریح کنیم که میریم توی مسایل سیاسی،اقتصادی،فرهنگی و کلی از تاپیک دور میشیم
جمله آخر اینکه استفاده از نرم افزارها و بازیهای اورجینال به نوبه خود کار بسیار درست و قانونمندیست اما در شرایطی که حقوق فردی برای اون شخص، در اون جامعه و در اون خرید متقابلا رعایت شود
-----------------------------------------------------------------------
هزارتا از اینها من پیدا کردم.درباره این کرکها اینجا نوشتم(آخر پست):نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=609773&p=7899146&viewfull=1#post7899146
هنوز نیومدهنقل قول:
تو ایران کرکر درست و حسابی نداریم بشینه بدون هیچ چشم داشتی و بدون تبانی با ea، بازی رو کرک کنه؟
بازی رسما افتتاح شد! :n12:
مرحبا به EA! من عاشق این لباس بارسا بودم! :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی نسبت به دمو چه تغییراتی کرده گرافیک چی؟ توضیح لطفا
من که دیگه طاقتم تموم شد و Serial Number اریجینال خریدم...
بعد از مقداری که بازی رو بازی کردم،میام و نظراتمو میگم
اقا سیستم دمو با بازی اصلی فرق داره؟
من البان رو high بازی میکنم
میتونم نسخه اصلی رو هم همین طور بازی کنم؟
عکس باز نمیشهنقل قول:
منظورتون لباس سال 1999 هست؟ لباس anniversary ؟؟؟
classic kit بارسا توی فیفاست؟؟؟:40:
لباسای کلاسیک چطوری باز میشن توی پی سی ؟
دوستان این FIFA 14 برای PC نسبت به نسخه NEXT GEN از نظر فیزیک و نرمی بازی و طبیعی بودن (منظورم گرافیک نیست ) چه فرقی میکنه؟
میخوام بدونم نسبت به FIFA 13 روی PC برترب ای داره؟
همچنان در کف کرک............:sq_24:
:n04: نه خداییش شما خیلی وضعتون توپه ها . معلومه که باید هم از کپی رایت حمایت کنی :n09:نقل قول:
ما که پول خرید کرک شده بازی رو هم نداریم:دی
دانلود میکنیم و لذت میبریم و به ریش ea میخندیم:n08:
به بعضیا میگن مرفحین بی درد جامعه....
تو ايران رعايت كردن كپي رايت مفهومي نداره (البته نه واسه محصولات داخلي) .كسي كه تو كشور هاي ديگه كپي رايت رو رعايت ميكنه ، تحت پوشش خيلي از خدمات پس از فروش اون محصول هم قرار ميگيره.
ولي تو ايران ، كسي كه مياد يه برنامه يا يك بازي رو اوريجينال ميخره ، گارانتي و وارانتي اصل خود شركت شاملش ميشه ؟
وقتي يه كشور خيلي كوچيك رو توي ليست كشور هاشون قرار ميدن بعد ميبيني ايران نيست و حسرت ميخوري ، ديگه معني نداره حمايت كردن.
فكر كنم الان ديگه همه خبر دارن كه تيم اسكيدرو اعتراف كرده كه كرك كردن بازي فيفا 14 يه چيزي در حد غيرممكن هست و ديگه دست از كرك كردن فيفا كشيدن و همينطور تيم ريلودد هم نظرات اسكيدرو رو تاييد كردن ، گفتن توي چندتا از پوشه هاي بازي چندتا فايل مخفي هست كه اصلا كسي نميدونه چه فرمتي دارن و چه كاربردي دارن به محض اينكه يه فايل ناشناس تو مسير بازي كپي ميشه خودكار پاك ميشه.
همه تيم هاي كرك ديگه دارن نااميد ميشن.
از بس از شنيدن اين خبر حالم گرفته شد ديگه حوصله لينك منبع هم بگذارم ندارم خودتون تو گوگل يه سرچ كنين خبرشو ميبينين تقريبا تو همه سايتها هست.
مثل اينكه كم كم بايد بيخيال بازيهاي كرك شده بشيم واسه بازي بايد پول بديم
خداحافظ دنياي گيم، من پول بازي اورجينال ندارم
واسه 13 هم همین اراجیف رو میگفتن:دینقل قول:
وقتی خوب بازی فروش کرد به سرعت راه حل پیدا میشه و همه چی درست:|
خ.ر خودشونن:n09:
من که هیچ جایی ندیدم همچین صحبتی شده باشه .نقل قول:
در ضمن گیم هایی سخت تر از فیفا کرک شدن . نظرات اون سایت ها منبع معتبری برای تصمیم گیری نیست .
به احتمال زیاد چند روز دیگه فیفا کرک میشه .
آقا یعنی باید اورجینال بخریم؟؟؟چنده اورجینال؟