سلام اقا این samsung galaxy note 10.1 n8000 که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اقا این samsung galaxy note 10.1 n8000 که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
از بین تبلت های موجود در بازار، میخوام یه تبلت 10 اینچی بگیرم. قیمت هم حدود 1،200،000.
خودم P5100 تو ذهنم هست. اگر مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید لطفاً بگین.
aurora 2 خوبه و الف 2 معمولیه . درضمن هردو چینی الاصل هستن و بلوتوث هیچ کدوم ندارننقل قول:
آیرورا 2 یه تاپیک و پیج مخصوص به خودش رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش جملت کامل نیستنقل قول:
اومده . خوب ! الان مشکلش چیه؟ هنوز تو ایران نیومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این مدل 4 هسته ای هست و مال asus هست ولی اون مال سامسونگ هست و رابط کاربری زیبا تری داره . 2 هسته ای . جی پی یو ضعیف تری داره . آپدیت دیر تر میگیره
درکل من ایسوز رو پیشنهاد میدم . دوربین بهتری هم داره
ولی همون سی پی یوش به کل سامسونگ تب 2 می ارزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقایون تبلت اسوس فوق العادست بنده خودم EEe pad 101 رو دارم (9 ماه ) واقا راضی ام
اینو :
بهترین فرصت برای وارد کننده ها که نصف قیمت وارد کنند و :3:....
بزار ببینم یکی از فامیلامون نمیره هند؟!!:5:
کاش برای ایران هم نصف قیمت لانچ می کرد!:27:
نقل قول:
سلام
می خواستید تبلت بخرید چی شد؟
من امروز رفتم دنبال همون تبدیلی که می گفتم
بالاخره پیدا شد . گفتم در چریان بزارمتون
اصل این کابل مال ایسوس هست که میکرو اچ دی ام آی رو به وی جی ای تبدیل می کنه
این هم لینکش
حالا راحت و بدون محدودیت تصمیم بگیرید
سلام. از پيگيري شما دوست بزرگوار بينهايت ممنونم.
راستش من كمي عجله داشتم و براي همين مجبور شدم يه قلم ديجيتال 185000 تومني تهيه كنم. اينم آدرس مشخصاتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم تبلت براي كار من مناسبتر باشه ولي پيدا كردن همين كابلي كه شما زحمت پيدا كردنش رو كشيديد واقعا مشكله. ديروز تمام پايتخت رو دنبالش گشتم. حتي فروشگاه تيوا (طبقه زير همكف) هم نداشتش. بهمين دليل هم مجبور شدم بجاش اين قلم ساده رو بگيرم.
كاش ميشد توي ايران هم مثل امريكا و انگليس تدريس كرد.... بچه هاي ايراني لايق همه چيز هستن
نقل قول:
ANDROYD3 سلام
می خواستید تبلت بخرید چی شد؟
من امروز رفتم دنبال همون تبدیلی که می گفتم
بالاخره پیدا شد . گفتم در چریان بزارمتون
اصل این کابل مال ایسوس هست که میکرو اچ دی ام آی رو به وی جی ای تبدیل می کنه
این هم لینکش
حالا راحت و بدون محدودیت تصمیم بگیرید
سلام. از پيگيري شما دوست بزرگوار بينهايت ممنونم. ببخشيد كه نتونستم خصوصي پاسخ بدم (بدليل تعداد پست كم اجازه ارسال پاسخ خصوصي رو نميده)
راستش من كمي عجله داشتم و براي همين مجبور شدم يه قلم ديجيتال 185000 تومني تهيه كنم. اينم آدرس مشخصاتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دستگاه بدي نيست ولي درس دادن باهاش بنظرم خيلي سخته. بخصوص اينكه محيط نرم افزاري ويژه اين كار نداره و بايد از paint خود ويندوز براي نوشتن استفاده كنم :41:
فكر كنم تبلت براي كار من مناسبتر باشه ولي پيدا كردن همين كابلي كه شما زحمت پيدا كردنش رو كشيديد واقعا مشكله. ديروز تمام پايتخت رو دنبالش گشتم. حتي فروشگاه تيوا (طبقه زير همكف) هم نداشتش. بهمين دليل هم مجبور شدم بجاش اين قلم ساده رو بگيرم.
كاش ميشد توي ايران هم مثل امريكا و انگليس تدريس كرد.... بچه هاي ايراني لايق بهتريتها هستن ولي حيف كه امكانات نيست....
تبلت مال یه پسر بچه (اول راهنمایی) هست که استفاده اصلیش بازی و فیلم هست.نقل قول:
برای همین Android بودنش از این لحاظ که خیلی راحت میشه روش نرم افزار نصب کرد برام مهمه که گویا این Asus هم اندورید هست حالا نمیدونم چرا میگین رابط کاربری این دوتا با هم فرق میکنه، شاید منظورتون به ورژن اونا هست کا خوب اونم قابل آپگرید کردن هست.
سلامنقل قول:
شما الان دارید پول میدید پس بهتره از همین اول یه چیز خوب بگیرید تا اینکه 1 سال دیگه مجبور به تعویض باشید.
بله ایسوز هم آندرویده ( اینجا فروم متعلق به تبلت های آندروید هست)
منظورم از رابط کاربری ورژن آندروید نیست. رابط کاربری ظاهر یک سیستم عامله. اگه شما یه گوشی سامسونگ رو با یه گوشی htc دستتون بگیرید که هردو نسخه مثلا 4 آندروید داشته باشن منظور من رو متوجه میشید.
چون صاحب تبلت کارش بازی هست پس پردازنده تگرا 3 با 4 هسته بهتر جوابگو هستش و تگرا بازی های مخصوص به خودش رو هم داره
در ضمن شتابدهنده گرافیکی سامسونگ مدل پاور هست که خیلی قدیمیه و توی تست ننا از همه مدل های هم رده بدتر شناخته شد
باز هم من به شما تبلت ایسوز رو پیشنهاد میدم.
مزایاش : آپدیت سریع تر - س پی یو 4 هسته ای تگرا - بازی های مخصوص - کیفیت صفحه بهتر - داک مخصوص زیبا و کارامد - شتابدهنده بهتر - بدنه یک تکه و زیبا
میگم پردازنده ی گرافیکی نت10.1 همون mali-400 (اگه درست نوشته باشم) است؟؟؟؟
اینکه خیلی قدیمیه . همون نت اولیه هم دارتش!!!!
ترنسفرمر پد بهتر عمل میکنه یا این نت10.1 ؟؟؟ توی بازی و کارای گرافیکی
درسته مالی 400 هستنقل قول:
اندکی قدیمی شده ولی هنوز هم خیلی راحت جوابگوی بازی های سنگین هست .
شما منظورتون کدوم ترنسفورمر پد هستش؟
Transformer Pad 300
Transformer Pad Infinity 700
کدوم مد نظرتونه؟ میشه اسم مدل رو کامل بگید؟
این تست ننا هست که مربوط به شتابدهنده گرافیکی مالی 400 توی نت 10 هستش
When it comes to 3D graphics, the Mali-400MP GPU has repeatedly proven its worth and once again it offers very playable framerates. Note that the two phones - the One X and Galaxy S II - have lower resolutions, 720p and WVGA respectively, which helps them get higher framerates.
NenaMark 2
Higher is better
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Huawei MediaPad31.9 Samsung Galaxy Note33.9 Samsung Galaxy Tab 7.743.4 Samsung Galaxy Note 10.1 (dual-core)43.6 Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus43.6 HTC One X47.5 Samsung Galaxy S II (ICS)51.6 Samsung Galaxy Note 10.1 (quad-core)58.9
شتابدهنده این مدل حرف نداره
دوستان کسی این asus transformer inifinity رو تو تهران دیده؟؟جایی که بفروشه؟؟
منظورم همون 300 بودنقل قول:
بنچمارک رو دیدم :5:
بفرما این سایت معتبر هست و توی تهران هم رایگان می فرسته براتنقل قول:
فقط یه نیگاه به قیمتش بکن به نظر من ارزش نداره
نت 10 فک کنم بهتر باشهنقل قول:
جدید تره - حرفه ای تره - خیلی گرون تره ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبلت ASUS Google Nexus 7 بهتره یا samsung galaxsy tab 7+ منظورم از همه نظر هستش صفحه نمایش شتاب سنج هم مممنون میشم مقایسه ای بینش کنید
شما با تبلتت می خوای چیکار کنی؟نقل قول:
اهل آپدیت سریع خستی یا یه سال میگزره آخر میدی یکی برات آپدیتش کنه؟
بازی می کنی . اینترنت می چرخی . فیلم می بینی ؟
کسی نمیدونه؟؟
کجا ها رو دیدی؟نقل قول:
دیجیکالا داره پس تو تهران پیدا میشه.
دیجی کالا سرچ کن. خودت پیدا می کنینقل قول:
من اصفهانی هستم میخوام برم یه نکسوس7 بخرم. کسی جایی رو میشناسه که داشته باشه؟ لطفا پیام خصوصی کنید
پایتخت!نقل قول:
کجاهارو برم؟پاساژ ایران داره؟
سلام دوستان؛ نظرتون در مورد تبلت HYUNDAI A7HD چیه؟ 400 تومن میارزه؟ اینو بگیرم یا aurora؟ لطفا راهنمایی کنید.
دوستان نظرشون در مورد HYUNDAI A7HD چیه؟ ارزش 400 تومن هزینه رو داره؟ این بهتره یا aurora؟
نقل قول:
نمیدونم ایرانیان آورده یا نه
سر بزنی بد نیست ولی حتما پایتخت رو برو چون همون روزی که آیفون 4 اومد 2 روز بعدش اونجا بود. بازار رضا هم شاید آورده باشن
سلامنقل قول:
با تبلتتون چه کاری می خواید انجام دهید؟
واسه دخترم میخوام بازی و فیلم. از نظر قیمتی چطوره؟نقل قول:
در ضمن اگه به تبلت مموری اضافه کنیم مجموع مموریها رو میشناسه یا مموری داخلی غیرفعال میشه؟ مثلا به یک 8 گیگ اگه 16 اضافه کنیم میشه 24 یا 16؟
دوستان این تبلتای چینی ایران شیپینگ چطوره؟:20:
دوستان سلام
قصد دارم برای پسرم که 12 سالش هست یه تبلت بخرم برای فیلم - بازی و سرگرمی و اینترنت ترجیحا اندروید باشه حدود 400 تا 500 هزارتومن هزینه اش
پیشنهادتون چیه ؟
یه تبلت میخوام کادو بدم در حد 600 تومن. برای فیلم، موسیقی، بازی و مطالعه ( ورد و پی دی اف. با قابلیت زوم و ساپورت زبان فارسی). سبک باشه و اینکه در مطالعه چشم رو خسته نکنه.
نقل قول:
جواب منو نمیدین؟نقل قول:
یه لینک از مشخصاتش بزار
قیمت که شما قیمت رو محدود نکردیدنقل قول:
من بهتون پیشنهاد میدم برای بازی از تبلت هایی با سی پی یو 2 هسته ای استفاده کنید
aurora2 یا elf 2 از این 2 مدل که فرمودید بهترن ولی کمی قیمت بیشتر دارن
اون مدل هیوندا قیافه زیبا و صفحه عالی داره ولی زیاد سخت افزار فوق العاده ای نداره
بستگی به انتخاب شما دارهنقل قول:
نمی شه گفت همه خوب یا همه بد . من خودم به شخصه تا 1 ماه پیش به آیرورا 2 اعتقاد بیشتری نسبت به همرده های دیگه داشتم
تبلت های چینی الان رنج قیمت پایین و کارایی بیشتری از مارک ها دارن . به شما ایران شیپینگ رو معرفی میکنم . فکر کنم اونجا کامل در مورد محصولاتشون گفته باشه و دچار سردرگمی نشیدنقل قول:
600 اگه می خواید بدید بهتره توی چینی ها بگدید . برای سبک بودن تبلت 7 اینچ خوبه و برای کتاب خوانی زیاد 10 اینچ . توی ایران شیپینگ یه نگاهی بکنید مدل انتخاب کنید بهترهنقل قول:
جواب دادمنقل قول:
اره همه ی اشناهام به من میدن اپدیت کنمنقل قول:
خیلی هم زیاد با تبلت کار میکنم اینترنت میچرخم فیلم زیاد نگاه نمیکنم بازی هم زیاد میکنم
راستی ASUS Google Nexus بیشتر عمر میکنه یا سامسونگ گلگسی تب 7 کدومشون معتبر ترند
Aura بهتره
همون نکسوس بهترینه. آپدیت سریع پردازنده قوی تر . کیفیت ساخت بیشتر . عمر بیشتر . همه جوره نکسوس بهترهنقل قول:
ببخشید زیاد سوال میپرسم
تبلت Huawei Media Pad 7" Wi-Fi + تبلت چینیه؟
چون قیمتش مناسب به نظر میاد
بله چینیهنقل قول:
زیاد مارک مطمئنی نیست
من یه Ainol NOVO Aurora II + Asus Nexus 7 از هر دوش راضی هستم