ناراحت نباش تنها نیستینقل قول:
همبن الان کلید نازنینم از کار افتاد این کلید سه کاربره بود به دوتا بچه های دیگه هم دادبودم اما امشب بعد از 3 ماه از کار افتاد (((((:
ناراحت نباش تنها نیستینقل قول:
همبن الان کلید نازنینم از کار افتاد این کلید سه کاربره بود به دوتا بچه های دیگه هم دادبودم اما امشب بعد از 3 ماه از کار افتاد (((((:
ا اتفاقا مال منم 10 دقیقه پیش از کار افتاد و بلوک شد
ولی خدارو شکر یکی توشون پیدا شد که 63 روز فعاله! البته اگه واقعا اون 63 روز رو فعال بمونه!!
نکنه از همون کلیدهایی که تو تاپیک گذاشتم استفاده کردی اتفاقا مال من هم 63 روز اکتیو شد :31:نقل قول:
مثل اینکه 2 نفری داریم از یک کلید استفاده میکنیم مواظب باش از کار نیفته:31:
سلامنقل قول:
سیستم شما الوده شده و ناد نمیتونه پاکسازی کنه به نظر من ناد بیخیال شو
اگه هنوز دلت پیش ناد گیر کرده میتونی اپدیت افلاین از سایت سافتگذر بگیری
میتونی انتی ویروس هم بخری
انتی هایی که در ایران نمایندگی دارن
اویرا .امسی سافت ,کسپر هم که خودت گفتی و بیت دیفندر هم فکر کنم داشته باشه اما مطمین نیستم
نمایندگیهای اویرا میتونی از این لینک ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی امسی سافت
emsisoft.co.ir
اگه سوالی داشتی میتونی در تاپیکهای اختصاصی خودشون مطرح کنی
اما میتونی به ترکیبهایی مثل اویرا فری+کمودو فایروال هم فکر کنی یا کمودو فایروال+نورتون انتی ویروس
البته نورتون رایگان نیست اما میتونی با تریال ریست تمدید کنی فایروال کمودو هم رایگانه
یا میتونی نورتون اینترنت سکیوریتی نصب کنی با تریال ریست تمدیدش کنی
حالا دیگه انتخاب با خودتون
سلام
لایسنس اویرا رو روی یه لپ تاپ نصب کردم ( به یکی دیگه انداختمش :دی، از اویرا خوشم نیومد). الان دنبال یه انتی ویروس رایگان خوب هستم. به نظرتون این رده بندی چطوره؟؟
1- آواست 2- مایکروسافت 3- آویرا
شما هر آنتی نصب کنین من نگران امنیتتون نمیشم. ولی فکر نصب آنتی ویروس مایکروسافت رو نکنید. شدیدا پیشنهاد میکنم از لیست انتخاب هاتون حذفش کنین.نقل قول:
ای وی جی و اوست هم از لیست حذف کنید(تحریم) اویرا هم که خوشتون نمیاد
به نظر من اگه کار با کمودو بلدی گزینه بسیار خوبیه
آویرا دیدم بعضی از ویروسها رو نمیشناسه واسه همین ازش صرف نظر کردم. احتمالاً برم سراغ ای ست و کسپر (لایسنس 3 ماهه شون با قیمت مناسب میتونم تهیه کنم)نقل قول:
---------------------------------
لایسنس کسپر 2011/12 روی ورژن 2013 جواب میده؟؟
بله لایسنس جواب می دهد.نقل قول:
سلام دوست گل خسته نباشیدنقل قول:
طی سال های اخیر 2011 و 2012
محصول شرکت Eset متاسفانه اصلا قدرت حفاظتی و گند زدایی ندارد
در زمینه رفتارشناسی کاملا فقیر است
از لحاظ قدرت تعمیر در پایین ترین سطح به سر می برد
فقط از لحاظ لودینگ و فالس عملکردی عالی داره
در کل قید این سوییت را بزن عزیز
موفق باشید
سلام چرا من هرچی انتی ویروس نصب میکنم این ارور رو میده:41:
سلامنقل قول:
ببین با این ابزار میتونی حذف کنی
بازم نصب نمیشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
kis 2013 رو دانلود و نصب کردم و یه لایسنس 3 ماهه رایگان (تریال) ... تا این تموم بشه یه لایسنس 3 ماهه (تجاری) واسش میخرم
ممنون
فکر کنم نیازه سیستم عامل خود را عوض کنیدنقل قول:
اگه میشه یه آنتی ویروس دیگه ای نصب کن ببین تو اون یکی ها بازم ارور عدم نصب رو میده یا فقط این نود32 اینطوریه؟
شاید ایراد از آنتی ویروستونه!
شاید از سیستم عاملتون که باید عوضش کنین
ویروسی شدن سیستم که از نصب آنتی ویروس جلوگیری میکنه
احتمالاً ایراد از ناد32 باشهنقل قول:
کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو نصب کن
لینک دانلود
لایسنس 3 ماهه تریال QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62
(فقط برای نصب جدید هست)
سلام.نقل قول:
لطفا تو تاپیک ESET سوال کنید.
الان همه پستها برای رفع مشکل شماست که هیچ ربطی به عنوان این تاپیک نداره.
پست اول تاپیک رو دوباره مرور کنید.(خصوصا عزیزانی که در انجمن آنتی ویروس فعال هستن)
من مدتهاست از ترکیب آویرا فیری و کومودو فایروال استفاده میکنم . الا ن 2 سالی فکر کتنم میشه که ویروسی نشدم . خیلی عالی جواب میده این ترکیب ...
سلام.بر همه گی. میتونید به من یک آنتی ویروسی را بگین که هم سریع باشه.هم قدرتمند باشه.هم از لحاظ لودینگ و فالس عالی باشه.نصبش آسان باشد.اپدیت آن کم هجم و تند تند آپدیت شود.
متشکرم : ali.reihani
نقل قول:
سلامنقل قول:
تمام ویژگی هایی را که که گفتید Nod32 داره به جز
قدرت عالی
پس دوستان شما ترکیب آنتی ویروس Avira Free و Comodo Firewall رو کاملا تایید میکنین؟
البته برا اون سیستمهایی که متوسط هستن و کاربر زیاد با کامپیوتر ور نمیره و زیادم سر در نمیاره!! :دی
اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن خوشحال میشم بگن و مارو هم راهنمایی بفرمایند :11:
ممنونم
هیچ سیستم امنیتی بدون اشکال نیست اما comodo firewall با Norton Antivirus 2013 و یا با bitdefender Antivirus 2013 بهتر از ترکیب شماست.هر چند رایگان بودن avira شما رو از بدنبال گشتن سریال راحت می کنه.
سیستم دوست من 2 گیگ رم داره و بقیه قطعات هم برای 6 سال پیشه bitdefender total security 2013 دو بدون مشکل نصب کرده اما تا رو سیستم شما نصب نشه معلوم نمیکنه چطوری عمل کنه در ضمن comodo برای کسی که چندان از کامپیوتر سر در نیاره مناسب نیست..بهترین گزینه به نظر من برای کاربر مبتدی internet security bitdefender 2013 هست..اگه paranoid mode اون فعال نشه تقریبا هیچ سئوالی نمی پرسه.
ممنونم ازتون ولی خب من برا خودم نمیخوام، خودتون که خوب میدونین وقتی کسی از کامپیوتر سر در میاره، کل فک و فامیل بهش میگن بیا انتی نصب کن، فعالش کن، اینو کن اونو بکن، دیگه خسته شدم خداییشنقل قول:
امیدوارم دوستان حرفه ای (Jolan57 , Kases , Batman) دقیق تر راهنماییم کنن :دی
یعنی عاشق این 3 نفرما :دی
البته بقیه دوستان جای خود :11:
سلام ممنون از لطفت
در این جور موارد گزینه های زیادی هست که میشه نصب کرد البته باید یه سری شرایط رو سنجید مثل شخص چقدر با کامپیوتر آشنایی داره یا اینکه چقدر با اینترنت سر و کار داره و از این جور موارد.
مثلا من برای یک سیستمی که زیاد با اینترنت سروکار نداره آویرا فری + فایروال خود ویندوز نصب کردم و 2 3 هفته ای یک بار هم آپدیت میکنم
ولی سیستمی که بیشتر با اینترنت سر و کار داره نسخه تریال 3 ماهه بولگارد اینترنت سکوریتی ریختم
این گزینه ها هم هستند نورتون اینترنت سکوریتی + بیت دیفندر اینترنت سکوریتی
البته این 2 مورد مشکل سریال دارن ولی بازم به آشنایی شخص با کامپیوتر برمیگرده مثلا من برای یکی نورتون اینترنت سکوریتی ریختم و آدرس فروم خودمون برای سریال رو هم بهش دادم هر وقت تموم میشه میاد اینجا و سریال ها رو تست میکنه تا یکی کار کنه
سعی کنید هیچ وقت فایروال جدا نصب نکنید و اینترنت سکوریتی نصب کنید به خصوص فایروال هایی که سوال میکنند مثل کمودو .
دوستان من الان BD IS 2013 دارم با لایسنس 1 ساله که یه ماهه دارم ازش استفاده میکنم
ولی ظاهرا با IDM مشکل داره و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم (نمیتونم بعضی فایلارو دانلود کنم) از بیت شدیدا راضی هستم ولی ظاهرا باید کوچ کنم به یه آنتی ویروس دیگه !
توی نمایشگاه Emcisoft IS رو 27 تومن گذاشته بودن ورژنش رو پرسیدم گفت 7 هست گفتم بتا هست گفت نه فکنم 3بار پرسیدم گفت نه !!! نظرتون راجب MC چیه ؟
من Norton IS و 360 دوتاشون 2013 رو نصب کردم خیلی خوب بودن فقط به کرک گیر میدادن !
کسپر IS 2013 رو هم نصب کردم ماه پیش که سرعتم 2MB بود این با نهایتا 8 kb/s دانلود میکرد که اینش یکم اذیتم میکرد
حالا فکنم باید دنبال یه آنتی ویروس جایگزین بیت دوست داشتنی باشم شما چی پیشنهاد میدین ؟
من کلا تو نتم لپتاپم هم Core i7 و 8gig رم هست
دوستان خسته نباشید . من هر دو تا آنتی ویروس رو ( نسخه FREE ) رو گرفتم آخرین ورژن. میخوام یکی رو انتخاب کنم . راهنمایی کنید کدوم ؟؟؟ .
کارایی عالی ، سبک بودن ، آپدیت مرتب و ... چیزاییه که من میخوام .
البته تا حالا آویرا داشتم خیلی خوبه ولی به نظرم حفره امنیتی داره و کامپیوتر بعضی وقتا ویروسی شده !!!!!!!! حالا با ذکر دلیل فنی راهنمایی کنید . ممنون . ویندوز 7 دارم و سیستمم از لحاظ سخت افراری بدک نیست !
سلام اقا مسعود لطف داریننقل قول:
گفتنی ها رو عباس جان گفتن دیگه جای بحثی نموند من هم نظرم اینه سویت یکپارچه از یک شرکت امنیتی باشه بهتره
پیشنهاد دادن انتی ویروس به یک شخصی که میزان اطلاعاتش در مورد انتی ویروس مشخص نیست واقعا سخته
موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
سوال شما جواب دادنش خیلی سخته
هر دو انتی ویروس شرایطی که شما مد نظرتون هست رو دارن ممکنه یه بار اویرا نتونسته باشه مخرب رو شناسایی کنه این اتفاق برای هر انتی ویروسی ممکنه بیفته ممکنه شما اوست نصب کنید باز هم الوده بشید هر دو خوب هستن
الان که در تحریم اوست قرار داریم به نظر من اویرا نصب کنید بهتره
دوستان کسی نیست ؟نقل قول:
نظر بنده به ترتیب :نقل قول:
Norton IS
Avira IS
Comodo IS
Kaspersky IS
البته کسپر 2 مورد داره که من رو اذیت میکنه ، یک تعداد زیادی افزونه که خودکار نصب میکنه و هروقت ناسازگاری به وجود میاد 2 سال آپدیتشون رو طول میده ، مشکل بعد سرعت آپدیت هست ...
ممنون میشم دلایلتون رو هم بگیننقل قول:
سلام:
کسی میتونه یک فایرول خیلی خوب معرفی کنه!!!
سلامنقل قول:
فایروال کمودو
حدود 80% انتخاب به نظر من کلا شخصی هست باید خودتون با توجه به انتظارات و نیاز هاتون انتخاب کنید چون اکثر سوئیت ها قدرت یکسان دارند و فقط تو موارد نادری از هم پیشی میگیرند ...نقل قول:
Norton امکانات مد نظر من رو داره ، سرعت آپدیت بالا و حجم مناسبی دارند و همینطور خیلی زود دیتابیس به روز رسانی میشه ، کلا سایلنت هست ( البته برا من مهم نیست ) ، افزونه ها رو سریع آپدیت میکنه ( تا حالا ناسازگاری ندیدم ) ، مشکل کرک و ... برای کسانی که قصد خرید ندارند ، نداره ، جامعه کاربری قوی داره و ... که باید کار کنید و ببینید همچنین کلا به Symantec اعتماد دارم .
Avira امکانات مناسبی داره 1 سالی میشه کار نکردم باهاش کلا تو مدتی که استفاده کردم اعتمادم رو جلب کرد .
Comodo هم که اینقدر امکانات فوق العاده داره که فقط باید خودتون تو تایپیکش یک دوری بزنید تا به جمع هوادارانش بپیوندید .
Kaspersky امکانات خوبی به همراه دیتابیس قوی داره ...
باید خودتون تست کنید ، من تو تجربیاتم به این نتیجه رسیدم که Norton و Comodo بهترین گزینه برا بنده هستند .
پس با این حساب انتخابتون میشهنقل قول:
اول norton بعد comodo بعد...
من خودم از نورتون خوشم ولی به دو دلیل نرفتم سمتش یکی اینمه به کرکها خیلی گیر میده یکیم اینکه هرلحظه ممکنه تحریم بشیم و...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
پس فایروال Outpost چی !
یعنی فایروال کمودو ازاون قویتر هستش.
خیر تقریبا در یک سطح هستندنقل قول:
اگربخواهیم دقیق تر نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان یه انتی ویروس خوب واسه لپتاپم میخام که بتونم انلاین اپدیت کنم.
چی میپیشنهادین؟پولی نباشه ها
با تشکر!:)
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2