جدول مقاسيه قابليت هاي مختلف اينترنت سكيوريتي هاي جهان
Printable View
جدول مقاسيه قابليت هاي مختلف اينترنت سكيوريتي هاي جهان
نگاهي به نتايج آزمون هاي آنتي ويروس هاي برتر جهان( گواهينامه بين المللي VB100 ):
__________________________________________________ ___
بر اساس نتايج فوق (تا ارديبهشت 1390) ، نظر شما را به نتايج برخي از آنتي ويروس هاي مطرح جهان جلب مي نمائيم :
آنتي ويروس ESET NOD32: آزمون موفق : 67 شكست : 3 عدم شركت : 4
آنتي ويروس Norton : آزمون موفق : 55 شكست : 7 عدم شركت : 13
آنتي ويروس Spophos : آزمون موفق : 57 شكست : 16 عدم شركت : 2
آنتي ويروس KasperSky : آزمون موفق : 55 شكست : 19 عدم شركت : 1
آنتي ويروس Norman : آزمون موفق : 47 شكست : 22 عدم شركت : 6
آنتي ويروس QuickHeal : آزمون موفق : 36 شكست : 11 عدم شركت : 4
آنتي ويروس McAfee: آزمون موفق : 45 شكست : 23 عدم شركت : 7
آنتي ويروس َAvira : آزمون موفق : 27 شكست : 5 عدم شركت : 6
آنتي ويروس Avast : آزمون موفق : 41 شكست : 23 عدم شركت : 11
آنتي ويروس BitDefender: آزمون موفق : 26 شكست : 10 عدم شركت : 24
آنتي ويروس iolo : آزمون موفق : 1 شكست : 4 عدم شركت : 19
آنتي ويروس K7 : آزمون موفق : 9 شكست : 3 عدم شركت : 12
دوستان ی سوال من با پشتیبانی ایثت امارات تماس گرفتم اونا گفتن،که مشکلی نیست رو ورژن 6فعالش کنید منم فعال کردمو تو ایمیلم ی یوزر و پس وی سری توضیحات دادش یوزرمم با eav شروع میشه حالا گه بخام ویندوز عوض کنم تا چند بار میتونم دوباره لایسنسموفعال کنم توی ی کامپیوتر وکدوم طریق باد فعال کنم با یوزر و پس یا سریال?ضمنا آین ورزن رو نصب کردم 6منظورمه راحتم آپدیت میشه
مشخصات سیستم شما تو دیتابیس eset ثبت میشه و مشکلی با نصب ویندوز نیسنقل قول:
تو برنامه f5 بزن و برو به قسمت آپدیت و یوزر و پس رو بده
نه خب خودش اکتیوه اگه ویندوز عوض کنم باید بایوزر و پس اکتیوش کنم درسته
بعدش محدودیت نداره دیگه ک چند بار رو ی سیستم فعال شه درسته ?اگه مثلا تو این لپتاپ من رمشو ارتقا بدم مشکلی ایجاد میشه ? جالبه توی نسخه 6خیلی آپدیت اولیش وم حجم بود حدود5گ شد !!کلا اپدیتای نود کیلو بایتیه!!!توی تنظیمات نود نسخه آنتی ویروس تاگه بخام تنظیمش کنم به یک دایرکتوری خاص کاری نداشته باشه یا یک فایل خاص مثلا یک کرک باید چیکار کنم ?چطوری میتونم توسط فایروال ویندوز دسترسی یک برنامه رو به اینترنت قطع کنم ?
ممنون
شما اول برو کتاب آموزشی نود 6 که تو انجمن گذاشتن بخون بعد اگه سئوالی موند بود بیا بپرسنقل قول:
نقل قول:
این سایت آپدیت هاش به روز نیستن
قبلا یه سایت دیگه تو قسمت آپدیت آفلاین بود که آپدیت هاش بروز بود
لینک همونو ندارین بهم بدید !؟
سلام دوستان
ادرس اپدیت نود ورژن 6 رو چطور می شه تغییر داد که به یه سرور شخصی وصل شه و اپدیت شه ؟
من خودم با تنظیمات ریجستری یه کاراریی کردم اما حالا با Activate کردن محصول مشکل دارم چون دیگه نمی تونه به Database نود وصل شه ارور می ده
چه تغییری تو رجیستری دادید ؟نقل قول:
فايل رو اجرا کردم ؛ طبق عکس تو اين مرحله بايد چيکار کنم؟نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
عدد 1 رو تایپ کنید و Enter بزنید. بعد یک سوال yes و یا no دیگه هم میاد که دوباره y رو زده و enter کنید.نقل قول:
وقتی عبارت press any key to exit اومد یعنی کار تمام شده.
من eset 6 رو نصب کردم چند سوال داشتم...
1-این قسمت game mode به چه دردی میخوره؟
2-این HIS چیه؟
3-استفاده آپدیت های ورژن 5 برروی ورژن 6 باعث اختلال در برنامه نمیشه؟
4-بهترین مکمل در حال حاضر برای ESET چیه؟ Hitman Pro یا آنتی مالورس؟
1 - در زمانی که بازی میکنید یا کارهایی که به صورت فول اسکرین هستند از جانب آنتی ویروس هیچ پیغامی نشون داده نمیشهنقل قول:
2 - شناسایی مخرب ها از روی رفتار اونا Hips
3 - خیر
4 - مالوربایت
آقا چطور میشه به طور کامل از برنامه خارج شد ؟
سلام :نقل قول:
حتی اگه بطور کامل هم از برنامه خارج بشید باز هم پروسه ها و سرویسهاش در پس زمینه کاملا فعال هستند...تنها محصولی که دیدم کامل یا تقریبا کامل میشه ازش خارج شد کسپره...
در اون حالت میزان رمی که مصرف میکنه همین 50 مگی هست که الان به صورت عادی مصرف میکنه ؟نقل قول:
سلام :
حتی اگه بطور کامل هم از برنامه خارج بشید باز هم پروسه ها و سرویسهاش در پس زمینه کاملا فعال هستند...تنها محصولی که دیدم کامل یا تقریبا کامل میشه ازش خارج شد کسپره...
چون میخوام مواقعی که به رم نیاز دارم و تمام برنامه ها رو میبندم این هم بسته بشه تا رم بیشتری آزاد بشه. حالا مهم نیست بعضی از پروسه هاش آزاد هم بمونند.
من تو سایت my.eset.com حساب ساختم اما وقتی ایمیل و پسورد میدم به قسمت ضد سرقتش این پیغام میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت در پیتی بدون اینکه من انتی ویروسشو نصب کرده باشم بیشتر سایتها رو برای من بسته!!!
من نورتون رو سیستمم وصله و هیچ چیز مربوط به نود ندارم ولی بیشتر سایتها از طریق این شرکت اشغال بستست!
دوستان کسی نمیدونه باید چکار کرد؟!
سلام
دوستان چطور میشه این قسمت از نود 32 6 رو غیر فعال کرد؟
قبلا نود نصبیدی؟نقل قول:
فقط نورتون بدون نصبیدنش بعضی سایتها رو بلاک میکنه
یه عکس بذار
یوزر eavرو استفاده کننقل قول:
خصوصی آدرسش رو زدم
4 به بالا هیچ جوری نمیشهنقل قول:
البته کلیدهای میانبر نود اینا هستنکد:Key shortcuts that can be used when working with the ESET NOD32 Antivirus include:
Ctrl+G disables GUI in the product
Ctrl+I opens the ESET SysInspector page
Ctrl+L opens the Log files page
Ctrl+S opens the Scheduler page
Ctrl+Q opens the Quarantine page
Ctrl+U opens a dialog window where Username and Password can be set
For better navigation in the ESET security product, the following keyboard shortcuts can be used:
F1 opens help pages
F5 opens the Advanced setup
Up/Down navigation in product though items
* expands the Advanced setup tree node
- collapses the Advanced setup tree node
TAB moves the cursor in a window
Esc closes the active dialog window
سلام دوستان
با توجه به عکس چرا آیکن نود من (ورژن 6) این شکلی هست؟
من این ورژن رو کرک شده دانلود کردم حالا از کجا مطمئن باشم پیغام خرید لایسنس رو نمیده؟
با تشکر
تفاوت بین Trial License و EAV Licenseآنتی ویروس نود32 محصول قدرتمند شرکت ESET میباشد این آنتی ویروس در بین کاربران جهان و ایران محبوبیت زیادی دارد این آنتی ویروس برای اینکه به خوبی عمل کند باید از طریق یوزرنیم وپسورد آپدیت شود در واقع یوزرنیم وپسورد کلید آپدیت این آنتی ویروس محبوب و قدرتمند میباشد .سرور بروز رسانی آنتی ویروس نود32 از دونوع میباشد یکی سرور تریال TRIALو یکی سرور EAV . در سرور TRIALاگر یوزرنیم وپسورد ورژن TRIAL داده شود آپدیت از طریق سرور TRIALانجام میپذیردو سرور دیگر سرور خریداری شده میباشد که به اختصار EAV نامیده میشود که اگر از سریال معتبر از نوع EAV استفاده شود بروز رسانی و آپدیت از طریق سرور خریداری شده از نوع EAV میشود ادامه.......
سریال (یوزرنیم و پسورد) آنتی ویروس ESET Nod32
حال در اینجا بعضی از دوستان پیش خودشان فکر میکنند که چه فرقی بین سرور TRIAL (آزمایشی) و سرور EAV (خریداری شده) میباشد؟
1.سرور آزمایشی یاTRIAL:
برای تست و محک زدن آنتی ویروس توسط کاربران میباشد بروز رسانی فایل آپدیت و لیست امضای ویروس توسطESET از نظر بازده زمانی در طول روز دیر به دیر آپدیت میشود و شاید آنتی ویروس در طول روز یکبار و یا شاید دوبار و بعضی وقتها اصلا از طریق سرورTRIAL بروز رسانی نشودو خوب نتیجه منفی آن این هست که آنتی ویروس در طول روز تمام لیست امضای ویروس های جدیدو تروجانها به آن شناخته نمیشود . پس در نتیجه هوش مصنوعی و یا (مغز مصنوعی )آنتی ویروس تنبل تر و ضعیفتر عمل میکند که این خبر خوبی برای کاربران نیست. یوزرهای این سرور تریال هم بر دونوع میباشد یکی یوزری که خود شرکت ESET از طریق ایمیل به متقاضیان میدهد و یوزر هایی که به صورت عمومی توسط یوزرنویسان غیر قانونی نوشته میشود که بیشتر مال کشور چین میباشد. یوزری تریالی TRIALکه شرکت ESET از طریق ایمیل میدهد با یوزر تریالیTRIAL که به صورت عمومی موجود میباشد تفاوت دارند اگر با یوزرتریالTRIAL شرکت اقدام به آپدیت نمایید تا یکماه آنتی ویروس شما از سرور تریالTRIAL آپدیت خواهد شد و آنتی ویروس به صورت روز شمار منقضی شدن این یوزرنیم رو اعلام مینماید ولی یوزر تریالیTRIAL که توسط یوزرنویسان آنتی ویروس نود32 به صورت غیر قانونی نوشته میشود تاریخ منقضی شدن یوزر را نشان نمیدهد و با این تفاوت که این یوزرها را میلیون ها نفربا آن آپدیت میکنند و عمر این یوزرها خیلی کم میباشد بین 2 تا 3 روز چون شرکت ESET بلافاصله یوزرنیم غیر قانونی نوشته را منقضی میکند. پس نتیجه میگیریم که یوزر تریال یک یوزر عمومی با کارکرد چند روزه و از سرور آزمایشی شرکتESET که بازم احتمال این میرود که ویروس های بروزی را نشناسد با توجه به تریال بودن سرور و یوزر آن میباشد
2.سرور خریداری شده یاEAV
سرور EAV سرور خریداری شده و یا ارجینال شرکت ESET میباشد که با یوزر قانونی از نوع( EAV) آپدیت میشود این سرور کاملا قانونی وارجینال مباشدو برای کاربرانی که برای یوزرهای این سرور هزینه پرداخت نموده اند به کار برده میشود از مزایای این سرور بروز رسانی فایلهای آپدیت سریعتر و کم حجم تر در طول روز و ساعات روز که چندین بار آپدیت شده و باعث میشود آنتی ویروس از نظر شناسایی و ضریب امنیتی بسیار بالا ترقرار گیرد و امضای ویروس های بیشتری به آن شناسایی شوند و هوش مصنوعی آنتی ویروس فعال تر و دقیق تر عمل نماید . یوزر از نوعEAV کاملا اختصاصی و برای استفاده یک کاربر از یک سیستم و آنتی ویروس میباشد. برای آپدیت آنتی ویروس اگر از شرکت ESET اقدام به دریافت یوزرنیم وپسورد از نوعEAV یا پشتیبانی شرکتESET در ایران اقدام نمایید که بستگی به تاریخ انقضای لایسنس هم دارد اعتبار این یوزرها از 6 ماه تا یکسال و دوسال وحتی پنچ سال هم موجود میباشد
در پایان هم توصیه من اینست که سعی کنید از کرک استفاده نکنید و با دادن یوزر نیم و پسورد یا از سایت های معتبر آپدیت روزانه آنتی ویروس نود32 استفاده کنید.
دوستان قوی ترین بسته امنیتی این شرکت چیه ؟ که هم انتی ویروس باشه و هم برا اینترنت خوب باشه ؟ هم انتی اسپم و .... هم باشه ؟
نقل قول:
در این مورد smart security گزینه مناسبی هست
علاوه بر داشتن امکانات بسته antivirus امکانات امنیتی بیشتری که بدرد اینترنت و شبکه میخوره داره
شما ماشالله توی تمام تاپیکها پست دادین و این سوال روپرسیدین...
تمتام ضدمخربها 2 یا 3 نرم افزار دارن که شامل :
1- انتی ویروس (فقط محافظت دائم از سیستم شما رو بعهده داره اما برای وبگردی و اینترنت مناسب نیست )
2-اینترنت سکوریتی (سوئیت کامل که شامل انتی ویروس + فایروال =تامین امنیت سیستم و اینترنت و شبکه با هم
3-فایروال = فقط وظیفه ف ی ل تر کردن ارتباطات ورودی به سیستم و خروجی از سیستم هست و کاربر رو در بعضی محصولات مثل کومودو کاملا میتونه در تصمیماتش دخیل کنه (البته همین نود32 هم حفاظت پیشرفته و فایروال اینتراکتیو داره که قدرتشم خیلی خوبه...
=======================================
محصولات دیگه بجز این سه مورد حالا به هر نامی مثل توتال سکوریتی یا پیور یا... نامگذاری میشن ماژولهای اضافه ای علاوه بر اینترنت سکوریتی دارن و به اونها توجه نکنی چون عموما لازمتون نمیشه و فقط حجم رو بالا میبره و سرعت رو پایین...
سلام
می خواستم بپرسم اگه من nod32 نصب کنم, برای آپدیت اون باید چیزشکن داشته باشم یا آپدیت آفلاین بکنم یا به طور معمولی با ارتباط مستقیم میشه آپدیت کردش؟
نیازی به چیز شکن نیست. هم آپدیت آفلاین میشه کرد و هم مستقیما.نقل قول:
دریافت مجوز سه ماهه eset smart security 6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی دکمه سبز رنگ کلیک کرده و ایمیل معتبر و سایر اطلاعات را وارد کنید
شما باید محصولتون رو اکتیو کنید حتی اگه با پسورد تریل هم اکتیو (ثبتش) کنید اون مورد حل میشه و آیکون تسکبارتون آبی میشه..هر جند لزومی هم نداره
تا مهلتش تمام نشده سریعا اقدام کنید من رفتم گرفتم با ایمیل موقت10minutemail.comهم میدهنقل قول:
سلام دوستان شرمنده جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم, چند روزیه با این پیغام روبرو میشم اصلآ فریوال کامپیوترم به رنگ سبز رنگ در نمیاد روی گزینه use recommended seting هم کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
البته اسمارت سکوریتی نود هم داشتم اونم صفحه اصلش به رنگ قرمز در اومده بود و پیغام میداد که دوباره نود را نصب کنم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
با تشکر.
نقل قول:با تشكرنقل قول:
دوست عزيز آنتي ويروس من از طريق سرور اداره آپديت ميشه آيا بايد يوزر نيم و پسورد رو در سيستم خودم وارد كنم يا در سرور؟
من این ورژن رو کرک شده دانلود کردم حالا از کجا مطمئن باشم پیغام خرید لایسنس رو نمیده؟
نقل قول:
احتمالا نرم افزار نود شما ایراد پیدا کرده ، یک بار دیگه نصب کنید اگر مشکل پا بر جا بود احتمال زیاد آلوده شدین ، تاپیک بزنید در بخش اورژانس.
نقل قول:
فعلا ایرادی نیست ، لازم نیست کاری کنید. اما اگه قرمز شد کرک کار نکرده که احتمالا هم کار نمیکنه در آینده.
من كنسول ورژن 5 نود 32 رو ي سرور به روش Mirror نصب كردم و در حال حاضر هم همه 50 كلاينتها دارن آپديت ميشن. ولي مشكلي كه من دارم اين هست كه روي هر سيستم يك نسخه نود نصب شده و ورژن همه يكي نيست و من هم نميتونم براي همه سيستم ها به طور دستي نصب كنم . از نصب از راه دور خواستم استفاده كنم كه خطا ميده . ضمنا روي سرور يه نسخه معمولي نصب كردم (سرور نيست)
آيا يك فايل آموزشي كامل با ريزه كاري اين موضوع داريد؟
آيا براي نصب از راه دور حتما من نياز به فرمت msi دارم؟
آيا نسخه نصب شده در سرور بايد مخصوص سرور باشد؟
با تشكر