بازی این همه مشکل بزرگ و کوچیک داره شما میری به مربی گیر میدی ؟ همه دوست دارن بازی بی عیب و نقل باشه ولی این همه مشکل رو شما ازش چشم پوشی کردی چسبیدی به مربینقل قول:
Printable View
بازی این همه مشکل بزرگ و کوچیک داره شما میری به مربی گیر میدی ؟ همه دوست دارن بازی بی عیب و نقل باشه ولی این همه مشکل رو شما ازش چشم پوشی کردی چسبیدی به مربینقل قول:
یکی از بزرگترین باگای این ورژن آفساید گیریشه و این که بازیکنا خیلی زیاد تو آفساید میرن :41:
ایرادای بازی و قبلا گفتم. منظور من واقع گرایی بازی بود که گفتم تو فوتبال واقعی نمیبینیم که مربی کل بازی و ایستاده باشه. یا مثلا یک مشکل دیگش اینکه کمک داور بعد از سوت داور پرچم آفساید و بالا میبره که واقعا خنده داره!نقل قول:
تو این نسخه اگه دقت کرده باشین بعد از زدن گل داور کمک وارد زمین میشه و یه طواف میکنه :sq_2:
یکی از موردایی که میتونه کمک بالایی کنه حالت auto sliding هست که اگه روی hard بزارین معمولا توی توپگیری اثر خوبی داره
و برای حمل توپ هم اگه قلق بیاد دستون دکمه L2یا همون RT خیلی تاثیرگذاره
من هنوز دنبال یه راه برای درست کردن پاس توی عمقم حالا جالبه که L1+Y مثله قبله ولی Yخالی که زمینی هست سخت میشه توی عمق فرستاد واسه مهاجم البته شایدم واقعیتر شده
متاسفانه رنگ لباس یه عده تیمها خوب نیستنقل قول:
من پچ را نصب کردم بازیکنان درست شدند
شما باید پاس را پر کنیدنقل قول:
اگه قدرتش کم باشه به هدف نمیرسه
اوضاع پاس توی عمق واقعا درام هست!
آرزو شد دیگه!!!!!!!!!!!!
داداش من خودم بازیم با پاس تو عمقه و پاسام خیلی عالی میرننقل قول:
فکر می کردم مسترلیگ این شماره نسبت به قبل تغییر کرده و به واقعیت نزدیکتر شده ولی بعد از اینکه اونو حدود 4 فصل با چلسی رفتم به این نتیجه رسیدم که این بخش جهش خاصی نسبت به قبل نداشته و بیشتر همون حالت آرکید و فان رو داره!
من اگه هم بعضی وقتا اونو میرم به خاطر اینه که یه سری رکورد عجیب بزنم که اونم دیگه کم کم یه چیز تکراری میشه
ترکیب اصلیم به این صورته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنای روی نیمکت هم دست کمی از اینا ندارن و جالبه رونی و اینیستا رو به تازگی فروختم که بهشون توی تیمای دیگه بیشتر بازی برسه!
یه چیزی که برای من عجیبه اینه که چرا واقعا باید بازیکنا اینقدر زیاد پیشرفت کنن اونم در همه ability ها. یعنی مثلا بازیکنی در پست دفاع راست مثل Azpilicueta تقریبا همه ability های اون نزدیک 90 یا بالاتره که با این overall که داره در حال حاضر این فوتبال ششمین بازیکن برتر دنیا و میشه گفت با اختلاف بهترین دفاع راست تاریخه! بازیکنایی مثل Hazard و Fabregas هم که کلا به نظر می رسه که به ترتیب دو بازیکن برتر تاریخن!
جالبه یه بار مسترلیگ رو با فعال کردن گزینه بازیکنای کلاسیک شروع کردم تا ببینم overall اون بازیکنا چنده که دیدم بیشترین اونا مثلا زیدان بود با 99 یا ماردونا با 97 !
یعنی به طور خلاصه میشه گفت که بازی سبک تخیلی خودشو هنوز حفظ کرده :دی
بچه ها من پچ زیر را نصب کردم :
PESEdit 2013 Patch 1.2
این پچ dlc 2 را هم داره و نصب میکنه
ولی حس میکنم توپگیری کمی ضعیفتر شده
حالا نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم
دوستانی ک مشکل پاس تو عمق دارن اگر با دسته آنالوگ دار بازی میکنید آنالوگ سمت راست رو بفشریذ و به سمت بازیکن دلخواه جهت بدید و میبینید ک فرار میکنه به سمت عمق... من خودم با این روش زیاد گل میزنم و مشکل آفسایدم ندارم!
آقا یه راه خوب برای دریبل زدن پیشنهاد بدید که دیگه عقده ای شدم بس که دریبل خوردم ، با R2 فکر کنم میشه ولی قلق خاصی داره که من بلد نیستم :)
زیاد دریبل ریز میخوردم خیلی حرصم میگیره ، روانی شدم دیگه :)
سلام دوستان!این سوالو باید اینجا مطرح کنم دیگه؟؟
من میخوام کیت وارد بازی کنم؛اول پوشه تیم رو داخل پوشه gbd/uni/liga bbva/ barcelona کپی کردم..بعد رفتم تو قسمت مپ زدم
108, "Liga BBVA\Barcelonal"
سوی کردم ولی نشد!!
دوستان اون چیزی که تو مپ زدمو اینجا برعکس نشون میده!!یعنی اول زدم 108 بعد زدم لیگا بی بی وی ای....
ترینری تو این بازی نیست سن بازیکنا رو تو مستر لیگ تغییر بدم !این دروگبا داره با فوتبال خدافظی میکنه منم ماتم مهاجم نوک دارم...
من هیچ وقت مسترلیگ نمی رفتم. مهم ترین دلیلش هم همین افزایش قدرت مسخره بازیکنا بوده. و البته نقل و انتقالات مضحک!! بازی در اولین مرحله باید به واقعیت و فوتبال طبیعی شباهتی داشته باشه.نقل قول:
اصلاً بعضی از نقل و انتقالات توی فوتبال واقعی محاله انجام بشه. مثلاً جدا شدن مسی یا ژاوی از از بارسا یا جرارد از از لیورپول یا توتی از از رم یا ..... .
ولی توی این بازی به راحتی این کار ها صورت میگیره :sq_2:
توی این نسخه هم که لیگ رو برداشتن و جز مستر لیگ رقابت دیگه ای نداره که بشه بازی کرد :sq_6:
در کل باید قبول کنیم که سبک فیفا بهتره درسته که چهره ها واستایل بازیکنان تو pes فوق العاده است ولی به گرد فیفا نمیرسه من جایی خوندم که شرکت سازنده بازی فیفا گفته بود اگه ما چهره هارودرست می ساختیم نصف کاربران نمیتونستن بازی کنن چون گرافیکش خیلی زیاد میشد وبیشتر روخود بازی کار کردن
داش اگه اسم پوشه ها با حروف كوچيك نوشته شده، بايد تويه مپ هم كوچيك نوشته بشه و همچنين برعكس اگه حروف بزرگ باشه بايد تويه مپ هم با حروف بزرگ باشه .... در كل بايد نوشته ها يه جور باشن...!!!!نقل قول:
داداش منم کاملا با حرفت موافقم...ولی مگه نمیشه نقل وانتقالاتو تو حالت me only گذاشت؟؟اینجوری نقل و انتقالات و فقط ما میتونیم انجام بدیم!!درسته؟؟
یه مشکل دیگشم کفشهای بازیکناست!!!:sq_10:
جدا از مسترلیگ و کفش و . . . که پر از عیب و ایراده ، خود بازی هم پر از نقصه ....... همه شوت زن هستن تو بازی ....... همه چنان شوتی میزنن که هفت جد دروازه بان میاد جلو چشماش :sq_2:نقل قول:
فقط کافیه تو عرض زمین حرکت کنی و RT را بگیری و بشوتی ، اگه 100% گل نشه 99% میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی هم که پاس تو عمق میدی کافیه با مهاجمت از پشت محوطه چیپ بندازی صاف میره تو گل
اینو جواب بدید پلیزنقل قول:
آقا یه راه خوب برای دریبل زدن پیشنهاد بدید که دیگه عقده ای شدم بس که دریبل خوردم ، با R2 فکر کنم میشه ولی قلق خاصی داره که من بلد نیستم
زیاد دریبل ریز میخورم خیلی حرصم میگیره ، روانی شدم دیگه
دوستان من بازی رو گرفتم پچ pes edit 1.1 رو داخلش داره. همون کافیه برای لایسنس تیما یا باید ورژن دو رو نصب کنم؟ بعد این و پچ dlc دقیقا چه تغییراتی ایجاد میکنن؟
بازی خوبه ولی من از صحنه اهسته هاش خوشم نمیاد بیشتر صحنه سریعه تا اهسته اگه مثل واقعا اهسته بود واقعی تر بود.
تیم ایرانم نساختن ضد حاله.
بچه ها میشه یه kit map بهم بدین واسه gdb تو kitserver واسه این لیگها
BUNDESLIGA
LIGUE 1
EPL
LFP
SERIE A
دوستان سلام
مشکلی که دارم اینه کا با وجود اینکه game plan گذاشتم رو حالت دستی و از حالت اتومات خارجش کردم در طول بازی خود سیستم برای من تعویض انجام میده نمی دونم از کجا غیرفعالش کنم فقط هم تعویض هست بقیه چیزها دسته خودم هست/
یه سوال دیگه هم چطوری میشه روحیه بازیکنارو ببرم بالا یعنی آمادگی بالا داشته باشند .
آقا من به اندازه شما حرفه ای نیستم!دکمه سرعت توی 2013 کجاس؟ من با دسته و پی سی بازی می کنم!:sq_11:
تو کیبورد E و با دسته دکمه های جلویه دسته شماره ی 1 یا بالایی!نقل قول:
سلام دوستان خوبم
من یه مدت دارم دارم (BAL (become a legend بازی میکنم تو ریتینگ مربی نفر اول تو پست خودم هستم ولی نمیدونم چی شده الان یه فصل بهم بازی نمیده حتی رو نیمکت هم نیستم بازی اسکیپ میشه میگه:
watching the game from the stands
کسی میدونه دلیلش چیه ؟
PES 2013 Data Pack 2
امروز برای xbox360 اومد
دانلود:
.
یا
.
بابا اونو که میگیرم یه فلش تو جهت حرکت روشن میشه اما نمی دووه!!نقل قول:
آقا بازیکن من اخراج شد بعدش دیگه توی ترکیب نمیاردش! چطوری باید تعویض کنم؟
سایت PESEDIT پچ نسخه 2.1 رو هم بیرون داده .اساتید بزرگوار نمیخواهید لینک دانلود قرار بدین ؟
سلام
مشکل داوری با کدوم یکی از پچها حل میشه؟
همون کافیه ولی ورژنهای جدید کاملتره.مثلا در ورژن 2.1 لیگ آرژانتین هم اضافه شده.تغییرات هم در یه pdf نوشته شده که بیشتر مشکلات لایسنس رو کاملا برطرف میکنه و تیمها و لیگهای جدید اضافه میکنه.نقل قول:
چهار حالت برای گیم پلن هست که در بازی میشه سوییچ کرد.هر چهار حالت رو تغییر بده روی دستی.نقل قول:
با دسته xbox میشه rb.ضمنا جهت رو باید با دکمه های اصلی بازی کنی.احتمالا دکمه های دیگه رو زدی که اونها برای جهت نیست و استراژی بازی رو عوض میکنه.اول برو توی پوشه بازی فایل setting رو اجرا کن اونجا دکمه ها رو ببین روی دسته خودت چجوری تنظیم شده.نقل قول:
اگه باز هم مشکل داری برو توی تمرین اونجا دکمه ها رو تست کن ببین هر کدوم چکاری میکنه.
قانون فوتبال رو بلدی؟بازیکنی که اخراج شه تعویض نمیشه که...:sq_11:نقل قول:
سافت 98:نقل قول:
یاس دانلود:کد:http://s*oft*98.i*r/game/14324-pesedit-2013-patch.html
کاراکترهای * رو حذف کن.کد:http://www.y*as*dl.com/21527/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%DA%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2013.html
با dlc 2 که یا میتونی جداگانه بگیری یا پچهایی که اون رو هم دارن استفاده کنی.مثلا پچهای pesdit خودشون dlc رو نصب میکنن و لازم نیست اونرو دوباره دانلود کنی ولی چون ادیتهای دیگه هم دارن حجمشون بالاتره.نقل قول:
محمد جان من هفته قبل از همین سایتی که لینک اولشو گذاشتی دانلود کردم اما 230 مگ بود؟!!!!!
PESEdit.2013.Patch.2.0.1
دوستان خودم فهمیدم جریان از چه قرارهنقل قول:
وقتی از bal editor استفاده میکنیم پوزیشنی که تو اول بازی انتخاب کردی از بین میره و مربی گیج میزنه راه حلشم اینه که تو شاپ گزینه پوزیشن اضافی رو انتخاب کنی و یه فصل صبر کنی که پر بشه تازه بعد یه فصل صاحب پوزیشن میشی:sq_14: و بازیت میدن
اون پچ قبلی بود که ورژن 2.0 بود و بعد یه فایل فیکس براش اومد به اسم 2.0.1 که حجمش 230 بود.نقل قول:
این نسخه جدیده 2.1 که لیگ آرژانتین هم داره.
سلام
دوستان کسی پچ 2.1 رو نصب کرده اگر کرده تغییراتی توی گیم پلی بازی رخ میده ؟
واسه من آنالوگ سمت راست کار نمی کنه یکی بگه باید چیکار کنم درست بشه...خودم با آنالوگ سمت چپ بازی میکنم..نقل قول:
دوستانی ک مشکل پاس تو عمق دارن اگر با دسته آنالوگ دار بازی میکنید آنالوگ سمت راست رو بفشریذ و به سمت بازیکن دلخواه جهت بدید و میبینید ک فرار میکنه به سمت عمق... من خودم با این روش زیاد گل میزنم و مشکل آفسایدم ندارم!
پچ PESEdit.com 2013 Patch 2.1 با حجم 310 مگ ...:sq_15:
علامت * در آدرس را پاك كنيد...!!!کد:http://www.pe*sedit*.ir/forum/t5548-2/#post77747
من پچ 2.1 رو نصب کردم. یه قسمت آنلاین اضافه شده که هر جای بازی استارت بزنی اون گوشه تصویر نشونش میده. نمی دونم دقیقاً کارش چیه. گیم پلی و داوری و بقیه چیز ها هم زیاد فرق نکرده. البته به نظر من گیم پلی و داوری نسبت به 2012 هم فرقی نکرده :sq_11: