[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
سلام.سوالات مربوط به خواب و تعبیراتش رو کجا مطرح کنم؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام من میخوام LED RGBرو به میکرو وصل کنم با تغییر پالس PWMمقذار نور قرمزشو عوض کنم؟؟؟(مربوط بهAVR)
سلام اهل شیرازم رتبم تو منطقه یک 10000 و نمره کلم 7000 شده میخواستم بدونم چه رشته هایی از دانشگاه شیراز قبول میشم ؟
احتمال قبولی توی رشته عمران و برق واسم چقدر هست؟
درخواست کمک برای کارت کپجر
سلام .
من یک کارت کپچر(فقط کپچر نه تی وی )دارم که مدل اونDG MAX tiger:AV/DV por 32Bit هست و بقولی با کیفیت سخت افزاری کپچر میکنه
مشکلم اینه که تا وقتی ویندوز xp داشتم با سی دی خودش نصب میشد و کار میکرد و ویندوز اون رو در قسمت device manager بنام dv3000xp wdm video captures میشناخت ونرم افزاری با همین نام هم برای استفاده از کارت نصب میشد اما متاسفانه از وقتی ویندوز ویستا ریختم نتونستم این کارت رو نصب کنم لازم بذکره چیپست اون philips saa7130هست که ویستا اونو در device manager به همین نام میشناسه و ظاهرا" درایورش رو هم نصب میکنه . درضمن در سی دی آموزش نحوه نصب میگوید که باید dv3000xp. wdm video capturee را نصب کنم . خواهشمندم اگر امکان دارد این کارت را dv3000xp. wdm video capturee برای دانلود به من معرفی فرمایید . یا اگر میدونید فرمائید چکار کنم .
از شما بسار متشکرم .
pisy.man
برو به اين لينک سوالتو اونجا بپرس :نقل قول:
سوال در مورد*** صدای کامپیوتر و باند*** ,دارم.
کجا مطرح کنم.
اگه در مورد اسپيکر سوال داري اينو کليک کن:نقل قول:
اگرم سوالي در مورد صداي کامپيوتر داري که نرم افزريه و مربوط به سيتم عامل مي شه اينو کليک کن :
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد متناسب با اينکه سيستم عاملت چيه برو تو يکي از زير شاخه هاش
اگرم سوالت مربوط به کارت صداس اينو کليک کن :
سلام یه سوال در رابطه با حذف آنتیویروس نود 32 ورزن 5 دارم ویندوزمم 7 هست
میشه بگید سوالمو کجا بپرسم؟
سلام.من تازه ثبت نام کرده ام و نمی توانم انجمن و تاپیک مورد نظر خود یعنی پرش و پاسخ به سوالات کامپیوتری را پیدا کنم اگر می شود لینک این انجمن را برایم بگذارید !!!!!!!!!!!!:n30:
درود دوست عزیزنقل قول:
شما در چه موردی سوال دارین بگین تا دوستان شما رو به انجمن مربوطه راهنمایی کنن .
با سپاس /
سلام من یه سوال درمورد گوشی های سامسونگ GTS-5233Aداشتم باید از کی بپرسم کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
گوشیم قبلا خوب بود حالا دیگه هیچ سیم کارتی رو نمیخونه همش عدم دسترسی میزنه:n14:کمک کنید سریع
نقل قول:سوالتون رو اینجا مطرح کنید......نقل قول:
موفق باشید.
salam b hame. mamnoonam k ozviate mano paziroftin. 1 soal daram babate hamin soal ham ba in site ashna shodam.نقل قول:
man 1 goshy mini galex hadie gereftam moshkel injas k in goshy hich folderio baz nemikone o peigham unsuported format mide hata vase folderaee k az pc mirizam vali ba format jpg moshkel nadare. zemnan android ham hast. mamnoon misham rahnamaeem konin.
درود دوست عزیزنقل قول:
در این انجمن باید به صورت فارسی پست بدید .
سوالتون رو به فارسی در این تاپیک بنویسید :
موفق باشید . :n16:
سلام به همگی
انشاال.. که خوبین یه لپ تاپ دارم وقتی شارژر لپ تاپ را در میارم نورش به حداقل میرسه میتونین راهنماییم کنین؟
درود دوست عزیزنقل قول:
سوالتون رو اینجا مطرح کنین :
موفق باشید :n16:
دوستان مشكل من اينه كه هر فيلمي رو با هر كيفيتي (حتي كليپهاي كم حجم) و با هر پليري پخش ميكنم صفحه سياه ميشه و هنگ ميكنه لطفا راهنمايي كنيد.با تشكر
ورودت رو به انجمن های تخصصی پی سی ورلد تبربک میگم نازنین!نقل قول:
میتونی سوالت رو در تاپیک زیر مطرح کنی
سلام علیکم....یک سوال؟چرا توی اینترنت توی هرسایتی یک فایل ویدئوی را باز میکنیم موقع پخش مرتب وقفه ایجاد می شود؟؟؟؟؟؟؟؟
روي لينک پايين کليک کن سوالتو اونجا بپرس :n01: :نقل قول:
با سلام.یه سوال روانپزشکی دارم لطفا جواب بدهید. مردی 32ساله هستم حدودا 3یا4 ماهی است اعتماد به نفس خودم را از دست داده ام.وقتی میخواهم سر کار بروم انگار که به میدان جنگ میخام برم.وقتی کسی ماجرای حمله لفظی یا فیزیکی به خودش را که ازخانواده می باشد برایم تعریف میکند انگار بدنم و ذهنم حالت تدافعی به خود گرفته و گویا حمله به خودم صورت میگیرد.با اینکه کارها را به نحو خوب انجام میدهم اما اعتماد به نفس ندارم.همیشه فکر میکنم کسی از ارباب رجوعها میخواهد به بنده حمله کند یا نمیتونم از عهده کاربر آیم با اینکه چند سالی است به شغلم اشتغال دارم.8سال پیش برای مدتی محدود داروهای ضد اضطراب و افسردگی خورده ام اما درمان شده بودم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم
سلام میخواستم با دوستان مشورت کنم که شکایتم رو از رایتل برای تحویل ندادن جوایز برنامه ـی 2014 باید کجا مطرح کنم؟ممنون:n16:
سلام من یه سوال درباره نشان ندادن محویات درون dvd داشتم باید کجا مطرحش کنم ؟؟؟
نقل قول:
درود دوست عزیز
سوالتون رو اینجا مطرح کنین :
موفق باشید :n16:
سلام من یه فایل ویدیویی از دوربین های یک مغازه میخواهم نمیدونم چطوری باید بردارم کجا بپرسم تا راهنماییم کنن خیلی مهمه هر چه زود تر بهتره فردا صبح باید فایل ها رو داشته باشم و ببرم برای پلیس
اینو کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا مطرح کنید:
سلام. کدوم انجمن میتونم در مورد فتوشاپ راهنمایی بخوام....:|
برو به اين لينک :n01: :نقل قول:
سلام
باتشکر از دوستمون دلفین 7 :n12:نقل قول:
فقط برای توضیحات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (محلی برای سوالات عمومی فتوشاپ)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »»» ( محلی برای آموزش های فتوشاپ و تمرینات و همچنین درخواست آموزش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »»» ( محلی برای نظرخواهی از کاربران در رابطه با طراحی های انجام شده تان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »»» ( محلی برای به اشتراک گذاری و درخواست تصویر و عکس از کاربران)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »»» ( محلی برای بحث و گفتگو و سوالات در رابطه با ابزارهای فتوشاپ نظیر Brush ها و یا گرادینت ها و ...)
برای راهنمایی می تونید از دو انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید .
باتشکر :n16:
سلام دوستان آیا میشود 1 فایل اکسل را بعد از تغییرات و ذخیره کردن و همینطور بستن صفحه اکسل ، اطلاعاتش رو برگردونیم به زمان قبل از تغییرات ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:n28:
سلام :n01:نقل قول:
سلام دوستان آیا میشود 1 فایل اکسل را بعد از تغییرات و ذخیره کردن و همینطور بستن صفحه اکسل ، اطلاعاتش رو برگردونیم به زمان قبل از تغییرات ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!:n28:
سوالاتتون راجع به اکسل و سایر نرم افزار های آفیس را در اینجا مطرح کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای اینکه بی جواب نرید اینها رو بخونید: (چیز فارسی پیدا نکردم در عوض لینک ترجمه شدشون از طریق گوگل Translate رو گذاشتم)
باتشکر :n16:
با سلام
تشخیص اصلی بودن باطری دوربین کنون 600Dچگونه است؟:n18: