دوستان کسی راه حلی واسه مشکل صدا نداره؟
Printable View
دوستان کسی راه حلی واسه مشکل صدا نداره؟
دوستان . ببخشید من باز و نصب کردم همه چی میزونه (گرافیک و ...) ولی این صداش اکو میشه مثلا صدای یه تیر که میزنی 2 بار صداش میاد نمیدونم از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنین ؟>/؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان گل یه مشکلی تو بازی هست که وقتی vsync رو فعال میکنم دمو بازی و ارم اول ea اهسته میشه ولی تو بازی هیچ مشکلی نیست ولی وقتی vsync رو غیر فعال میکنم دیگه هیچ مشکلی نیست و همه چیز درست پخش میشه. حالا کسی میدونه چطوری میشه vsync رو فعال کرد و همه چی هم درست اجرا بشه درضمن گرافیکم hd 5670 1gig
اونایی که مشکل گیر کردن بازی و کم آوردن سیستم و فریم ندادن رو دارن حتما ویندوزشون آپدیت کنن تا جایی که وقتی برای چک کردن آپدیت میزنید دیگه آپدیتی وجود نداشته باشه ! حتما درست میشه بازیشون ! فقط تیک KB971033 رو موقع ریختن آپدیتا برداری تا کرک ویندوزتون نپره !
دوستان کمک برای بنده این ارور رو میده
کد:http://uploadpic.org/storage/2011/k4PnfVuCs6VcO8qhMMQdlrdar.jpg
با سرعت adsl 128 چطور میشه آپدیت کرد ؟ چقدر طول میکشه ؟ چند روز :31:نقل قول:
دوستان با این سیستم میتونم High بازی کنم؟
AMD Phenom II X4 955
Ram 6GB
MSI 6870 Hawk
شما باید یه مدتی کنار همون که بالاش نوشتهfallowبعد به سمت راه پله میره و در راهپله وا میشه و..............نقل قول:
این راه حلم ج نداد:41:نقل قول:
فقط خدا میدونه......
دوستان این بازی برای من اصلا هیچ مشکل در اجرا شدن نداره الان دارم رو بهترین حالت بازی میکنم فقط صدا یه کم اکووووووووو میشه چی(هر کلمه دو بار میپیچه ):31: کنم گیرم یه خورده ضد حاله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ور خدا کمک کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
واسه منم همین ارور رو میده!کسی این مشکل رو نداشته؟ممنون میشم کمک کنین.نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
در ضمن یه سوال دیگه!این بازی اصلا رو ویندوز ایکس پی اجرا نمیشه؟کسی از دوستان تونسته رو ویندوز ایکس پی اجرا کنه؟
آقا سلام
حاجی چشت روز بد نبینه بازی رو نصب کردم نشتسم بازی میکنم میبینم زمین بازی هیچی ازش معلوم نیست چیکارش کنم اینو درست بشه؟؟
گرافیکمgtx550ti ddr5
رم 4گیگ
cpu 2.9cor dou 2
ATI یه آپدیت جدید کارت گرافیک مخصوص این بازی زده بود.
لطفا لینکشو برام بزارین ممنون میشم :10:
آقا یکی از دوستان لطف میکنه و فایل rld-bf3a.r24 از DVD1 و rld-bf3a.r20 از DVD2 که به صورت زیپ هستن رو واسه من یه جا آپلود کنه؟ ممنون میشم، حجم هر فایل حدوده 95 مگه، ممنون
با این گرافیک میتونم بازی کنم NVIDIA GeForce 8600 GTS لطف کنید اپدیتشم برام بذارید!من سیستم اپدیت کردم الان پایین سمت راست ویندوز یه نوشته میاد windows 7 bulid 7601 این چی هست منMicrosoft Windows 7 Ultimate ویندوزم هست؟
سلام
کسی هست که بازیو دانلود کرده باشه و خودش امتحانش کرده باشه که سالمه؟؟؟؟
لطفا آدرس دانلود رو پ.خ کنه به من لطفـــــــا
چون اینجا 10 تومن میدن که نمی ارزه ما هم که همیشه مفته میخریدم بازی ها رو کیلویی اصلــــا نمی ارزه چون ممکنه سیستمم
مخش (سی پی یوس :D :دی) هنگ کنه ....:دی
(شایـــد جواب نده )
بچه ها کسی سیو کامل داره که قسمت Hard بازی باز باشه ؟
منتظرم بچه ها تمومش کردم ولی میخوام Hard بازی کنم ببینم چطوریه
سلام.
همونطور که مشخصه من تازه واردم (به قولی FNG).مشکل اجرا نشدن رو با انتخاب GPU حل کردم اما یه مشکل دیگه هست که راهی واسش پیدا نکردم : وقتی بازی رو اجرا میکنم،صحنه آهسته ها و فیلم ها درست پخش میشه،اما حالت عادی (که اسلحه دستشه و باید کنترل بشه) دور خودش میچرخه!!
یه کم با آپشن های Inver look و Invert flight (که اصولا هیچ ربطی به این جریان ندارن) ور رفتم یه چند دیقه درست بود،بعد از اینکه کشته شدم دوباره همون آش و همون کاسه.
راه حلی دارین؟
من رو هارد بازی میکنم ،کم مونده تموم شه....نقل قول:
من عینا مشکل تو رو داشتم با اینکار درست شد.نقل قول:
آقا واسه من این ارور رو میده موفع اجرا شدن
رو 2تا سیستم نصب کردم ولی موقع اجرا بازم این ارور رو میده
drictx هم نصب کردم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیهش که نمیشه..... شما راهی پیدا نکردی؟نقل قول:
نه...نقل قول:
ولی تمومش کردم ! هنگ میکرد درمیومدم بیرون بعد بازم میرفتم تو.....
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
میخواسم انلاین بازی کنم ولی این مشکل هنگ کردن فک کنم تو انلاینم اتفاق بیفته نه؟؟؟؟؟
چقدر زود تموم شد:41: . رو حالت هارد HArd
تقریبا 11 ساعت :31:
دوستان راه حلی ندارید؟
من این بازیرو نصب کردم وقتی بازی میکنم بازی گیر میکنه و صداش هم اکوی زیادی داره مثلا یه تیر میزنم ولی 5بار صداشو میشنوم وخیلی رو اعصابه باید چیکار کنم تا خوب اجرا شه
اینم سیستمم
intel(R) core(tm)2 Duo E7330 @2.66ghz 2.67ghz
RAM:3gb
vga:ATI Radeon HD 5400 series
دوستان من تا الان مشکل has not working داشتم.... همین الان بایاس را اپدیت کردم... در کمال تعجب بازی بالا اومد! من که نتیججه رفتم شما هم شاید نتیجه گرفتید.
من نسخه Reloaded رو دانلو کنم بهتره یا Limited Edition Multi11 - Proper ؟؟
کدومش بهتره؟
اقا این ارور has stopped working کشت مارو چرا این بازی اینقدر حرس میده همچیم اپدیت هست ولی مدام از بازی میاد بیرون!!!! سیستمم:
core i7 3.4 2600k
6gb ram
gtx 580 1536mb
کسی نمیدونه این بازی چه مرگشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من اين بازي رو نصب و اجرا ميكنم و روي ultra مثل آب اجرا ميشه...
ولي موقعي كه بازي اجرا ميشه صفحه تيك داره و بايد برم تو تنظيمات و تظيم رزولوشن رو دستكاري كنم تا اين پر پر صفحه خوب بشه.
به نظر شما اين چيه؟باگه يا نياز به آبديتي،پچي ، چيزي داره؟
در ضمن گرافيكو با آخرين ورژن درايور به روز رساني كردم...
Graphib: XFX RADEON 6790 HD
Cpu: AMD PHENOME X4 995
دوستان حالت HARD من قفله و نمیشه هارد بازی کرد چیکار کنم
Reloaded !!!!!! :31::31::31:نقل قول:
سلام و با عرض خسته نباشید به شما دوست عزیز:
من بازی را دانلود کردم نسخه Reloaded و شامل 2 عدد DVD میباشد و وقتی DVD شماره 1 را Mount میکنم و میخوام بازی را نصب کنم ، هنگام نصب Error میده با ید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی مشکل صدا نداره مال من اکو داره مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
آقا کسی نیست جواب مارو بده لنگه یه جوابیما
حاجی چشت روز بد نبینه بازی رو نصب کردم نشتسم بازی میکنم میبینم زمین بازی هیچی ازش معلوم نیست وسفیده همش اما یه جاهایی زمین درست نشون داده میشه چیکارش کنم اینو درست بشه خیلی رو مخ هست این مشکل؟؟
گرافیکمgtx550ti ddr5
رم 4گیگ
cpu 2.9cor dou 2 :41:
دوستان راه حلی ندارید؟
من این بازیرو نصب کردم وقتی بازی میکنم بازی گیر میکنه و صداش هم اکوی زیادی داره مثلا یه تیر میزنم ولی 5بار صداشو میشنوم وخیلی رو اعصابه باید چیکار کنم تا خوب اجرا شه
اینم سیستمم
intel(R) core(tm)2 Duo E7330 @2.66ghz 2.67ghz
RAM:3gb
vga:ATI Radeon HD 5400 series
دوستان برای منم اکووووووووووووووووووووووو و داره مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماله منم دقیقا این مشکلو داره!!!!!!!!!!!!:41:چیکار کنم؟نقل قول:
دوستان این مشکل رو کسی پیداش نکرد ؟؟؟؟؟؟؟ :13::worried:نقل قول:
برای منم همین مشکل اکو هست چی کنیم آخه ؟؟؟ حال نمیده اصلا بازی کنم ؟؟؟؟:41::19:نقل قول:
كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟نقل قول: