خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.
Printable View
خداییش خیلی رو داری!
ضمنا این خواسته شما بر خلاف قوانین انجمنه.
امیدوارم ناظمین در اسرع وقت باهاتون برخورد کنن.
نقل قول:
سلام
فکر نکنم طرز برخوردت درست باشه در ضمن این که تو آرزو کنی با من برخورد کنن یا نکن فکر نکنم تو حیطه وظایف شما باشه و مورد بعد اینکه من فقط میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه هک کرد یا نه ؟
اگر اطلاعات دارید لطف میکنید در اختیار قرار میدید اگر ندارید که هیچ ..........
:5::5::5:
عزیزم آرزو که حیطه وظایف نداره
آرزو بر جوانان ....
ضمنا خودت هم می دونی که قانون اجازه نمی ده توضیحی داده بشه در مورد هک کردن افراد ...
پس جدال نکن با واقعیت.
با سلام.
با اجازه از اساتید بزرگ شبکه منم یادگیری شبکه رو تازه شروع کردم. خیلی خوبه که یک همچین انجمن تخصصی راه بیافته.
پیشنهاد خیلی خوبیهنقل قول:
همه جای دنیا هم دوره های آموزشی هک قانونی برگزار می شه (همین جا توی ایران هم داریم)
فکر نمی کنم آموزش اش مشکلی داشته باشه
سلام.
من دنبال نرم افزار netope میگردم. لطفا یه کمکی بکنید.
(لطفا rapidshare نباشه)
ممنون.
سلام من یک مبتدی تازه واردم که میخام بهم جند تا سایت فیلتر شکن معرفی کنین و بگین چه طوری باهاشون کار کنم در ضمن اونها چه طوری ازادن اما سایتهای معمولی نیستن مرسی از همتون
سلام.
چطوری میشه چه با سرور اختیار کلاینت ها رو زیاد یا کم کرد؟
مثلا اگه برنامه ای روی سرور نصب کردیم روی همه کامپیوترای دیگه که وصل به شبکه هستن ( کلاینت ها) بتونیم اجراش کنیم؟
ممنون
سلام.نميگم راجع به بحث هاي تخصصي بحث نشه اما اين دوستمون كه اولين تاپيك رو گذاشتن احساس كردم ميشه ما هم توش 1ذره پيشرفت كنيم(البته من تازه عضو شدم اما تاپيك هارو از اول كه خوندم اميدوار كننده بود)
به نظرم اشكالي نداره اگه كسي چيزي بلده به قولتون رو اينترنت پابليش كنه.البته نه هر نوع دانسته اي اما ديگه بحث هاي پايه اي شبكه كه اين حرفارو نداره!!
خلاصه اينكه منم راجع به dns,forest,root,.....اينجور اصطلاحات چيزي نميدونم
خوشحال ميشم اگه دوستان منبعي معرفي كنن كه به قدر كافي معتبر و به درد بخور باشه يا لااقل توضيحاتي راجع به پايه شبكه بدن.مرسي
اگه فقط راجع به اینا که گفتی مطلب می خوای کتاب اینفرا مایکروسافت خوبه تو همین انجمن هم بچه ها زحمت کشیدن گذاشتن windows server 2003 network infrastructure فصل 4 و 5 و 6 اش کامل درباره dns هستنقل قول:
خوب هم گفته
http://www.icefile.info/index.php?page=main&id=8e6bc2257&name=0735622884.r ar
سلام
من یه مدم , اکسس پینت هر 2تی پی لینک دارم مدمم
TD-8841
و اکسس هم TL-WR941N_WR941ND
من میخوام اینا رو جوری تنظیم کنم که هم هر سیستمی آمد داخل از شر ها استفاده کنه هم از اینترنت الان اینترنت روی مدم شر هست با PPPoE می خوام به این وایر لس رو وصل کنم
من یه پی سی دارم که می خوام با کابل وصلش کنم به شبکه چند تا گوشی و لپ تاپ هم با وای فای
حالا کسی میتونه هم کمک کنه من اینا رو تنظیم کنم
کمک !!!
کسی نبود به کمک من بیاد
راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشه
سلامنقل قول:
راستش من تاحالا همچین کاری نکردم. ولی راهنمای روتور شما رو از سایتش دانلود کردم. از صفحه 8 به بعد خیلی تر و تمیز توضیح داده که چطور اون رو به pc و مودم وصل کنید و بعدش هم چطور تنظیماتش رو انجام بدین.
طبق راهنمائی هاش پیش رفتین؟ به کجا رسیدین؟؟
شاید طرف ، کابل" کراس " واست ساخته که واسه وصل کردن دوتا سیستم بطور مستقیم بکار میره. تو عکس زیر تفاوت کابل cross و شبکه معمولی مشخصه:نقل قول:
راستی یه سال دیگه من 2تا کابل اترنت دارم یکیشو از روی مدم بداشتم یکیشم یه کی برام زد که طولش 5 متره 5متری رو که میزنم به لپ تپ پدرم انگار نه انگار اما با 1متری در جا وصل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترتیب چیدن سیم های داخل کابل معمولی ، در دوسر اون یکسانه ولی تو کابل cross یکی نیستن. شما دو سر کابل رو بگیر کنار هم . اگه ترتیب چیدن سیم ها از راست به چپ یکی بود کابل معمولیه و اگه نبود باید ببری واست جابجاشون کنه.
ترتیب رنگ بالا استاندارده و حتما نباید مثل عکس بالا باشه. ولی نحوه جابجائب هاشون باید به همین ترتیب باشه.
نقل قول:
اول کابل رو بگم که چک کرده بودم نه کراس نبود سر همین داستان هم تعجب کردم
خب وایر لس هم باشه تا سه شنبه من این 3روز دانشگام بعد دیگه حال ندارم تشکر
سلام
تو شرکت ما فایل های که رو Ftp هست بدون مشکل توسط کامپیوتر من باز میشه ولی فایل های شیر شیده یه کامپیوتر نمیتونم ببینم یعنی برای مثالvرو باز میکنه ولی 168.192.5.7// یعنی همون آدرس بدون Ftp رو باز نمیکنه میتونید راهنماییم کنید؟ لطفاکد:Ftp://168.192.5.7
با سلام.
دوستان من قصد استفاده از یک نرمافزار خارجی رو داشتم که تو توضیحاتش نوشته بود
اگر موفق به نصب نشدید باید از IPv6 استفاده کنید منم کلی دنبال این IPv6 گشتم تازه
فهمیدم پرتکل نه برنامه.
خوب کلی مقاله درباره اون بود ولی هیچ کسی درباره
پیکربندی و نصبش توضیح نداده بود به سختی این چند سطر رو
پیداکردم حالا بعد از نصب باید برای پیکر بندی چیکار کنم.
یا این netsh چیکار میکنه میشه تیک پروتکل قبلی رو برداشت
با همین جدیده کار کرد.
براي نصب IPV 6 . مراحل زير را دنبال نمايد:
1- ابتدا به Control Panel وارد شده و دوباره روي آيکون Network Connection کليک نماييد.
2- بر روي آداپتور شبکه اي که قصد فعال ساختن IPV 6 را داريد کليک راست نماييد و گزينه Properties را انتخاب نماييد.
3- بر روي Install کليک نماييد.
4- از ليستي از انتخاب هاي نصب، گزينه Protocol را بپذيريد و بعد روي دکمه Add کليک نماييد.
5- مورد Microsoft TCPIP Version را بپذيريد و بعد روي دکمه OK کليک نماييد.
IPV 6 يک رابط گرافيکي تميز ارائه نمي دهد که مثل پيکربندي IPV 6 را از طريق يک پوشه خط فرمان جديد که netsh نام دارد تنظيم و پيکربندي نماييد. شما مي توانيد netsh را از طريق خط فرمان چه با گزينه (Option ) و چه بدون آن صدا بزنيد. وقتي از طريق گزينه ها فراخواني نموديد، Netsh عمليات خواسته شده شما را انجام مي دهد. احضار netsh بدون هيچ پارامتري شما را وارد پوشه اي مي کند که از ان مي توانيد يک ليست کامل از فرامين netsh را با تايپ علامت؟ به دست آوريد.
یا
ويندوز XP مجهز به نسخه IPv6 نسل جديد مي باشد.متاسفانه اين IP شما خيلي پيشرفته تر از خدماتي است كه ISP ها يا شركت هاي خدمات رساني اينترنتي در اختيار شما مي گذارند و كاربران مي توانند تنها در شبكه LAN خود ،از تمامي امكانات اين IP ها استفاده كنند و آن را تجربه كنند.كاربران مي توانند با ورود به بخش RUN وتايپ كلمه "IPV6 INSTALL" و سپس تايپ IPV6 /?"" در خط فرمان اطلاعات بيشتري در اين زمينه كسب كنند. اگر شما نمي دانيد IPV6چيست ، نگران نباشد و خود را اذيت نكنيد.
7- كاربران اين ويندوز مي توانند از بعضي از وظايف معمول ويندوز خود خلاصي يابند .كافيست تنها با ورود به قسمت RUN و تايپ TASKKILL/PID و وارد كردن شماره وظيفه ويندوز مورد نظر آن را از كار بياندازند.همچنين كاربران مي توانند با وارد كردن كلمه TASKLIST اطلاعاتي كامل در رابطه با تمامي وظايف ويندوز را بدست آورند.
سلام .
لطفا کمک کنید و اگه جای این سوال اینجا نیست راهنمایی کنید.
من تو دانشگامون میخوام gg بازی کنم ولی فایروال kerio اجازه نمیده. میخواستم ببینم چه جوری میشه این و از کار انداخت.
در ضمن به سرور هم دسترسی دارم.
سلام ، کارت شبکه گیگابیت چی بخرم؟ می دونم که اینتل بهترین هست! ولی تو ایران نیست اگه باشه 30 35 تومنه و میدونم که D-Link 530T که همه جا گیر میاد آشغاله! چون اولا CPU Load ش خیلی زیاده و ثانیا در عمل سرعتش در بهترین حالت حدود 500 mbps هستش! ( اون اینتل که گفتم Intel Pro 1000 GT و Intel Pro 1000 CT که بهترین هستن حدود 800 mbps ) تو مشهد اینا گیر میاد:
برپایه چیپ Realtek 8169S-32
کد:http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=4&Level=5&Conn=4&ProdID=6
این سه مدل هست:کد:http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=4&Level=5&Conn=4&ProdID=6&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true
20000 تومن -------------> CNet ProG-2000S
21000 تومن -------------> LevelOne GNC-0105Tکد:http://www.cnet.com.tw/product/prog2000s.htm
22000 تومن -------------> SMC 9452TXکد:http://global.level1.com/product_d.php?id=160
بر پایه چیپ IC + IP1000A LFکد:http://www.smc.com/index.cfm?event=viewProductDetail&localeCode=EN_EGY&cid=9&scid=51&pid=1676
کد:http://www.icplus.com.tw/pp-IP1000A.html
این یه مدل گیر میاد:کد:http://www.icplus.com.tw/driver-pp-IP1000A.html
20000 تومن -------------> ASUS NX1101
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8qma7VwQ2EUEE4vP&templete=2
من کامپیوترم وایرلس نداره قطعه هست که بشه بهش وایرلس اضافه کرد ؟ قیمتش چه قدره ؟
کارت شبکه وایرلسنقل قول:
قیمت رو نمی دونم فکر کنم 9 تومن
نقل قول:
می شه دقیقا اسمش رو بگید ؟ برم بگم چی می خوام ؟
saalm man mikham shabake bekhonam lotfan ye mossese khob va alyy ba emkanat va ba sabeghe moarefi konid manon misham esmeshoo begin age shomare va adres darin ham begin.
همین که قبلا گفتمنقل قول:
کارت شبکه وایرلس
اولا خوش آمدیدنقل قول:
دوما فارسی تایپ کنید
سوما قبلا توی همین انجمن در موردش بحث شده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350930
با دروود
چند پرسش
نخست آیا در سرویس ای دی اس ال،با آی پی دینامیک،اگر بر روی روتر و یا کانکشن لن،DNS بگزاریم،هیچ تاثیری بر روی تندای باز شدن و بارگزاری تارنما(سایت)ها دارد؟
ست کردن DNS در یک شبکه داخلی ،برای چیست؟آیا داشتن یک DNS داخلی در شبکه ای بزرگ،مورد نیاز است؟
سپاس
1- نه نداره. حتی من امتحان کردم نشد Dns رو عوض کنم یعنی دیگه صفحه ای باز نمی کرد:31:نقل قول:
2- توی شبکه داخلی می تونه استفاده های مختلفی داشته باشه مثلا شما یه وب سایت داخلی راه می اندازی می خوای همه با اسمش بهش وصل بشن نه ip . یا اگه اینترنت توی شبکه share کرده باشی چون حتما باید روی کلاینتها Dns ست کنی می تونی توی شبکه داخلی یه dns server داشته باشی و اونو کلاینتها یه عنوان dns ست کنند
معمولا اونایی که domain دارند Dns هم نصب می کنند
سلام آقا یکی به من کمک کن ؟/// من در رابطه با شبکه san و تکنولوژی اون و هر چی دیگه مطلب می خوام
دروود بر شمانقل قول:
چرا می فرمایید دیگر هیچی باز نمی شد؟؟!!اکنون که من همین کار را کرده ام،مشکلی ندارم،اما نمی دانم که DNS من کاری انجام می دهد یا خیر و تنها دی ان اس مرکز اینترنت هست!!
البته همانگونه که گفتم در تارنمای OpenDNS در باره آی پی های دینامیک و ست کردن دی ان اس گفته شده است،و نیز اکنون من با توجه به اینکه DNS روتر و لن سیستمم را با این مرکز هماهنگ کرده ام،می توانم Log ی از دامنه های جست و جو شده و درحواست شده را ببینیم!!!
البته اگر ممکن است در مورد دوم بیشتر روشنگری بفرمایید،من اصلا نمی توانم بفهمم منظور شما چیست!!
چرا زمانیکه اینترنت در یک شبکه داخلی است،به DNS server نیاز است؟؟اگر می شود بیشتر راهنمایی بفرمایید
با سپاس
خب مورد اول که بستگی به ISP تون دارهنقل قول:
بعضی ها اجازه نمی دن عوض کنیم
ببینید درواقع در مورد دوم شما درخواستهای تبدیل اسم به ip رو میدید به dns داخل شبکه و اون از طریق تنظیماتی که داخلش هست می فرسته واسه روت سرورهای اصلی
ببخشید اما سرور های دی ان اس داخلی که دسترسی به اینترنت ندارند کمه بتوانند نام ها را به IP بازگردانند!!
وقتی شما توی شبکه داخلی اینترنت دارید به dns تون هم اینترنت میدید دیگهنقل قول:
اونم میره از توی تنظیماتش روت سرورها رو پیدا میکنه و از اونها برای resolve آی پی استفاده می کنه
دروودنقل قول:
پس یعنی سرور های داخلی،یک بار سنگین تری را از روی دوش سرور های خارجی برمی دارند..درست است؟در نتیجه شتاب بارگزاری اینترنت باید بیشتر شود...
بله دقیقا همین طورهنقل قول:
سلام
من از وايرلس استفاده ميكردم كه چند وقت پيش A.P مشكل پيدا كرد فرستادمش گارانتي
تعمير شد و اومد ولي حالا هر كاري ميكنم نميتونم به ISP پينگ كنم
رو كامپيوتر ديگه اي هم تست كردم مشكل نداشت
ظاهرا هيچ مشكلي نيست ولي همش time out ميده
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟
سلام لطفا کمک
اگر یک فریم اطلاعاتی از یکی از پورت های switch وارد شود و آدرس مقصد آن در جدول هدایت switch مشخص نشده باشد switch چه بلایی سر آن فریم می آورد؟
در شبكه Workgroup ، آيا ISA ميتواند سيستمها را از يكديگر تشخيص دهد و تنظيمات متمايزي براي آنها درنظر گيرد؟ مثلاً آيا ميتوان در چنين وضعيتي ISA را اينگونه پيكربندي نمود كه براي تعدادي از سيستمها يك بازه زماني را اينترنت دهد و براي گروهي ديگر يك بازه زماني ديگر؟
من اين سوال را در حالي از ميپرسم كه اين كارها را انجام دادهام:
در Network Object و در قسمت Computer نام و IP آنها را تنظيم كردهام.
در قسمت Schedule يك آيتم با مشخصات مورد نظر براي يك گروه را تنظيم كردهام.
در BandWidth Splitter يك Shape Rule براي كامپيوتر تعريف شده ايجاد كرده ام و همچنين Schedule مربوط را براي آن برگزيدم. و بعد نيز تيك سبز را براي اعمال تنظيمات زده ام.
ولي با تمام اين تنظيمات آن رول براي آن كلاينت اعمال نشد.
اگه سیستمها کلاینت isa باشن بله میشهنقل قول:
سلام
خواهش میکنم جواب سئوال من رو جواب بدید
خوااااااااااااااااااااااا اااااااااهش:42::42::42::42::42::37::37: :37:
سلام.
در شبکه ما که فک کنم lan هم هست ( شبکه داخلی سایت دانشگاه) بعد از امدن لیست و نام کلاینت ها بر روی صفحه نمایش کلاینت ها برای وارد شدن به سرور user name و password میخواد.
به سرور هم دسترسی دارم از رو سرور میتونم فایل های قابل شیر روی هر کلاینت رو ببینم، ولی از کلاینت نمیتونم.
میخواستم بهم بگید از روی سرور یا هر جای دیگه چجوری میتونم پسورد رو بردارم یا اینکه تغییرش بدم یا ...
ممنون