به کار بردن اسم آمپلی فایر برای این وسیله البته زیاد صحیح نیست اسم صحیحتر این دستگاه AV Receiver هست که یکی از کارهایی که انجام میده آمپلی فای کردن سیگنالهای آنالوگ هست در مورد سیگنالهای دیجیتال هم کلمه Regenerate به جای آمپلی فای صحیحتر هست.
هر دستگاهی که خروجی HDMI داشته باشه خودش کار Upscaling رو انجام میده اما باید دقت کنید که دستگاههارو درست Setup کنید چون اگر پلیری که به AV ----- متصل میشه خروجی 1080p ارائه بده آپ اسکیلر AV ----- رو Bypass میکنه یا دور میزنه.
مثلا اگر ----- م.ا.ه.... خروجی HDMI داشته باشه کانالهای SD رو خودش Upscale و Deinterlace میکنه و پردازنده HDTV و یا AV ----- رو دور میزنه و از کار میندازه برای همین خیلی وقتها با وجود خریدن یک AV ----- گرون قیمت تفاوتی در کیفیت تصویر از سورسهایی که خروجی HDMI دارن دیده نمیشه که عمدتا دلیلش رعایت نکردن همین مسائل هست.
جناب الو کارد
با سلام
من اتفاقا قصد داشتم این ترکیب رو بخرم: یه AV receiver Pionner 920, DVD player 420 Pionneer, Blue ray 120 Pioneer. با یه ----- HD
با توجه به صحبت های شما، انگار دارم اشتباه می کنم.... چون هم بلو ری، هم دی وی دی پلیر و هم ----- ،خودشون upscaler دارن... دلیل انتخاب مدل 920 برای من همون upscaling ش بود... تی وی من هم وی 20 هست، 42 اینچ.... می شه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟؟؟ این ترکیب رو نباید بگیرم یا این که ست آپ خاصی باید انجام بدم که فرمایش شما رعایت شده باشه؟؟