سلام
درحال حاضر چه ماشين هاي از نمايندگي ها بصورت اقساطي ميشه خريد؟
اگه الان بخرم سود ميكنم تا ماه هاي ديگه يا ضرر؟
احتمال افضايش قيمت هست؟؟
و اينكه پيش تا ١٠ تومان ميتونم بدم
مهم نيست چه ماشيني باشه بجز سمند
سلام
درحال حاضر چه ماشين هاي از نمايندگي ها بصورت اقساطي ميشه خريد؟
اگه الان بخرم سود ميكنم تا ماه هاي ديگه يا ضرر؟
احتمال افضايش قيمت هست؟؟
و اينكه پيش تا ١٠ تومان ميتونم بدم
مهم نيست چه ماشيني باشه بجز سمند
نقل قول:
شرکت ها شرایط فروش دارن اما تحویل فوری ندارن.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت هار رسمی
شرکت های ایران خودرو - سایپا یا هر شرکت دیگه مراجعه کنید
افزایش قیمت که انجام شد در مورد خودروهای داخلی و فعلا افزایش قیمت دیگه ای نداریم
سلام
207 دستی ۹۰
206 تیپ ۲ ، ۹۰ . گلگیرها صافکاری جزیی
۱۱۱ SX ( هیدرولیک و ABS ) مدل ۹۰ ، راستی ثبت نامی این مدل رو ۱ ماهه میدن ؟
ممنون اگه دقیق بهم بگین
پژو 207 دنده ای مدل 90 قیمت 28500000 توماننقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 90 قیمت 21 میلیون تومان
پراید 111 SX مدل 90 قیمت 11500000 تومان ثبت نامش رو اطلاعی ندارم از نمایندگی سوال کنید
سلام دوستان پراید 83 (دره بنگاه نیست ...کلا تمیزه) سفید + رینگ آلمینیومی+ تو دوزی+بیمه+ضبط سی دی + 4 تا لاستیک خارجی چند میارزه؟ 6 تومن میارزه؟( به خاطر اینچیزا که بهش اضافه کرده قیمتو برده بالا)
سلام
دوستان قیمت 405GLX صفر چنده؟
سلام قیمت این 2 قلم را می خواستم
mvm 110 سه سیلندر 89
mvm 110 سه سیلندر 90
با تشکر
.
قیمت رو بالا گفتهنقل قول:
تنها مواردی که به درد بخور هست 4 حلقه لاستیکش هست ( اونم بستگی داره سالم باشه یا نه )
بیمه هم که باید باشه اگر نباشه به مبلغش محاسبه میشه و از قیمت کسر میشه
پراید مدل 83 قیمت تا 5500000 تومان
405 GLX بنزینی صفر کیلومتر مدل 91 قیمت 18500000 توماننقل قول:
نقل قول:
MVM 110 مدل 89 قیمت 10 میلیون تومان
MVM 110 مدل 90 قیمت 11500000 تومان
بین خرید پراید 131 و 111 و همچنین رنگش مردد هستم از نظر ایمنی با توجه به نداشتم صندوق در 111 کمی خطرناک نیست ؟ ماشین رو فقط برای رفتن شهری و اومدن رفتن برا دانشگاه میخام در مورد رنگ هم لطفا راهنمایی کنید که چه رنگی در گذر سال کمتر کهنه به نظر میرسه ؟ ممنون
کلا از نظر فتی هیچ تفاوتی با هم ندارند ونقل قول:
با توجه به مصرف شما صندوق و هاچ بک توی ایمنی زیاد براتون تفاوت نداره .
کلا 111 نسبت به 132 از بازار خیلی بهتری برخورداره و همچنین از نمای عقب زیباتر که البته این یه امر سلیقه ایه
رنگ هم بستگی به شما داره کلا رنگهای متالیک نسبت به بقیه دیرتر کهنه میشند مخصوصا نقره ای ,
111 با رنگ های آی کاربنی و سفید و مشکی از طرفدارای بیشتری برخوردارند
با تشکر از پاسختوننقل قول:
آسان و اطلس هیچ کدوم فروش نداشتن، تویوتا میگه همه مدل ها پیش فروش داره ولی به قیمت بازار پول میگیره همزمان با تحویل فکر نکنم سودی داشته باشه؟ نظر شما چیه؟
ایران خودرو هم از دو سه تا نمایندگی پرسیدم گفت فقط سمند، فکر کنم پژو هم داشت.
تویوتا چون به صورت شرکتی ماششین وارد نمیکنه به راحتی با قیمت بازار تو نمایندگی میفروشه و اصلا برای سرمایه گذاری مناسب نیستنقل قول:
اگر برای سرمایه گذاری و سود دهی میخواین ماشین بخرید باید از بازار آزاد خرید و فروش رو شروع کنید
منتظر نمایندگی ها موندن وقت تلف کردنه.
111 دو سه دهم لیتر مصرفش از 132 بیشتره چون سنگین تره اصلا بهش نمیاد ولی اینطوریه توی جاده هم تعادل بهتری داره البته اینو فقظ محظ اطلاع گفتم شما که برا داخل شهر میخوای جدیدا هم انگار رنگ ابیش مد شدهنقل قول:
رنگ هم فکر میکنم رنگ های روشن دیر تر اربین میرن البته عوامل خارجی هم تاثیر زیادی داره مثل مدت طولانی تو افتاب بمونه کثیفی زیاد رو رنگ بمونه باعث کدری میشه پودر رختشویی هم رنگو کدر میکنه من همیشه با مایع ظرفشویی میشورم
با سلام
pk مدل 83 انژکتوری چنده الان؟
به نظرتون
pk بگیرم توی این شرایط ضرر نمی کنم
ممنون
با سلام و خسته نباشید
قیمت پژو SLX با موتور TU5 مدل 90 با کارکرد 15000 تا و یک در رنگ رو میخواستم.
با تشکر
با مشخصاتی که گفتید 16.500.000نقل قول:
ممنون دوست عزیز الان شهر ما صفر این ماشین رو 20 م قیمت میدن این ماشینی که گفتم 16 به من قیمت دادن به نظرتون قیمتش شک برانگیز نیست چون فک کنم 17 تا 17.5 تو این بازار قیمت بخوره. تازه ماشین تازه بیمه شوده.نقل قول:
روای سال چطور ماشینیه؟
88.89 دوگانش چند فی میخوره؟
یه قیمت میدید ممنون
روا مدل 85 دوگانه سوز نوک مدادی تایر 50 درصد داره سیستم و دزدگیر هیچی روکش نداره
نزدیک 100 هزار کارکرده..
خوردگی ندارد فقط یه جزیی طرف درب راننده
میخوام بخرم چند میارزه؟
مدل 85 روآ دوگانه بین 5.200 تا 5.800 تومن ارزش دارد .نقل قول:
قیمت ها بسیار متغییر هست و درواقع هرکس هرقیمتی دلش بخواد روی خودرویش میگذارد ، کسی که واقعا قصد فروش داشته باشه قیمتش همینه . اگر دربش رنگ نشده بود 17 تومن ارزش داشت .نقل قول:
اقا بالاخره ما میخوایم این ام وی ام امون رو رد کنیم بره
ام وی ام 3 سیلندر رنگ بادمجانی - کارکرد 70 تا - فنی سالم- تصادف هم نداشته اما خوب خیلی اندک گلگیر جلو فرورفتگی داره زیاد نیست خیلی خیلی کمه با 4 سال بیمه شخص ثالث همه چیز اش هم اوکی هست
چند بزاریم برای فروش دوستان؟
مدل چه سالی هست ؟؟؟نقل قول:
سلام قیمت این دو قلم را می خواستم
206 تیپ 2 مدل 88 مشکی
206 تیپ 2 مدل 87 سفید
باتشکر
پژو 206 مدل 88 ---->18 الی 18.500نقل قول:
مدل 87 ---->16.500 الی 17.500
بسته به تمیزی خودرو قیمت متغییر هست .
خیلی ممنون از پاسخ های فوری واینکه واسه فروم وقت میذاریدنقل قول:
حق با شماست ولی راستش خرید وفروش ماشین از بازار اونم دست دوم مهارت می خواد و تجربه
نظرتون رو این ماشین چینی ها چیه واسه ثبت نام؟ مثل گریت وال کرمان موتور یا ام وی ام X60 ؟
این ماشینا هنوز توی بازار تست نشدند و نمیشه روشون نظر قطعی دادنقل قول:
در ضمن لیفان x60
نه ام وی ام
شرایط ثبت نام هم من زنگ زدم نمایندگی ,گفتند بقیه پول به نرخ روز حساب میشه
اگه برای استفاده میخواید خرید کنید
سلام.دوستان دیروز رفتم نمایندگی سایپا گفته 132فول126000داریم تحویل 30روزه.امروز رفتم گفتن نداریم تا4مشخص میشه شرایط فروش اما گفتن احتمالا میخان1تومن دیگه گرونش کنن.رفتم یه نمایندگی دیگه با هزارالتماس گفت131exکه همون فوله قیمت نقد12700.منم ابی تیره روگرفتم12900.منظورم ازفول ایربگ و ای بی اس وهیدرولیکه.بنظرشما خوب خریدم الان تونمایشگاه این مدل چنه.البت با بیمه بدنه یکساله شد اینقدر.
شرایط فروش این ماشین ها چگونست؟نقل قول:
سلام
دوستان یه سمند LX نوک مدادی با ABS مدل 88 چند میارزه؟
25 تا کار کرده در عقب سمت کمک یه خوردگی کوچیک داره که از دور معلوم نیست.
نقل قول:
سمند ال ایکس مدل 88 --->15.500.000 تومان .
سلام دوستان, من یه 206 اس دی v8 مدل 91 دارم(سفید رنگ) بدون رنگ و زدگی که تنها 3,346تا کارکرده.
حالا بنظرتون با این گرونی قیمتها, ماشینم رو چند بفروشم خوبه؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
کسانی که داشتن میگن از پراید بهترهنقل قول:
87 دوست مننقل قول:
کارکرد دقیق 75008 تا بیمه تا اخر آبان(روز 23 آبان ماه) 4 سال هم تخفیف بیمه داره فکر کنم قیمت تمدید بیمه اش خیلی تخفیف بخوره
سلام
تندر e2 مدل 90 چقدر هست؟
MVM 3 سیلندر مدل 87 --->9.200.000نقل قول:
نقل قول:
تندر 90 مدل 90 فول ----->22.600.000
لیفان x60 فعلا فروشش رو بستند قیمت روی محدوده نزدیک به 50 تومنهنقل قول:
الان لیفان 620 با موتور 1800 پیش فروش میکنند که قیمتش به روز محاسبه میشه ,الانم فکر کنم 18 تومن میگیرند
این مدل 1800 اش رو من خیلی تعریف شنیدم اما حیف که قیمت اش رفته رو 40 تومان!! اصلا وعضی شده این مملکت ها:دینقل قول: