من از شرکت نوتا خرید کردم و باید بگم که خدمات خوبی هم داره من تا حالا نزدیک به 20 تا فروختم و وصل کردم و هر وقتم قطعه لازم داشتم خیلی سریع برام فرستادن در ضمن تعمیرکار رو هم خیلی خیلی خوب اموزش میدن
Printable View
من از شرکت نوتا خرید کردم و باید بگم که خدمات خوبی هم داره من تا حالا نزدیک به 20 تا فروختم و وصل کردم و هر وقتم قطعه لازم داشتم خیلی سریع برام فرستادن در ضمن تعمیرکار رو هم خیلی خیلی خوب اموزش میدن
سلام جناب تعمیرکار عزیز ما یه پکیج زمینی داریم و میخوایم اونو با یه دیواری عوض کنیم متراژ خانه هم 110 متر است اگر امکانش هست راهنمایی کنید و بگید پکیچ از چه برندی که هم کیفیت خوب و هم خدمات داشته باشه مناسب ما چی هست بودجه هم تا 3میلیون
راستی نظرتو در مورد پکیج ناوین چیه؟؟کره ای است و 24kw آن حدودا 2.5 میلیونه
سایت ناوین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
با تشکر از راهنمای شمانقل قول:
میشه لطف کنید و پیشنهادتون رو راجب برند و مدل پکیج هم با توجه به شهر سکونتم و اطلاعات داده شده بیان کنید؟
همچنین به نظرتون از رادیاتور پره ای استفاده کنم یا پانلی؟
با تشکر
خواهش میکنم شما لطف دارید.
اگر در تبریز زندگی میکنید همونطور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند شما میتونید از شرکت نوتا پکیج بگیرید که خدایش پکیج های خوبی هم داره.
پکیج فرولی هم بسیار پکیج خوبیه و خدمات فوق العاده ای داره و 3 سال گارانتی میده توی شهر تبریز هم نمایندگان خدمات حرفه ای داره.
در انتخاب اول رادیاتور پنلی که اگر محصول خود شرکت پکیجتون هم باشه بهتره مثل رادیاتورهای پنلی فرولی که 10 سال هم خدمات پس از فروش داره. و در بین رادیاتورهای آلومنیمی رادیاتورهای شرکت بوتان و ایران رادیاتور جزء بهترین رادیاتورهای آلونیمی بازار هستند و قیمت های خیلی مناسبی هم دارن.و اصلاً سراغ رادیاتورهای خارجی مثل تاچی یا فارمو یا 2000 و یا ... نرو چون کیفیت پایینی داره و قیمتش هم بالاست.نقل قول:
سلامنقل قول:
طبقه دوم هست با احتساب پیلوت میشه طبقه 3 که از سه طرف هم پنجره داره تو پذیرایی دوتا تو یه دیوار و یکی تو یه دیوار دیگه دو تا اتاق هرکدوم یه دونه و حوله خشک کن تو حمام کف اتاق سرامیک یه سوال دیگه در مورد رادیاتور دست دوم هم نظر بدین مرسی از لطفتون
لطفا نظرتون رو در مورد پکیج های ایرانی مثل اپتیمای بوتان و همچنین پکیج ایران را دیاتور بفرمائید . ایران رادیاتور یه مدل پکیج فن دار دو مبدله ارئه داده که قیمتش حدود 1600 هست . ایا کیفیت داه. قطعات داخلی مانند پمپش از چه برندی استفاده شده
یه پکیج تاچی هم به من معرفی شده که اونم میگن بد نیست نظرتون رو راجع به اون هم میخواستم بدونم
ممنون
آرونیکس ایتالیا
رادیاتور پنلی یا 10 سال گارانتی تعویض 275
09153517136 رادیاتور با 10 سال گارانتی تعویض 275
تک پن خوبهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیزمون tamirkar درست میفرمایند یک دستگاه که باز بشه مشخص میشه که دستگاه چینی هستیا ایتالیایی..بوتان و ایستاتیس هردو قطعات کاملا چینی هستن فقط دارن تبلیغات میکنن و ملتو گول میزنن اینقد ساده نباشید...
دوست عزیز یکم خرج کن بوتان و ایرانو فراموش کن دوست داشتی تماس بگیر من مشهد زیاد نصب داشتم 09153517136نقل قول:
دقیقا خدمات بسیار ضعیفی دارد....نقل قول:
Max eliteنقل قول:
تک یا دو مبدلشو نتونستم بفهمم.:n13:
سلام
aronix_romani به این تایپیک خوش آمدید.
با کدوم شرکتها و چه پکیج های کار میکنید.نقل قول:
نقل قول:
پکیج آرونیکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومبدل فن دار24کیلووات مدل Romance
دومبدل فن دار31کیلووات مدل Romia
ساخت کشور رومانی
به همراه 3 سال گارانتی تعویض شرکت فنی مهندسی گرم آشیان سازان
دارای گواهینامه CEواستانداردهای اروپایی
دارای مجوز رسمی از اداره استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران
کلیه قطعات داخلی ساخت کشورهای اروپایی می باشند
1-شیرگاز :Honeywell هلند
2-پمپ سیرکوله:Wilo فرانسه
3-مانومتر:Cewal ایتالیا
4-برد الکترونیکی:Brahma ایتالیا
5-مشعل:Worgas ایتالیا
6-مبدل اصلی:Gianony ایتالیا
7-مبدل ثانویه:Swep سوئد
8-فن الکتریکی: Erco Electric آلمان
9-منبع انبساط:Zilmet ایتالیا
10-سوئیچ فشار آب:Mater ایتالیا
11-سنسور جریان آب:Fugas ایتالیا
12-شیر سه راهه موتوری:Elbi ایتالیا
13-شیراطمینان فشار:Pintossiایتالیا
14-سوئیچ فشار هوا: Honeywell هلند
aronix italy
دوستان لطفا راهنمائی کنندنقل قول:
از من می شنوید دورو ور ایران رادیاتور نرید.و من بوتان را پیشنهاد میکنم.اکثر پکیج های دیواری پمپ هاشون گراندفوس چینی هست که اصل این پمپ ها ساخت کشوره دانمارک،پکیج تاچی هم بدک نیست ولی باز میگم تو این گزینه های شما اوپتیما بوتان از همشون بهتره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزمنقل قول:
حالا با توجه به تجربیات خودتون تو این رنج قیمت چیزی بهتری(جز اینهائی که اشاره کردم) مد نظر دارید
ممنون میشم راهنمائی کنید
دقیقا دوروبر ایران رادیاتور نرید.....فن دارس صدای وحشتناکی داره که شبا واقعا باعث میشه خواب راحت نداشته باشید پکیج دیوترم یا تاچی تو این رده قیمت خوبن....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط tamirkar1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آلپروس شناختی ندارم. برای متراژ شما بین 50 تا 60 پره رایاتور لازمه که اگر شرایط منزل را بگید و اینکه چندتا خواب داره ، تو پذیرای چندتا جای رادیاتور داره بیشتر میتونم کمکتون کنم.:n26:
سلام
طبقه دوم هست با احتساب پیلوت میشه طبقه 3 که از سه طرف هم پنجره داره تو پذیرایی دوتا تو یه دیوار و یکی تو یه دیوار دیگه دو تا اتاق هرکدوم یه دونه و حوله خشک کن تو حمام کف اتاق سرامیک یه سوال دیگه در مورد رادیاتور دست دوم هم نظر بدین مرسی از لطفتون
تو رنج قیمت 1600000 تا 2000000 بهترین انتخاب بوتانه، و تاچی را پیشنهاد نمیکنم.دئوترم هم پکیج بدی نیست ولی 100% درصد چینیه. و اصلاً نمیشه روی خمات پس از فروشش حساب باز کرد.نقل قول:
دوستان عزیز لطفاً از ارسال پیامهای تبلیغاتی خوداری کنید.
2 تا 15 پره برای پذیرای و 2 تا 12 پره برای اتاقها.رادیاتور دست دوم آلومنیمی به سختی گیر میاد و بهتره اصلاً دنبالش نرید.ولی رادیاتورهای دست دوم فولادی خیلی راحت پیدا میشه ولی این رادیاتورها هم عمر خودشونو کردن و دیگه قابل استفاده نیستند و خیلی زود سوراخ میشن.نقل قول:
:n04:پیام تبلیغاتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقای تعمیرکار هرچندتا پکیج دیوترم مشکل دار داشتیدبفرستید تا بدم کارخانه درست کنن من مشهد هستم ناتوانی شما دلیل بر خدمات بد نیست....نقل قول:
مشخص که شما خیلی توی کار خدمات استاد هستید ، من کوچیک شما هستم .و امیدوارم حق با شما باشه و دئوترم تمام مشتری هاشو در تمام ایران راضی نگه داره.اما میدونید فرستادن یک پکیج خراب به کارخونه یعنی چی؟ نمیدونم شما یا شرکت دئوترم تا حالا چند بار این کارو انجام دادید ولی این کار اصلاً شایسته نیست.نقل قول:
حرف شما متین....اما شما چه مشکلاتی با این پکیج خوردید؟؟؟لطف میفرمایید بگید؟دلیلی به فرستادن به کارخانه نیست مشکل رو مشخص بفرمایید تا قظعه برای شما ارسال شود توسط خودم.امری هست بفرمایید.نقل قول:
سلام مجدد خدمت دوستان
سوال درباره ی خرید رادیاتور داشتم.ما دو تا اتاق داریم که هر کدوم مساحت 10 متر مربع دارن.یکی از اتاق ها یه پنجره داره به مساحت حدود 1.5 متر مربع که نصف دیوارای اتاق با هوای سرد بیرون مجاوره.اتاق دیگه هم یه در و پنجره داره به مساحت حدود 2.5 متر مربع که دیواراش به سمت خونه هست(با هوای سرد مجاور نیست).پذیرایی و آشپز خونه هم کلاً حدود 40 مترن که حال یه پنجره به مساحت 5 متر مربع داره و پذیرایی 2 تا جای رادیاتور داره.الآن یادم نیست که فاصله لوله های بالا و پایین رادیاتور رو چقدر گذاشتن ولی اگه امکانش هست تعداد رادیاتور آلومینیومی ال پریمو 50 آکس و 60 آکس رو جدا جدا بفرمایین.با تشکر.خودم میتونم وصل کنم؟؟بستن شیر آلات و این کارارو انجام دادم تا حالا.حدوداً هزینه ی نصبش چقدر میشه؟
این که بخوایم 50 آکس بگیریم یا 60 آکس ، فقط بستگی به نحوه لوله کشی و فاصله ی بین لوله ها داره؟
سلام
آقا الان ایمین ترین سیستم گرمایشی چیه ؟
باید چی کار کرد که خطرات پکیج مثل خفگی و آتش سوزی و ... به صفر برسه ؟ اصلا میشه؟
به نظر من سیستم موتورخانه مرکزی ایمن ترین سیستم گرمایشی در دنیاست.اگر سیستم موتورخانه مرکزی به صورت اصولی اجرا بشه و این امکان وجود داشته باشه که از محل زندگی دور باشه خیلی بهتره.(در کشورهای اروپایی از سیستم های موتورخانه مرکزی استفاده میشه که چندین آپارتمان یا محله را پوشش میده و) ، اما بزرگترین مشکل این سیستم اینه که دیگه استقلال وجود نداره.
پکیج های دیواری هم که در داخل منازل قرار داده میشن اگر با توجه به شرایط نظام مهندسی اجرا بشن و تمام اصول در نصب این سیستم ها رعایت بشه امنیت بالای دارن. مخصوصاً اگر از پکیج های فن دار با دودکش دوجداره استفاده بشه ضریب ایمنی نصب دستگاه تا 99 درصد بالا میره و دیگه جای هیچ گونه نگرانی نمیذاره.و بزرگترین خوبی پکیج دیواری این که در استفاده از این دستگاه استقلال دارید .نقل قول:
میشه دوستان لطف کنن و بفرماین که چرا پکیج بوش خدماتش ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرونیکس رومانی یا ایتالیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n08:
با سلام.رومانی هست.ولی بیشتر قطعاتش برند ایتالیا هست. همچنین لوله هاش استیله که مزایای زیادی داره اگه اینکاره باشید.که فک نکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این رو برید تا یه چیزی متوجه بشید.
1. Made in Romania
2 . Monothermal with double heat exchanger
3 . Forced Draft
4 . 31 KW Heat Output
5 . Well-known brand components: gas burner Worgas (Italy); gas valve Honeywell (the Netherlands); the circulation pump – Wilo ( France) ; expansion vessel Zilmet (Italy) ; electric Fan EBM (Germany)/ FIME (Italy) ; Heat exchanger – Giannoni (Italy) / Valmex ( Italy); Electronic board Brahma (Italy).
6. Easy to control and operate.
7. European design, elegant appearance;
8. High efficiency and safety;
9. Low less gas consumption and low exhaust
با سلام من تقریبا 1000 تا از تاپیک های زده شده رو خوندم متاسفانه هنوز نتونستم مارکی که از همه لحاظ اوکی باشه (خدمات - کیفیت -خلاصه هر چی) رو بشناسم لطفا راهنمایی کنید دوستان چ.ن هوا بس ناجوان مردانه سرد شده ؟ قیمتش اگر لطف کنید حدودا بگید
سلام دوستان
من يك سوالي داشتم اگر امكان داره راهنمايي كنيد .
در يك واحد 120 متري براي گرمايش و سرمايش مي خواستم از سيستم پكيج استفاده كنم بجاي رادياتور از كويل در داكت اسپليت استفاده كنم . آيا كسي از داكت اسپليت استفاده كرده ؟ با توجه به اينكه كويل اب گرم در سقف قرار ميگيره آيا مشكل هواگيري و يا نشتي آب وجود ندارد ؟
ممنون مي شم دوستاني كه تجربه دارن راهنمايي كنن.
سلام دوستان
پكيج هاي داراي مخزن (مثلا 45 ليتري ) چه مزايايي نسبت به بدون مخزن دارن ؟ پكيج هاي چگالشي يا كندانسي چه مزايا و معايبي نسبت به پكيجهاي معمولي دارن ؟
بعضی از دوستان دارن اینجا نسبت به بقیه شرکتها کم لطفی میکنن و این اصلا کار خوبی نیست که ادم با خراب کردن بقیه بتونه کارشو جلو ببره
همه پکیجها خدمات دارن تنها کاری که باید بکنید اینه که باید جای درستی برید همه ی شرکتها خدماتشون رو فقط به سرویس کارهای مجاز خودشون میدن و اونها هستند که باید دقیقان به پکیج شرکت خدمات بدن نه اینکه تعمیر کار مثلا شرکت بوش بره ایران رادیاتور تعمیر کنه اینطوری شرکت قطعه نمیده
همهی شرکتها برای نصاباشون هزینه صرف میکنن و اونارو اموزش میدن