اگه این خبرو بدون داشتن سرویس از مخابرات میشنیدم خندم می گرفت و می گفتم عجب سر کارییه :sq_25:
ولی جدا الان وضع دانلود و اینترنت خوب شده
این دزدا نمیگن این همه یوزر بهشون فهش بدن چی میشه؟؟؟؟؟!!!:sq_10:
Printable View
اگه این خبرو بدون داشتن سرویس از مخابرات میشنیدم خندم می گرفت و می گفتم عجب سر کارییه :sq_25:
ولی جدا الان وضع دانلود و اینترنت خوب شده
این دزدا نمیگن این همه یوزر بهشون فهش بدن چی میشه؟؟؟؟؟!!!:sq_10:
چرا درگاه های بانکی و یا هر سایتی که با https شروع میشه اخطار میده؟
مشکل از کجاست؟
کسی می تونه کمکم کنه؟
نقل قول:
سلام. شما این تستی که تو امضاتون گذاشتید چه سرویسی هست؟
یه سؤال دیگه. سرویس های مخابرات همشون 1 به 10 هستند؟ اگه آره پس چرا سرعت مخابرات این قدر بالاست.
این تست مخابرات مازندراننقل قول:
نه عزیز. طرح قدیمش 1 به 1 هست.
الآنم میشه چنین سرویسو گرفت؟نقل قول:
بله. فقط باید بگی طرح قدیم میخوامنقل قول:
یه راهنمایی اینه سرویس 512 ترافیک 16 گیگ داره و قیمتش 23 در میاد
ممنون بابت راهنماییتون.نقل قول:
من تو گیلان هستم. مخابرات سرویس 1 مگابیت هم داره. سرعت ساعات رایگانش چطوره؟
مازندران که خوبه. مثله سرعت روزانهنقل قول:
البته اگه آقا دزده نیاد و کابلهارو نبره
ان شاء الله که این سرویس همیشه براتون اینجوری کار کنه.نقل قول:
فقط نگفتید مخابرات سرویس 1 مگ داره و به دانشجو میدن؟
فداتنقل قول:
آره عزیز . داره و به دانشجو میده
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان چند وقت هستش مخابرات روزانه بعضی موقع ها مشکل داره،مثل دیروز که request time out زیاد داشت،یک مدت صبر کنید بهترهنقل قول:
درود
تعرفه قیمتی adsl مخابراتو کجا میشه دید؟
برای سرویس های مختلف (128-256-512) سرعت دان استریم متفاوت هست یا همه رویک پورت بسته میشه؟ البته برای آمل
اینکه بخام از شاتل بیام به مخابرات چقد زمانبر هست؟
خدا شفا به انسانهایی که کمبود دارن .
خوش باشی
نقل قول:
نقل قول:
من کلا" منظور شما رو متوجه نمی شم،تست خواستین اینم تست،سرعت روزانه سرویس مخابرات تو باز کردن سایتا time out داره اما دانلودش مشکل نداره،شبی 7 تا 8 گیگ دانلود می کنن،به خاطر همین به این دوستمون گفتم چند مدت صبر کنه تا مشکل روزانه کاملا" برطرف بشه،پس مشکل جای دیگست،خودتون بررسی کنید،از دیگران ایراد نگیریدموفق باشی:sq_8:نقل قول:
ی شب رفتم دانلود شبانه کنم سزعت افتضاحه
دوستان لطفا کمک کنین
دیشب سرعت دانلود افتضاح بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دان استریم
شما هم مشکل دارید؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 628 Line Rate - Downstream (Kbps): 2398
یا من فقط مشکل دارم؟
وقتی اسپیلیترو جدا میکنم و خط تلفن قطع میکنم بهتر میشه. امکان داره اسپیلیترم خراب شده باشه؟
با سلام نویز خط شما زیاده،از جلوی سردر منزل امتحان کنید،سیم و قطع کنید،اگه downstream شما 4096 شد،یک سیم مستقیم از جلوی در برای مودم بکشید.نقل قول:
شما الان دان استریم چنده؟نقل قول:
واسه نویز همه کار کردم. الان یه سیم از بیرون ساختمون کشیدم تا مودم.
خوب شده بود یه مدت. ولی الاه بازم مشکل داره
ولی از سر جعبه تا مودم خیلی وصله داره. ماشالله مخابرات سیم نداره تیکه تیکه کشیدن
میخوام برم یه خط جدید بگیرم.
سلام
من تقریبا حدود 8 ماه هست که سرویسم از مخابرات هست. تا حالا من شبانه از 2 گیگ بالاتر نتونستم دانلود کنم. یعنی از این بالاتر نمیشد. از ساعت 1.15 تا 5.45 صبح تنظیم میکنم. تقریبا 8 تا 10 گیگ میزارم برا دانلود .
حالا سوالم اینه چطور بعضی از دوستان شب تا 8 گیگ دانلود دارن؟! یعنی من باید بیشتر از 10 گیگ برا دانلود بزارم ؟! دیشب هم همانطور که دوستمون گفتن سرعت خوب نبود 500 مگ بیشتر دانلود نشد!
ممنون میشم راهنمایی کنید!:11:
دوست عزیز شما چند تا فایل میزاری که همزمان دانلود بشه؟ اگه 6 و یا 7 تا باشه میتونی به ماکس سرعت برسینقل قول:
یه نگاهی هم به دان استریمت بنداز که مثله من مشکل نویز نداشته باشی
downstream من 4095 هستش و upstream منم 1215 هستش.نقل قول:
شما شبها مشکل دانلود ندارید؟ سرعت دانلود شبا مثله روزاست؟نقل قول:
آخه قبل از اینکه این مشکلو داشته باشم شبی 6 گیگ دانلود داشتم ولی الان 1 گیگ .
دوستان هم میگن شبا سرعت اومده پایین.
واسه شما چه طور؟
شبا به جز دیشب که مشکل داشت،بقیه اوقات نه،باید 8 9 تا لینک بذاریذ تا با سرعت 4mb دانلود کنه.با تشکرنقل قول:
من بیشتر از 6 فایل برای دانلود میزارم. (امشب که 20 تا فایل گزاشتم. هر کدوم هم از 200 مگ پایین تر نیستن) .هنوز سر در نیاوردم . شاید از مخابرات شهرمون باشه؟! یا از مودم ؟! نمیدونم!;)نقل قول:
سرعت دانلودتون در طول روز چنده؟نقل قول:
اسم سایتی که شبا ازش دانلود میکنین چیه؟
کسی میدونه مخابرات قراره درست بشه یا نه؟ اگه وضع همینجوره من شاتلمو برای یک ماهه دیگه (خط دیگم) تمدید کنم تا یک ماهش تموم نشده
سرعت امروز هم داغونه احساس می کنم همراه 49 نفر دیگه تو یه اتاق 6 متری نشستم جا برا وول خوردن ندارم دیگه گندشو در اوردن اینا
سرعت دانلود در طول روز میانگین 200 کیلوبایت میرسه. (همین الان تست کردم ! ) ( البته بعضی وقتا رو 400 تا 500 هم میاد خیلی کم . اگه خلوت باشه ) . البته بستگی به سایت ها هم داره.نقل قول:
دو شب پیش که دانلود داشتم از پی سی دانلود بود! :20:
شاید یه روزی استان مازندران هم اینطوری بشه !!!
شرکت مخابرات ایران در 8 استان کشور اینترنت پرسرعت واگذار میکند.
این جشنواره شامل استانهای زیر خواهد بود:
۱- خراسان رضوی
۲- اصفهان
۳- فارس
۴- مرکزی
۵- یزد
۶- کرمان
۷- قم
۸- قزوین
در این جشنواره در ازای پرداخت تعرفه جاری شرکت طبق جدول ذیل، میتوان با عقد قرارداد یکساله و بدون پیش پرداخت و بصورت پرداخت اقساطی بر روی قبض تلفن ثابت از دو برابر حجم قابل استفاده در ماه بهرهمند شد.
مشتریان فعلی شرکت نیز میتوانند در طول ایام جشنواره از تخفیف ویژه نیم بها بودن حجم دانلود مازاد استفاده نمایند.
حجم دانلود خریداری شده در طول مدت جشنواره تا دوازده ماه بعد قابل استفاده خواهد بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره میتوانید با شماره ۲۰۲۰ تماس حاصل نمایید.
مطابق اعلام شرکت مخابرات، تعرفههای مورد نظر این جشنواره به شرح زیر است:
مـزایای طرح جشـنـواره برای مشتریان عبارتست از:
۱- امکان استفاده از اینترنت با ۲ برابر حجم دانلود بیشتر و قیمت یکسان نسبت به طرح عادی در طول مدت یکساله قراداد: در این طرح برای رفاه حال مشتریان با همان میزان پرداختی امکان استفاده از ۲ برابر حجم دانلود فراهم شده که با توجه به این قیمت در موارد مشابه صرفه جوئی قابل توجهی را برای مشتریان به همراه دارد.
۲- تسهیلات مالی برای مشتری با توجه به پرداخت اقساطی بدون پیش پرداخت: این مزیت برای تمامی متقاضیان ( با درنظر گرفتن شرایط اعلام شده توسط شرکت مخابرات استان) درنظر گرفته شده و متقاضیان میتوانند با در دست داشتن مدارک لازم نسبت به تقسیط مبلغ قرارداد اقدام نمایند.
۳- پرداخت صورتحساب ADSL بصورت اقساطی بر روی قبض تلفن ثابت باعث مقرون به صرفه بودن استفاده از این سرویس میباشد: در این طرح برای رفاه حال مشتریان پیش بینی شده تا کلیه محاسبات هزینه ای ADSL پس از استفاده بر روی قبض تلفن ثابت دریافت گردد.
۴- امکان دریافت تقاضا در اکثر مراکز تلفن شهری: با توجه به گستردگی شبکه مخابراتی کشور، بستری مناسب برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت آماده گردیده که نظر به استقبال هموطنان عزیز اولویت واگذاری با متقاضیانی است که زودتر تقاضای خود را ارائه نمایند.
دیگه شورش و در آوردن. الان حتما ساری برق قطع شده . فردا میگن آب قطع شده..........نقل قول:
این چه وضع اینترنته
خط تلفن من نویز داره, قبول. دیگه سرعت اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اقا ربطی به ساری نداره،مرکز دیتای کل شهرای شمالی،بابل(0111) هستش،isp های دیگه مشکل ندارند،فقط این مشکل روزانه چند روز هستش تو سرویسای مخابرات ایجاد شده.نمی دونم چرانقل قول:
اه گوگلم نمیشه باز کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که مشکل در لود شدن صفحات وب دارند،از نرم افزار زیر استفاده کنید،روی Fastest DNS کلیک کنید تا دنبال DNS های با سرعت بالا بگرده و با ظاهر شدن Apply DNS Servers روی آن کلیک کنید تا DNS ست شود.
بچه ها کسی خبر داره تا کی قراره وضع به همین ترتیب باشه؟؟
گل بگیرن در اون اینترنتی رو که واسه سرعتِ بهتر باز کردن صفحاتش مجبور بشی با وی پی ان کانکت بشی :hmm:
واقعاً مایه تاسفه
اُف بر اینها اُف
جالبه با چیز پی ان سایتا باز میشه من موندم ایندفعه دیگه مشکل از کجاست :sq_11:
من چیز پی ان ندارم سا..س دارم که اونم رسما به .... رفته
بزار روی پورت 443نقل قول:
سرور vp1.hopto.org
روی https باشه.
سلام خدمت تمامی دوستان
نت من امروز صبح وضعیتش بهتر شده،راحت وب گردی میکنم.برای شما دوستان وضعیت نت چطوره؟؟؟
لطف کنید یه تست بزارید