منظورت کارنامه هاست یا یادگارماندگار که می گفت باید از 10 تا چتدتا بزنی؟نقل قول:
Printable View
منظورت کارنامه هاست یا یادگارماندگار که می گفت باید از 10 تا چتدتا بزنی؟نقل قول:
با عرض سلام (برادر بسیجی ) :n02:نقل قول:
بفرما دکتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی در مورد مهندس دربندی نظری داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ریاضی ـش رو دارم هم بعضی مبحث های فیزیکنقل قول:
از نظر من خیلی عالی و فوق العادس
مشکلش فقط قیمتشِ
بچه ها مثلا چطور بعضی ها میگن دینی رو میتونن بدون معنی کلمات و ترجمع آیه به راحتی تستای مربوط به پیام آیات رو بزنن .اگه روشی هست بگید که من یکی از مباحث وقت گیر واسم همین دینیه
من فیزیک و مشتقش رو دارم.نقل قول:
در فیزیک برخی مبحث ها رو کنکوری درس نداده مثلا روش هایی که برای تشخیص محل تصویر و نوع حرکت تصویر در مبحث نور گفته و همینطور روش هایی که در مدارهای الکتریکی استفاده میکنه به درد کنکور نمیخورن. فیزیک مسعودی خیلی بهتر هست.
وجود داره اینجور روش ها مثلا هرجا دیدی که عبارت خلق السّماوات و .... اومده مطمعن باش توحید در خالقیت هست و این جور نکته ها منتها چیزی که مهمه اینه که با این روش ها نمیشه دین و زندگی کنکور رو زد. چون این تکنیک ها برای سوالات خیلی راحت تالیفی و کنکور دانشگاه آزاد خدابیامرز به درد میخورن فقط نه کنکور سراسری مفهومی. آیه ها رو لازم نیست ترجمه کنی تو فکر کنم که از ترجمه سوال نمیاد. ترجمه ها رو بخون و مفاهیمشون رو انقدر تکرار و تمرین کن که در خاطرت بمونن.نقل قول:
نقل قول:
فرآیند پاسخ برتر ! :n09:
از نظر من جز سوء استفاده از نداشتن قدرت تشخیص در دانش آموزای ضعیف و شارلاتان بازی + یه کم قدرت سخن وری ؛ چیزی نیست !
کنکور اصلا یه چیز غیر عادی و پیچیده نیست ؛
هر کس تو این مسیر کنکور ادعای راههای فضایی و خارق العاده و خلق الساعه ... داشت ؛
حل تست در 3 ثانیه !
تثبیت در 3جلسه بدون یادداشت برداری!
نسل 3 آموزش فرآیند !
پاسخ تست بدون خواندن صورت سوال!
با روش vip !
با روش روسی !
....
و ازین جور خزعبلات
یقینا بدونین کلاهبرداره .
مبحث نور که روش های خوبی گفته یعنی اینا تو کنکور کارساز نیست؟نقل قول:
شما که مسعودی رو دارین دینامیکش در مقایسه با مسعودی چطوره؟ کدوم بهتره؟
اینکه اکثر تبلیغات شون بیخوده توش شکی نیستنقل قول:
من خودم به خاطر زدن تست تو سه ثانیه نگرفتم:دی
بیشتر به خاطر نوع تدریس و انتقال مفاهیم گرفتم چون تو کل عمرم معلمی درست و حسابی نداشتم
در کل دوستانی که پایه شون قویه پولشونو دور نریزن خودشون هم میتونن موفق شن
ولی اونایی که پایه شون مثل من افتضاحه برای درک مفاهیم بگیرن بهتره (با توجه به هزینه بالای کلاس های خصوصی)
من امروز از یکی از دوستام مبحث گرما مسعودی رو گرفتم.
یه چند دیقه ای ازش دیدم بدک نبود به نظرم ارزش وقت گزاشتن رو داره.
خود رفیقم هم میگه که با روش هاش تو کانون معمولا فیزیک رو بالای 60 میزنه.
نقل قول:
دینامیک مسعودی بسیار بهتر هست دوست عزیز. مسعودی توی فیزیک فوق العاده هست و محصولاتش مثل ادبیات و دینی و عربی حسین احمدی؛ کلاهبرداری و دزدی نیست. من واقعا به خاطر پولی که پارسلا بهش دادم راضی هستم. امسال هم محصولاتش رو برای بهترین دوستم خریدم تا اونم توی کنکور موفق بشه.
اون دو فصل آخر فیزیک 2 رو بسیار خوب تدریس کرده آقای مسعودی.نقل قول:
بقیه محصولاتش مثل نور و اکتریسیته و القای الکترومغناطیسی و ... از اون هم بهتر هستن.
آقاجان، من بالاخره سردرنیاوردم که واژهی لغات رو توی کنکور ! باید جمع مکسر در نظر گرفت یا جمع سالم؟! چقدر فاجعه است که برای پاسخگویی به یک سوال "زبان فارسی"، نیازمند قواعد عربی هستیم!
زبان فارسی خیلی سبز هم که سر هر تست یه بازی دراورده!!
ميشه فرض مثال بدونم خوندن كامل فصل دوم شيمي پيش سوم رو خوند!؟يعني پيوستگي مطلق دارن ارتباط مفهومي هست كه بايد پيش زمينه
فصلاي ديگه كني؟
2!-تعداد واكنش هايي كه بايد در شيمي پيش حفظ كنيم چقدر از شيمي 3 بيشتره؟:n13:
نقل قول:
به نظرم بهترین راه اینه که اول شیمی 2 رو فول شده باشید بعدش هم شیمی 3 فصل اولش رو کامل کامله + نکات ترکیبیش با فصل 3 شیمی 3 مثل غلظت...بعدش هم سراغ سرعت و تعادل وو...برید
سوال های دو فصل آخر شیمی 3 خیلی آسونه خیلی هم ربطی به پیش نداره (به جز بیان غلظت!)
دوستان از نکات حفظی شیمی نترسید (واکنش ها) ....تستاش تو این یکی دو سال سخت شده ولی خیلی راحت میشه زد...
من خودم هم امسال هم سال پیش نکات حفظی رو در ورق a4 نوشته بودم و به دیوار زده بودم....
سلامنقل قول:
ببینید برخی مطالب پیوستگی دارند.برخی مطالب هم فقط با مرورری بر اون میشه مباحث جدید اون رو خوند.توی کتابهای تست در درسنامه باید مطالب مرتبط رو به صورت یاد اوری اورده باشد.
واکنش های کتاب در برخی ساهل تست ازشون اومده.یا اینکه مثلا کاتالیز مربوط به واکنش.نمیشه پیش بینی کرد که امسال از این سبک سوال تست میاد یا خیر
موفق باشید
با سلامنقل قول:
دوست گرامی بسیاری از زیبایی های زبان فارسی مربوط به همین زبان عربی میشه!! ...
اولین مصرع دیوان حافظ از اشعار ( یزید!!) گرفته شده! ...
أنا المسموم ما عندی بتریاقٍ ولا راقٍ أدر کأسا و ناولها ألا یا أیها الساقی
الا یا ایّها السّاقی ادرکاساً و ناولها که عشق آسان نمود اوّل ولی افتاد مشکلها
شاید منظورتون کلمه ای مثل بنان باشه! به معنی انگشت! ... اما الف و نون این کلمه مربوط به خودش هست! نه نشانه جمع!...
و...
منظورم تست شمارش تکواژ کنکور 88 هست، "لغات" یک تکواژ یا دو تکواژ شمرده میشه؟!نقل قول:
شاید منظورتون کلمه ای مثل بنان باشه! به معنی انگشت! ... اما الف و نون این کلمه مربوط به خودش هست! نه نشانه جمع!...
نقل قول از 5 بحث زبان فارسی نشر الگو : طبق نظر کنکور سراسری لغات 1 تکواژ ــه .. !نقل قول:
____
کتاب زبان فارسی من و بچه های کلاس ما چاپ سال 89 هستش . میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه ؟! یا اگه چاپ 90 هست درس 2ــش تکواژ ها رو دسته بندی کرده ( مثلا آزاد قاموسی یا آزاد دستوری ) یا نه ؟!
در مورد واژه و تکواژ و واژه به تفصیل بحث شده در صفحات قبل.نقل قول:
من نمیدونم شما کنکور ریاضی یا تجربی یا ... مد نظرتونه!...
تکواژ یعنی کوچترین واحد معنی دار زبان که قابل قسمت به بخش های معنی دار کوچک تر نباشد!
شما میتونید کلمه لغات رو به بخش های معنی دار کوچک تری تقسیم کنید؟ اگر تونستین کلمه مورد نظر شما دو تکواژ داره و اگر نتونستید یک تکواژ داره. ( امیدوارم متوجه شده باشید دوست گرامی):n06:( یک تکواژ داره)
دوست عزیز ... شاید فردا یه کلمه دیگه رو توی کنکور دادن! که توی نشر الگو موجود نبود ... پس ما باید خودمون روش پیدا کردن واژه و تکواژ رو بلد باشیم. ( اگر این عزیز گرامی صفحه 150 زبان فارسی دوم دبیرستان رو میخوندن متوجه میشدن ... نیازی به نشر الگو و گاج و... هم نبود)نقل قول:
من یه سوالی برام پیش اومده این که تو کتاب نوشته در مورد شبکه اندوپلاسمی صاف که آنزیم هایی که درون غشا قرار دارند ساخت موادی مانند اسیدهای چرب و ... را بر عهده دارند
یعنی این آنزیم ها داخل خود غشاست ؟ بین فسفولیپیدهای غشا یعنی ؟؟ یا نه داخل خود اندامک شبکه اندوپلاسمی یعنی داخل قسمتی که توسط غشا احاطه شده ؟؟
سلامنقل قول:
در بخش سوالات می پرسیدی بهتر بود...
بزن فصل 8 زیست پیش ، می بینی که بعضی پروتئین ها درون غشا فعالیت آنزیمی دارد... همون اوایل فصل 2 هم میگه که کار اندامک افزایش غشاست و غشاهم باعث افزایش این آنزیم ها میشه :)
لغ و ات بی معنان. اما اگه بگیم نباتات چی؟ اون وقت نبات معنی داره ات نداره . چندتا میشه؟نقل قول:
ولی خیلیسبز با با این وجود باز هم لغات را جمع سالم گرفته و گویا در کلید نهایی پاسخنامه اصلاح شده. شده؟ نشده؟!نقل قول:
از 5 بحث زبان فارسی نشر الگو : طبق نظر کنکور سراسری لغات 1 تکواژ ــه .. !
____
کتاب زبان فارسی من و بچه های کلاس ما چاپ سال 89 هستش . میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه ؟! یا اگه چاپ 90 هست درس 2ــش تکواژ ها رو دسته بندی کرده ( مثلا آزاد قاموسی یا آزاد دستوری ) یا نه ؟!
خیر، پنج خط و نیم توضیح نوشته که تکواژ چیه و این حرفا و تکواژ وابسته و آزاد رو تعریف کرده و چندتا مثال ساده زده.
شما این مقاله رو بخونید؛ نظرتون چیه؟نقل قول:
در مورد واژه و تکواژ و واژه به تفصیل بحث شده در صفحات قبل.
من نمیدونم شما کنکور ریاضی یا تجربی یا ... مد نظرتونه!...
تکواژ یعنی کوچترین واحد معنی دار زبان که قابل قسمت به بخش های معنی دار کوچک تر نباشد!
شما میتونید کلمه لغات رو به بخش های معنی دار کوچک تری تقسیم کنید؟ اگر تونستین کلمه مورد نظر شما دو تکواژ داره و اگر نتونستید یک تکواژ داره. ( امیدوارم متوجه شده باشید دوست گرامی):n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در پاسخهاي اوليه واژهي "لغات" يك تكواژ محسوب شده بود با اين توجيه كه "لغات" جمع مكسر است. و همانگونه كه ميدانيم در بررسي تعداد تكواژها در زبان فارسي (نه عربي) جمع مكسرها يك تكواژ به حساب ميآيند. اين در حالي است كه واژهي "لغات" جمع مكسر نيست، بلكه جمع مؤنث سالم است و دو تكواژ به حساب ميآيد.
واژهي لغت از نظرصرفي "ناقص واوي" است و اسم منصوب آن "لغوي" است. "واو" لغو به تاء مدور (ة) قلب شده است، يعني "لغو" به "لغة" تبديل شده است در اين واژه به دليل فرايند واجي كاهش، " ت " پاياني واژهي "لغت" حذف و لغتات طي اين فرايند تبديل به لغات شده است؛ بنابراين دو تكواژ محسوب ميشود. همچنان كه واژهي معلّمات نيز در طي فرايند تبديل شدن به جمع مؤنث سالم "ة" پاياني خود را از دست ميدهد: معلمات: معلمة + ات: معلمات (دو تكواژ)
اینطور که بر میاد باید قید اینجور تست ها رو بزنیم !!!نقل قول:
البته اگه کلمات و لغات عربی عضو لاینفک زبان فارسی شده پس باید طبق قواعد عربی باهاش برخورد کنیم . یعنی " لغات " رو 2 تکواژ حساب کنیم . البته کماکان من قید تست هاشو میزنم !!:n23:
دوستان مهم ترین فصل های زمین شناسی کدوماس؟
پیش بیشتر میاد یا سوم؟
دبیرمون سال پیش گفت دو تاش یک اندازه...نقل قول:
تجربه ی خودم اینه ک چهارم آسون تره...
لطفا در باره تراز توضیح بدید. آیا تراز به میانگین عملکرد شرکت کننده ها برمیگرده ؟
و یعنی اگه تو درسی که همه خوبن ما بهتر باشیم خیلی جلو میفتیم؟
پس چطور بعضیا میگن فلان درسو همه ضعیفن هرکس بزنه کلی جلو میفته ؟
تراز یعنی اینکه نسبت به نمره میانگین شما چقدر بهتر یا بد تر بوده اید . اگه درسی رو همه خوب بزنن و شما بهتر بزنید ترازتون خییلی بیشتر از اونا نمیشه ولی اگه درسی رو همه بد بزنن (یعنی اینکه اون درس سوالاتش سخت بوده ) و شما خیلی خوب بزنید اونوقت ترازتون به شدت میره بالا . به همین علته که معمولا میگن عربی و زبان هر دو ضریب 2 دارن ولی عربی مهمتره . چون بیشتر افراد زبانشون خوبه ولی توی عربی لنگ میزنن .نقل قول:
یه مثال دیگه : من توی آزمون دوم کانون زبان رو 88 زدم . ( 1غلط و 1 نزده ) ترازم شد 8033 توی آزمون چهارم زبان رو 100 زدم ولی ترازم شد 8016 . ( یعنی 88 آزمون دوم ارزشش بیشتر از 100 آزمون چهارم بوده)
آقا بی زحمت این رو برام تخمین میزنی
برا رشته هنر منطقه 1
ادبیات 75
عربی 60
دینی 70
زیان 90
درک عمومی هنر 10
درک عمومی ریاضی و فیزیک 20
ترسیم فنی 10
خلاقیت تصویری 20
خلاقیت نمایشی 20
خلاقیت موسیقی 10
خواص مواد 0
:n16:
این بدون کنکورا مگه قرار نبود امروز بیاد پس چی شد؟
دوستان تو سوابق تحسیلی که رو سایت میاد
یه نمره با نمره خودم فرق داره
اشتباهی تایید کردم
الان چی میشه؟ میتونم تو کنکور شرکت کنم؟ اگه شرکت کنم قبول نشم بعدا گیر نمیدن؟:n03:
حداقل معدل کتبی چند باید باشه؟ زیر 8 اصلا دیپلم میدن؟
واحد ها رو پاس کنی بهت دیپلم میدن. باتوجه به وجود 2تا تبصره؛ زیر 8 هم ممکنه که بتونه دیپلم بگیره من خودم معدل کتبیم 09 و خورده ای بودنقل قول:
نقل قول:
حدود نمره اکتسابی: 8240
حدود رتبه اکتسابی: 350-300
واحد ها رو همه پاس شده دیپلم هم دوسال پیش گرفتم فقط فیزیک رو تبصره زدم که اینجا زده صفرنقل قول:
از این بابت مشکلی پیش نمیاد؟
نمره کتبی صفر بوده باشه که به هیچ وجه نمیتونستی دیپلم بگیری :n02: چند بوده که صفر زدن ؟ چون حداقل باید 4.5 گرفته باشی توش.نقل قول:
اگه نمرت کمتر از نمره واقعیت باشه مشکلی پیش نمیاد ولی شاید در صورتی که مشمول اعمال سوابق بشی؛ به ضررت تموم شه و رتبت رو بیاره پایین.
به نظر من بهتره با رفع نواقص سازمان سنجش مکاتبه کنی. به صورت زیر :
وضعیت تحصیلی یا کارنامه ای که نمره فیزیکت توش هست رو ببری در معاونت سنجش ناحیه آموزش پرورش شهرتون و یا در مدیریت دبیرستانی که ازش گرفتی مهر و امضا کنن سپس اون رو به همراه اطلاعات داوطلبیت در کنکور 92 بزاری توی پاکت و به نشانی اداره رفع نواقص سازمان سنجش پست پیشتاز کنی. آدرس بخش رفع نواقص رو میتونی از سایت سازمان سنجش برداری.
همین الان رفتم ریز نمرات سال سوم رو گرفتم دیدم فیزیک ۱۰ شدم یعنی تبصره هم نزده بودم اشتباه میکردمنقل قول:
اگه نمره فیزیک ۱۰ باشه معدلم میشه ۸/۳۶
اگه صفر باشه میشه تقریبا ۷/۵
این یه نمره فکر نکنم تاثیر داشته باشه ؛ بیشتر نگرانیم از اینکه نیان بعد کنکور بگن متخلف هستی و ...
دانشگاه ها یا رشته های مختلف به معدل گیر نمیدن؟ مثلا من اگه یه رشته خوب قبول شم امکانش هست واسه معدل ردم کنن؟
توی این ویرایشی که 30 بهمن شروع میشه چه چیزایی رو میشه ویرایش کرد؟
شما بهتره کارنامه رو ببرین معونتا سنجش اداره آموزش پرورش شهرتون تا همه چی درست بشه. حتی اگه کاراش رو تکمیل هم نکنین همین اقدام به تصحیح نمره کافیه که بعدا نتونن به چیزی گیر بدن.نقل قول:
نه دوست عزیز فقط توی دانشگاه های بین المللی به معدل گیر میدن. وگرنه من با معدل 09 دارم پزشکی سراسری میخونم کسی هم جرات گیر دادن بهم رو نداره