یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدیننقل قول:
Printable View
یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدیننقل قول:
برای مطمعن شدن از قیمت باهاشون تماس بگیرین .اگه همچنان همون قیمت بود خرید کنین.البته این دو هدفون در یک سبک نیستن و نمیشه با هم مقایسشون کرد و اینکه مگه قیمت k404 چند هست که میخواین بودجتون رو افزایش بدین و v-jays تهیه کنین؟نقل قول:
محتوای مخفی: ویرایش:قیمت داخل ایران دو تا از هدفون های موجود در مقایسۀ آخر
میشه آدرس اون سایت رو هم بدید.نقل قول:
مرسی
من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...نقل قول:
هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی دارهنقل قول:
در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش
سلام
یه هدفون میخوام در حد 50 , 60 تومن که کیفیت صداش و بیسش عالی باشه.توگوشی و غیر اونم فرقی نمیکنه.
soundmagic e10 اصلا تو اصفهان جایی نیست...e30 هم همینطور...نقل قول:
شانس من...
با سلام
من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟
دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر فراوان
هر سه مدل akg صدای مانیتور و تقریبا فلتی دارن که بنسبت مدلشون ارتقا یافته مدل دیگه هستن.بطور دقیق و کامل نمیتونم توضیح بدم ولی در حالت کلی تفاوت k44 و k99 تو شفافیت و تفکیک صدا و حجم و soundstage باز هست.k77 هم بین این دو مدل هست با همون امضا صدا و مشخصه های صوتی.نقل قول:
از هدفونهای داخل گوشی هم audio technica ck55m و akg k370 پیشنهاد میشه ولی نمیشه مقایسه ای بین این داخل گوشی ها و فول سایز ها انجام داد.
با بودجه مورد نظر k99 پیشنهاد میشه.
دوتا سوال داشتمنقل قول:
1:الان k99 با دویست تومن پیدا میشه؟سایت اینترنتی خاصی که بفروشه و مطمئن باشه سراغ دارین؟
2:کلا بهترین مدلی که میشه با 200 تومن الان گرفت چیه؟(انتظاراتم رو هم که در پست قبلی نوشته بودم)
با تشکر از شما
سلام
امروز یه سری به بازار زدم و قیمت هدفون ها دستم اومد
لامصب چقدر گردون شد
EP630 رو قیمت میدادن 65 تومن !!!!!!!!!
دنبال یک هدفون توی رنج 70 تومن میگردم
حتما این ایر باشه
سبک خاصی هم گوش نمیدم تقریبا همه مدل آهنگی گوش میدم
صدای سونی EX35 رو دوست دارم
ولی متاسفانه دیگه گیر نمیاد
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
کلا توی رنج 70 چی پیشنهاد میدید ؟
در این مواقع من توصیه میکنم از فروشگاه های پرت تو پاساژ هایی که فروش ندارند و فر.شگاه های سطح شهر خرید کنید اگه بلد باشید حتی ممکنه با قیمت 18 تومن هم پیدا کنید من شخصا از این حرکت ها زیاد کردم ونتیجه گرفتم.
ممنون از شمانقل قول:
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
هر دو به قیمت 70 تومن پیدا کردم
عزیزان دل برادر! تو رو خدا لااقل صفحۀ قبل تاپیک رو یک نگاه بکنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اتفاقا چند صفحه قبل رو مطالعه کردم
ولی سوال من اینجاست که بین این دو مدل کدوم بهتره
پیشنهاد دیگه ای نیست؟؟؟:sq_3:نقل قول:
سلام.
میخوام یه هدفون in ear بگیرم...
انتظاراتم:میخوام صدای بیرون رو تا حدی بگیره...چون تو اتوبوس صدای موتور اتوبوس کمی اذیتم میکنه...واسه همین in ear میخوام...
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...همه جور سبکی گوش میکنم به جز متال
بودجه هم بیشتر 100 نشه دیگه...
ممنون از همه...
این دوستتون این رو از کجا خریده؟نقل قول:
عزیزان دل برادر! تو رو خدا لااقل صفحۀ قبل تاپیک رو یک نگاه بکنین
فعلا soundmagic e10 و e30 رو مد نظر داشته باشین.نقل قول:
cx271 بیس قوی داره که برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه هاش مناسبه.
ex60 بیس متعادل و صدای شفافتری داره .البته تفکیک cx271 بهتره .
ممنون از شمانقل قول:
E10 رو خریدم به قیمت 70 تومن
خدایی صدای شفاف و خوبی داره
تفکیک صداش هم قابل قبوله
ممنون از راهنماییتون
اقا این E10 رو از کجا خریدی؟تهرانی شما؟نقل قول:
خیرنقل قول:
بنده شیراز هستم
شرکت فونیران شرکتی هست که گارانتی کرده این هدفونارو
میخایین تو سایتشون یه سر بزنید شاید داشته باشن
بیسش چظوره؟از 10 چند میدین بهش؟نقل قول:
والا بین in-ear هایی که داشتم ( سونی Ex35 - سانهایزر Cx300 - فیلیپس SHE800 )نقل قول:
بعد از سونی EX35 بهترین بیسی که بم داده همین هدفون E10 هست
از 10 بهش 8 میدم
توی صداهای خیلی بلند خش خش نمیکنه و بیس صاف و تمیزی داره
اون دوستی که چند هفته پیش خریده بودن، از پاساژ ایران تهیه کردن فروشگاه نکیسا اگر اشتباه نکنمنقل قول:
نقل قول:
ممنون
میدونید مدل e30 رو هم داشتن یا نه؟ قیمتش چی؟
سلام : تا 300 تومن هدفون over ear که دیتیل و soundstage خوبی داشته باشه راهنمایی کنید . متشکرم
سلامنقل قول:
متاسفانه فقط E10 داشت و اونم فقط يكي ( خوش شانس بودم من)
به گفته خودش به صورت امتحاني آورده بود و از منم گرفت روي آيپد خودش صداش رو تست كرد و خوشش اومده بود
فكر كنم دوباره بياره
عزيز شما ايرفوني ميخواي كه هم باس خوب،هم تفكيك پذيري خوب و هم صداي وايدي داشته باشه براي سبكت.ولي با وضيت بازار بايد خيلي بيشتر از اينها هزينه كني.به نظر من پولهاتو جمع كن و چيزي نخر تا قدرت خريدت بره بالا.در ضمن اينم بگم كه هدفون هاي فول سايزي هستند كه بهترين نويز گيري رو دارند مثل Sony D600 كه ٩٦٪ نويز رو ميگيرن.پس فكر نكن فقط ايرفونها نويز رو ميگيرن.اگه باز هم پا فشاري روي خريد داري به نظرم هدفونهاي سنهايزر و بعد سوني بيشتر به كارت بخورند.هرچند كه هدفونهاي سوني كمي ارزون ترن.ببين بااين بودجه اي كه داري توي بازار چيگيرت مياد،بهم بگو تا بهترينشو برات انتخواب كنم.چون قيمتها روز به روز تغيير ميكنند نميتوونم همينطور يه مدل بهت پيشنهاد كنم ..موفق باشيدنقل قول:
با اينكه akg 44 مانيتورينگ هست،ولي به نظرم توي اين رنج انتخواب خوبيه.قيمت دقيقش رو ندارم همونطور كه قيمت $ رو ندارم.Sony Xb 500 هم انتخواب خوبيه ولي قيمت دقيقش رو باز ندارم ولي فكر كنم توي رنج تو باشه..موفق باشيد.نقل قول:
نقل قول:
اگر کسی فرصتی کرد لطفا به این سوال من هم جواب بده!
با سلام
دوتاسوال پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد میشه این سوال ها رو جواب بدین
بهترین هدفون توی گوشی زیر 170 تومن رو میشه معرفی کنین؟(ادرس اون و اگر سایت اینترنتی هم اگر دارن بی زحمت بگین)
الان هدفون کلیپش s4 چنده؟کجا میشه پیداش کرد؟
لطفا پاسخ بدین
سلام دوستان
میخوام یه هدفون بخرم تا حدود ۵۰ - ۶۰ تومن. باهاش میخوام با گوشی آهنگ گوشی بدم ( Xperia Arc S)، همه جور آهنگی هم گوشی میدم (رپ، راک، متال، پاپ، سنتی!) و با لپتاپ فیلم ببینم (که فکر نکنم خیلی مهمه باشه، اکثر مدلها واسه این کار خوبن)
خواستم یه راهنمایی کنین.
یه چیزی دیگه هم میخوام بپرسم. اینکه اگه من بیشتر هزینه کنم میارزه؟ یعنی اینکه سورسم (گوشیم) میتونه صدای خوبی بده بیرون؟ اگه میتونه یکم دیگه فکر کنم شاید پولمو بیشتر کردم اگه هم نمیتونه یه چیزی نگیرم که بدردم نخوره.
و یه مورد دیگه اینکه من تاحالا هدفون خوب نخریدم. اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید که برم بخرم، اگه هم منع قانونی داره پخ کنید.
خیلی ممنونم
آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنهنقل قول:
یک منبع هم برای این عدد لطف کنین که دیگه عالی میشه؛
ممنون
نقل قول:
50 یا 60 تومن میشه، 15 الی 20 دلار
احتمال زیاد، به راحتی تا 50 دلار هم ارزش داره؛ فقط من مدل دقیقی رو نمیشناسم که توی ایران باشه و بدردتون بخوره
نقل قول:ممنون بابت مشاورهنقل قول:
این نوکیا قیمتی در حدود 60 تومن داره اما من این فیلیپس رو که گفتم کارکرده شو حدود 100 تومن گیر آوردم،برای همین مشکوک شدم برای خریدش
باز هم منتظر نظرات مفید شما و دوستان دیگه هستم
[QUOTE=rave-87;7280443]آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
یک منبع هم برای این عدد لطف کنین که دیگه عالی میشه؛
ممنون
فکر کنم دوستمون این مدل منظورش بوده
SONY MDR-DS6000
من یک مدت دنبال هدفون های فول سایز وایرلس بودم. این یکی از بهترین وایرلس هایی بود که امتحان کردم.
ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. نویز را خوب کنترل می کرد ولی این عدد 96% را من تا حالا در مورد هیچ هدفونی نشنیدم. 96% یعنی وقتی هدفون روی گوشت باشه و موزیکی پخش نشه صدای فریاد کسی از فاصله 1 متری را به هیچ عنوان نشنوی.
متاسفانه این هدفون هم مثل تمام هدفون های وایرلس دیگه ای که امتحان کردم صدای هیس آزار دهنده ای داشت. مخصوصا وقتی صدای خود هدفون را بلند می کنیم.
ولی از 2-3 مدل وایرلس فیلیپس و 2 مدل وایرلس کریتیو خیلی بهتر بود.
سلام : کیفیت BeyerDynamic DT 770 M برای استفاده خانگی و موزیک الکترونیک مناسبه ؟
ممنون، حالا منتظریم ببینیم خودشون هم میان یک نظری بدن یا نهنقل قول:
اگر میدونید از صدا دنبال چی هستید (یعنی قبلاً هدفون تقریباً حرفه ایی داشتید و الأن میتونید اون رو توصیف کنید و بگید من دوست دارم هدفون جدیدم نسبت به قبلی فلان و فلان جور باشه)، خب خواسته هاتون رو بفرماییننقل قول:
اگر هم نداشتین؛ خب از خط پایین شروع به خوندن کنین:
اگر دسترسی فقط به بازار ایران دارین، خب مدل خوبیه (سعی کنین لااقل 250 اهمی رو تهیه کنین.) اگر هم به بازارهای اونور دسترسی دارین، باز هم مدل خوبیه :sq_8: ولی میتونین denon d2000 هم در نظر داشته باشین
beyerdynamic به آمپ نیاز داره، (هرچی امپدانس بالاتر بگیرین، کیفیت صداش بهتر میشه ولی آمپ قویتری هم نیاز خواهد داشت.) نه به آمپ خیلی قوی، بلکه به آمپ با قدرت مناسب و کیفیت خوب
خب واضحه از اونور به دک (dac) هم نیاز پیدا می کنین
دنون راحت تر درایو میشه و با آمپی مثل fiio e11 یا مثلاً آمپ/دک fiio e7 یا fiio e17 هم خیلی خوبه
سلام : با تشکر از توضیحات شما من در حال حاضر ازAKG K99 و SONY DS -3000 استفاده میکنم . الان دنبال یک هدفون Hi Fi به معنای واقعی کلمه میگردم . BASS نرم و متعادل - MID واضح و گرم -HI رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه یا به قول معروف دیستورشن خیلی کمی داشته باشه تا 400 هم میتونم هزینه کنم . متاسفانه AKG K 99 اصلا انتظارات من رو بر اورده نمیکنه ضمن اینکه نیمه بسته هست و مشکل نشت صدا هم داره . از سونی هم فقط برای فیلم استفاده میکنم.
ها فای به معنای واقعی با این خرج ها بدست نمیاد، فقط براساس بودجمون میتونیم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشیم،نقل قول:
واژه هایی مثل "بیس نرم و متعادل" و "مید واضح و گرم" و "های رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه" به تنهایی مفهوم خاصی ندارن، باید یک مرجعی توی ذهن باشه
گوش خراش شدن با دیستورشن فرق می کنه، دیستورشن ناشی از بی کیفیتی ولی گوش خراش بودن سلیقه ایی هست تا حدی و ممکنه برای کسی گوش خراش و برای دیگری مناسب باشه.
برای خیلی ها dt880 هدفونی هست با این مشخصات که شما گفتین و برای خیلی های دیگه هم هدفونیه با سبک صدای V یا U
به هرحال خیلی ها برای سبک الکترونیک توصیش کردن ولی به هرحال فاصلۀ زیادی با طبیعی بودن (اگر معیار طبیعی بودن رو اجرای زنده یا صدای داخل استودیو بدونیم.) به معنای مطلق داره (توجه داشته باشین که طبیعی بودن الزاماً برای افراد مختلف دلچسب نیست و دلیلی هم نداره که برای همه دلچسب باشه البته)
به هرحال dt880 از دو تای دیگه (dt770 و dt990 برتره مثل اینکه) مخصوصاً مدل pro
در مورد آمپ و دک و کیفیت فایل صوتی هم باید فکر کنین.
سلام :با تشکر مجدد از وقتی که گزاشتید . dt880 یک هدفون نیمه باز است ومشکل نشت صدا داره (البته برای من) من مجبورم از از هدفونهای بسته استفاده کنم .نطرتون در باره Audio-Technica ATH-M50 چیه ؟از برند سینهایزر چی توصیه ای دارید؟