سلام
1.آیا فرقی بین آپدیت 6.0 به 6.1 با نصب 6.1 و کپی آپدیتهای قبلی هست؟
2.در ویندوز 8 آیا شما فایلهایی رو با کومودو مسدود کرده اید تا از آپدیتهای بک گراند جلوگیری کنه؟
سلام
1.آیا فرقی بین آپدیت 6.0 به 6.1 با نصب 6.1 و کپی آپدیتهای قبلی هست؟
2.در ویندوز 8 آیا شما فایلهایی رو با کومودو مسدود کرده اید تا از آپدیتهای بک گراند جلوگیری کنه؟
سلامنقل قول:
داخل رول های فایروال، رولی وجود داره به نام Metro Apps. ( درقسمت Application Rules) که فکر میکنم به صورت پیش فرض به برنامه های مترو اجازه ارسال و دریافت میده. این رول رو پیدا و حذفش کنین یا اینکه رول رو به بلوک کردن تغییر بدین. یک رول دیگه هم Windows System Applications هست این رو هم حذف کنین یا بلوک کنین. به نظر من حذف کردنش بهتر هست چون بعضی مواقع برای کرک بعضی برنامه ها، نیازه که شما بصورت دستی فرمان بدید. ( مثل کرک آفیس KMS)
نه فرقی با هم ندارن... براحتی میتونی از آبدیت های قبلی استفاده کنی... نصبش هم شبیه همدیگه است.نقل قول:
سلام
برخلاف خواست قبلی خودم icis رو پاک کردم و حالا avira رو نصب کردم و فایر وال comoodo حالا مشه لطفا نحوه آپدیت آفلاین فایروال comoodoرو بگید.
سلام دوست لنوو ایی. فایروال نیازی به آپدیت نداره. مگر آپدیت های خود برنامه.:n01:نقل قول:
تشکر دوسته من
حالا من روی لپ تابم eset +COMODO Firewall
و روی کامپیوتر خونه COMODO Firewall+avira رو دارم ترکیب خوبیه البته تاچند ماهه دیگه eset هم به کمودو تغییر پیدا میکنه.(دوسته لنوویی من در جریانی که چرا):n02::n02::n02:
این فایل ها رو چیکار کنم
svchost.exe
csrss.exe
ekrn.exe
svchost بلوک نکن چون اینترنت قطع میشه.نقل قول:
csrss فکر نمیکنم نیازی به اینترنت داشته باشه.
Ekrn: پروسه ESET هست و من چون NO32 استفاده نمیکنم نمیدونم از این پروسه اقدام به آپدیت میکنه یا egui.exe
لطفا پاک شود...............................
ممنون.با این کار آپدیت ویندوز که مسدود نمیشه؟من توی تنظیمات خود ویندوز،انتخاب و دانلود آپدیتهارو دستی کردم.نقل قول:
شما رول Windows System Applications رو حذف کنید تا برای آپدیت مشکلی پیش نیاد و به پروسه آپدیت اجازه اتصال بدین.:n01:نقل قول:
دوستان کسی پاسخ نمیده؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من موضوع را گزارش دادم، چند ساعتی صبر کنید....تا همه چیز مشخص بشه.
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام :این ورژن درسته؟؟؟چون رفتم توی سایت و حواسم نبود کامل بیخبر دالنود شد...آخرینش همینه؟؟
سلام. درسته آخرین ورژن هست. با خیال راحت نصب کن.:n12:نقل قول:
ممنون رضا جان..:n16:
من 6.1 رو روی 6.0 ارتقا دادم و آپدیت هست.killswitch هم نصب کردم اما آیکون مشاهده ارتباطات رو نه در صفحه اصلی و نه در ویجت ندارم البته در قسمت کارها هست.چرا برای بقیه اومده در ویجت برای من نه؟کلا میشه آیکونها رو در ویجت و در صفحه اصلی شخصی سازی کرد؟(برای دسترسی های سریعتر)نقل قول:
[quote author=meidan link=topic=94171.msg678122#msg678122 date=1366490111]نقل قول:
Hi,
This is to inform you that false-positive has been fixed.
You can update to AV database Version <16000> of Comodo Internet Security
Version<6.1.275152.2801> and confirm it.
Thanks.
Kind Regards,
Erik M.
[/quote]
Jadda جان ممنون بابت ریپورت
حالا باید ببینم درست شده یا نه
salam base.cav hodood 120 meg bood vali alan hodoode 11 meg hast chera?????????????????????
سلام روی ورژن 5.9 حجم base.cav حدود 120 مگ بود الان ورژن 6.1 ریختم حجم base.cav تقریبا 11 مگ شده :n04: آیا اشکالی در کار هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ می تونم از این فابل برای آپدیت آفلاین استفاده کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟:n13:
این برای اپدیته b0016002.cav نه base.cav در نسخه 6 برای اپدیت افلاین base.cav دیگه مهم نیستنقل قول:
دوستان نسخه اینترنت سکوریتی ورژن 64بیتی داره؟
اگر داره لینک دانلود از سایت کومودو رو میذارین؟
سلام :نقل قول:
بله هر آیکونی رو به دلخواه میتونین اضافه کنید
برین از سایت اصلی خود کمودو دانلود کنید 32 بیتی و 64 بیتی جدا نداره به هردو میخورهنقل قول:
نقل قول:کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exe
چجوری؟با درگ کردن که نشد.می خوام هم در ویجت و هم در پنجره اصلی آیکونها رو تغییر بدم.نقل قول:
دوستان این نرم افزار پایینی رو لینکشو میدین
راستش این ابزار قبال اطمینانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
تو یکی از تاپیکها اینو زده بود:n27:
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
norton internet security
ویندوز 8 32 بیت
فقط امتیازا ببین:n10:
فقط موقعی که اجرا شد چندبار رو دکمه تست کلیک کردم
نقل قول:
امتیاز عالیه ولی فتو شاپه :))
امتیاز کسپر تو leak tests تست 190 هست ویندوز 8-64 بیتی بدون کسپر 190 میگیره
خیلی جالبه
حالا امتیاز کومودو تو تست 340هست یعنی امتیاز کامل هست
بعد بگید کسپر بهتر از کومودو هست
اگه اسم این تست رو یخونی نوشه comodo test یعنی کمودو اینو ساخته و خوب معلومه امتیاز کامل میگیره بقیه نمیگیرن :n02:نقل قول:
الان متعصبان میان میگن نه اینجور نیست :n25:
دوست عزیز وقتی چندتا پشت سر هم دکمه تست رو زده بود یعنی چند بار تست شده و چند بار قسمتی رو که بلاک میکنه رو بلاک کرده برای همین امتیاز اینجوری شد.نقل قول:
نقل قول:
چه ربطی داره
این تست دسترسی این برنامه به بخش های مختلف کامپیوترو نشون میده باورم نمیشه با نود 32 تا 260 میگرفت با کسپر که همه میگن بهترین انتی ویروسه 190 که امتیاز خود ویندوز هستو میگیره :n08:
عزیز من غیر ممکنه کاسپر اینجوری عمل کنه یعنی با داشتن کاسپر امتیازش با ویندوز هیچ فرقی نکنه. ادم اگه یکم عقل داشته باشه اینو باور نمیکنه .یا اشتباه با کاسپر تست کرد یا اینکه همونی که من گففتم این برنامه رو کمودو ساخته شاید اگه کاسپر این برنامه رو میساخت کاسپر 340 میگرفت کمودو 190 میفهمی من چی میگم؟نقل قول:
ایا این برنامه رو نود 32 ساخته چرا نود260 میگیرهنقل قول:
من با نورتون تونستم تا امتیاز 290 هم بگیرم
کسپر رو با 2 ساعت تنظیم اینا تازه فقط رو ویندوز 7 خودتو بکشی 310 بالاتر نمیگیره
10 بار هم این تستو انجام دادم
کسپر نمرش همینه
مگه اینکه تنظیمات رو خیلی دسکاری کنی تا 310 ببری
سلامنقل قول:
نمی خواستم پست بزنم ولی دیدم یک سری ادم اینجا هستند که توسط یک تست اشتباه شما دارند جهت دار پیش می روند.
کاربری که نمی تواند از یک محصول استفاده درست بکنه پس باید قبل از هر انتقاد بیشتر وقت بگذاره و پیش برود و اگر نتیجه نداشت ، انتقاد بکند.
من یک زمانی انتقاد کننده کومودو بودم در نسخه 5.10 که دیگه در نسخه 6نیستم چون خیلی بهتر شده و فقط با اینترفیس مشکل دارم و بس.
و اینکه در مورد این نتیجه کسپر نباید زیاد احساس خوشحال کرد چرا که کسپرسکی در تنظیمات پیش فرض حداقل یا امنیت متوسط رو می تواند برای کاربر ایجاد بکند منظورم برای استفاده از Application Control و اینکه این تست شما چون جهت دار هست باید عرض بکنم که کسپرسکی در نسخه 2013 روی ویندوز 7 با کمی تنظیمات می تواند امتیاز 340 را دریافت بکند یا نهایت روی بعضی سیستم های 330 امتیاز ، پس امتیاز کمی نیست چرا که این برنامه تست مخصوص سوییت شرکت کومودو است و خواهد بود.
اینکه در ویندوز 8 کسپرسکی از نظر نصب و اجرا شدن و برخی تنظیمات مشکل ندارد ولی از نظر HIPS روی ویندوز 8 مشکل دارد که با مخرب مسعود که من تست کردم این ضعف بود و نباید شک کرد.
ولی شرکت اقدامی کرد بنا بر عرضه نسخه 2014برای کامل بودن و بهینه تر بودن با ویندوز 8.که چند ماه دیگه عرضه می شود و باید با نسخه 2014 تست کرد که از همه نظر قدرتمند تر و بهینه تر و از نظر تنظیمات Aplplication Control بهتر و کامل تر و سریعتر خواهد شد .و حتی شما هم در فیلمی که قرار دادم ، می شود با کمی تغییر امتیاز 300 را به 310 تغییر داد.
و همانطور باید خدمت جنابعالی عرض بکنم وقتی نرم افزار X امتیازی از یک برنامه تست مخصوص شرکت Y کسب می کند و امتیاز بالایی می باشد ، پس باید گفت نرم افزار X قدرت و قابلیت هایی داشته که با نرم افزار شرکت Y توانسته امتیاز بگیره و جلو حرکات این نرم افزار رو بگیرد. و در مورد اسیب پذیری که در Change DrvPath وجود داره باید بگم که این قسمت رو کسپر بلاک می کنه و همانطوری که به صورت کامل د یکی از پست ها گفتم که این قسمت برنامه بلاک می شود ولی این برنامه بعضی از نرم افزارها مشکل دارد و البته در مورد اسیب پذیری در قسمت SetWinEventHook و SetWindowsHookEx هم باید عرض بکنم که این اسیب پذیری بخاطر کامل نبود نسخه 2013 از قسمت HIPS با ویندوز 8 هست وگرنه این قسمت با نسخه 2013 در ویندوز 7 هیچ مشکلی ندارد و کسپر راحت بلاک می کند.
موفق باشید.
نریمان جاننقل قول:
قرار نشد 310 رو خودت بگیا ...من می گفتم 360 شما هم 360 می گفتید؟؟ بجای اینکه صحبت های رد و بدل شده در (.....) رو به نفع بگذارید ، بهتر و منطق ی تر برخورد بکنید.
شما که تنظیمان رو روی 310 می اوردی همان اول می گذاشتی یا.........؟
کومودو اگر خودش با چند تنظیم 340 می گیره ، بخاطر تنظیمات هست..مثل کسپر پیچ و خم نداره..نمی شه بگی این پیچ و خم یا ساده بودن یک حسن هست یا یک عیب.
نقل قول:
دوست عزیز اولا این که ما داریم در مورد نسخه های فعلی کسپر صحبت میکنیم یعنی 2013 از کجا معلوم شاید در 6 .7 ماه اینده کومودو خیلی بهتر از اینی که هست بشه
کسپر چرا اینقد مشکل داره با ویندوز 8؟
یعنی KasperSky در حد کومودو هم نیست ؟چند وقت از ارائه ویندوز 8 میگذره ؟چرا تو این مدت نتونسته این باگ ها رو رفع کنه ؟
کومودو در حدود 10 15 روز کاملا با ویندوز 8 سازگار شد بدون هیچ باگی تازه کومودو رایگانه
نه نود 210 گرفت تو حالت اینتر اکتیو مدنقل قول:
خودم تستش کردم
تو حالت اتومات هم 190 تا
میخواین بذارم عکسشو با جزئیات
البته نمدونم چرا ویندوز رو ویستا زده
از خط قرمزشون رد شدی ها:n08:نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفا از فونت کوچکتر استفاده بکنید ، بهتره بحث رو اینجا کش ندیم و من چند نکته رو ذکر بکنم و خلاص.
در مورد سوال اول ، بله که باید بهتر شود چرا که هرچه زمان از عرضه شدن سوییت میگذره ، باید باگ کمتر و امکانت بهتری رو عرضه بکنه .
کسپر مشکلش بخاطر این هست که در نسخه 2013 بیشتر کار برای رفع باگ بروی ویندوز های ایکس پی و سون شده چون کاربران این دو ویندوز بیشتر از ویندوز جدید می باشد.
در مورد باگ که هر نرم افزاری باگ داره و شرکت میاد با پچ این باگ ها رو رفع می کنه و نمونش نسخه جدید 2014 برای کامل تر شدن یا بهتر بویم نسخه 2014برای ویندوز جدید زده شده تا مشکلات یاد شده درش دیده نشود. بزار بگم کسپر نسخه جدید 2013رو زود تر از فاینال شدن نسخه ویندوز 8 عرضه کرد و بیشتر کار برای نصب راحت بروی ویندوز 7 و ایکس پی بود چرا که بیشتر پچ های صادر شده برای نسخه 2013برای رفع باگ هایی که در ویندوز 7 و ایکس پی دیده می شود صادر می شود.
من اینجا نمی تونم حکم به بهتر بودن یا بدتر بودن بدهم چون این جمله شما ، از نظر من خوب گفته نشده یا خواستید طوری بیان بکنید که کوچک کردن یا مقایسه نابجا.نقل قول:
یعنی KasperSky در حد کومودو هم نیست ؟
اگر اشتباه نکنم 5یا 6 ماه.منظورم نسخه فاینال شده هستنقل قول:
چند وقت از ارائه ویندوز 8 میگذره ؟
بعضی از باگ ها از طریق پچ های ارائه شده ی اطریق اپدیت قابل رفع نیستند و چه بسا شاید مشکل ساز هم بشود .چون نسخه 2013 پایه ان برای ویندوز 7 و ایکس پی بوده ( فکر کنم چندین بار این جمله رو تکرار کردم ) نمیشه پچی عرضه کرد که باگ در نسخه 8 را به اسانی از بین ببرد.نقل قول:
چرا تو این مدت نتونسته این باگ ها رو رفع کنه ؟
نمی توانید تک نفره حکم به جمع بدهید شاید برای سیستم شما مشکل نداشته باشه یا داشته و شما متوجه نشده ایید ، باگ وجودداره شما حس نکردید ، اگر باگی وجود نداشت نسخه جدید 6.1 صادر نمی شد چیزی که من دیدم در نسخه 6.1 حدود 200 باگ رفع شده ،نقل قول:
کومودو در حدود 10 15 روز کاملا با ویندوز 8 سازگار شد بدون هیچ باگی تازه کومودو رایگانه
به نظر من باید پاسخ سوالات خود رو گرفته باشید ، نیازی نمی بینم در این مورد باز سوالی پرسیده شود.
موفق باشید
یه سوالی داشتم، فرض کنید فایل X میخواد به اینترنت وصل بشه و فایروال کومودو هم اخطار میده که این فایل میخاد به اینترنت وصل بشه، حالا میشه قانونی برای این فایل X تعریف کرد که مثلا بتونه به فلان آدرس IP وصل بشه و به فلان آدرس وصل نشه؟ یعنی مثلا جوری براش قانون تعریف کنی که بتونه مثلا به آدرس 192.168.1.1 وصل بشه ولی نتونه به آدرس 1.167.21.33 وصل بشه و ارتباطش با این آدرس بلوک بشه
کافیه یه رول برای این فایل بسازید و برید داخل Applications Rules و روی فایل دابل کلیک کنید و هر رول دیگه ای که خواستید داخل بخش Custom به رول های "این فایل" اضافه کنید. با کار کردن با گزینه های Add و Destination Address ، IPv4 Single Addressنقل قول: