سلام دوستان من اولم و خیلی راه دارم هنوز :دی
یه سوال داشتم فقط ، من نمره زبانمو از 30 نمره میشم 29.75 ، اینو از بیست حساب کردم شد 19.83 ، مستمر 20 بشه میانگینشون با احتساب ضریب 6 پایانی میشه 19.85 .... این نمره وارد کارنامه میشه یا گرد میکنن؟ممنون
Printable View
سلام دوستان من اولم و خیلی راه دارم هنوز :دی
یه سوال داشتم فقط ، من نمره زبانمو از 30 نمره میشم 29.75 ، اینو از بیست حساب کردم شد 19.83 ، مستمر 20 بشه میانگینشون با احتساب ضریب 6 پایانی میشه 19.85 .... این نمره وارد کارنامه میشه یا گرد میکنن؟ممنون
هیچ کار!! فقط تو معدل کل تاثیر میدن اصلا فرقی نمیکنه معدل یه درس چند بشه..نقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
خیرنقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
به امتحان های بعدی فکر کن .:n26:
من ادبیات 16 تا 17 میشم :n27:
دارم همین کارو میکنم...میگم جبر که تعریفی نمیاد؟؟؟ من نگاه کردم چیزی تعریفی خاصی نیومده فقط 1 سال 4 تا جاخالی مسخره داده بود سال 90نقل قول:
نظر شما چیه؟
جبرم اگه بشه امشب بتونم فصل 1 و2 رو تموم کنم فردا صبح 3و4 عصرم فقط نمونه سوال خیلی عالی میشه مطمعنم اگر با این برنامه پیش برم 20 میگیرم چون معلم ما سوالای سخت داده این امتحان نهایی برای ما همچین سخت نیست !
جبر یه سری سوال ها معلومه دقیقا چیه، چند مدل سوال هست تفریبا هر سال دارن همونا رو عدد عوض میکنن میدن...
منم ادبیات واسه اون سوال نوشتم ور رفتن ایشالا که نمره میدن
جبر فقط فصله چهارش سوالاش متنوعه بقیش معمولا ثابته
??????????نقل قول:
البته اضافه کنم چون زبان شما داخلی هست معلم حتما 40 رو میده که بشه 20 !:n09: (اینو یادم رفت) ولی سال سوم نهایی 19.75 همون میدننقل قول:
بچه ها برای جبر تمرینات کتاب و سوالت امتحاننهایی کامله؟میشه اینجوری 20 گرفت؟؟
اگر هم نشه راهی دیگه نیستنقل قول:
چون توی این 1/5 روز آدم نمیتونه بیشتر از این کار کنه
فکر کنم بشهنقل قول:
من که تا الان فصل 2 و 3 و 4 رو خوندم بعد از ظهر هم فصل 1 رو میخونم و بعد هم نمونه سوال حل میکنم
فصل یک اگر در طول سال خوندید هیچ چیزی نداره چون مطالبش فرار نیستن اگر یاد گرفتید دیگه هیچوقت از یادتون نمیره (برعکس چیزایی مثله جبرمجموعه ها و ....)نقل قول:
آره فصل 1 و 2 رو خیلی خوندم چون حدود 4 یا 5 بار معلممون این بخشا رو کتبی گرفته ....نقل قول:
بچه ها به نظرتون برای شیمی چیکار کنم؟ از وقت فیزیک و زبان بزنم بزام واسه اون یا نه؟ آخه فکر میکنم 1/5 روز خیلی واسه شیمی کمه
از زبان بزن چون آسونه ولی فیزیک نهنقل قول:
من سرسری الکی تموم کردم از الان فقط میشینم نمونه سوال کار میکنم چون هر سوالی از جزوه نمیاد ولی وقثی نمونه سوال حل میکنی دستت میاد در چه سطحی میاد چطوری میاد چطوری باید حل کنی و ....نقل قول:
من خودم جزوه + نمونه سوال حل می کنم.کتاب رو نه چون تمرین خیلی داره قرار نیست همش بیاد خیلی هاش اضافه هست:n06:نقل قول:
من پیشنهاد می کنم اصلا از فیزیک نزنید.چون4 واحده و نمرش خیلی موثره،اما خودم هم میخواهم از زبان برای شیمی بزنم.اینجوری2.5 روز برای این درس هم کافیه دیگه!نقل قول:
من این اشتباه رو برای حسابان کردم شما تکرار نکننقل قول:
اتفاقا جبر خودش کتابش جزوه واره یعنی یه جوری خلاصه درس داده بعدشم نمونه سوال (سوال بیخودی خیلی کم داره)
فقط و فقط کتاب ، ما رفتیم .
این قوانین احتمال رو نبودم خیلی سخته واقعا اذیت میکنه:n03: حالا برم پیش یه معلمی ببینم یادم میده یا نه:n03:
من که کار خومدمو میکنم .... تا فردا:n18:
نمونه سوالا رو دیدم یه جورین... نه؟؟؟
بله کتاب یه جوریه :دی آقا این اثبات ها رو از کجا باید بخونیم؟ کتاب خیلی در همه :n29: چی بخونیم اصلا :n13:
نه کتاب خیلی خوبه نمونه سوالا یه جوریه نه سخته نه آسونه...نقل قول:
آخرین امتحان یعنی دی 91 رو ببینید خیلی آسونه ایشالا که خرداد 92 هم همین روند آسونی رو ادامه بده :n20:
منم برای همین 3-4 تایی نمونه حل کردم...نقل قول:
منم بعد از این که تموم شد یه 2 3 تا حل کردم ولی اینایی که حل کردم مال سال 90 بودنقل قول:
91 هم حل کن ولی دی 91 آسونه لازم نیست:n16:نقل قول:
خرداد 91 رو حل کردم خیلی خوب بود سطحش
ایشالا امسالم اسون و خوب باشه
سوال اگه زیاد هم اسون باشه خوب نیست:n02:
نمونش همین ادبیات که گند زدم رفت
حسابان خیلی خوب بود
دینی هم بدک نبود
ایشالا این عالی بشه:n05:
باشه ولی توی کامپیوتره اگه وقت شد میخونمش به هر حال ممنون از کمکتنقل قول:
:n03:واقعا یه معلم باید بدونه که یک دانش آموز بهش اعتماد میکنه نباید از اون صلب اعتماد کنه:n03:
من به معلمم اعتماد کردم و اون اثبات آخری رو اونجوری که گفته بود نوشتم ولی کلا اثباتی که گفته بود ربع خطه امکان نداره اون اثبات 2 نمره داشته باشه:n03:
بدک نبود فقط اثبات مجموعه یکم گیر کردم خداکنه غلط نباشه؟
بریم واسه فیزیک دوستان چیکار میکنید؟من فصل 2+ طرح ازمایش ها لنگم اصلا این ازمایش هارو از کجا در می ارن اخه :n02:
آزمایش های کتاب رو نمیدن. شبیه این آزمایش ها میدن که اگه همون هارو بخونی میتونی جواب بدینقل قول:
ادبیات و اینو خراب کردم :|
.... اثبات بازگشتیشو نخونده بودم ....
خیلی آسون بود :n16:
برنامه فیزیک 3 مارو ببینین :
امروز فصل 1 و 2 و 3 کامل
فردا فصل 4 و 5 + نصف بنی هاشمی
پس فردا تکرار و تمرین نصف دیگه بنی هاشمی + نمونه سوالات نقطه چینی و انتخابی گاج و کلا هرچی تمرین هست دیگه ^^ + دور کردن
راستی بارم بندی فیزیک 3 ،
فصل 1 = 4/5
فصل 2 = 4/5
فصل 3= 3/5
فصل 4= 4/5
فصل 5= 3
سلام سوالی که احتمال تو بازه 1 تا 3 باز بود من حواسم نبود تو بازه 0 تا 3 رسم کردم جوابم هم تو این بازه کامل درسته به نظر شما بهم نمره میدن ؟
منم توی آزمایش ها مشکل داره کسی جزوه ای کتابی (چه چاپی چه اینترنتی) نمیشناسه که تمام آزمایش ها رو یکجا آورده باشه؟