الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟نقل قول:
Printable View
الان مقداري اطلاعات روش هست اون مدار 1246 قرمز رنگ مربوط به ديتا كه نشون داده شده معناش چي هست؟ يعني اطلاعات رو بايد از سورس اصلي روي يه هارد ديگه كپي كنم يا ميشه از همين هارد بك آپ گرفت و اطلاعات روش كاملا سالمه؟نقل قول:
سلام
دوستان بهترین گارانتی هاردهای وسترن چیه به نظرتون؟
آواژنگ یا سازگار؟
یه جا هم میگفت گارانتی هاردام "گارانتی یکپارچه: سازگار/آواژنگ/ویستا" هستش. همچین گارانتی وجود داره؟! تا جایی که میدونم این گارانتی مال لپتاپ های ایسوس هستش.
با سپاس
سلام.نقل قول:
والا من خودم 2 تا هارد خریدم فروشنده ها میگفتن سازگار بهتره.ی 5 تومن هم سازگار گرون تر بود هاردش.اما در کل فکر نکنم تفاوتی داشته باشه
سلام
یه هارد اکسترنال سیگیت داشتم که متاسفانه سوخت و اطلاعاتم کلا از بین رفت (هاردم پرتابل بود،2.5 اینچی )
حالا میخوام یه هارد دیگه بگیرم با حجم 1TB
منتها بین دو گزینه موندم، بنظرتون یه هارد اینترنال از همین مارک سیگیت بخرم و بزارم تو باکس هارد سوختم؟ یا کلا یه هارد اکسترنال دیگه بخرم؟
چه مدلی پیشنهاد میدین؟
سلام .نقل قول:
تفاوت قیمت یکترابایت اکسترنال و اینترنال زیاد نیست . بنظر من بهتره که همون هارد اکسترنال رو بخرید .
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک سوال از جناب عطا جان دارم.دوست عزیز بنده حدود سه سال پیش یک هارد اکسترنال یک ترا بایت سیگیت خریدم برای ارشیو که الان کمبود فضا دارم.بنده باکسشو که باز کردم دیدم داخلش یک عدد هارد سیگیت یکترابایت 7200 دور 7200.12 32 مگ بافر هست.سوالی که از عطا جان دارم اینه که بنده میتونم یه هارد 3 ترا مثلا سری گرین وسترن بگیرم و داخل باکس بزارم؟
آیا کنترلر ساتا به یو اس بی این هارد جوابگو هست؟
حد اکثر حجم قابل استفاده هارد در این باکس چقدر هست؟
ضمنا این هارد دارای یک اداپتور 12 ولت 2 امپر میباشد.با سپاس فراوان.
سلام .نقل قول:
به جاي اينكار يعني خريد هارد ديسك اينترنال و نصب در داخل باكس قديمي ، چرا يه هارد ديسك اكسترنال جديد نميخريد ؟
1246 عدد بدسكتوري وجود داشته كه remap شده (اين تعريف كلي هست) . حالا دقيقاً معلوم نيست آيا هارد ديسك تونسته اطلاعاتي كه روي اين بدسكتورها بود بازيابي و منتقل كنه روي سكتورهاي رزرو يا اينكه اين اطلاعات هم خراب (Corrupt) شده و همچنين دقيقاً معلوم نيست كه در Spare area چه تعداد سكتور ذخيره وجود داره و شايد تمام ظرفيت ذخيره استفاده شده باشه و تعدادي از اين بدسكتوريها همچنان باقي مانده (با توجه به reallocated event count) .نقل قول:
به هر حال تا حد امكان اطلاعات رو كپي كنيد روي هارد ديسك ديگه و اگر به جايي رسيديد كه اطلاعات كپي نميشه و يا سيستم هنگ ميكنه و حتي هارد ديسك به اصطلاح از my computer ناپديد ميشه (كه نياز به ريستارت مجدد هست) ديگه سعي نكنيد همان اطلاعات رو كپي كنيد . شروع كنيد به كپي اطلاعات ديگه كه تا حد امكان بتونيد تمام يا قسمت اعظم اطلاعات رو تخليه كنيد .
مشكل خاصي با نصب هارد ديسكهاي SATA نبايد داشته باشيد فقط مطمئن بشيد كه پاور سيستم سالم و در وضعيت مناسبي باشه .نقل قول:
براي يك ترابايت ميتونيد سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 و یا WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . اگر هم دوترابايت ميخواهيد سیگیت (مدل نامبر ST2000DM001) رو انتخاب كنيد .
ممنون از پاسختوننقل قول:
دلیلش دسترسی به هارد اینترنال سه ترابایت با قیمت مناسب هست.کلا میخوام بدونم امکان راه اندازی هاردهای ظرفیت بالا با این باکس وجود دارد یا خیر و حد اکثر تا چه ظرفیتی؟
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه نظرتون رو راجع به این هارد لپ تاپ بفرمایید
سلام
دوستان مشکل هدپارکینگ در سریهای جدید وسترن گرین رفع شده؟ (سری EZRX)
یا باید مثل سریهای قدیمی با برنامه دستکاریش کرد؟
سپاس فراوان
این هارد چجوریه بنظرتون؟ تو این رنج قیمت هارد دیگه ای پیشنهاد میدیننقل قول:
سلام .نقل قول:
فکر نکنم . اساساً این هارد دیسکها طوری طراحی و برنامه ریزی شده اند که مصرف انرژی در حداقل ممکن باشه و یکی از راههای کاهش در مصرف انرژی هم Sleep شدن هارد دیسک به دفعات زیاد و در فواصل زمانی کوتاه مدت بیکاری هست . با نرم افزار WD idle time utility میتونید زمان مورد نیاز که باید هارد دیسک بیکار بمونه تا Sleep بشه رو تغییر بدید .
کدام هارد و کدام رنج قیمت ؟ در پستی که صفحه پیش زده بودید ، در مورد رنج قیمت و مدل صحبتی نکردید . فقط پرسیدید که یه هارد دیسک اینترنال جدید بخرید و بذارید داخل باکس قدیمی یا اینکه هارد دیسک اکسترنال جدیدی بخرید .نقل قول:
آقا عطا ممنون میشن پاسخ سوالات منو هم بدید.
هارد ADATA HD 710نقل قول:
یا
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB
یا
Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T تو رنج قیمت 250 تومن
سلام
یک هارد اینترنال مناسب برای این مادربورد قدیمی چی پیشنهاد میدید؟
سیستم عامل و همهی فایلهام روی این هارد میاد
SATA 1 هم هست.
سلام .نقل قول:
میتونید WD Blue انتخاب کنید .
به خاطر وجود قابلیت Auto negotiate بین درایو و Serial ATA controller مادربرد ، نباید مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII وجود داشته باشه . اگر هم مشکلی وجود داشته باشه میتونید از یک جامپر استفاده کنید تا هارد دیسک به حالت SATA 1.5 Gb/s دربیاد . فایل PDF تنظیمات مربوط به جامپر برای هارد دیسکهای وسترن دیجیتال رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید .نقل قول:
SATA 1 هم هست.
در لینک زیر هم بعضی از کنترلرهایی که با هارد دیسکهای SATAIII مشکل دارند و نمیتوانند شناسایی کنند لیست شده که مادربردتان این کنترلرها رو نداره .
سلامنقل قول:
پیرو صحبی که چند وقت پیش با هم در این تاپیک داشتیم امروز تونستم با برنامهHDD Regenerator کار کنم و گذاشتم روی حالت اسکن اند ریپیر که بعد چند ساعت 8 عدد بدسکتور و 8 عدد هم ریکاوری انجام داد اما بعد اینکه سیستم بالا اومد با hd tune که دیدم زده reallocated sector count :8 در صورتی که قبلش بود current pending sector :8چرا این شکلی شده؟
سلام .نقل قول:
بد سکتوریها فیکس شدنی نبودند و در نتیجه با سکتورهای سالم و رزرو remap شدند .
پس الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟نقل قول:
یعنی فقط دو تا سکتور رزرو دیگه مونده؟
اگر بیشتر نمیشه جای نگرانی نیست . هر چند وقت یکبار کنترل کنید .نقل قول:
سکتور رزرو هم خیلی بیشتر از 10 عدد هست . از روی عکسی که گذاشتید هم مشخص نمیشه و دقیقاً هم معلوم نیست در هر هارد دیسک چه تعداد رزرو موجود هست ولی فرمول زیر شاید تا حدی سکتورهای رزرو رو مشخص کنیه .
فرض کنید جئومتری هارد دیسکی به شکل زیر باشه .
تعداد سیلندر 60801
تعداد ترکها در هر سیلندر 255
تعداد سکتور در هر ترک 63
با ضرب کردن تمام موارد بالا این هارد دیسک 976,768,065 عدد سکتور داره .
اگر به عکس زیر دقت کنید میبینید که تعداد سکتورها 976,773,168 عدد هست که اختلاف ایندو (5,103) میتونه نشاندهنده وجود سکتورهای رزرو باشه .
سلام وقت بخیر
چند تا سوال داشتم خوشحال میشم پاسخ بدید:
1 نظرتون در مورد هارد زیر تعمیر میشه یا نه ؟
2پیشنهادتون واسه خرید هارد جهت نصب ویندوز بین هاردای samsumg , western RE در تایپیک زیر چیه(در قیاس با سیگیت باراکودای دو ترا که قصد خرید داشتم)
سلام .نقل قول:
1. شايد تعمير شدني باشه (نه توسط خودتان بلكه در كلينيكهاي معتبر) ولي مقرون به صرفه نيست و بهتره كه تعويض كنيد .
2. اون سامسونگها هاردهاي لپتاپي هستند . اگر براي لپتاپ ميخواهيد كه بايد همين سامسونگ رو انتخاب كنيد ولي اگر براي PC و نصب ويندوز ميخواهيد RE رو انتخاب كنيد .
بعضي از هارد ديسكها مثل WD Green در قسمت كناري سوراخي دارند كه با برچسب نازك آلومنيومي پوشيده ميشوند (عكسهاي زير) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در زمان توليد هارد ديسك ، از طريق اين سورخها هدهاي دستگاه Servo Writer اطلاعات Servo رو روی سطح مديا مينويسند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برچسبهاي آلومنيومي كه اين سوراخها رو ميپوشانند نازك هستند و در نتيجه در هنگام نصب در داخل كيس بسيار دقت كنيد كه پاره نشوند . حتي در زماني كه هارد ديسك را از پهلوها ميگيريد و بلند ميكنيد بايد دقت كنيد كه انگشت ـتان و ناخن ـتان بطور اتفاقي اين برچسبها رو پاره نكنند . در غير اينصورت باعث ورود گرد و غبار به محفظه داخلي هارد ديسك و خرابي ميشود .
ممنون از پاسخگوییتوننقل قول:
بین سیگیت باراکودا و وسترن RE کدوم یکی عمر، سرعت و در کل پرفورمنس بهتری داره؟
اختلاف قیمت هارد RE در لینک بالا نسبت به بازار منطقیه؟مشکلی نداره به نظرتون؟
WD RE بهتر از سيگيت Barracuda هست . WD RE اساساً براي ديتاسنترها و سرورها طراحي و ساخته شده .نقل قول:
قيمت بازار WD RE چهارترابايتي در بازار بالاي يك ميليون تومن هست ولي اين بدون گارانتي هست . طبق عكسي كه از HD Tune گذاشته هارد ديسك نو هست ولي از ليبل عكس نذاشته و معلوم نيست توليد چه سالي هست .
سلام دوستان
من 2 تا هارد اکسترنال segate expantion desk دارم که با آداپتور هستند ....از قضا از شانس اون هاردی که تمام اطلاعات مهمم توش بود بعد از زدن توی محافظ به حالت raw رفت و اطلاعاتم در معرض نابودی قرار گرفت
از اونجایی که این هارد با آدابپتور همیشه ریسک داره .تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال 2 ترا بدون آداپتور بگیرم که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه ...حالا نظر شما رو میخواستم بدونم که همچین هاردی هست؟؟...در ضمن تا جای امکان قیمتش هم زیاد بالا نباشه ...
با تشکر
سلام .نقل قول:
RAW شدن درایوها در هارد دیسکهای اکسترنال (هم در مدلهای دسکتاپی و هم پرتابل) مشکل نسبتاً شایعی هست و حتی در همین انجمن هم چندین کاربر با این مشکل مواجه شدن . برای به حداقل رساندن چنین مشکلاتی ، Safely Remove کردن قبل از جدا کردن کابل USB باید حتماً انجام بشه . همچنین اگر از مدلهای آداپتوردار هست باید ابتدا آداپتور رو به برق متصل و سپس کابل USB رو به سیستم متصل کرد . در تاپیک زیر در مورد نحوه Safely remove کردن در مدلهای مختلف توضیحاتی داده شده که پیشنهاد میکنم مطالعه کنید .
عوامل دیگری مثل خرابی کانکتور USB و یا پریز برق و در نتیجه قطع و وصلی مکرر ، نوسانات ولتاژ و يا كافي نبودن جريان در ایجاد چنین مشکلاتی بی تاثیر نیست . البته من خودم چند عدد هارد دیسک اکسترنال دارم و تابحال با چنین موردی (RAW شدن درایوها) مواجه نشدم.
اگر جابجایی ندارید و اگر فقط روی یک سیستم استفاده میکنید پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب کنید که امنیت بیشتری نسبت هارد دیسکهای اکسترنال دارند . هارد اکسترنال فعلی رو بعنوان آرشیو و بکآپ نگه دارید .نقل قول:
که تحت هیچ شرایطی مثل این و شوک و safe remove نکردن و...هیچ اتفاقی براش نیوفته ....یعنی خیالم راحت باشه
ممنون از جوابتون
ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB
- - - Updated - - -
نقل قول:
ممنون از جوابتون
ولی من به هارد اکسترنال نیاز دارم تا اینترنال ...یعنی روی سیستم های مختلف وصل میکنم
یه سری از هارد ها هستند که قابلیت ضدشوک و... دارند نظرتون راجع به این هارد ها در مورد safe removeچیه؟؟؟
مثلا این هارد که توی دیجی کالا گذاشته
Adata Choice HC500 External Hard Drive - 2TB
اين مدل هم نياز Safely Remove داره قبل از اينكه بخواهيد كابل USB رو جدا كنيد . كلاً براي كاهش ريسك خرابي هارد ديسك و از دست دادن اطلاعات ، يكسري از نكات ميبايست رعايت بشه كه Safely Remove هم يكي از اين كارها هست .نقل قول:
مدلي كه انتخاب كرديد هم گزينه مناسبي هست .
از آقا عطای عزیز خیلی ممنونم،
راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.
آیا کل هارد 1 پارتیشن باشه مشکلی نداره؟ (از لحاظ طول عمر؟)
و RED بگیرم بهتره یا GREEN?
و اینکه قیمتها میاد پایین یا هر چه سریعتر بخرم؟ :n01:
و بازم از بچه ها تشکر میکنم که وقت میذارن.
- - - Updated - - -
از آقا عطای عزیز خیلی ممنونم،
راستیتش چندتا سوال در مورد هارد داشتم، یه چند وقتیه میخواستم یه هارد 6 ترا بگیرم، ولی مطمئن نیستم به مادم بردم میخوره یا نه...
من مادربرد Asus P6T Deluxe Sata 3 دارم، مشکلی نداره، آخه من شنیده بودم بعضی از مادربرد ها بیشتر از 2 ترا نمیشه روش بست.
دلیل اینکه ظرفیت هارد میخوام زیاد باشه، برای آرشیو کردنه، ولی چون هر دقیقه به اطلاعات احتیاج دارم، این شد که تصمیم گرفتم Internal بگیرم. آخه میگن زیاد وصل کردن هارد از طریق USB صدمه وارد میکنه. درسته؟
راستی طول عمر هارد اینترنال بیشتره یا اکسترنالی که مدام ازش کار بکشی؟ رفیقم میگه برای اینکه امکان اتصال برق USB هست و من هم هر روز تعداد دفعات زیادی باید هارد رو به سیستم وصل کنم پس دور اکسترنال رو خط بکشم.
آیا کل هارد 1 پارتیشن باشه مشکلی نداره؟ (از لحاظ طول عمر؟)
و RED بگیرم بهتره یا GREEN?
و اینکه قیمتها میاد پایین یا هر چه سریعتر بخرم؟ :n01:
و بازم از بچه ها تشکر میکنم که وقت میذارن.
1. میتونید هارد دیسک 6 ترابایت رو روی این مادربردی که دارید نصب کنید و مشکلی هم نداره و تمام ظرفیتش هم در دسترس خواهد بود ولی از اونجایی که UEFI نداره نمیتونید ویندوز نصب کنید . پس فقط بعنوان هارد دیسک دوم و غیر ویندوزی میتونید ازش استفاده کنید . فقط دقت کنید که هارد دیسک رو بصورت GPTد، Initialize کنید .نقل قول:
2. ار اونجایی که بدفعات زیاد میخواهید از هارد دیسک استفاده کنید اینترنال گزینه خیلی مناسبتری خواهد بود و امنیت بیشتری هم خواهد داشت .
3. برای کل فضای هارد دیسک ، میتونید فقط یک پارتیشن ایجاد کنید و مشکلی هم نداره .
4. اگر بودجه هست WD Red رو انتخاب کنید که در مقایسه با WD Green بهتر هست .
منظورتون از GPT چیه؟
- - - Updated - - -
منظورتون از GPT چیه؟
همانطوریکه در عکس زیر میبینید هارد دیسک رو قبل از اینکه پارتیشن بندی کنید باید گزینه GPT رو انتخاب کنید . در غیر اینصورت فقط دو ترابایتش قابل پارتیشن بندی کردن هست .نقل قول:
همچنین ویندوز xp هم از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکنه .
دوستان بهترین برند هارد الان چیه ؟ چیزی که تو بازار موجود باشه ها.
عطا جان من طبق پیشنهاد شما امروز یه سیگیت M001 از دیجی سفارش دادم.ولی متوجه شدم مادر بوردم فقط یه پورت ساتا3 داره که اونم برای هارد SSD استفاده می کنم.خواستم بدونم اگه روی ساتا2 ببندم از نظر سرعت که مشکلی وجود نخواهد داشت؟یعنی روی ساتا3 باشه سرعتش بیشتر هست یا نه؟
اگر دیتاشیت این مدل رو مطالعه کنید ماکزیمم Sequential Transfer rate حدود 210MB/s هست که حتی از پهنای باند SATAII هم کمتر هست (آنهم فقط خواندن از بیرونیترین ترک) . پس از نظر سرعت تفاوتی بین SATAII و SATAIII احساس نمیکنید .نقل قول:
سیگیت وسترن ایدیتا اما وسترن اکثرا میگن بهترینهنقل قول:
سلام دوستان.
یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟