مشکلی نداره بهش یک IP بدهنقل قول:
پایینی هم اتوماتیک بزار یا اینکه اونهم
یکیش رو 8.8.8.8
و یکیش رو هم 4.2.2.4 بده مثلا
اگه default gateway نباشه به مودمت نمیتونی وارد بشی!
May you do well:40:
Printable View
مشکلی نداره بهش یک IP بدهنقل قول:
پایینی هم اتوماتیک بزار یا اینکه اونهم
یکیش رو 8.8.8.8
و یکیش رو هم 4.2.2.4 بده مثلا
اگه default gateway نباشه به مودمت نمیتونی وارد بشی!
May you do well:40:
خوب اینترنت من هم وصل شد مشکل از تنظیمات مودم نبود از مخابرات بود اما وضع پینگ افتضاح هست که:2: این بود اینرتنت مخابرات که از پینگ آن تعریف می کردند پینگ بالای 400 هست پشت سر هم time out می اندازد.:13:
تست امروز مخابرات تهران 256 سرور شبدیز کرجنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست از سرور بلگراد
نتیجه فقط پینگ داخل خوب بده و اینترنت خارج از کشور دارای مشکلاتیه
SnmpWalk رو کپی کن تو این مسیر:نقل قول:
C:/users/XXX
بعد تو ران بزن cmd و اینطوری وارد کن:
C:/users/XXX>snmpwalk.exe
بعد ببینی چی میشه :46:
در کل این کار به نظر من غیر ممکن هست نمی دونم برای چی تلاش می کنی :دی
دوست عزیز شما از سایتی مثل یاهو پینگ بگیرید بعد هم time out بالا دارد .نقل قول:
نقل قول:
تمام این کارها رو کردم نتیجه این شد. انقد دستکاری کردم poppe که درست نشد هیچی ، دیگه اون کانکت شدن معمولی با کانکشن خودم هم خراب شد و هر دفه برای وصل شدن به اینترنت باید برم مودم کانفیگ کنم ، چندین بار مودم خاموش روشن کنم تا وصل بشه. دیگه میخام برم بمیرم.
:41:
شما یک بار ریست را برای 10 ثانیه نکه دار تا مودم به حالت اول برگردد بعد تنظیم کن دیگر نیاز به خاموش روشن کردن نیست من هم مودم شما را دارم ولی خیلی راحت وصل می شود و مشکلی ندارم.نقل قول:
دوستان مودم شما اپدیت شدست؟ واسه من فرق داره چند تا گزینه واسه کانکشن ppoe بیشتر داره . قدیمیه یا باید نرم افزارشو بروز کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون
دوتا تغییر توی تنظیماتی که قبلا انجام می دادم را با توجه به راهنمایی شما انجام دادم و مشکل حل شد
اولیش:
Enable DHCP Server
دومیش :
نقل قول:
حتما پروتکل ای پی 4 روی حالت اتوماتیک باشه.
درود ...
دوستان چه مودمی رو برای اینترنت مخابرات پیشنهاد می کنید ؟؟ وایرلس نمی خوام ... ارزون و ساده باشه ولی با کیفیت ...
ای خدا عجب غلطی کردم :((
دوستان تورو قرآن یکی به داد من برسه :((
آخه چرا روش غلط میرید. از وقتی تنظمیات آی پی مودم رو عوض کردم 192.168.29.123 دیگه نه اینترنت وصل میشه نه کنسول تنظیمات مودم بالا میاد
نتم به کل ترکیبد . دارم با دیال آپ میام
مودم هاوایی برای مخابرات مناسبه . که خودشون هم 27 تومن میدن.نقل قول:
من خوندم که مخابرات سرعت 512 رو هم از اول آذر میده درسته یا نه؟
قبل از روش پایین مودمت رو از خط خارج کن برای کانفیگ یا تغییرش نیاز نیست حتما به خط وصل باشه!اگه نشد:نقل قول:
اول یه ریست مودم رو بکن(با اون دکمه پشتش چند ثانیه باید نگه داری) بعد برو تنظیمات کارت شبکه ip و gatewayرو 192.168.1.1 بده سابنت ماسک روش کلیک کنی خودکار خودش ست میشه!بعد باید بتونی وارد کنسول مودمت بشی بعد از ادونس ستاپ wan انتخاب کن یه کانکشن بریج بساز تمام تنظیمات پیشفرض هم درسته فکر نمی کنم لازم باشه دست بزنی فقط باید بریج رو بزاری برای pppoe هم همه تنظیمات پیشفرض جوابگو هستند یه وقت اگه NAT میخوای ست کنی فعالش کن یا گزینه قطع خودکار درصورت بیکاری فعال نباشه آی پی اتوماتیک و دی ان اس و ... خودش ست میشه نیاز نیست شما دستی وارد کنی!
اگه حل نشد بگو دقیقا مشکلت چیه من از اول بحث نخوندم!
تنها مشکلش لاست پکیج خیلی بالاست
+
دسترسی به اینتذنت بعد از 5 دقیقه
تکرار شده بود
آقا خونسردی خودت را حفظ کن :دینقل قول:
شما که الآن توی کنسول مودم هستی !
اما به هر حال اگه نمی تونی وارد شی باید دستی طبق همون آموزش اول آی پی بدی بعدش
از بخش ادونس و ون هرچی کانکشن درست کردی را حذف و از نو ایجاد کن
دوست عزیز من خودم بشخصه آی پی مودمم رو به عللی عوض کردم و گذاشتم روی 192.168.29.123 و شما اصلا نباید به اون گزینه ها دست می زدید من کجا گفتم آدرس آی پی رو عوض کنید به هر حال شما دو تا گزینه داریدنقل قول:
1- پشت مودم یه سوراخی هست که کمی تو رفتگی داره با چیزی شبیه نوک مداد نوکی اونو چند ثانیه فشار بده تا به حالت کارخانه برگرده
2- اگر آی پی مودمت رو مثل من عوض کردی مشکلی نیست برای شناسائی مودمت توی تنظیمات شبکه آی پی اولی رو 192.168.29.1 یا یک عدد دیگه تا 255 قرار بده غیر از 123
نقل قول:
دمتون گرم مودمو ریست کردم همون bridge رو تنظیم کردم وصل شدم اصلا poppe و خوشی به گروه خونی ما نیومده نخواستیم!:19:
نه عکس رو قبل از وقتی گرفتم که دسترسی ام قطع شد.نقل قول:
برادر جان خودت عکس گرفتی گفتی طبق عکس های من بیش برید بعد میگی نباید آیپی رو عوض میکردی:41:نقل قول:
شما آی پی مودمت رو توی اون صفحه اصلا می تونستی عوض کنی؟ بالاخره سوء تفاهمی بود که گذشت. منم پستم را اصلاح کردم و توضیحات لازم رو اضافه کردم.نقل قول:
توجه داشته باشید اگر برنامه ای چیزی درحال استفاده از اینترنت باشه هرچند کمتر از کل پهنای باند روی پینگ تأثیر منفی میذاره. پیشنهاد من به شما و همه کاربرهای ایرانی نصب برنامه netlimiter هست که روی کل پهنای باند و تک تک برنامه ها مدیریت داشته باشید. شاید برنامه ای در حال آپدیت بوده.نقل قول:
سرعت همه کم شده ؟
واسه من هر روز صبح تا ساعت 1 سرعت 3 کیلوبایت (دانلود)
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
برا منم سرعت الان 3 کیلوبایت شده.
شانس منه
تازه دیروز وصل شده و با شاتل فسخ کردم
پینکگ تایم خوبه
لاست پکیج بالاست
سرعت پائینه و بخاطر لاست پکیج بالا صفحات واقعا کند بارگذاری میشه
همیشه همینطوریه..؟
امروز سرعتم در حد دايال آپه :|
نه بابا من فقط الان اینجوری شدم.اول فکر کردم بخاطر لیچرم هست
سرعت 28-30
از سرعت شما کم کردن به من اضافه کردن:31:
از صبح قطع بود یا قطع میشد وصل میشد کلا فشار زیادی وارد شده مثل اینکه!:دی
سلام دوستان کسی میدونه مخابرات دقیقا چه مراحل خطیری رو انجام میده تا یه خط رانژه بشه؟!:13:
سه شنبه هفته پیش ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نیست...
-مخابرات یزدان پناه-
شما برا خودتون چقدر طول کشید تا وصل بشه؟
برای خیلی ها دو روزه !
اما برای من نزدیک یک هفته طول کشید
سرعت من بین 24-30 هستش.:20:
45 دقيقه :دينقل قول:
شما برا خودتون چقدر طول کشید تا وصل بشه؟
پيروزي
سلام
من یه پست جدا زدم 40 نفر دیدن کسی جواب نداد
دوستان شرکت هایی که وای فای در تهران میدنو بمن بگین
دقیقا این زمان صرف چه کاری میشه؟!وصل کردن چنتا کابل؟!!!نقل قول:
مال من صبح در حد دیالاپ شده بود بعدش درست شد
شما یه تاپیک جدا زدی کسی جواب نداده دلیل نمیشه بیای تو تاپیک مخابرات سؤال بی ارتباط با تاپیک بپرسی. :46:نقل قول:
وای فای که نه ولی وایمکس ایرانسل و مبین نت میدن:
کد:http://wimax.irancell.ir
لایزر هم یه زمانی میداد ولی نمیدنم چرا الآن دیگه تو سایتش نیست.کد:http://www.mobinnet.ir
وایرلس هم که زیاد هستن مثلاً داتک (البته الآن نوشته وایمکس! قبلاً وایرلس بود)
کد:http://datak.ir/wimax
1-مرسی که جواب دادین ولی بنده گفته بودم Wi Fi
2- از وقتی که تاپیکو زدم هر کی هر سوالی داشته چه بی ربط چه با ربط جواب دادم
مهم اینه که کار دوستان پیش بره
دلیلی که اینجا گفتم ممکنه خیلی ها از جاهای مختلف گرفته باشن و بتونن کمک کنن
نقل قول:
سلام علی جان.
میخاستم بگم اگه از این uncapping جوابی گرفتی ما را هم تو جریان بزار.اگه جواب داد یه تاپیک بزن چون خود همین اموزشش نیاز به تفسیر داره. بعضی از ادرس لینکها اصلا error میده .تازه با هر ترفندیهم که بعضیهاشو پیدا کردم حالا این برنامه ها نیاز به تنظیماتی داره که اصلا توی راهنمای اموزش نیومده.راستی اگه همه برنامه هاشو دان کردی یه جای خوب آپ کن که دیگه انقدر دردسر نداشته بشه.علی جان فکر کنم اگه یه تاپیک بزنی و بحثها ببریم اونجا بهیر باشه .موفق باشی:10:
باید دید در منطقه مخابراتی شما پورت خالی وجود دارد یا نه اگر داشته باشند 2 روزه تا 1 هفته وصل می شود اما اگر وجود نداشته باشد ممکن هست حتی چندین ماه طول بکشد .مثلا من مخابرات زارعی هستم من رفتم درخواست بدم از طرف پرسیدم چقدر طول خواهد کشید؟گفت پس فردا بیا یوزرنیم و پسورد را بگیر بعد به من گفت آقا شما خیلی شانس دارید ملت الان 4 ماه هست تو نوبت هستند:31: پس بهتر هست صبور باشید و اصلا به زمان فکر نکنید:13:نقل قول:
سرعت چقدر فاجعه بود دیروز 7-9 kb/s سرعت دانلود بود تازه اونم با پینگ خیلی بد
امروز هم زیاد تعریفی نداره ولی داره با 25-24 ثابت میگیره ... چه خبره ؟